Alene hjemme – Jeg blev taget af en “fremmede” mand.

SPAR MANGE PENGE

Det var en kold og blæsende vinterdag. Jeg gik indenfor og forberedte en lækker middag til du skulle komme hjem.
De eneste lyde der hørtes var vindens rusken i træerne udenfor huset. Det var lørdag og du havde været væk hele dagen, så jeg glædede mig meget til at se dig igen. Jeg havde klædt mig pænt på, noget der grænsede til at være rigtig frækt, men alligevel ikke var det. Jeg viste du ikke kunne modstå min stramme sorte nederdel, som var lige en smule over knæene. Min hvide top, som fremhævede min velpolstrede barm og solbrune hud. Og så, selvfølgelig, et par højhælede støvler. Lige akkurat den måde du elskede at finde din kone på.
Jeg hørte kælderdøren gå og undrede mig over hvorfor du kom den vej. Men tog mig ikke yderligere af det. Jeg kunne høre hundens begejstring og viste, at så var det ivertilfælde ikke nogen fremmede.

Jeg kunne høre dig komme ud i køkkenet, men vente mig ikke om. Det var jo et spil jeg havde spillet længe, tirrede dig, provokerede dig. Så jeg lod som ingen ting, kun for at kunne fornemme dit humør og din reaktion på min påklædning.
Jeg lænede mig provokerende ind over køkkenbordet og rakte frem efter noget i vindueskarmen. Lige nok til at min nederdel gled op og fremtryllede et provokerende syn af min bagdel.

Pludselig fik jeg lagt en hånd over øjnene og mine hænder blev samlet foran mig og presset ned i køkkenbordet. Jeg udstødte et lille gisp, det var ikke lige den velkomst jeg havde regnet med. Men samtidig kunne jeg ikke lade være med at smile for mig selv, for jeg viste jo hvor godt du kendte mine fantasier.
Jeg vred og vendte mig, men til ingen verdens nytte. Jeg forsøgte at komme til at bide dig i hånden, men det var umuligt. Hænder som for øvrigt var alt for små?
Først der gik det op for mig at der var noget galt. Det her var helt forkert. Det gik med rædsel op for mig at det ikke var dig og jeg blev for alvor bange. Tårerne steg op i øjnene på mig og jeg kæmpede for at komme fri. Jeg var virkelig bange nu og mine sanser kørte på højtryk.
Men pludselig var der en hånd der strøg mig over kinden og en stemme der viskede sshhh.
Du var der, du var virkelig et sted i køkkenet. Mit hjerte skiftede rytme, fra at galopere af sted i angst, slog der over i mere rytmiske slag. Jeg blev med et rolig og forstod det hele. Jeg prøvede at sige dit navn, men hånden for min mund pressede sig bare tættere ind til mit ansigt. Og pludselig var du væk igen.

Med et fik jeg lagt noget over øjnene og jeg forstod at du stadig var der. Et eller andet sted i mørket iagttog du min reaktion. Men jeg var stadig langt fra tryk. Hvem holdt mig fast og hvad skulle der ske?
Inderst inde viste jeg det godt, selv om det ikke lige var sådan jeg havde beskrevet min fantasi. I den var der nemlig kun dig og mig.

Nu hvor jeg havde bind for øjnene, blev jeg skubbet ind over køkkenbordet. Min nederdel blev trukket brutalt op og mine trusser trukket til side. Jeg mærkede en hånd lukke sig hård om min ene balle. Av det gjorde ondt og jeg jamrede mig lidt. Jeg begyndte igen at protestere, hva fanden havde du nu fundet på. Jeg hørte en lynlås blive lynet ned og kryb lidt til siden. Det her ville jeg bare ikke.
Pludselig slap hånden grebet om min balde, men i næste nu, mærkede jeg en finger glide op i min fisse. Langsomt blev den trukket ud igen og jeg hørte din stemme ” lad mig lige se den… Du er jo våd tøs.

SEX I DAG?

Pokkers, hvad ville du nu tro. Jeg stod bøjet over køkkenbordet, med en fremmede mands fingre oppe i min fisse og jeg nød det.
Jeg hviskede dit navn, men du svarede ikke. Du var igen som sunket i jorden.
Pludselig mærkede jeg en hånd forsøge at skille mine lår. Jeg strittede imod, ville vide hvem det var. Men der kom ingen svar. Noget hårdt og varmt bevægede sig ind i mig. Det var den fremmede. Jeg stod stiv som en støtte, turde ikke bevæge mig. En hånd tog et fast greb i mit lange hår, mens den anden pressede min lænd ned. Jeg forsøgte at flytte mig, men det gjorde ondt i hovedet, han holdt for godt fast. Så begyndte han at bevæge sig, pumpede ud og ind af min fisse. Jeg kom med et ufrivilligt udbrud, kæmpede for at bevare mit åndedræt under kontrol. Jeg viste jo, at hvis jeg nød det her, ville jeg få med dig at bestille.

Jeg kunne ikke stå stille længere, det var simpelthen for vild en oplevelse. Jeg slappede af i kroppen og holdt op med at kæmpe imod. Trak været i lange stød, alt imens jeg jamrede mig af fryd.

Pludselig blev jeg trukket væk fra køkken bordet og lagt forsigtigt hen over et mindre og meget smallere bord. Jeg stod der helt alene og viste hverken ud eller ind. Der var helt stille omkring mig.
Jeg gøs lidt, pludselig blev der så koldt og jeg følte mig frygtelig ensom.
Men med et blev der igen presset en stiv og dejlig pik op i mig, men ve og fryd, denne her kendte jeg. Ååhhh du var endelig hos mig. Jeg tog i mod dig med et vellystigt støn. Det var vidunderligt at mærke dig inde i mig. Du begyndte at bevæge dig langsomt frem og tilbage og jeg glemte næsten at vi ikke var alene.

Men kun et øjeblik, for med et mærkede jeg noget presse mod mine læber på den anden side af bordet. Dette her skete bare ikke…
Ingen andre end dig der, nej.
Jeg flyttede hovedet til siden, men du tog et fast tag i mit hår og drejede det mod den fremmedes pik.
Jeg overgav mig, hvad andet kunne jeg egentlig gøre. Jeg kunne smage mig selv, mens du pumpede løs inde i mig.
Ååhhh, nu var det næsten for meget. Jeg var så liderlig, benene rystede under mig og jeg kunne ikke koncentrere mig om den fremmede pik i min mund. Endelig mærkede jeg din krop stivne og jeg gav slip på mig selv. Vi kom samtidig, jeg skreg højt, da du lænede dig ind over mig og stønnede din forløsning ind i mit øre.
Den fremmede trak sin pik ud og lod sin varme sperm sprøjte ned over mine bryster.

Jeg stod lidt og sundede mig, da jeg kunne høre dig komme rundt om bordet. Du fjernede forsigtigt bindet fra mine øjne og vi kiggede længe hinanden dybt i øjnene.

Pludselig smilede du triumferende ” du nød det jo?

Tjaaa, det gjorde jeg vist og jeg kender så udmærket min straf, men det må blive en anden historie.

porno med danske piger