Virkelig… første gang?

SPAR MANGE PENGE

Han rakte pakken frem, kunne mærke knuden om håndklæder var ved at løsne sig og håndklædet faldt til jorden, Jeg blev helt rød i hovedet og stod splitternøgen…

Jeg svedte som bare pokker! Så der var ikke noget jeg hellere ville end at komme hjem. Jeg fik sagt på gensyn til mine postkollegaer og tog vejen hjem på cykel.

Sveden sprang frem på panden igen, det skete hurtigt, for jeg var ikke en af de mest adrætte og vejede alt for meget.

Jeg nåede hjem og stillede cyklen i skuret og gik op i min varme lejlighed. Jeg lod døren stå åben og åbnede også min altandør, så der blev gennemtræk.

Jeg kom til at tænke på Raul, en ny hot kollega jeg havde fået, mens jeg træk mit svedige tøj af, jeg kunne ikke lade være med at fantasere, for jeg havde aldrig haft en kæreste eller været i seng med nogen, jeg var nu i en alder på 29 år.

Jeg kiggede mig i spejlet og studerede mig selv, yndig kunne jeg ikke sige at jeg var og selvom jeg vejede de 50 kg for meget, så synes jeg ikke at jeg så værst ud, jeg havde et smil der kunne sige mere og et par øjne som også kunne fortælle en del.

Jeg tog mit ene bryst op i min hånd og gættede på at det måtte veje et par kg, jeg var ikke ligefrem blufærdig, men gik nu alligevel over og låste døren, splitternøgen, der kom ingen forbi, det gjorde der sjældent, på det tidspunkt jeg kom hjem.

Jeg gik ud på badeværelset og åbnede for den kolde bruser, strålerne ramte min nøgne krop og kærtegnede kroppen svagt. Jeg vaskede mit hår, efterfulgt af at sæbe mig ind, jeg tænkte på Raul igen, han var dansk, men havde aner i Italien, hvilket gav ham et præg af mørkt hår og lækker brun farve, han var meget adræt og havde da set hans ”vaskebræt” på maven, da han tog sin T-shirt af i dag, på grund af heden. Han var så hot!

Jeg kærtegnede mine bryster med sæben og videre ned af maven og igennem kønshårene, det gjorde godt og jeg prøvede at sætte brusestrålen til at ramme min kilt, men havde igen, svært ved at ramme det helt rigtigt, jeg sukkede let og klemte kilten lidt med 2 fingre i stedet for, jeg stønnede lidt, hvor ville det være rart, hvis en anden tog over, jeg var efterhånden ligeglad med hvem og hvad, om det var med en gammel eller ung, hot eller not mand, bare jeg fik det prøvet! Jeg stoppede og ville vente til efter badet.

Jeg gjorde mig færdig og slukkede for bruseren og trådte ud for at tørre mig ganske forførende og langsomt.

Det bankede pludselig på døren og det spjættede i mig, jeg kiggede op og så på døren, for jeg ventede ikke noget, jeg kendte heller ikke så mange. ”Hvem der?” ”Posten… en pakke.” ”Øjeblik.” Jeg skyndte mig lige at rede mit hår bagover og satte et håndklæde omkring kroppen.

Jeg gik ud for at åbne op. ”Undskyld… jeg var lige kommet ud af badet.” ”Forståeligt nok, i denne hede.” Jeg kunne se på ham, at han selv svedte en smule, han var lige høj som mig, mørkt pjevset hår, et charmerende sødt smil og gættede til han måtte være de 40 år.

”Jeg troede jeg kendte alle pakkepost/postbude i vores by?” ”Jeg er fra nabobyen, vi havde så mange pakker hertil, så vi besluttede at lade en mand køre ud og aflever, vi havde bemanding nok.” ”cool.” ”Men hvad mener du med, at du kender alle?” ”Jeg er selv pakkepost.” ”All right.”

Jeg så lidt afventede på ham, smilede lidt og han smilede tilbage. ”Øhhh… pakken?” Han rystede en smule på hovedet og rakte den frem. ”Hov… jeg skal da vidst lige have en underskift først.” Jeg genkendte scanneren og tog mig god tid til at skrive, for den kunne være drilsk, jeg rakte den tilbage til ham. ”Det har du vidst prøvet før… Signe” ”Jaah, jeg har det med at bestille fra Yves Rocher.”

Han rakte pakken frem og jeg ville tage imod den, jeg kunne mærke knuden om håndklæder var ved at løsne sig og håndklædet faldt til jorden, jeg blev rød i hovedet og stod splitternøgen for ham, det havde nu ikke været meningen! Mine vorter strittede og jeg var våd mellem mine ben.

SEX I DAG?

Han satte sig på hug og tog håndklædet, jeg følte hans blik op af mine ben og videre over fissen, hans øjne stoppede ved mine bryster og jeg fornemmede blikket hvilede der, mens han rejste sig op. Han lagde håndklædet om mine skuldre og tog nu pakken fra jorden og rakte mig den, mens han trådte et skidt frem, instinktivt tog jeg et skridt tilbage og ind i lejligheden. Han fulgte efter og lagde pakken på et bord. ”Jeg ved jeg ikke burde.” Sagde han blot og tog hans hænder til hver mine kinder og hans ansigt nærmede sig mit, vi mødtes i et langt intimt kys, mit første rigtige kys! Det var uvirkeligt og skønt. Jeg var ganske villig og lod mig forføre. Kysset blev til en tungeslasker.

Hans ene hånd fandt min ene balle og den anden hånd blev ført til mit ene bryst og han kærtegnede det, han stoppede med at kysse mig og begyndte at kysse, suge og slå flik-flak med hans tunge over min brystvorte, så den blev endnu mere rynket. Håndklædet faldt igen og mens han kyssede det ene bryst, æltede han det andet., samt ballen også. ”Du har i sandheden, et par vidunderlige bryster.” Jeg sukkede. ”Det er bare så dejligt.” Han kiggede lidt på mig. ”Det er måske lang tid siden?” Jeg blev en smule rød i kinderne. ”Det er første gang, det ikke er med mine egne hænder.” ”Åhh.”

Han kiggede på sit ur og jeg sukkede ganske let, så han ikke lagde mærke til det, nu ville han sikkert ikke med mig. ”Du er den sidste på min tur og teoretisk set, har jeg først fri om 2 en halv time.” Han kiggede på mig, inden jeg nåede at reagere og fornemme hvad han sagde, havde han låst døren, gået hen til mig og kyssede mig inderligt igen. Jeg sukkede lettet og gengældte det, det var nu! Han blev og jeg var spændt og liderlig!

Han kærtegnende mig overalt på kroppen og han kyssede min nakke, vendte mig om, så vi stod begge front mod mine vinduer. Han stillede sig helt tæt på mig, så jeg mærkede hans pik sitre igennem hans short, han kyssede igen min nakke, øreflip og ned af skulderen på mig, mens han havde en hånd placeret på hvert bryst, som han knubbede hårdt. Jeg stod uroligt og ønskede at gengælde, en rystende vejrtrækning fra mig, fik ham til at træde et skridt tilbage. ”Fortryder du?” men mere nåede han ikke at tænke eller sige, før jeg tog fat om hans livrem og løsnede det og lynede ned så shortsene faldt til gulvet med et brag, fordi han havde lagt scanneren på plads i bæltet. Hans underbukser røg også og jeg satte mig på knæ, en halvstiv pik kom til syne og jeg tog den i kærlig behandling, nu var det hans tur til at stønne. Min tunge legede drilsk med rillen på pikhovedet og jeg havde min ene hånd på hans balle og den anden på pikken, min tunge fandt hans forhudsstreng og jeg slog let og elegant flik-flak over den med tungen. ”Nøjj… du ved da lige hvordan det skal gøres… aaaa… og jeg som troede du ville være en nyder din første gang.” Jeg kiggede dybt i hans brune øjne. ”Nyder, niks… hvem ved, hvornår jeg kommer til at prøve det her igen… jeg vil ALT!” Jeg fortsatte med den kærlige behandling og jeg kunne mærke min grådighed tage over, jeg blev mere våd og liderlig.

Hans støn blev højere og mere regelmæssigt. ”Sig.. Sig.. Signe…” og jeg stoppede op, jeg ville ikke have at han kom endnu. Jeg rejste mig op og tog fat om hans T-shirt og tog den over hans hoved, jeg tog hans brystvorter med min tunge og slog nu flikflak over dem, mine hænder gled om hans krop og jeg holdt ham tæt op af mig, så hans pulserede pik lå op af min mave. ”Du kender mit navn, men hvad er dit?” ”Holger.” ”Holger vil du gøre mig en tjeneste, du må godt sige nej, hvis du ikke vil!” ”Lad mig høre?” ”Vil du ikke nok barbere mig, jeg kan ikke selv.” Han smilede og nikkede. Jeg gik ud på badeværelset, tissede lige af og tørrede lidt af alle de safter jeg havde væk, så det ikke var så åbenlyst, at jeg var megaliderlig, jeg fandt min skraber og skum, samt en vaskeklud og varmt vand i en lille balje frem.

Jeg kom ind i stuen igen, Holger havde samlet sit tøj på en stol og havde skubbet mit sofabord lidt til side. Jeg lagde mig på chaiselongen, Holger kom over og spredte mine ben, han tog vaskekluden og lagde den i det brandvarme vand og derefter over mit venusbjerg, jeg kunne ikke lade være med at stønne lidt og lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene og nød det, han masserede nu skummet ind og jeg nød hver bevægelse han lavede. Kort efter satte han skraberen til og jeg lå stille og ventede på han var færdig, den varme klud blev lagt over igen og jeg åbnede mine øjne, så på værket. Han havde bevaret en linje med hår i midten som viste ned til kilten. Han satte tingene til side og satte sig bedre til rette og stak hans tunge i min fisse. ”Hmm.” ”Du er da godt nok opstemt?” ”Aaaa” Holger fortsatte og massere min kilt med hans fingre og hans tunge, søger mod min grotte, han tog nogen fingre til hjælp, først pegefingeren og derefter langfingeren, jeg var blevet godt våd igen, at det gik legende let. Han bevægede dem langsomt, mens tungen nu tog sig af kilten.

Jeg stønnede voldsomt nu og gned mine bryster hårdt og klemte mine vorter. ”Åh, åh, åh… du må stoppe.” Han stoppede. ”Jeg vil komme sammen med dig.” Jeg så forførende på ham, kom op og sidde og skubbede ham bagover, hans pik var svundet lidt ind i mellemtiden og jeg tog op den med min ene hånd, træk forhuden op og ned, spyttede den lidt på hovedet og legede med spidsen igen. Holger kiggede på mig. ”Er du til anal?” Jeg fortsatte med at trække forhuden op og ned, mens jeg med den anden hånd nåede en skuffe, hvor jeg fandt en glidecreme frem og fik med lidt besvær puttet noget på mine fingre, mens jeg blev ved med at trække hans forhud frem og tilbage, jeg søgte hans anus og lige så forsigtigt stak jeg pegefingeren ind. ”Det var nu ikke det jeg mente, det… var til… dig.” Stønnede han lidt. ”Åhh undskyld… det tror jeg nok at jeg er.” ”Ba… bare fortsæt…” Jeg slikkede lidt hans pik, mens hans anus gav sig og jeg fik lov til at komme længere ind, ca. 5 cm stoppede jeg og prøvede at finde hans pirrelige sted. Hans pik rejste sig det sidste stykke og jeg skulle mene jeg fandt det rigtige sted. Han stønnede og sukkede dybt, jeg gned min finger imod væggen, mens jeg stadig slikkede hans pik lidt endnu.

Jeg træk forsigtigt fingeren ud igen og han sukkede. ”Fantastisk… min tur.” Han skubbede mig let bagover og plantede mit ene ben på gulvet og det andet så langt til siden, det var muligt for mig. Min fisse var blottet totalt, jeg tog om mine bryster og han nød synet, han gav mig nogen strøg med hans tunge, mellem mine skamlæber og kilt. ”Hvor er du en lækkerbisken.” ”Hmm, jeg er også stangliderlig, stik din pik langt op i mig.” Han fik julelys i øjnene, han skilte skamlæberne fra hinanden og jeg kunne mærke pikhovedet mod dem, mine safter blandede sig med hans pik. ”Det kan godt være…” ”Bare giv mig den… helt ind og brug mig, bare endevend mig!” Ganske forsigtigt kom han i bund og det gjorde ikke spor ondt, nok fordi jeg var så liderligt som jeg var. Han blev lidt og lyttede til mine støn af velvære, jeg nød hans pik og klemte lidt om den. ”Fantastisk… åh Holger, tak!” Han begyndte at bevæge sig og det var himmelsk, jeg prøvede at støde ud imod ham, men det var ikke så let og han blev ved i et par minutter, i langsomt tempo. Vi nød hinandens nærhed og kyssede hinanden samtidigt.

Han kom ud og vendte mig om og træk mig ud over sofaen, så jeg lå på maven, han skilte mine skamlæber ad igen og lidt forsigtigt stak han pikken ind igen, jeg stønnede og han bevægede sig nu, en anelse hurtigere, men det var ikke meget, det var tydeligt at mærke han nød det hele. Han blev ved i et par minutter, indtil vi begge fornemmede at han ville komme, vi stoppede op og lagde os på gulvet, kælede og kyssede hinanden, så han lige fik en slapper.

Da han meldte sig klar igen, satte jeg mig overskæv på ham, mod ham, så han kunne tage sig af mine bryster, jeg fik mig lagt ned, stadig med pikken i mig, så vi lå som to stykker brædder og bare kyssede, ingen af os, havde lyst til at komme så hurtig. Holger spredte sine ben ud, så jeg lå imellem ham, han æltede mine baller heftigt og slog dem let.

Han stoppede op, vendte sig om og gav mig nogen hårde stød, det var en hel anden nydelse og jeg var helt salig. Holger stoppede og kom ud af mig, tog om min hånd og fik mig op og stå. Han skubbede mig lidt usynligt hen til spisebordet, så jeg sætter mig på den.

Jeg lænede mig tilbage og stødte hænderne i bordet, han tog mine ben og fik dem op på hans skuldre, og kom i mig igen. Jeg følte han kom dybere i mig, han er stadig ikke så hurtigt og han gramser mine bryster og gav det ene et sugemærke.

Jeg har snart behov for at komme, kan jeg mærke. Jeg lagde mig ned og tog en hånd til brystet, prøver at nå det ene bryst med min tunge, som lige kan lade sig gøre og den anden til kilten. Han stopper op igen. ”Hmmm, hvor er du skøn.”

Holger skal lige sunde sig og kommer ud af mig, tog mig ned af bordet og vender mig, så jeg lægger med maven ind over bordet. Han tager sin pik og stikker den mod min anus. Langsomt, giver jeg mig for ham, han læner sig ind over mig, så han kan hviske kærlige ord i øret på mig og sniger en hånd ind til brystet, det gør ondt, men stille og rolig, åbner jeg mig for ham og han kommer helt i mig, jeg stønner og stønner, mens han støder ind i mig et par gange, inden han stopper og kommer ud igen. Han vender mig om igen, så vi står foran hinanden, jeg spreder mine ben så langt det er muligt og han stikker pikken i min fisse igen, jeg tager fat om bordkanten, for at holde balancen, mens han støder voldsomt mod mig.

”Jeg tror ikke jeg kan meget længere.” Siger han til mig. ”Heller ikke jeg…” Han tager min hånd og fører mig ned på gulvet. ”På alle fire.” Jeg gør som han siger, han kommer hurtigt ind bagfra og støder voldsomt ind i mig, han er mere brutal og hurtig som en liderlig hund og mine arme svigter, han kommer dybere i mig og støder til vildt og jeg stønner højlydt nu. Pludselig stopper han op. ”Jeg… jeg… jeg…” Han kommer ud af mig, han tager fat om sin pik og gnider den hurtigt, men jeg vil ikke have han kommer på den måde og griber om hans hånd, skubber ham blidt til gulvet. ”Nej… sagde jeg… samtidig!”

Jeg sætter mig ovenpå ham og rider ham først langsomt, han spænder lidt i kroppen, men jeg kan se han er utålmodig og får os vendt om, så han kan støde til, indtil han kan mærke, at nu kommer han, jeg stikker en finger til min kilt, så vi kan komme samtidig, han lægger mærke til det og genner min finger væk og massere den til han ser mig spænde som en flitsbue og sukker rystende. Han støder voldsomt til og brøler endelig hans velvære ud, han bliver ved med at støde og jeg kan mærke hans sperm komme og vores safter blandes sammen.

Han bliver i mig, støder i små ryk og massere stadig min kilt, jeg er i 7. himmel og ryster og stønner, jeg spænder om hans pik og malker ham, mens jeg kommer endnu engang, han fjerner sin hånd, så han kan lægge sig ovenpå mig, stadig med pikken i mig, han vugger den kærligt frem og tilbage og nyder det.

”Fantastisk.” Stønner Holger. ”Himmelsk… jeg har ventet så mange år, sååå lækkert og du er helt fantastisk!” Holger griner lidt. ”Nej, du er fantastisk, man skulle ikke tro at dette var din første gang… det var meget mindeværdigt.”

Jeg smiler til ham og kysser ham igen, ganske inderligt. Holgers pik, kommer ud af mig og han lægger sig ved siden af mig, han aer min kind og over håret og ned til det ene bryst. Han lægger sig lidt til rette og ælter og suger mine bryster, efterlader nogen flere sugemærker og jeg nyder det, og roder rundt i hans hår.

”Åhh, du har nogen lækre bryster… men nu, må jeg vidst se at komme tilbage til arbejdet.” Vi rejser os op og går ud i bruseren, jeg mundafvasker hans pik, som utroligt nok rykker på sig, jeg lægger mig over min vaskemaskine og jeg får den lige bagfra igen, efterfulgt at vi slutter den af stående, vi kommer samtidig og brøler vores velvære ud. Jeg nyder Holgers omfavnelse og pik, jeg er helt brugt på en dejlig måde. Han får sig trukket ud og vi kysser lidt, mens vi gør os færdige.

Vi tørrer hinanden og nyder hinandens hænder, får gjort os færdige og vi tager afsked med hinanden i et hedt kys.

Vi så på klokken, vi havde været i gang over halvanden time. Jeg vinker til ham, da han går ned af trappen, han fløjter lystigt og smiler, da han sidder i bilen og kører af sted.

Jeg går ind og rydder vores ”rod op” og tænker lidt om jeg ikke snart, skulle have en ny pakke, men med forkert adresse-by på denne gang?

porno med danske piger