Aften der udviklede sig anderledes end normalt

SPAR MANGE PENGE

Han hev mig ud af badet og smed mig på gulvet og slikkede mig over hele kroppen , jeg blev våd og mega liderlig af tanken om en fremmed fyr kyssede mig slikkede mig…

Det var fredag d. 3 Juni, vi var en masse mennesker der skulle surprise en veninde i udklædnings tøj… Vi var alle sammen lækre i det tøj vi havde valgt..

Jeg var klædt som pirat, havde både gun og sværd, flot kjole der var kort med net strømper som gik til knæene, holdte dem oppe med hofteholder..

SEX I DAG?

Som aften gik, blev vi alle fuldere og vi aftale vi skulle tage videre i byen og selfølgelig beholde vores kostumer på, men det endte med at vi kun var 3 der var med på den idé.. Vi tog på diskotek, men vi kede os(altså mig og en bøsse og veninden) så vi tog ind til byen med det samme, hvor vi endte på kongens nytorv og der var gadefest, det der Distortion af en art.. det anede vi jo ikke.. vi sad med nogle alkoholiker og hyggede med dem, da han lige pludselig kom hen og stak mig en smøg.. Jeg tog den kigged op på ham og smilede, han tog min hånd og kyssede den, blev helt woaw sådan en lækker fyr hmm spurte til hva han hed , det ville han ikke sige med det samme, så blev sådan lidt ja fukk hva han hedder bare han er single.. Vi tog videre på Cozy en gay club, men der kunne han ikke komme ind, så han gik videre et øjeblik blev jeg skuffet for hvornår får jeg chancen for at møde så lækker en fyr igen??

Vi blev ikke lang tid derinde min veninde og jeg vi ville videre hen et sted hvor vi rent faktisk kunne score fyrer.. Så vi tog på IN og hyggede os, min veninde gik op for at ryge jeg stod på dansegulvet og dansede med en eller anden gut.. og efter et stykke tid kommer ham den lækre fyr hen til mig og sagde heeej smukke, troede lige jeg havde mistet dig… Jeg smilede frækt til ham… Nu vidste jeg min weekend ville blive anderledes

Diskotektet lukkede og vi kunne ikke tage hjem til ham, da hans søster havdet "lejet" hans lejlighed, så vi lejede os ind på et hotel værelse.. hvor vi kyssede helt vildt han kastede mig ned i sengen hvor han langsomt tog mit tøj af, et stykke efter stykke. Han slikkede mig blidt forneden satte mig op og åbnede hans bukser og tog han pik i munden, kiggede op på ham og blinkede, gav slip og gik ud i badet hvor jeg badet med åben dør, blinkkede til ham at han skulle komme ud til mig, det gjorte han tog hårdt fat i ham og smed ham op af væggen kyssede ham blidt på hele kroppen og gik langsomt ned og tog hans pik i munden, gik langsomt op igen og pressede min røv op mod hans lem skød min røv i luften og sagde han skulle tage mig, det var ligemeget hvilken hul, han valgt fissen..

Han hev mig ud af badet og smed mig på gulvet og slikkede mig over hele kroppen, jeg blev våd og mega liderlig af tanken om en fremmed fyr kyssede mig slikkede mig.. vi lå bare og kiggede på hinanden på gulvet, han sagde har du lyst til at slikke mig i røven, tænkte hvorfor ikke man skal jo prøve noget nyt, så det gjorte jeg han pik blev hård og jeg blev liderlig, det tændte mig en del vi puttede lidt med noget afslapning, så havde han stoffer på sig.. tænkte det kommer ikke til at gå godt det her hva har jeg rodet mig ud i.. åh nej, han spurte om jeg ville prøve sagde ja.. ved ikke hvor meget vi havde taget, men jeg var godt høj, liderlig og mega våd..

Vi drak en masse sprut også da den flaske var tom stak han den op i min fisse, og derefter slikkede han mig, vi kyssede en del, vi var begge oppe at kører vi begyndte at gå ud i badet igen hvor han tog mig hårdt i begge huller, efter det stod vi foran spejlet hvor han så også lige smed mig op på vasken og tog mig der, derefter satte han sig på toilettet hvor jeg skulle ride ham og det gjorte jeg, han hvæsede kommer… kommer… sut sut sut så rejste mig og lagde mig på knæ hvor jeg suttede al sperm i mig.. og lod det glide ud af min mund hvorefter han kyssede med mig, jeg tog spermen og smurte den ud på hele min krop og efter det slikkede han mig intenst hvor jeg sprøjtede så kraftigt at jeg troede jeg skulle dø..

Det var vildt, for kendte jo ikke manden og har ikke set ham siden, når jeg keder mig tænker jeg tilbage til den dag på hotellet.. det er et godt minde for mig.. kommer på et split sek.

porno med danske piger