Nøgen solbadning – troede jeg var alene hjemme!

Jeg bor på et nedlagt landbrug, som er renoveret til 3 lejligheder og ligger et godt stykke fra hovedvejen.

Begge mine naboer, har rejsearbejde og jeg var helt alene hjemme, bortset fra 3 katte. Jeg fandt en liggestol frem og lagde hynden i og rettede bordet an, med lidt koldt at drikke, sololie og en god bog. Så klædte jeg mig totalt af og lagde mig godt til rette i stolen…

Kunne mærke, når den lette brise, strejfede mit nøgne skød. Varmen steg mig lidt til hovedet og jeg lagde min bluse let hen over øjne og pande. Lå længe og slappede helt af og bare nød livet.

Jeg må have blundet lidt, for pludselig vågnede jeg, ved at naboen stod for enden af stolen og kiggede direkte op mellem mine let spredte ben, med et smørret grin på læben og et stort Hej nabo.

Jeg blev noget forlegen og trak blusen ned over mit skød, men straks sagde han. Hvorfor dog fjerne det smukke udsyn, jeg har lige her.

Han tog blusen og skilte mine ben lidt mere… Leg lidt med dig selv, mens jeg ser på, hørte jeg ham sige.

Jeg fugtede mine fingre med munden og kørte en finger langsomt ind mellem mine skamlæber, mens den anden hånd, nulrede mit ene bryst og vorten begyndte straks at stritte.

Han satte sig på en stol, helt tæt ved min og lod sine mandige hænder køre langsomt op af mine ben med retning mod mit allerede våde skød.

Jeg lukkede øjnene og nød min egen og hans berøring på samme tid… Øjeblik, sagde han og forsvandt ind til sig selv. Jeg legede lystigt videre, var tændt til mere nu.

Kort efter var han tilbage og tog min hånd. Kom, sagde han og førte mig om i haven bag huset… Stil dig tæt op af træet… bad han og jeg lystrede… Han fandt reb frem og bandt mine hænder sammen og bagom træet. Så skilte han mine ben helt og bandt hvert af dem fast om samme træ.

Jeg sitrede helt ved spændingen…

SEX I DAG?

Så smurte han mig ind i mandelolie over hele kroppen og kælede på samme tid for mine lystige steder…Han masserede mine bryster med olien og bed lidt i mine vorter… Jeg gispede let.

Nu knælede han ned og masserede mine inderlår, mens hans tunge pirrede min kilder…Han slikkede med lange våde træk og lod tungen køre ind i min våde mis…

Jeg slog hovedet tilbage, stønnede lidt og bad om mere.

Han fandt 2 klemmer og satte en i hver brystvorte, mens han slikkede på dem og sugede let.

Kunne mærke noget koldt mellem mine ben, men kunne ikke se hvad det var… Det var stift og alligevel ikke helt. Han førte tingen sagte mellem mine skamlæber og lod den lege ved min kilder…

Derefter op i mig og langsomt ud igen… Puha det var dejligt..

Nu løsnede han rebet fra træet og bad med vende ansigtet ind mod træet, hvorefter han bandt mig fast igen. Denne gang, så jeg stod lidt foroverbøjet, med enden mod ham.

Han smurte sine fingre ind i mandelolien og masserede mit skød og mit frække hul med olien. Hans ene finger kørte let op i det lille hul og han fandt en rytme at bevæge den frem og tilbage i.

Fik nu øje på, at det var en dildo han havde med… Den kørte han nu op i skeden, mens han stadig havde en finger i det andet hul.

Jeg mærkede et kærligt klap i numsen og et lidt hårdere…mens hans ene hånd, førte dildoen frem og tilbage med hurtige faste tag…

Lad mig røre ved dig, tiggede jeg. Men nej, det ville han ikke høre tale om… Er så tændt på det her, var hans svar.

Jeg skubbede min bagdel mod ham og han førte dildoen helt i bund, mens hans lem rørte ved det andet hul. Først ganske forsigtigt og så et lille stykke ind… Jeg stønnede lidt, men skubbede bagen tættere mod ham, så den fandt længere op… åh kunne rigtigt mærke den nu, det var frækt og lækkert og dildoen, stadig i min våde fisse. Han kørte i samme takt med pikken som med dildoen og mine ben rystede under mig…

Åh, jeg kommer, gispede jeg i samme øjeblik, som orgasmen rullede gennem min krop…og mit åndedræt, kunne jeg slet ikke styre. Han fortsatte med begge dele og det var så pirrende og sexet, at jeg snart kom igen, Denne gang i en sprøjteorgasme, som helt tog pusten fra mig.

Din frække tøs, du skal have mere, sagde han, mens han fortsatte igen.

Åh, du er dejlig våd, lød det og hans åndedræt steg og jeg kunne mærke at hans lem, trak sig sammen i mit lille hul og varmen fra hans dejlige sæd bredte sig i mig…mens safterne på samme tid flød i mit skød.

Han løsnede mine greb og vi delte en kold øl, mens vi smilede af det vi lige havde lavet.

porno med danske piger