Dengang

Jeg stod på hans badeværelse, splitternøgen, og ventede på hvad der skulle til at ske. Han kom ind til mig med saks og barbergrej, og satte sig ned på hug foran mig…

Den oplevelse jeg vil fortælle om her, havde jeg for flere år siden, da jeg var single og studerende. Jeg boede på det tidspunkt i en lejlighed i København, som var en smule dyrere, end at jeg kunne betale den på s.u. alene, så jeg havde haft en del jobs rundt omkring, som supplement til økonomien. Da jeg ikke havde holdt helt styr på hvad jeg tjente, opdagede jeg engang i forsommeren, at jeg snart havde tjent mere end man må, uden at skulle betale s.u. tilbage, og da jeg selvfølgelig ikke havde sparet op, men været den glade giver til fester og lignende, var jeg altså nødt til at finde et sort arbejde, så de penge jeg manglede, kunne gå uden om systemet. Efter at have kigget lidt efter jobs der typisk bliver afregnet sort i aviser uden held, begyndte jeg at lede på Internettet, og efter et par dage, faldt jeg over en annonce på noget privat rengøring. Eftersom jeg ellers havde haft ret gode studenterjobs var jeg ikke meget for at skulle til at gøre rent, men jeg kunne se, at min situation ville blive desperat, hvis jeg ikke snart fandt på et eller andet, så efter nogle dages betænkning, ringede jeg til nummeret på annoncen.

Det var en fyr der tog telefonen, jeg skød ham til at være omkring de fyrre år. Han lød overrasket, da jeg præsenterede mig, og sagde, at han jo egentligt havde regnet med, at det ville være en pige der svarede på den slags annoncer. ”Er det et problem?” spurgte jeg, hvortil han skyndte sig at svare nej. ”Du kan jo lige komme og sige hej, og så kan vi tale om det”. Jeg fik hans adresse, vi aftalte en dag og et tidspunkt, og jeg mødte frem som aftalt. Hele vejen derhen overvejede jeg igen og igen, om jeg skulle melde afbud, da jeg endnu havde svært ved at se mig selv som rengøringskone. Jeg havde også luftet ideen for mine venner, og de havde grinet en del af mig, og lavet en masse fine jokes om, hvordan jeg skulle have hårnet og lyserøde gummihandsker på, hvilket jo ikke ligefrem havde gjort min tvivl mindre! Nå, men jeg tog altså derhen, fandt hans navn på dørtelefonen, og begyndte at gå op af trapperne. Da jeg kom helt op i toppen, stod han i døren og ventede på mig. ”Hej” sagde han, men et lille smil, ”kom indenfor”. Han virkede ret flink, spurgte om jeg ville have en øl eller et glas vin. Som den gode studerende jeg var, sagde jeg ja tak til en øl, og satte mig i sofaen og så mig lidt omkring. Han boede i en ret lækker og stor toetagers lejlighed, med den lækreste udsigt over byen, han havde en bar og et stort poolbord, og det så i det hele taget ud, som man kunne forvente at en rig ungkarl ville indrette sig. Jeg opdagede hurtigt, at der rundt omkring på væggene hang billeder af mere eller mindre unge drenge, men slog det hen, da jeg jo var kommet for at snakke om et arbejde, og ikke at snage i fyrens fritid.

”Ja”, sagde han, ”jeg har mit eget firma inde i byen, og det er tit jeg ikke lige kan nå at rydde op og støvsuge og den slags. Har du prøvet den slags før?” Jeg måtte svare ærligt, at jeg aldrig havde arbejdet med at gøre rent før, men at jeg da var indstillet på at lære det. ”Det er ikke så svært” sagde han, ”der skal bare laves de mest basale ting… min tidligere hushjælp plejede at kunne klare det på tre timer ad gangen, en gang om ugen… lønnen er 100,- sort”. Jeg regnede hurtigt ud, at det var 1200 om måneden, og anslog at det var nok sammen mit andet job, hvor jeg så ville gå meget ned i tid, så jeg sagde hurtigt ja tak. Vi aftalte at jeg skulle begynde allerede næste dag, og jeg måtte give ham ret i, at der trængte!

Næste dag mødte jeg op som aftalt. Som dagen før startede han med at byde mig på en øl, og vi sad og snakkede lidt om løst og fast, før jeg sagde, at jeg jo hellere måtte se at komme i gang, hvis jeg skulle overholde de tre timer… ”Jeg er nu ligeglad med, om du er tre eller fem timer om det” sagde han, ”men du får nu alligevel kun for tre”… der var altså ikke timeafregning. Jeg startede med at tage hans enorme opvask, og begyndte derefter at støvsuge. Jeg vandrede frem og tilbage i stuen, og jeg kunne tydeligt mærke, at hans øjne fulgte mig, i den let foroverbøjede position som arbejdet tvang mig i. Når jeg kiggede på ham så han ikke væk, men smilede bare. Jeg blev færdig i underetagen, og bevægede mig op på første sal, hvor jeg genoptog arbejdet. Han kom med op, og blev ved med at følge mig med øjnene, mens han stod og skød et par kugler på poolbordet. ”Normalt vil jeg bare sidde og arbejde når du er her” sagde han ”men første gang vil jeg godt lige se hvordan det går” han smilede og fortsatte ”så kan du også spørge, hvis der er noget du mangler”. Jeg nikkede og sagde, at det da var helt i orden. Bagerst i rummet stod en stor kommode, og da jeg kom hen til den med støvsugeren, kunne jeg se ned i to skuffer der ikke var lukket, at de var fyldt med lingeri og kjoler og ubestemmelige ting at lak og læder. Det gav et lille gip i mig, men efter at have set hans erotiske plakater med unge fyre der han over alt, var jeg godt klar over, at han ikke var helt straight. Jeg kom til at tænke på, om det mon var ham selv der godt kunne lide at klæde sig ud, og jeg smilede let ved tanken, men det så nu ud som om det hele var for småt til ham. Han var en rimelig stor fyr, ca. 1.80 høj, brede skuldre, og vejede sikkert tæt ved de 90, og de størrelser jeg kunne se, så ud til at være i normal pigestørrelse. Jeg lod som om jeg ikke havde set det, og fortsatte bare mit arbejde, men kort tid efter, fik jeg fisket et par små trusser ud under en sofa med støvsugeren. Fristelsen blev for stor, og jeg måtte bare påtale det, holdt dem op mellem to fingre, og spurgte ham, hvor jeg skulle gøre af dem. Han kiggede over på mig, først lidt stiv i blikket, men så grinede han, og sagde ”Du kan jo tage dem på…”

Den havde jeg ikke regnet med! Jeg blev først lidt forvirret, så en smule rød i hovedet, og fik endelig sagt med et smil, at dem ville jeg nok ikke kunne passe. ”nåå…” sagde han, ”det tror jeg nu nok, men hvis du ikke har lyst, kan du jo lægge dem over i kommoden”. Jeg grinede lidt forfjamsket, og svarede, at så ville jeg gøre det. Jeg lagde dem på plads, lukkede skuffen, og spurgte hvad jeg nu skulle. ”Skal vi ikke tage en bajer” sagde han, og vi satte os i sofaen og snakkede i en times tid. Jeg tog mit tøj, fik mine 300 kroner, og gik hjem.

Ugen efter startede vi på samme måde. Jeg vaskede op, det var der vist ikke blevet gjort siden sidst jeg var der, og jeg støvsugede i stuen, i soveværelset og på første. Han gik ikke rundt efter mig som første gang jeg var der, men hver gang jeg var i nærheden af ham, kunne jeg mærke hans øjne på min røv. Til min egen forbløffelse tændte det mig faktisk lidt, og jeg måtte jo også indrømme, at jeg i ugens løb havde fantaseret lidt om, hvad der var sket hvis nu jeg havde taget de trusser på som han sagde. ”Kan du vaske trapper” spurgte han mig, da jeg var færdig med støvsugningen ”Nææ… men det kan jeg vel lære” svarede jeg. Han gav mig en stor spand med vand og sæbe, en skrubbe og en klud, og sagde, at jeg bare skulle skrubbe og tørre alle trinnene, og det var jo ikke så svært. Jeg gik i gang, og kunne tydeligt mærke, at det tændte ham voldsomt at se mig ligge på alle fire i mine stramme bukser, og skrubbe det bedste jeg kunne. ”Bare tag det stille og roligt” sagde han ”du skulle jo nødigt gå hen og slide dig selv op”. Hver gang jeg første skrubben på trappen gyngede min røv lidt til den ene side, og lidt til den anden side, og jeg kunne ikke lade være med at drille ham, med at stritte lidt ekstra med min numse, som jeg altid har været ret glad for… en lille stram, men alligevel fyldig numse, næsten ligesom en pariser på en piges. Han sad i sofaen i stuen med nogle papirer, og jeg stod på alle fire med røven rettet lige i hans retning, og jeg tror ikke han fik læst ret meget i dem.

Jeg kunne mærke at det tændte mig, at mærke en mands begærlige øjne på min røv, og jeg kunne ikke lade være med at få stiv pik ved tanken om, at han sikkert sad og fantaserede om hvad han kunne gøre ved mig. Så det uundgåelige måtte ske; Jeg mistede koncentrationen om mit arbejde, og fik sjasket en god portion vand på min t-shirt, så den blev helt våd på maven. ”Sikke noget lort” sagde jeg, og han kom over og kiggede på. Han grinede bredt, og sagde, at det måske kunne lære mig, at holde tankerne på mit arbejde. Jeg gik lidt i panik… kunne han virkelig se på mig, hvad jeg havde tænkt? Han kunne jo også have ment alt muligt andet, så jeg slog det hen, og grinede bare. Der var varmt i lejligheden, da det var sommer og solskin, så jeg så ikke anden udvej, end at tage min t-shirt af. Jeg spurgte ham om det var ok, og han svarede, med et skævt smil, at det var da helt fint med ham. Jeg tog den af, og fortsatte mit arbejde, og han satte i sofaen, og lagde nu ikke længere så meget skjul på at han betragtede mig.

Jeg kunne mærke pikken dunke i mine bukser, og selvom jeg var ret forvirret over min egen opførsel, gjorde jeg mig umage med at strutte godt med numsen, som endnu svajede fra side til side, hver gang jeg bevægede mig. Jeg kunne mærke en brise fra vinduet, det fik mine brystvorter til at stritte, og det pirrede mig meget. Hans og min liderlighed fyldte rummet, hans sikkert meget bevidst, min egen var fyldt med usikkerhed og tvetydighed.

SEX I DAG?

Måske var det med vilje, måske var det et udtryk af ekstrem klodsethed, at det kort efter lykkedes mig, at spilde igen. Denne gang lidt mere, og så på bukserne… ”Aj for fanden…” sagde jeg ”Det var sgu da utroligt!” ”Hvad vil du nu gøre” grinede han fra sin sofa, og lænede sig tilbage med et stort grin på munden. ”Kan jeg ikke låne et par bukser af dig?” spurgte jeg, hvortil han grinende spurgte, om jeg da troede at jeg kunne passe hans tøj. Jeg kunne godt se, at det ikke var helt realistisk. Jeg selv er 1.68, og jeg har aldrig kunnet prale af at være kraftig af bygning. Jeg er smal om både hofter og skuldre, og selvom jeg altid har været muskuløs, er det ikke på nogen prangende bodybuilder-agtig måde. ”Det eneste tøj her i huset som du vil kunne passe” sagde han ”ved du selv hvor er”. Jeg tænkte straks på kommoden fra sidst, og på de trusser jeg havde lagt tilbage, og jeg tænkte på, hvor langt ude jeg syntes han var, dengang han havde sagt at jeg kunne tage dem på, og jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle forholde mig til, at jeg lige nu overvejede at gøre det. ”Der er alt muligt deroppe” sagde han ”måske også et par bukser, det er et stort rod, så jeg ved det faktisk ikke”. ”Jeg op og kigger på det” svarede jeg, og skyndte mig op at trappen.

Da jeg kort tid efter stod ved kommoden, kunne jeg høre ham grine lidt nede i stuen, og jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle forholde mig til situationen. Han havde ret, det ar et stort rod i skufferne, der var fyldt med alle mulige og umulige beklædningsgenstande, og jeg hev det ene stykke lingeri op efter det andet, og ledte desperat efter et par bukser af en eller anden art. ”En eller anden dag, kan du jo hjælpe mig med at lægge det i orden” råbte han nede fra stuen. Jeg mumlede et eller andet som svar, og så blev mine øjne fikseret på et stykke let blankt stof. Det var helt sort, og havde en hvid blondekant hele vejen rundt. Jeg følte på det med fingrene, det var sådan noget stof som mange pigetrusser er lavet af. Let og silkeagtigt, og en smule elastisk, og jeg kunne mærke, at jeg fik stiv pik af at røre ved det. Jeg fiskede det op, og så at stod med en eller anden form for fransk stuepige uniform i hånden… ”Nu ta´r jeg fandme røven på ham” tænkte jeg, hoppede i den, og den passede perfekt. Den var nedringet så den øverste kant sad lige under mine brystvorter, der strittede som var de blevet pisket, den var helt stram over maven, og det plisserede skørt lagde sig ud over min røv, som den lige akkurat kunne dække når jeg stod oprejst. Jeg fandt et par små sorte g-strengtrusser der passede til, tog dem på, de strammede i røven, hvilket jeg, til min overraskelse, fandt meget liderligt, og foran kunne de lige præcis indramme mine nosser. Min pik stod langt op over kanten, så strunk og stiv som den næsten aldrig havde været før. Jeg kiggede ned af mig selv. På den ene side syntes jeg, at jeg så helt vildt åndssvag ud, men på den anden side kunne jeg mærke et ukendt sug af spænding og liderlighed i maven. Jeg fik lyst til at tage fat om pikken og spille den lige på stedet, men det gik jo nok ikke.

”Hvor bliver du af?”… han råbte nede fra stuen… ”Har du ikke tænkt dig at vaske trappen færdig?” ”Jeg kommer nu” svarede jeg. Stoppede op, tog et par dybe indåndinger, rankede ryggen, og bevægede mig hen til trappen.

Det var tydeligt at se hans overraskelse. Jeg stod lidt stille på trappen og kiggede på ham. Han smilede lidt… ”Den klær dig” sagde han, og jeg kunne tydeligt se en stor bule i hans bukser, der nærmest truede med at sprænge knapperne i gylpen. ”det var det eneste jeg kunne passe” sagde jeg, satte mig ned på alle fire på trappen igen, og fortsatte. Jeg kunne mærke, at min røv blev helt blottet, når jeg sad i den stilling. Skørtet lagde sig forræderridskt på den øverste del, så begge mine baller stod helt nøgne ud i rummet. Jeg svajede godt i ryggen, så min røv nærmest blev en lille to-delt kugle, kun ”dækket” af den lille streng der sad midt i mellem ballerne, og dækkede den sidste smule hemmelighed jeg havde tilbage. Min pik dunkede, og hver gang jeg svajede fra side til side, strejfede det glatte stof mit pikhoved, og jeg blev helt bange for, at den lette berøring var nok til at få mig til at komme. ”Den klæder dig fandeme godt” sagde han, med meget grødet stemme… ”du skal næsten have resten på også”.

Resten… hvad mente han nu? Kom med sagde han, og sprang op af sofaen, og i det han passerede mig på trappen, strejfede hans hånd min ene balle, og jeg var lige ved at komme… ”Kom nu med op” sagde han, og gik hen til den store kommode. Efter at have rodet lidt, fandt han et par silkestrømper, en hofteholder og et par stiletter frem, som han viste mig med et stort grin. ”Ta-daaa… hvad siger du så?” Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle sige, men følte, at nu havde jeg startet en leg, som jeg ikke bare kunne stoppe. ”Tror du jeg kan passe det?” spurgte jeg, hvortil han selvfølgelig svarede bekræftigende. Han løftede op i mit skørt, så han kunne give mig hofteholderen på, og ved synet af min pik, der tydeligvis var ved at sprænge, smilede han og sagde ”ja ja, tænkte jeg det ikke nok”. Han tog fat i mit pikhovede med tommel og pege, vippede den lidt ud, så han kunne få hofteholderen på plads. Det var så fantastisk liderligt at mærke en mandehånd på pikken, og det gippede i hele min krop. ”Så så, der skulle jo nødigt ske noget før tiden” sagde han smilende, og jeg tænkte som en gal, om det han mente skulle ske, også ville ske, eller om jeg skulle stoppe legen her og nu, tage mine ting og gå, og aldrig mere komme tilbage. Mens jeg stod der og tænkte og tænkte, og blev mere og mere liderlig, afbrød han mig, ved at hive i nogle af mine hår, som stak ud til alle sider fra trussekanten.

”Har du nogensinde tænkt på at barbere dem der af?” spurgte han mig. Det havde jeg ikke, men han havde bestemt sig og sagde, at nu kunne vi ligeså godt gøre det ordentligt! ”Ud i bad med dig!” Han kommanderede nærmest af mig, og jeg holdt op med at undre mig over, at jeg blev liderlig over ting jeg aldrig havde troet kunne tænde mig.

Jeg stod på hans badeværelse, splitternøgen, og ventede på hvad der skulle til at ske. Han kom ind til mig med saks og barbergrej, og satte sig ned på hug foran mig. Han begyndte langsomt og omhyggeligt at klippe mine hår af, og jeg kunne følge de store totter, der landede på gulvet ved siden af ham. ”Du bliver smuk” sagde han, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare, så det blev nærmest til noget ala ”mmhmnn”… han kigge op på mig, og grinede. ”Vent nu, vent nu… vent og se” sagde han. Da det ikke var flere hår tilbage at klippe i, sæbede ham mig ind. Langsomt på stykket over pikken, helt op til navlen, og barberede det omhyggeligt af, i lange lige træk. Derefter masserede han skummet ind i mine nosser, og min pik, der havde mistet lidt af sin rejsning, sprang op, og blev lige så stiv og strunk igen som før. Han smilede, barberede langsomt, to, tre gange, så de kunne blive helt glatte. Så fortsatte han ned ved lysken, tog alle de hår, det før havde gemt mine nosser. ”Stil dig som da du vaskede trapper” sagde han, igen med tydeligt grødet stemme, der afslørede hans liderlighed, og jeg stillede mig lydigt på alle fire. Han masserede mellemkødet godt ind i barberskum, og fjernede al hår, helt op forbi min ringmuskel, som han langsomt blottede med den skarpe kniv…

”Sådan en smuk lille jomfru-stjerne” kunne jeg høre han mumlede, nærmest som til sig selv. ”Hvor er den smuk, mellem de to frække baller”. Jeg var ved at sprænges af liderlighed, og fik lyst til at mærke hans pik dybt i min røv og i min mund, og begyndte at skælve let. ”Så mangler vi bare benene” sagde han… ”Benene??? skal de også barberes??” sagde jeg overrasket, og han spurgte, om jeg nogensinde havde set en mand med behårede ben og nylonstrømper på… Jeg måtte indrømme, at det havde jeg ikke, og han betroede mig, at det ikke var det kønneste syn i verden. eg overgav mig, og lod ham gøre hvad han havde lyst til. Noget tid efter stod jeg fuldstændig fri for hår fra ørene og ned, og han kiggede på mig med et stort smil. ”Meget bedre!” sagde han. ”Gå nu ud, og tag tøjet på igen”.

Jeg gjorde som han sagde, og fem minutter efter stod jeg igen foran ham, denne gang i en ny form, og spurgte, om jeg skulle gøre trappen færdig. ”Nej, det kan du sgu gøre næste gang” sagde han, ”det her har jeg ikke lyst til at stoppe nu”. Han gik lidt rundt om mig og betragtede mig. Løftede lidt og i skørtet, kælede for mine baller, kildede mit pikhovede lidt, jeg stod stiv, og ventede på, hvilke andre ideer han måtte have. ”Nu har du jo lært at vaske trapper” sagde han ”tror du også du vil kunne lære at sutte pik?” Jeg sank en stor klump. Det var noget af det, jeg den sidste time, både havde frygtet og håbet mest, at han ville spørge mig om. ”Det ved jeg ikke” sagde jeg tøvende… ”Årh hold op” sagde han ”jeg kan jo se på dig, at du er en tøs… i den mundering, kan du ikke skjule at du er en tøs! Er du ikke min tøs?” ”Jo” mumlede jeg, næsten uhørligt.

”Hvad siger du? jeg kan ikke øre det… hvad er du?” ”Jeg er din tøs”… sagde jeg… ”Så kan du vel også sutte pik, enhver god tøs, kan finde ud af at sutte en pik! Sæt dig ned på knæ” Jeg satte mig ned, åbnede han bukser, og fiskede hans pik ud, der i mellemtiden havde mistet rejsningen. Han tog mig i håret, og førte langsomt den slappe pik ind i munden på mig. Jeg kunne mærke duften af den, den duftede nærmest krydret, en tung og bedøvende duft, og den smagte på samme måde. Jeg kørte langsomt tungen rundt om hovedet, og kunne straks mærke, hvordan den voksede inde i min mund, blev større, større, hård, og til sidst næsten slet ikke kunne være der. Han begyndte at køre den langsomt ind og ud, jeg sugede, suttede og brugte tungen så godt jeg kunne, og det så ud som om det virkede! Det var det mest liderlige jeg længe havde oplevet. Her stod jeg, en helt almindelig 22årig fyr, i stuepigekostume, helt glatbarberet, på knæ, meden stor stiv pik i munden, og jeg elskede det. Jeg ville have mere, mere, mere!!

Han kørte den ind og ud af munden på mig, jeg blev helt slap, og var ved at vælte, og kom til at ridse han pik en smule med en tand. ”Prøver du at bide pikken af mig?” sagde han ”hvad tror du der sker med tøser, der bider i den pik de skal sutte?” spurgte han, og jeg blev helt stiv… i kroppen, min pik kunne ikke blive meget stivere! ”De får smæk sagde han”, gik om bag mig, og gav min røv et klask så det sang i rummet. ”Lad det være en lærestreg” sagde han. ”Nu skal du kneppes, og jeg vil ikke høre noget vrøvl. Tøser gør ikke vrøvl når de bliver kneppet! Forstår du det?” ”Ja” sagde jeg, nu helt stiv af skræk!

Han stillede mig op af sit poolbord ved den korte ende, og spredte mine ben, så jeg havde et ben ved hver bordben, lagde min overkrop ind over bordet, smurte en smule glidecreme på sin finger, og stak den langsomt ind. Hvilken fantastik følelse. Det var som om hele min krop skulle sprænges, det gjorde næsten ikke ondt, det var bare en svimlende nydelse, og før jeg lukkede øjnene, kunne jeg se, at alting flød ud for mig. Så stak han tre fingre op. ”AV” udbrød jeg, og strammede ballerne. ”Sagde jeg ikke, at jeg ikke ville høre noget vrøvl?” han kiggede på mig, men et mærkeligt blik. ”Nu er jeg nødt til at sørge for, at du ikke bevæger dig for meget! Bliv stående hvor du er” Jeg kunne høre at han gik over til kommoden, og åbnede en af de skuffer jeg ikke havde set i. Han kom hurtigt tilbage, denne gang med et langt stykke tørresnor, hvormed han bandt mine ben fast til bordbenene. Derfra førte han snoren op, og bandt den stramt rundt om mine nosser, og hele vejen under bordet, og op på den anden side, hvor han bandt den fast til mine hænder. Nu stod jeg spændt helt ud, og ved den mindste bevægelse strammede det så meget i mine nosser, at jeg fik tårer i øjnene. ”Såååådan…” sagde han ”Nu kan du spjætte så meget du har lyst til”. Han tog en dildo fra skuffen, smurte glidecreme på den, og førte den langsomt op i mit stramme røvhul. Jeg gav efter for presset, og mærkede samme euforiske følelse som før, da det store hårde skaft bare gled dybere og dybere op i mig. Jeg troede næsten, at den ingen ende havde, men da den kom i bund, førte han den langsomt ud igen… ind og ud, ind og ud, i rytmiske langsomme bevægelser, og jeg var ved at sprænges af nydelse at de tusind sommerfugle jeg havde i maven. Jeg ville mærke ham nu, jeg ville have hans store pik i min villige røv, jeg ville mærke ham arbejde og pumpe i mig, som en stor liderlig bollemaskine, der bare gjorde mig, hans tøs, til et stykke legetøj, en bolledukke, som bare var så forbandet sjofel, at jeg havde svært ved at komme i tanker om noget, jeg ikke ville have ham til at gøre!

”Giv mig den nu” klynkede jeg ”Jeg vil mærke din pik i mig, og dine nosser mod min røv”… ”Tøsen bestemmer ikke selv, hvornår den skal kneppes” sagde han, ”Men ok, nu skal du få”. Han tog et kondom på og jeg mærkede ham trænge op… selvom jeg ikke havde troet det, var han langt større end dildoen, og jeg troede et øjeblik, at jeg ikke kunne tage den, men jeg var udvidet og klar, og det var ikke noget til at stoppe ham. Han kneppede mig hårdt, så hårdt, at jeg troede jeg skulle sprænges, jeg mærkede hans nosser klaske mod min røv, og jeg troede jeg var i paradis. Hårdere og hårdere arbejdede han i min røv, og lige da jeg troede han ville komme trak han sig ud, løsnede snoren, tog mig i håret og tvang mig ned på knæ, og sprøjtede en lang tyk stråle sperm ind i munden på mig. Det svimlede for mig, og jeg troede jeg skulle besvime. Der kom mere, det ramte mig i ansigtet, jeg prøvede at nå det med tungen, jeg ville have det hele, han tog sin pik, og kørte det rundt i mit ansigt, mens jeg spillede som en gal, og kom som aldrig før. Jeg troede aldrig jeg skulle blive færdig med at sprøjte.

Bagefter lå vi på gulvet og snakkede. ”Du har vel ikke tænkt dig, at du får bedre løn, på den her måde vel?” spurgte han… ”Nej, bestemt ikke… jeg er sgu ikke ludder” ”Men du er en tøs” grinede han… ”ja, jeg er nok en tøs”. ”Kommer du igen næste uge?” ”Ja, det gør jeg” ”Godt, så finder jeg noget frem, du kan tage på!” Jeg kom mange gange efter der, og var hans tøs, og han kneppede mig, og lærte mig mange ting. Han trænede mig op, og gjorde mig til stuepige, og vi holdt liderlige fester med hans venner… men det er en anden historie, som jeg måske vil skrive ned, hvis i spørger om det! I dag ser vi ikke mere hinanden, men jeg bliver endnu liderlig, når jeg tænker på dengang, jeg var hans stuepige.

porno med danske piger