Opdaterede vores sexliv med nye bekendskaber

Vi havde læst en masse historier på nettet om ægtepar der bliver opvartet af enlige mænd og vi var begyndt at fantasere om, at det skulle ske for os.

Min kone Nina skubbede især på da vi fandt et par historier om mænd med særdeles store kønsorganer. Hun blev ved med at kommentere min pik som er omkring de 15 cm når den er stivest. Jeg har mange penge, godt job, kører altid rundt i den nyeste Mercedes, men som elsker er jeg et skvat. Men sjovt nok har det aldrig hindret kvinder i at have sex med mig. Som ung bildte jeg mig selv ind at det var min personlighed de gik i seng med, men jeg ved godt det, var og er, mine mange penge.

På det seneste er vi begyndt at gå i klubber og her kan Nina få danset med andre mænd. Selvom Nina er en stor pige, om end en smule fed, har det aldrig været svært for hende at finde en, der vil danse med hende. Måske skyldes det hendes størrelse eller hendes meget nedringede kjoler, der ikke lader meget tilbage til fantasien om hendes ypperlige barm. Og jeg indrømmer, at jeg finder det særdeles ophidsende, at se hende så tæt på andre mænd. Faktisk så meget, at jeg var ved at overtale mig selv til at tage en af disse mænd med hjem i ægtesengen.

En sådan aften lå vi i sengen og Nina var meget liderlig og ville kneppes. Det siger man jo ikke nej til. Jeg elsker at ligge ovenpå hendes fyldige krop og mærke de enorme patter borer sig ind i min brystkasse. Jeg indrømmer, at det er lidt svært at komme til for den fede mave men jeg elsker hendes fedme. Som altid var hun villig da jeg steg på og begyndte at kneppe. Hun lå og mumlede om alle de mænd hun havde danset med den aften. De havde alle presset deres halvstive pikke mod hendes lår ude på dansegulvet.

“Det må du undskylde, skat” sagde hun. “Men alle disse mænd havde en større pik end du har. Hvor ville jeg gerne tages af en af dem!”

Tanken om at en anden mand kneppede min kone mens jeg så på blev for meget for mig og jeg kom som en lille fontæne. En meget lille fontæne, som min kone siger når jeg får lov til at gøre det i ansigtet. Jeg rullede af hendes fyldige krop og stønnede helt rød i hovedet. Hun tændte en cigaret og sagde:

“Og jeg tør vædde på, at de alle ville holde længere end du!”

Dette gentog sig snart hver gang vi havde været ude og endte hjemme i sengen. Vores sex efter disse danseaftener var altid en meget blandet affære. En aften lå hun og lod mig tage hende i røven og hun snakkede til mig som jeg bare sad ved siden af hende. Jeg følte ellers jeg var stor nok i hendes røvhul.

“Skatter? Jeg kunne altså virkelig godt tænke mig at gøre det med en anden. Jeg vil gerne vide hvordan det er, at gøre det med en mand med en rigtig stor pik. Den skal være så stor at jeg nærmest bløder!”

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige eller gøre andet end at fortsætte med mit anale angreb. Jeg nyder at tage hende i røven, det giver mig en følelse af magt. Også selvom hun normalt bare ligger med røven i vejret og ryger eller ser tv. Eller begge dele. Når jeg tager hende i røven mens hun ser Glamour er en meget underlige affære, skal jeg hilse at sige. Men på den anden side fandt jeg tanken om en anden mand ganske ophidsende om end ikke farlig. Jeg satte farten op i røvhullet og hun vendte sit hoved og smilede til mig.

“Nå, du kan altså godt lide tanken om din fede kone med en anden mand, hvad? En mand med en meget stor stiv pik, der får din egen til at ligne en alterdrengs?”

Mit svar var en grynten og sveden der løb ned af min pande.

“Jeg tør vædde på at du ville elske den store pik der for alvor knepper mig som det jeg er værd. Og så skulle du stå ved siden af sengen med din ynkelige pik i hånden og filme det hele. Du skal filme når han knepper min våde, villige fisse. Du skal filme når han tvinger sin store, tykke pik op i røvhullet på mig. Du skal filme mig når jeg slikker og sutter på den lange, tykke pik. Og når han så kommer i mig vil du selv komme når jeg hyle op om den dejligt store pik, der fylder mig med sperm.”

Jeg var nu så rød i hovedet at jeg frygtede for mit hjerte. Var det tid ville jeg gøre det mens pikken var oppe i røvhullet på den fede kone jeg elsker. Jeg kom som jeg aldrig var kommet og vidste at det var min kones fantasi der fik mig til at komme. Min ynkelige pik føltes som om den var ved at sprænges og i mit stille sind håbede jeg på at hun ville rose mig for min indsats. Men som altid kom der ikke megen ros fra den kant. Mens jeg pustede ud ved siden af hendes fyldige korpus blev hun ved at snakke om en fremmed i sengen. I min slappe tilstand overgav jeg mig. Vi blev enige om at begynde at lede efter en mand med en stor pik, en meget stor pik.

Det blev som vi havde aftalt og allerede næste aften var vi ude og hun var klædt på til drab og hendes makeup og parfume var til at dø for. Nok vejer hun 125 kg men hendes udseende kan man ikke pille ved. Hun har meget fyldige bryster og en røv der er til at dø for, hvis man er til den slags. Som sagt vejer hun 125 kg men er samtidig næsten 190 cm høj hvilket er næsten 20 cm mere end jeg. Hun har store tunge fede patter, en stor fed mave, en stor fed røv og meget tykke lår men for helvede hvor jeg elsker hende. Det at hun skiller sig ud i en mængde var det der tiltrak mig til at starte med.

Hun dansede med et par mænd og faktisk var det som om de stod på rad og række for at få den næste dans. Som om de kunne mærke at hun var i løbetid. Selv sad jeg ved bordet og drak et par øl og nød at have stiv pik i bukserne. På et tidspunkt kom hun over med en af disse mænd.

“Skatter, det her er Svend.” Vi gav hinanden hånd og han smilede smørret som om han vidste hvad der skulle foregå. Gad vide hvad hun havde hvisket til ham derude. Han var næsten 190 cm høj og vejede vel 100 kg og det var ikke fedt. Han havde store overarme og en fyldig brystkasse. Hans bukser var en smule posede så det var svært at gætte hvad han gemte på. Nina ville ryge og han var meget pligtopfylden og tændte for hende. De sendte mig op i baren efter drinks og da jeg kom tilbage var det som om de ikke anede jeg havde været væk. Jeg lagde mærke til hendes hånd lå på hans inderlår.

Jeg var ude af mig selv med spænding, lyst og iver og spekulerede på hvad der nu skulle ske. Jeg blev grebet i at ønske vi skulle fortsætte eller at ende det hele her og nu. Jeg var i total vildrede indeni. Jeg måtte have en øl mere. De gik ud på dansegulvet igen og vrikkede til musikken. Så skulle Svend på toilettet og Nina kom over og hviskede i mit øre at hans pik var enorm. Ham skulle det være og det skulle være nu. Hun bad mig sørge for det. Det kunne jo være jeg også fik lidt pik. Hun sagde det på den sædvanlige nedladende måde som kun hun kan. Bare fordi jeg engang havde været meget liderlig og sagt, at jeg godt kunne tænke mig at slikke på en anden mands pik og smage hans sperm.

Da Svend kom tilbage spurgte jeg helt rød i hovedet om ikke han kunne tænke sig at komme med hjem og få en kop kaffe. Han kiggede fra mig til Nina og tilbage og med et lille smil takkede han ja.

SEX I DAG?

Men så snart vi var hjemme glemte han alt om kaffen. Han begyndte straks at gramse på min kone, der kun alt for velvilligt lod ham gøre det han ville. De havde da også gramset en hel del på bagsædet i bilen på vej hjem. Han havde fået lov til at gramse på hendes fyldige, fede patter og helt uden at skamme sig havde han slikket på dem mens hun bare stønnede og stønnede. For mig så det ud som de begge var helt i en anden verden og jeg indrømmede overfor mig selv at jeg nød det. Han var helt væk i min kones fyldige patter og hendes runde mave og hendes enorme røv.

Hvor længe de rodede rundt i sofaen tog jeg ikke tid på. Men jeg havde fundet mit videokamera frem og sat det op på stativet før Svend slap min kones ansigt. Han så på mig med et blik, der kunne få mig til at kravle. Jeg var ikke klar over om det var på grund af det kamera jeg havde stillet op eller om det var fordi jeg var i samme stue. Han beordrede mig til at klæde min kone af. Ydmygt gjorde jeg det. Nina stod bare og trak vejret tungt og hendes fyldige patter hævede og sænkede sig.

Da jeg havde fået hendes bluse og Bh af trådte Svend nærmere og nærmest maste hendes patter så hun gav sig. Han hev og trak i hendes brystvorter og jeg ventede halvt om halvt at hun ville sige fra. Det skete ikke og jeg opdagede at min pik var mere stiv end nogensinde. De stod begge og smilede til hinanden og det var som om jeg ikke var der.

Så ville han have jeg fik resten af hendes tøj af og da hun stod der i sine sorte silkestrømper og røde silketrusser var Svend solgt. Uden at skamme sig sagde han, at hun var den absolut mest fede kælling han nogensinde havde set og på samme tid den mest lækre kælling han nogensinde havde set. Nina slugte det råt. Han lagde en hånd i skridtet på hende og nød varmen fra hendes fisse. Så bad han mig hive hendes trusser ned og snart stod hun helt nøgen i al sin herlighed.

“Gør det samme på mig!” beordrede han. Jeg stoppede, det her var gået for vidt. Jeg så fra ham til Nina og hun nikkede bare uden at se på mig. Hvad kunne jeg gøre? Jeg knappede hans skjorte op og tog den af ham. Han var mindst lige så muskuløs som jeg havde troet. Hvis ikke mere. Han havde en tatovering af en slags på kinesisk på hans venstre side af brystkassen. Et meget kort øjeblik tænkte jeg på om det tegn i virkeligheden ikke var et manddomstegn men at det var taget fra et spisekort fra den lokale sushi restaurant. Men jeg turde ikke tænke den tanke særlig længe. Så lagde jeg mig på knæ og trak i hans bælte og hev bukserne ned over knæene. Han løftede først den en fod så den anden og trådte ud af dem. Så gav han mig sine fødder igen og ville, at jeg trak hans sokker af.

Mine øjne så det men jeg nægtede selv at tro det. Bulen i hans underbukser var enorm. Nina stod og stirrede på denne enorme bule og var helt væk. Han stødte sit underliv op mod mit ansigt som en stille kommando om at hive hans underbukser af. Så det gjorde jeg og hans enorme erektion kom frit frem og på det nærmeste klaskede op mod min hage. Den var absolut enorm, skal jeg gætte var den over dobbelt så lang som min på en god dag og mindst tre gange så tyk! Den var så tyk at jeg nægtede at tro det. Jeg lå lige foran den og kunne lugte den i al sin herlighed og se hvordan safterne gled ud af det absolut enorme pikhoved. Han var helt glat og det gjorde at hans pik virkede så enorm. Selv har jeg en mindre solsorterede omkring min pik. Måske man skulle få den væk.

Tanken om denne enorme pik skulle op i min kone, min elskede Nina, var næsten for meget. Jeg ville smide ham ud af huset men på samme tid var jeg helt vild for at se hende tage denne hestepik. En hestepik af den slags jeg selv i årevis havde drømt at få på lige fod med alle dem, der drømme om at vinde i Lotto.

Uden et ord lagde Nina sig på knæ og hendes patter gyngede. Det var faktisk også første gang jeg lagde mærke til hvor meget hendes røv blævrede når hun gjorde visse ting. Sikke et syn. Uden at røre pikken åbnede hun munden og lod sine søde tunge drille det store pikhoved. Hans nosser trak sig sammen og jeg blev ramt af lige dele liderlighed og misundelse. Måske nok mest det sidste. Jeg skyndte mig hen bag kameraet. Nina nærmest nynnede af fryd over denne enorme pik, der tvang sig vej ind i munden på hende. Hendes mundvand løb ned ad hagen og et kort øjeblik troede jeg han var kommet i munden på hende. Men han stod bare og lignede en besat djævel.

Han bad hende lægge sig ned på tæppet foran fjernsynet og sprede sine fyldige ben. Han stillede sig mellem dem og hans pik tårnede sig op foran hende. Så beordrede han mig til at skille hendes skamlæber ad og det gjorde jeg uden at tøve. Så bad han mig sige så venligt jeg kunne at han skulle kneppe min kone. Helt uden at tænke sagde jeg det.

“Vil du være så god at kneppe min kone?”

Det skulle ikke siges to gange og snart satte han hele sin vægt bag og alle 30 cm forsvandt op i Ninas fisse. Jeg skar en grimasse ved synet af den enorme pik i min kones fisse. Nina derimod skreg af fryd og lod sine lange røde negle borer sig ind i Svends skuldre. Sådan begyndte et vildt ridt og noget af det mest vilde jeg nogensinde havde set. Han kunne ikke helt komme i bund i hende på grund af hendes fede mave men han gjorde et ihærdigt forsøg og sikke bevægelser hendes mave lavede. Jeg var helt væk. Jeg elsker min fede kone. Hurtigt fik jeg smidt mit eget tøj og fik indstillet mit kamera så det tog det bedste af det.

For hver gang den store pik kom ud af fissen kunne jeg se hvor våd den var. Hun måtte nærmest svømme over derinde. Jeg var mægtig glad for at batterierne i mit kamera var helt nye for dette ville helt sikkert tage dejlig lang tid. Min tanke har altid været at en lille pik holder i kort tid og en stor pik holder i lang tid. En lille pik har lidt sperm og en stor pik har meget sperm. Og med den enorme pik Svend havde, ville dette tage meget lang tid. Jeg var så småt begyndt at tænke på hvor jeg havde lagt de nye batterier.

Men det holdt ikke længe, højest tyve minutter. Men på den anden side var det jo næsten dobbelt af hvad jeg kunne præsterer. Snart stønnede han at han var ved at komme. Svedig over det hele vendte han sig om og kiggede direkte ind i kameraet og smilede. Den første tanke var, at han dermed havde ødelagt det for mig når jeg selv skulle se “filmen” på et senere tidspunkt. Men også at han havde tilføjet “filmen” præcis det der skulle til for at sende mig selv ud over kanten når jeg sad der og spillede pik. Han bad om lov til at han godt måtte komme i hendes fisse.

“Svend, du må meget gerne komme i min kones fisse!”

Jeg ville ellers gerne have set hans pik skyde spermen ud i hovedet på min fede kone. Jeg ville gerne have set hvor stor pikken var i det øjeblik og især hvor meget sperm der kom. Mest af alt fordi jeg selv var så liderlig lige nu og til dels fordi det ville have været gode billeder i den film jeg var ved at optage.

Han stønnede og hans røvbalder trak sig sammen mens han pumpede sin sperm op i Ninas fisse. Hun gispede af fryd og fortalte hvor meget sperm hans store nosser bankede op i hende. Så kom jeg selv og mine sølle 12 dråber klaskede ned i tæppet. Han trak sig ud af hende med et plop og var stadig stor og stiv og meget snasket. Så beordrede han at jeg skulle slikke hendes fisse. Der var ikke noget jeg hellere ville netop i det øjeblik. Lugten var utrolig da jeg lagde mig og Svends enorme pik var lige ved siden af mig. Den var stadig helt ubeskrivelig stiv.

Jeg var ikke sikker på det her men begyndte at slikke Ninas fisse og snart ramte hans fede sperm min tunge. Uden at ville det begyndte jeg at nyde smagen af hans sperm og fortsatte til hun var ren. Nina var helt færdig nu og lå bare og trak vejret tungt da Svend beordrede mig til at gøre vores seng klar til næste akt. Nina begyndte at smile ved tanken om mere pik og satte sig mens jeg gik op ad trappen.

Da de kom op var Svends pik en smule mere slap og den dinglede fra side til side for hvert trin han tog. Hvor ville jeg ønske min kunne det samme! De lagde sig i sengen i en 69´er stilling med Nina nederst (naturligvis) og udsynet til Svends røv var et godt bytte. Hans røvsprække var mindst lige så glat som hans nosser og pik. Det var meget spændende at se hvorledes hans pik igen fik fylde mens Nina hev den ned i halsen. Jeg havde aldrig i mit liv troet man kunne få så meget pik i halsen som min kone her gjorde.

Jeg ville gerne have set ham fylde hendes mund med sperm, men han havde andre tanker. Han besteg hende igen og gav hende al den pik hun havde drømt om i årevis. Han tog hende bagfra og kom nu for alvor i bund og sikke et syn. De prustede og stønnede om kap og jeg mindes ikke at Nina nogensinde har været så forpustet når vi har haft sex. Hun kom hele to gange mere før han fyldte hendes fisse med sperm. Igen skulle jeg slikke hende ren og jeg nød hver en dråbe sperm. Mens jeg lå der kom han med små tilråb og sluttede af med at overkysse min kone mens jeg slikkede fissen ren. Da jeg var færdig stillede han sig op foran mig med sin slimede, halvslappe pik og beordrede at jeg også slikkede ham ren.

Og tro det eller ej, jeg gjorde som han bad om. Uden at tøve åbnede jeg munden og begyndte nu at slikke denne enorme pik som om jeg aldrig havde bestilt andet. Nina sad ved siden af og smilede og spurgte om hun måtte ryge mens jeg slikkede pik. Jeg var ligeglad for jeg nød denne enorme pik og tillod mig selv at få stiv pik.

Mens jeg slikkede på den halvstive pik ville Svend vide hvorfor en kvinde som hende var sammen med en taber som mig. Jeg skulle måske nok have smidt dem begge på porten men jeg elsker min fede kone når hun nedgør mig. Så jeg havde let ved at finde mig i, at den her fremmede mand med den meget store pik nedgjorde mig. Desuden havde jeg jo kun en pik på 15 cm så jeg skulle vel ikke klage når jeg fik så god sex som nu.

Da han havde fået fuld mast trak han den ud af munden på mig og ind i Ninas og jeg var lidt skuffet. Hun var ikke færdig med at ryge og brugte den ene hånd til at ryge med samtidig med, hun holdt om roden på pikken. Bare jeg dog havde mit kamera! Som belønning fik Nina en stor klat sperm i munden. Denne gang fik jeg endelig set hans enorme pik sprøjte sperm. Snart var min kones fede ansigt smurt ind i sperm og det så totalt vildt ud. Det var ganske så vildt som jeg havde forestillet mig. Mens hun røg sin cigaret færdig brugte hun en finger til at få så meget sperm i munden hun kunne finde.

Næste morgen kom jeg med morgenmad til de to på sengen. Efter de havde spist fik jeg igen lov til at slikke hans pik stiv mens de to snakkede om alt mellem himmel og jord før han gennembankede min kones fisse til hendes store glæde. Denne gang havde jeg fået stillet det store kamera op og fik det meste af deres elskovsjagt. Det ville jeg nyde senere.

Før han skulle gå spurgte jeg om ikke han kunne tænke sig at komme forbi igen. Det ville han gerne men på den betingelse at jeg klædte mig ud som stuepige. Tanken om hans store pik fik mig til at sige ja. Han kiggede på min nøgne fede kone og ville vide om hun var blevet røvpulet. Da han hørte at jeg fra tid til anden gør det på hende nærmest brast ham i latter. Fra nu af ville hun for alvor få at vide hvad anal sex går ud på. Og med det gik han.

Min kone smilede som en lille sol resten af den uge og vi har aldrig haft så meget sex sammen. Og sådan har vores liv været siden. Svend kommer på besøg en gang om ugen og Nina har nu lært at få pikken op i røven og i den forbindelse er kodeordret babyolie, masser af babyolie!

Nina er glad for vores nye sexliv

 

Forfatter: Digitalo

porno med danske piger