Et luderliv del.2

SPAR MANGE PENGE

Hvis pedellen nogen sinde vil have dig, så lader du ham kneppe dig i alle dine liderlige huller. Er det forstået? ”jamen han er jo klam” ”Jeg sagde, er det forstået?”…

Seks mænd på en gang på fredag. Hvordan kunne hun dog slippe ud af denne kattepine? Gjorde Sabrina det kun for at ”hjælpe” hende til at få nogle ordentlige sexoplevelser, eller var det en ydmygende form for mobning, som hun ikke har prøvet på sin egen krop tidligere? Hun frygtede fredag, men samtidig gjorde den hende også liderlig. Og alle i klassen bemærkede at hun ikke rigtig var med i undervisningen, at hendes tanker tog på langfart. Men hvis hun troede at hun fik fred helt til fredag, så tog hun fejl. Allerede i spisepausen kom Sabrina hen til hende ”du kan ikke sidde her inde, kom med ud i gården. Jeg har en overraskelse til dig” Nervøst fulgte Anja med ud i gården. ”Er du stadig glatbarberet eller er det begyndt at stikke?”. Anja fik et chok ”skal jeg kneppes igen?” Sabrina grinte ”ikke lige her, men jeg er sikker på at du stadig får munden fuld her i pausen”. De kryptiske ord gav ikke mening før Sabrina skubbede Anja ind på pigernes toilet og videre ind i en bås. ”kom nu, mærk efter. Er du stadig fin og glat?” Anja knappede sine bukser op og stak hånden ned i trusserne. ”fin og glat” svarede hun nervøst. ”er du også våd?” Anja nikkede nervøst. ”du er en stor fed luder” Sabrina smilte til hende som om hun stod og roste hende.

”Smid bukser og trusser så du kan sidde og lege med din liderlige fisse, du ved da godt hvordan man onanerer ikke?” Anja nikkede flovt, hun havde da onanerede i nogle år nu. ”fint, ellers måtte jeg jo også ud og finde en fisse eller to du kunne øve dig på, måske skulle jeg gøre det alligevel, for du har nok aldrig slikket fisse” Anja så ned i gulvet og Sabrina stoppede med at snakke et kort øjeblik ”Har du slikket fisse? På hvem?” Man kunne næsten ikke høre Anjas svar ”på min kusine for et år siden, det var til en familiefest. Jeg tabte et væddemål”. Sabrina grinte ”det må jeg se en dag, du bliver den bedste luder her på skolen”. Anja fik smidt bukser og trusser og stod nu halvnøgen foran Sabrina. ”Sæt dig på toilettet og så fjerner du den der holder for toiletpapiret. Kan du se hullet? I hver spisepause sætter du dig her og håber på at der kommer en stor tyk pik ind til dig og så sutter du den og sluger al spermen. Du bliver nok tit skuffet, for de fleste knægte her på skolen har små tissemænd, men dem sutter du så alligevel.”

Mens Sabrina snakkede, var der blevet stoppet en pik ind gennem hullet. Sabrina skyndte sig ud og Anja bøjede sig frem og begyndte at sutte på pikken. Det var en underlig fornemmelse at sidde på skolens toilet og sutte pik på en af drengene, formentlig en fra klassen, men hun vidste ikke hvem det var og han vidste ikke hvem hun var. Pikken blev hurtigt stiv i Anjas mund og hun onanerede samtidig med at hun suttede det bedste hun kunne. Der gik heller ikke lang tid før pikken skød al sin sperm ud i munden på hende og hun kunne læne sig tilbage og koncentrerer sig om sin egen fisse. Desværre kom der ikke flere pikke gennem hullet i denne pause, det tændte hende ellers vildt meget at sidde med en ukendt fyrs sperm i munden mens hun onanerede. Da det ringede ind, skyldte hun sig i tøjet og at sluge spermen så hun kunne komme ind til næste time. Sabrina ventede på hende uden foran toilettet. ”Var det godt?” Anja nikkede ”du skal nok blive en god luder, vil du vide hvem du nu har suttet pik på?”. ”Ved du hvem fyren var?” ”Altså jeg kan jo ikke være helt sikker, men jeg holdte øje med døren og der var kun en der kom ud.” Anja tænkte sig kun om et øjeblik ”Ja, jeg vil gerne vide det” ”Per inde fra parallelklassen, kender du ham?” ”Nej” ”men nu kender du hans pik” Sabrina grinte.

SEX I DAG?

Endelig blev det fredag. Anja slap ikke for hullet på toilettet og denne gang var der to fyre der nåede at få et blæs inde det ringede ind til sidste time. Sabrina stod igen uden foran døren. Hun så ud til at more sig ”Er munden varmet op til gymnasiet?” Anja nikkede ”der var to denne gang”. ”To, så har du sku suttet pik på pedellen, han er et gammelt perverst svin. Jeg er sikker på at der ikke går lang tid før han ved hvem der er den nye piksutter på skolen og så kommer du til at få ekstraundervisning på hans kontor”. ”Hvordan skulle han dog vide det?” ”Du er da ikke for klog af en luder at være. Hvor mange tror du der hver dag bruger hele spisepausen ude på dette toilet? Jeg er sikker på at han ved det er dig når vi kommer til onsdag i næste uge”. Anja så meget skræmt ud ”Jeg kan ikke gå der ud mere”. Sabrina hev fat i hendes arm ”Du går der ud hver eneste dag så længe jeg siger du skal og hvis pedellen nogen sinde vil have dig så lader du ham kneppe dig i alle dine liderlige huller. Er det forstået?” ”jamen han er jo klam” ”Jeg sagde, er det forstået?” Anja tude ikke andet end at nikke. ”Du er en billig fed luder, så du skal ikke sige at andre er klamme. Se på dig selv, du lugter af sperm ud af munden og du sutter på enhver pik du ser. Hvis nogen er klam, så er det dig og din luderfisse”. Sabrina efterlod hende ude i skolegården, Anja var rystet.

Efter skole tog Anja sin cykel og cyklede ud til gymnasiet. Det var hårdt, hun var ikke vand til en så lang tur og hun var svedig da hun endelig kom frem. Peter stod og ventede ude foran drengenes toilet i gården. ”De er der inde, smid tøjet her i gården” Anja så forskrækket på ham ”det kan jeg ikke, jeg kan jo blive set?” ”Hold kæft dit fede svin, dit tøj er så svedigt at man skulle tro du havde kneppet hele dagen. Smid tøjet, de vil se dit flæsk lige med det samme” ”Nej, det kan jeg ikke, jeg vil ikke ses nøgen her på gymnasiet”. ”Hold nu kæft med det der pjat og smid tøjet, det er fredag. Alle er gået hjem omkring middag, der er ikke et øje som kan se dig her. Vis dig som den luder du gerne vil være” ”nej, jeg vil ikke” fik Anja fremstammet. ”Godt, hvis du har tøj på når du kommer ind til os, så flår vi det af dig og du kommer til at gå nøgen hjem. Du vælger selv”. Anja så på hans ryg da han åbnede døren til toilettet og forsvandt i mørket. Hvad skulle hun gøre, smide tøjet her i skolegården? Eller skulle hun cykle hjem og sige til Sabrina at hun ikke turde? Hendes fisse dryppede, så liderlig var hun, der sad 5-6 liderlige 18-20 årige mænd der inde og ventede på at fylde hende med deres dejlige store pikke.

Hun begyndte at tage tøjet af, blusen, BH-en, bukserne og strømper og sko. Hun kunne ikke få sig selv til at smide sine trusser her ude, hun var sikker på at der var nogen der holdte øje med hende på tros af hans ord. Men en rystende hånd tog hun fat i dørhåndtaget og åbnede døren til toilettet. Der var mørkt der inde og hun kunne ikke se nogen. Hun trådte ind og døren smækkede bag hende. Hun vendte sig om, der stod en mand, han låste døren. ”Så er luderen kommet gutter”. Hun mærkede en hånd på sin røv ”Hvorfor har luderen trusser på, forstår hun ikke dansk?”. Trusserne blev flået af hende, hun stod helt stiv af skræk. ”Fuck nogle deller hun har”, en fyr begyndte at gramse på hendes mave, en anden hånd tog fat i hendes bryster. ”soen er liderlig” hørte hun en sige, sikkert ham der stod og gramsede på hendes fisse. Hendes syn begyndte langsomt at vende sig til mørket på toilettet og hun kunne skimte fyrene der stod hele vejen omkring hende. Deres hænder var over alt, nev hende, trængte ind i hende, spredte hendes ben så de bedre kunne komme til hendes fisse og krævede adgang til hendes røvhul. De var over alt på hende. Varmen begyndte at brede sig i hendes krop, liderligheden løb gennem hende, hun kunne høre sig selv stønne efter deres pikke, tigge dem om at kneppe hende, give hende den tilfredsstillelse som hendes krop skreg efter. Hun mærkede en stiv pik i sin hånd og holdte krampagtigt fast i den.

Hun gik i knæ og hendes mund fandt helt automatisk pikken, hun suttede den, tog den i munden og hendes krop rystede mens den første orgasme bølgede gennem hende. Hendes mund fulgte efter pikken da han satte sig ned på gulvet og hendes røv blev løftet så den første pik kunne trænge ind i hendes hungrende fisse. Konstant var der hænder der nev i hendes bryster og gramsede på dem, hænder der befamlede hendes flæsk på maven, en pik der bankede hårdt ind i hendes fisse og en pik der blev presset helt ned i hendes hals. Hun suttede og skreg på samme tid, mærkede hvordan hendes fisse blev fyldt med sperm og en ny pik tog over. De kneppede hende på skift, først i fissen, så i munden og endelig i røven. Alt smagte af sperm og fissesaft og hun havde ikke mere styr på hvor mange pikke der havde misbrugt hende eller hvor mange orgasmer hun havde skreget ud i det lille rum. En stemme hviskede i hendes øre ”Hvis du nogen sinde fortæller Sabrina at jeg har kneppet din tykke fisse, så får jeg fat i alle de mænd jeg kan og vi knepper dig til døde”. Hun svarede ikke, sansede ikke noget. Pludselig lå hun bare nøgen på det kolde toiletgulv, alene, efterladt. De var alle gået og det var mørkt uden for. Trusserne var flået i stykker og hun gik nøgen ud i skolegården. Hendes ben rystede under hende, det regnede. Alt hendes tøj var gennemblødt, men hun tog det på alligevel, fandt cyklen og cyklede hjem. Hendes mor var ikke hjemme endnu, så hun slap for at forklare hvorfor hun havde sperm i håret og hvorfor hendes tøj var så beskidt.

Længe lå hun vågen i sin seng, hendes fisse og røvhul var ømme, men hun nød aftens oplevelse. Aldrig før havde hun givet sig så meget hen og fået så mange orgasmer, aldrig før havde hun følt sig så elsket. De ville alle røre ved hendes krop, tage på hende, mærke på hendes deller, stille pikken ind i hendes huller. Hun var virkelig den luder som Sabrina havde set i hende den første aften. Hvordan kunne hun ellers nyde at blive kneppet af så mange mænd på en gang, ukendte mænd. Selv Peter havde kneppet hende, hun ville aldrig afsløre ham over for Sabrina, måske ville han kneppe hende igen, nyde hendes store bryster, kraftige røv, ligge oven på hendes fede mave og fylde hendes tykke fisse med sperm. Hendes fingre fandt selv ned til fissen, det betød ikke noget at den var øm, hun måtte have endnu en orgasme mens hun drømte om deres pikke.

Hun sov længe denne lørdag morgen, hendes mor var allerede smuttet da hun stod op omkring kl. 12. Der lå en seddel på køkkenbordet ”Er ude med en veninde, kommer ikke hjem før efter arbejde i nat. Der er mad i køleskabet”. Hun var nok sammen med en ny fyr, han lå sikkert og kneppede hende lige nu. Hendes mor havde aldrig haft en veninde. Måske var hendes mor luder lige som hende selv? Nå, men hvem gad spekulere på hvor ens mor lå og spredte ben for fremmede mænd. Anja tog noget morgenmad med ind foran fjernsynet og nød freden. En SMS tikkede ind på hendes telefon, den var fra Sabrina ”Godt arbejde i går, der er kun rosende ord. Din næste kunde er en mand på denne adresse, du skal være ved ham kl. 13, smid tøjet i entreen og gå nøgen ind til hans soveværelse”. Anja så på telefonen, den var allerede 12.15 så hun kunne ikke nå i bad eller noget. Hun skyndte sig ind for at få noget tøj på og så ud til cyklen. Hun var allerede liderlig, hvem var den fyr hun skulle besøge? Hvor gammel var han? Hun følte sig virkelig som en luder da hun gik op af trappen til hans lejlighed. Benene rystede under hende og hun var meget liderlig. Skulle hun ringe på eller skulle hun bare gå ind? Hun tog i dørhåndtaget, der var ikke låst så hun gik ind. Entreen var lys og der hang billeder på væggene, hun fik smidt tøjet og stod nu helt nøgen i en fremmed mands hjem. Hun gik så lydløst som muligt videre ind i lejligheden, meget nervøst, tænk hvis hun var gået ind det forkerte sted? Stuen var fint møbleret, der stod billeder af et ægtepar på en kommode og der hang billeder af nogle børn på væggen. Hun fortsatte, det første værelse så ud som et børneværelse, måske nærmere et teenageværelse. Endelig kom hun til soveværelset.

En mand lå nøgen på sengen og læste i en bog, han så op da hun åbnede døren. ”kom bare ind Anja, du skal ikke være nervøs” Han var gammel, nok mindst 50, men det var jo svært at se på voksne mennesker om de var 40 eller 50 år. Hun lukkede døren bag sig. ”Miss Perfekt havde ret, du er satme fed. Hvad vejer du?” ”Øhh Miss Perfekt? Hvem er det?” Han grinte ”hende der lejer dig ud på nettet, jeg skal tage nogle billeder af dig, så jeg fik knaldet til halv pris”. Han lagde en pude til rette bag sin ryg og satte sig med spredte ben. ”Du kan bare gå i gang med at sutte, så tager jeg lidt billeder, bagefter kan vi tage nogen hvor du ligger alene på sengen og hvor jeg knepper dig. Vi skal også have et hvor du har sperm i hele hovedet”. Anja kravlede op i sengen og tog hans pik i munden, hendes nervøsitet forsvandt lige i det øjeblik hvor pikhoved ramte hendes tunge, hun lukkede øjnene og nød bare pikken mens hun kunne høre de mange klik fra kameraet. Hans pik blev hurtigt stiv i hendes fugtige mund og hun nød fornemmelsen da hun slugte den helt til roden. Det var ikke den største pik hun havde prøvet, så det gik let. Hun kunne høre på hans vejrtrækning at han også nød det. Han tog fat i hendes hoved og tvang hende væk fra pikken, han så hende dybt i øjnene inden hans tunge tvang sig adgang til hendes, de kyssede længe og hans store hænder gramsede på hendes patter og mave. ”du er den fedeste so jeg har kneppet til dato” stønnede han da han væltede hende om i sengen. ”så knep min tykke fisse” gispede hun, nu ville hun bare have pik. Han lagde sig oven på hende, hun spredte ben så meget hun kunne og mærkede hvordan pikken let gled op i hendes åbne fisse. Helt i bund i et langt tryk.

Hendes fisse trak sig sammen i en orgasme og han lå længe oven på hende og mærkede hendes fede krop mod sin. ”fyldte du mig med sperm?” hviskede hun lykkeligt, ”nej, bare roligt, dette er kun starten, men vi skal jo også have billederne”. Han fik hende til at poserer i alle mulige stillinger, vise sin fisse frem, sit røvhul, fremhæve sine bryster, de store lår, hendes fede røv. Selv maven skulle hun sidde og holde så alle ville kunne se hvor stor hun var. Så kneppede han hende igen, hun skreg endnu en orgasme ud i det lille rum. Han vendte hende om og trængte voldsomt ind i hendes røvhul og hun hørte kameraet klikke mens han gled ind og ud af hende. Til sidst kneppede han hende mellem de store patter, sad oven på hende og tog billeder, mens hun selv holdte brysterne stramt om pikken. Pludselig væltede store mængder sperm ud af pikken og hun åbnede munden for at tage imod, han tømte pikken i hendes mund og ud over hendes ansigt og sørgede for at det hele kunne ses på billederne. Hun var lykkelig da hun forlod lejligheden og cyklede hjem.

porno med danske piger