Med Maja i swingerklub del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde stort set haft rejsning lige fra jeg så Maja nøgen i omklædningsrummet. Den blev ikke mindre stiv af at se et par der henført kneppede på madrassen hun stønnede…

Det er lørdag – det er slapperdag, jeg er godt med rent jobmæssigt så jeg ser frem til en dejlig lang lørdag i fred og ro.

Sad og så lidt sport på husalteret da telefonen ringede og en af mine bekendte ringede og spurgte om jeg skulle noget her lørdag aften.

Det skulle jeg jo ikke så han inviterede på fest i anledningen af hans søster blev 30.

I bad pænt tøj på og så af sted i en taxa – forbi en blomsterhandler efter en buket og en lille æske chokolade til fødselaren.

Ankom til adressen og mødte jeg Lars i døren og lige bag ham stod der en dejlig kvinde – det var Maja.

Hilste pænt på og gav hende gaverne – wow fik at smækkys til tak – ikke nogen dårlig optakt til aftnen.

Så gik det ellers som det plejer god mad, rigeligt med god vin Lars ved godt hvad der er godt.

Ved midnatstid var der ikke mange af gæsterne der var tilbage og dem der var relativt godt overrislet – jeg dansede en sjæler med Maja som ville danse meget tæt.

Jeg kunne mærke hendes smukke bryster mod min brystkasse og hendes venusbjerg mod min nu halvstive pik.

Hun hviskede i mit øre at hun kunne mærke jeg kunne li hende – det svarede jeg på ved at lade min ene hånd glide ned af siden på Maja og kuple hånden og hendes ene bryst.

Et lille gisp undslap hendes læber der i næste sekund kontaktede mine læber i et lidt famlende kys.

Det varede ikke mange sekunder før vore tunger legede med hinanden.

Musikken stoppede vi stod sammen midt på gulvet og så hinanden dybt i øjnene – hun smilte og spurgte hvad der nu ville ske.

Jeg spurgte forsigtigt om hun havde lyst til en lille tur i byen på trods af aldersforskellen – det ville hun gerne for dermed at slippe for de nok så fulde mandfolk der var tilbage i huset sammen med Lars.

Maja fortalte Lars at hun og jeg smuttede et eller andet sted hen for at fortsætte festen lidt.

Han grinte fjoget og spurgte om det skulle være hjem til mig for at have sex – det svarede Maja ikke på men tog mig i hånden og trak af med mig.

Ned på gaden praje en taxa og af sted Maja nævnte en adresse der fik taxachaufføren til at se lidt forbavset ud.

Vi ankom til en stor herskabelig villa som lå smukt placeret i et område som så ud til at være langt over middelklassen.

Maj førte an mod hoveddøren som blev åbnet af en nydelig kvinde der bød os velkommen og gav Maja en krammer.

Jeg så mig omkring og så lige ind i en imponerende bar hvor der sad – hold da op – gæsterne i baren var nøgne.

Det gik pludselig op for mig i al sin chokerende virkelighed at det var en swingerklub jeg var blevet bortført til at denne underskønne kvinde som lige var fyldt 30.

Vi kom ind i en slags reception hvor vi mod en sum i entre fik udleveret et sæt nøgler til et garderobeskab.

Maja omfavnede mig og spurgte om jeg var okay jeg nikkede og kyssede hende dybt.

Holdt hende lidt fra mig og spurgte: “Er du sikker på at du vil være her sammen med mig?”

Hendes næste kys besvarede spørgsmålet meget grundigt.

Vi kom hurtigt ind i omklædningsområdet fik tøjet af og gik i bad sammen –

SEX I DAG?

Jeg kunne ikke lade være med at stirre på Majas nøgen perfekte krop med det kønne ansigt og dejlige læber jeg havde smagt, de dejligste faste bryster, runde hofter og en skøn trimmet fisse.

Maja fortalte mig hvad reglerne var her i huset – et nej er et nej og ingen sex uden kondom med fremmede med mindre der bliver givet udtrykkelig tilladelse til det.

Hånd i hånd gik vi lidt rundt i huset for jeg kunne se hvad der skete.

Der blev sexet meget næsten alle steder – lige bortset fra baren hvor der herskede en slags “våbenhvile” – der blev hyggesnakket og kærtegnet lidt men ikke sådan sexet – bare sødt og kærligt.

Efter en lille forfriskning gik vi ind i et stor rum hvor der var en meget stor madras.

Jeg havde stort set haft rejsning lige fra jeg så Maja nøgen i omklædningsrummet.

Den blev ikke mindre stiv af at se et par der henført kneppede på madrassen hun stønnede sagte for hvert stød han gav hende med sin sive glinsende pik.

Maja stod foran mig i al sin pragtfulde nøgenhed jeg lagde hænderne på hendes skulder og trak hende lidt indtil mig – min stiv pik blev placeret i reven mellem hendes balder.

Hænderne gled langsomt ned af hendes overarme og ind mod hendes bryster.

Mine hænder kuplede sig om de dejlige bryster og jeg kunne mærke brystvorterne stivnede under mine kærtegn.

Maja stønnede let og bevægede sin underkrop for ligesom at mærke hvor stiv min pik var.

Hun rakte en hånd om mellem vores kroppe fangede pikken og begyndte at kæle med den.

Det var ved at være for meget for mig jeg hviskede i hendes øre: “Skal vi kneppe sammen med dem der?”

Maja nikkede – slap min pik og lagde sig på madrassen med let bøjede ben jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben lænede mig forover og satte mine læber direkte på hendes fisse.

Min tunge skilte hendes skamlæber hun smagte lifligt min tunge gled fra side til side i åbningen min næse rørte hendes klit.

Hun var drivende våd men jeg elsker forspillet så jeg fortsatte med at slikke hende mens jeg stille fingerkneppede hendes tunge åndedræt fortalte mere en mange ord at hun var liderlig og klar til pik.

Jeg kiggede op og så Maja med øjnene fulgt det andet par hvor manden var ved at kneppe sin partner bagfra hårdt og taktfast.

Jeg slap Majas fisse rettede mig op og med den ene hånd styrede jeg pikken på plads mellem hendes nu tykke skamlæber.

Pikken gled lige så roligt ind i hende helt op i en bevægelse – Maja gispede og spredte benene meget – jeg tog fat i hendes ankler og lagde benene op over mine skuldre inden jeg begyndte at kneppe hende med lange dybe stød.

Kondom! – For hulen da jeg havde helt glemt at spørge Maja – jeg stoppede så hende i øjnene og spurgte: “Er det okay uden kondom? Ellers skal du sige til nu jeg ved ikke hvor længe jeg kan holde”

Maja rakte begge hænder op tig om mit hoved sendte mig et luftkys og nikkede henrykt: “Ja Henrik det er i orden – jeg vil mærke din sperm i mig”

Skønt…. jeg kneppede hende lidt hurtigere og kunne høre det var det hun gerne ville.

Parret ved siden af havde ændret stilling nu red hun ham og hendes bryster hoppede i takt med hende op og nedture.

Manden stønnede højt og med et dæmpet brøl kom han ingen tvivl om det han havde nær smidt hende af sådan som han pressede sig op mod hende.

Hun lagde sig nedover ham kyssede og så meget glad ud.

Jeg koncentrerede mig nu helt om Maja – havde en tommelfinger ned på hendes klit mens min pik gled ind og ud af hende våde kusse.

Hun kærtegnede selv sine bryster med de hårde brystvorter – det pragtfuldt syn.

Hendes øjne var halvt lukket og hun åndede meget højlydt nu.

Pludselig spændte hun kroppen voldsomt og jeg kunne mærke hendes kusse trække sig sammen rytmisk – jeg var dybt koncentreret om ikke at sprøjte endnu – hendes orgasme stilnede af og hendes arme gled ud til siderne i en totalt afslappethed.

Jeg trak pikken ud af hende – lod hendes ben glide ned så hun kunne slappe endnu mere af.

Jeg sad på knæ og spillede min pik lige så stille.

Maja åbnede øjne så mig og smilte: “Du skal sprøjte inde i mig Henrik”

Hun rullede om på maven stoppede en pude ind under sig – jeg var ikke sen til at forstå hentydningen og lod pikken glide ind i hende bagfra.

Parret ved siden af lå og kiggede på os – smilende og små svedende – han kælede for hendes bryster bagfra helt stille og roligt.

Nu kneppede jeg Maja hårdt og heftigt – kunne mærke at hun havde en hånd inde under sig – hun pirrede sin klit mens jeg kneppede hende.

“Er du klar til at få min sperm Maja?” – hun udstødte nogle lyde som jeg tog for at være et ja – pressede min pik helt op mod hendes livmoder og slap spermen løs.

Det væltede ud i 4-5 stor sprøjt hvor jeg mærkede pikken inde under pungen trække sig sammen i ryk der modsvarede afleveringerne – SKØNT!….

Lige før pikken var tømt kom Maja igen – igen malkede hun min pik det var perfekt.

Der var nu dømt pause – jeg sørgede for at Maja blev i stand til at fange min sperm der sivede ud af hende – der var små stykke stof i rummet der kunne bruges til det.

Vi fulgtes med det andet par ind i baren – da vi kom der ind klappede de fleste af gæsterne – jeg gloede nok lidt forfjamsket på dem indtil det gik op for mig at der på en 42 tommer fladskærm i baren var rig muligheder for at se havde der foregik i de fleste rum i huset – bifaldet gjaldt os.

Hvad det mere skete den aften kommer i næster afsnit.

porno med danske piger