En pirrende affære

SPAR MANGE PENGE

Jeg trækker den store sorte pik ud af din gabende fisse…. Jeg bukker mig ned og roder lidt i min taske igen… Jeg finder en mini vibrator frem og stimulerer din hårde klitoris…

Da jeg var i slutningen af tyverne, havde jeg en kort, men utrolig fræk affære med en kvinde.
Vi startede vores kontakt en mandag eftermiddag, hvor vi begge gik igennem parken på vej hjem fra arbejde. Vi smilede til hinanden, og jeg tænkte straks, at jeg skulle have fingrene i en dag.
De efterfølgende uger mødtes vi næsten på daglig basis i parken. Vores kontakt udviklede sig til korte samtaler og jeg blev hooked på dig.
En dag da vi netop er mødtes begynder det at regne, du forslår derfor, at vi mødes på cafeen over for parken dagen efter. Jeg takker ja, og vi giver hinanden et langt, vådt kram.

Næste dag sidder jeg og venter på dig på cafeen.
Da du kommer ind ad døren, mærker jeg straks min pik reagerer og jeg tænker WAAUU!!
Du har en stramtsiddende trøje på hvor man kan ane dine flotte bryster, cowboybukser og et par højhælede sko og lakerede negle.. Dine velplejede hænder har lakerede negle og matcher med din røde læbestift.
Dine øjne stråler og du siger frisk hej imens du giver mig et kram.. jeg kan mærke dine bryster mod min brystkasse, de virker store og bløde.

Efter lidt tid med god mad og en del flirten rejser du dig og går på toilet.
Jeg venter spændt, for jeg synes det tager lidt tid.. Du kommer målrettet tilbage giver mig noget i hånden, giver et kram og et kys på kinden og siger “Vi ses”.
Jeg åbner forsigtigt hånden, kigger rundt om nogen andre ser med… Det er dine små trusser og indeni ligger en seddel med din adresse og et tidspunkt jeg skal møde op på.

Der går et sug igennem min mave… nøøj hvor vil jeg gerne smage på din blomst Nu begynder tankerne at vælte rundt i hovedet.. hvad tænder hun på, hvad må jeg gøre ved hende uden at gå for langt. . Hvordan mon hun ser ud når jeg ankommer.. hendes mand…
Er hun til sexlegetøj, analsex, sutter hun pik, sprøjteorgasme, er det sex i soveværelset, på køkkenbordet. . Vil hun kneppes hårdt eller blidt, domineres eller er hun en bestemmende pige.. eller…
Kan jeg leve op til hendes forventninger.. Mine tanker stopper op, jeg ved at jeg er god til at lege og min tunge plejer at ramme plet..
Jeg tror jeg bestemmer mig for at gå roligt til værks.. kondomer, massageolie og et enkelt eller to stykker sexlegetøjBlindfold måske, men ingen binderi.. tillid må være et godt udgangspunkt. .

Jeg møder op onsdag formiddag kl. 10, som skrevet på sedlen i dine trusser.. ringer på døren.. mit hjerte slår hurtigere end normalt. Nu kan jeg høre dine fodtrin nærme sig.. Jeg tænker WAOUW da du åbner døren..
Sorte højhælede sko, lækre velformede ben, sort delvis gennemsigtig minidress som lige akkurat skjuler det mest nødvendige men man kan sagtens ane konturerne af dine frække bryster og se at dine vorter stritter imod det tynde stof pirrer.. Dit sexede røde hår er sat op og en grøn neglelak på tæer og fingre står i skærende kontrast.. fuck mit hjerte banker og jeg bliver tør i munden, du er lige til at hoppe om bord i… Min pik reagerer allerede …”Hej” siger du… “kom indenfor”…

Du virker upåvirket af situationen, selvom jeg tydeligt kan se at du virkelig har gjort noget ekstra ud af dig selv til vores møde.. Du virker tændt og dine øjne stråler… Dine hænder er lidt kolde, det er helt perfekt for jeg elsker et par kolde hænde og fingre på mine nosser Jeg giver dig et stort kram og presser mit underliv ind imod dit.. Jeg kan mærke du presser igen mod min nu stive pik.. Stiller min taske på gulvet og med det samme tungekysser saftigt…Da vi sætter os i sofaen, er dine ben lidt spredte og jeg kan skimte din fisse.. den ser glatbarberet og særdeles indbydende ud… Jeg fornemmer at den fugter let..

Sætter mig over ved siden af dig, og vi begynder at kysse og pille på hinanden.. Min hånd går på opdagelse i dine bryster og klemmer let på dine stive vorter… Din hånd gnider rutineret henover cowboybukserne på min stive pik… Jeg glæder mig til at du skal have dine kolde hænder omkring den… Langsomt glider mine fingre ned at din velformede krop indtil jeg når dine lår… Kilder dem blidt på indersiden, min anden hånd tager et fast greb i dit hår og trækker nakken blidt men bestemt tilbage. Mine læber kysser dig legende på halsen og op til øreflippen… du gyser let og din vejrtrækning bliver tungere..

SEX I DAG?

Spreder dine ben og kravler ned imellem dem… Skiftevis kysser jeg og lader mine fingre blidt kilde dine inderlår. Mine fingre går helt tæt på din lækre glatbarberede fisse, dog uden at røre den Efter et stykke tid begynder du at sidde lidt uroligt.. Stille kysser jeg din fisse og skamlæber.. Puster blidt på din fisse.. Med et rejser du dig op, tager mig i hånden og går ind i soveværelset… Du knapper mine bukser op og stikker dine kolde fingre ned til min meget stive pik.. Lader dine fingre kærtegne mine nosser, som langsomt trækker sig sammen under din lækre behandling.. Tøjet ryger hurtigt af.. Vi er begge liderlige efter mere.. Du står der nøgen foran mig smuk og lækker.. Jeg lægger dig ned på sengen, du ligger på ryggen med fri adgang til din våde fisse…

Min tunge går op opdagelse i dit varme skød imens mine hænder kæler for dit venusbjerg.. Napper i dine skamlæber med min mund.. Min tunge kører ganske langsomt op og ned af din fisse, men jeg undgår lige nøjagtigt at ramme din efterhånden hungrende klit… Du ligger uroligt og forsøger forgæves at presse dit underliv mod min tunge. Men jeg har andre planer..

Spreder dine opsvulmede skamlæber med mine bløde varme fingre, nulrer dem blidt imens jeg trækker dem fra hinanden… Min tunge rammer indgangen i dit våde lyserøde hul.. Din fisse trækker sig sammen og der lyder en tungt støn.. Min tunge kredser blidt og roligt omkring og i indgangen, kan mærke på dig at du vil have det længere ind… men det får du ikke.

Trækker huden omkring din klitoris tilbage og rammer din blottede klit ganske forsigtigt med min tunge.. lader den kredse rundt, rammer ind imellem med hele tungen.. med et lægger jeg mine læber omkring din klit og suger den vildt ind i min mund, du udsender et højt støn… Samtidig lader jeg min pegefinger lige kigge indenfor din fisseåbning.. presser den let opad så jeg kan mærke modstanden fra fissen. Du er så varm og våd!

Jeg kravler op på siden af dig.. Lader min finger lege med din fisse.. Trækker endnu en gang dit hår tilbage og kysser dig på halsen… Rejser mig op og stikker min stive pik i munden på dig, imens jeg lader endnu en finger glide op i din fisse..
Jeg finder min Silikone glidecreme frem fra min taske og smører din lækre fisse ind i det. Dit glinsende venusbjerg er fyldt med glidecreme og dine velsmagende fissesafter. Jeg stikker to fingre op og forkæler din skede, du udstøder et højt støn og jeg stopper lige inden dit g-punkt. Jeg kan mærke på dig, at du vil have mere.

Jeg glider ned mellem dine ben igen.. Slikker din fisse lidt hårdere og lader tre fingre glide dybt op dig.. stille og roligt ud og ind.. hvor mange fingre kan du mon klare… pirrer dit g-punkt og kan se lidt væske komme ud.. mærker du er tæt på at springe, men det får du ikke lov til… stopper op og lader dig falde lidt ned igen, selvom du protesterer og synes jeg er bisset.

Kommer lidt mere Silikone glidecreme på din opsvulmede fisse.. Du hører jeg rumsterer og lyner min taske op… du er spændt.. hvad nu.. et øjeblik går der et lille gib igennem dig.. hvad hvis… et øjeblik efter mærker du ?
En tyk dildo trænge ind i din fisseåbning, du mærker hvordan det store hoved fylder dig helt ud…Langsomt glider den helt i bund, et arrh lyder fra din mund.. Rejser mig og tager din blindfold af, dine øjne skal lige vende sig til sollyset igen… Du opdager den største sorte dildo du nogensinde har haft oppe i din fisse.. Jeg beder dig blive liggende og bare tage imod og nyde turen.

Den store sorte pik kører velsmurt i et roligt tempo ud og ind af din fisse… Du vrider dig let.. Mine fingre leger rutineret med din klitoris.. Du er tæt på at springe… Jeg sætter tempoet ned, for der er lang vej endnu inden du får lov til at få din efterhånden tiltrængte orgasme… Jeg nyder at se dig og din lækre krop nyde min behandling..

Jeg trækker den store sorte pik ud af din gabende fisse…. Jeg bukker mig ned og roder lidt i min taske igen… Jeg finder en mini vibrator frem og stimulerer din hårde klitoris, imens jeg kæler for dit g-punkt med fire fingre oppe i din frække fisse. Jeg justerer vibratoren til at lave pulserende vibrationer, hvilket er en pirrende fornemmelse for dig, samtidig bevæger jeg mine fingre hurtigere og hårdere – det tigger om at komme, men det er ikke tiden endnu.
Det pibler lidt ud af din fisse med våd saft… Endnu en gang sætter jeg tempoet med, slukker for vibratoren og trækker mine fingre stille og roligt ud og ind af din fisse…. Dine brystvorter stritter helt vildt og du har gåsehud på kroppen, fuck det var tæt på, og du er tydeligvis lidt frustreret…

Jeg ligger mig ned og kysser dig lidenskabeligt, så du kan mærke hvor tændt jeg er på dig! Men inden længe går jeg i gang igen. Jeg stikker fire fingre op i din totalt opsvulmede fisse, presser mine fingre op i din skedevæg mod dit venusbjerg. Leger med dit g-punkt imens vibratoren kører hurtigere og tungere rytmer på din klitoris… du stønner højt og har ikke langt igen… Fortsætter i højt tempo…. “bliv ved… ja, bliv ved… lige der” med et eksploderer du i en vild sprøjteorgasme… Den første stråle rammer mig på brystkassen og løber ned af mig… Det løber vildt ud af dig, udover min arm og hånd…. Fuck det er både lækkert og pisse frækt… Den våde plet under dig bliver større og større.

“Stooop” siger du, jeg skal have en pause… du er følsom på klitten lige nu.. får lov at sunde dig lidt… Men kun lidt. Lægger mig ned mellem dine ben igen og slikker din fisse med rolige tungestrøg..
Da jeg kan mærke din vejrtrækning og puls begynder at stige, stikker jeg igen fire fingre op i din fisse, leger med dit g-punkt imens den anden hånd leger med din klit.. Du er hurtigt tæt på orgasme nummer to…. du kommer i en intens orgasme… denne gang sprøjter du dog ikke så meget, men det pibler frækt ned af min hånd og din meget våde fisse..

Jeg tørrer dig stille og roligt af for safter….. Min vildt stive pik dirrer og på mit blåviolette pikhoved er der sivet lidt sperm ud….Du slikker den ren og giver mine nosser et kraftigt klem.. Jeg lægger et håndklæde under dig så du ikke skal ligge i den våde plet… Det føles som om min pik kan eksplodere hvert øjeblik, jeg er mega tændt på dig…. Ruller et kondom over min pik, lægger dine velformede ben op på mine brede skuldre og trænger let og ubesværet op i dig… Ligger stille med pikken dybt oppe i dit indre, imens vi tungekysser lidenskabeligt… Jeg trækker mig tilbage og begynder at kneppe dig i et hårdt stødende tempo
Sveden løber ned af min brystkasse… Din lækre fisse omslutter min pik og jeg kan mærke dine knibe øvelser.. Du er vildt dejlig Er nød til at sætte tempoet ned, ellers spermer jeg oppe i dig…. Trækker mig ud af dig og beder dig lægge dig på maven.. Lægger mig halvvejs ovenpå på dig

Hælder lidt glidecreme på din bagerste indgang…Presser roligt mit opsvulmede pikhoved mod din ringmuskel, som langsomt åbner sig og jeg glider op i dig… Det strammer fantastisk dejligt om min pik.
Lægger mig helt ind over dig og kysser dig på halsen og øreflippen… Vipper stille og roligt med pikken helt oppe i dit stramme hul… jeg er tæt, og min sperm presser på… Rejser mig halvvejs op igen, tager begge dine arme og trækker dem bagud imens jeg holder godt fast i dem.. Du kan mærke min pik helt vildt nu…mærke du bliver taget på en dominerende måde… Jeg knepper dig i et hårdere tempo med tunge stød.. Har kun min egen orgasme i tankerne… Du stønner frækt og siger “Knep mig.. Knep mig hårdt” …. Det lyder så frækt i min fantasi, at jeg bare eksploderer oppe i røven på dig.. gummiet strammer ude i spidsen, der er slet ikke plads til al den varme sperm som bliver pumpet ud…. Min krop ryster… Jeg har fået den fedeste orgasme .

Lægger mig ned over dig… Kysser dig blidt i nakken og siger “tak… du er så pisse dejlig” …. Vi går ind i stuen og drikker et glas køligt hvidvin og snakker om at den her oplevelse, vil være vores fælles hemmelighed i al evighed…. Min pik begynder at røre på sig igen ved synet af din krop… du ser vildt dejlig ud… Du rejser dig og går over og begynder at slikke min pik… Nu er det din tur til at lege med mig (men den historie må vi tage en anden gang)

porno med danske piger