Gode ideer til fræk udklædning og rollespil – håndværker eller luder?

Gode ideer til fræk udklædning og rollespil – håndværker eller luder?

SPAR MANGE PENGE

Vær utro med din partner!

Denne disciplin kan udøves af par, der har været sammen noget tid og gerne vil peppe sexlivet op, såvel som par der lige har mødt hinanden og har lyst til at eksperimentere.

Først og fremmest skal du jo finde ud af, hvem eller hvad du vil være. Skal din rolle have en helt anden personlighed end dig, eller må den have lidt af dig selv? Skal du være forretningskvinde med stramt opsat hår, sort tøj og spidse stilletter. Du kan også gøre dig ekstra lækker, med flot makeup og filmstjernehår og en flot eller fræk kjole. Du bestemmer…

Dernæst er det tid til at planlægge, hvornår din store præstation skal finde sted. Du kan vælge en dag, hvor han er på vej hjem fra arbejde, og du “tilfældigvis” støder ind i ham i bussen. Eller en aften, hvor I hver især skal i byen med hver jeres venneflok.

LET THE GAME BEGIN!

Sygeplejersken og patienten eller doktorleg:
I denne leg bør hun have hvide strømper, hofteholdere og noget der minder om en hvid kittel på. Nu er hendes opgave et finde ud af, hvor du har ondt og hvad hun kan gøre for, at du får det bedre. Mon ikke det ender med noget seksuelt 😉

SEX I DAG?

Det er tid til et lægetjek, og din kæreste bestemmer selv om han er den søde eller slemme patient.

Håndværkeren kommer:
Nå, som kom vi til (måske) hendes yndlinges fantasi. Selv om hun drømmer om en svedig håndværker, vil det være at foretrække, at du tager et bad inden legen og tager en lækker duft på. En fantasi skal tit pudses af, inden den føres ud i livet. Tag noget tøj på som kan minde om en håndværkeres og gerne en gammel T-shirt så hun kan flå den af dig. I denne leg skal hun have lov til at forføre dig – og lad hende gøre det. Lad hende kører showet og vis du er en mand.

Diiing dong – “er der nogen her, som har bestilt pizza?”. Du kan lige nå et hurtigt knald med fyren, der bringer pizza ud, postbudet, telefonreparatøren og så videre – alle de lækre udbringnings-gutter, der “tilfældigvis” lige dukker op på din dørtærskel. Men skynd dig inden kæresten kommer hjem.

Kunden og luderen:
Nu har du endelig chancen for at prøve en vare af, inden du betaler for den. Om hun skal være dyr eller billig at se på, er op til jer. Er I mest til selvsiddende strømer, der er gået i stykker, skal hun se billig ud. Hun skal måske også have en masse makeup på. Eller måske skal hun have en hvid pels på med den helt rigtige kjole under. Husk at lytte til hvad hun har lyst til, det er det vigtigste! Så er det bare at kræve hvad du har betalt for.

I bedste Julia Roberts stil skal du klæde dig ud og finde din flise. Lad ham samle dig op og begynd allerede at pirre ham i bilen. I kan eventuelt leje et hotelværelse og leve fantasien fuldt ud.

Mødet med en fremmede:
To fremmede mødes i en bar, ombord på et fly eller kommer tilfældigvis til at række ud efter den samme tube mayonnaise i supermarkedet – deres øjne mødes og gnisterne springer. Din kæreste behøver jo ikke på forhånd vide noget om, at du har en lille overraskelse – eller faktisk en stor overraskelse – for du skal jo lade som om, at du ikke kender ham/hende, og det bliver jo nok noget af en overraskelse.

porno med danske piger