Blev kneppet i røven af chefen til firmafesten

SPAR MANGE PENGE

Hej, jeg har gjort noget frygteligt, noget man absolut ikke bør gøre, men hold da op, hvor var det pirrende. Det suger stadig i maven, når jeg tænker på det. Og jeg må bare fortælle om det.

For et halvt år siden startede jeg nyt arbejde i et stort firma. Jeg er assistent i marketingsafdelingen, og jeg nyder endelig at få nye udfordringer. Jeg har ikke længere nogen kæreste, og jeg er flyttet fra Jylland til Sjælland i løbet af no time.

Jeg har hurtigt fundet ud af, at min nye chef er en populær mand hos pigerne, de vimser om ham, gør sig til, og møder hver dag på arbejde totalt stylet op til narrestreger.

Og hvad gør jeg? Jeg gør nøjagtigt det samme, for min chef er bare en rigtig lækker mand. Han har været i firmaet i mange år og er en gammel rotte indenfor branchen. Han er endda gift med den tidligere chef for vores logistikafdeling.

Jeg er i øvrigt halvt koreaner og ser, hvis jeg selv skal bedømme det, ret godt ud. Jeg har langt og sort hår og en lidt drenget krop, ok, heldigvis har jeg ikke drengehofter, men jeg er slank og har små bryster, som jeg elsker.

De er faste, bløde og strutter lige ud i luften. Mine brystvorter er næsten altid stive, og fordi jeg ikke går med bh, kan man tydeligt se mine vorter igennem min bluse.

Vi nærmede os julefrokosttiden, og min chef havde flere gange i den seneste tid bedt mig blive efter arbejdstid og arbejde over.

Jeg gøs, for jeg troede, at han måske ville lægge an på mig. Hver gang tænkte jeg, nu sker det, men der skete aldrig noget. Jeg fortæller dette, fordi jeg ofte kunne mærke ham stirre på min krop, når jeg var i gang med noget.

Nogle gange kiggede han helt ugenert ned i min udskæring eller på mine ben, og når jeg så fangede hans blik, kiggede vi hinanden i øjnene. Men der blev ikke sagt noget.

En fredag eftermiddag kort før jul holdt vi julefrokost i firmaet. Jeg havde taget en ny knaldrød kjole på, der sad som støbt om mine hofter. Det var en tryllekjole. Jeg vidste med andre ord, at jeg var meget iøjnefaldende.

Da min chef fik øje på mig, vidste jeg, at jeg havde valgt det helt rigtige outfit. Hans øjne voksede og blev hængende ved mig, mens han mønstrede mine former. Jeg smilede ganske let og forsøgte ikke at bilde mig noget ind. Det var lettere sagt end gjort.

Det var egentlig en meget sjov julefrokost, men den havde sine døde punkter, hvor jeg halvkedede mig, måske fordi jeg i virkeligheden havde helt andre ting i tankerne.

Jeg skulede hen til min chef, der så ud til at more sig strålende, gad vide om han overhovedet tænkte på? Uhh, han kiggede på mig, og jeg fik med det samme galoperende sug i maven.

Jeg besluttede ikke at spille kostbar og sendte ham det mest udfordrende smil, jeg kunne præstere. Lidt efter kom han hen til mig, og jeg havde præcis den følelse i maven, at der ville ske noget forfærdeligt, eller noget forfærdeligt spændende.

Jeg følte mig knap så kæphøj, da han stod foran mig og stillede mig alle mulige bla bla-spørgsmål, såsom om jeg var faldet til på jobbet og den slags.

Jeg ved ikke hvad jeg svarede, men jeg vidste, at spændingen voksede imellem os, det var uudholdeligt. Nu måtte det være, og jeg sendte ham et langt blik, mens jeg tilfældigvis strejfede en strittende brystvorte med fingrene.

Det gjorde udslaget, han nikkede bare i retning af den lange gang og spurgte, om vi kunne mødes på hans kontor om et par minutter. Jeg nikkede.

Han vendte sig smilende om, som om han bare lige havde jule-vekslet et par ord med en medarbejder. Jeg gik hen til hans kontor, døren var åben, og jeg smuttede ind, der duftede af hans aftershave.

Ingen vej tilbage
Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Der var næsten mørkt i rummet. Jeg gik hen og satte mig på skrivebordet med korslagte ben. Hvad havde jeg dog gang i?

Jeg nåede ikke at tænke videre, for min chef kom i det samme ind ad døren, lukkede og låste den efter sig. Jeg fik kuldegysninger over hele kroppen. Der var noget definitivt over det, ingen vej tilbage.

SEX I DAG?

Han kom hen til mig uden et ord, løftede min kjole op og lod sine hænder glide op ad mine lår. Bare han ikke kunne mærke, hvor meget jeg rystede.

Så tog han rundt om mine balder og trak mig ind til sig. Hans bule voksede mod mit skød. Aldrig er jeg blevet kysset så hårdt, hans mund pressede sig tungt mod mine læber, og jeg åbnede bare munden og sugede ham ind i mig.

Jeg havde nu kjolen oppe om taljen, og min chef havde hænderne inde under mine trusser, han klemte om mine balder og mumlede noget om, at jeg gjorde ham liderlig.

Jeg mærkede heden i mit underliv og følte, hvordan min skede langsomt åbnede sig. Jeg kunne ikke stoppe det, min revne var pludselig drivende våd, og jeg vidste, at mine trusser allerede var klæbrige af fugten fra min kusse.

– Åh åhh, stønnede jeg og trykkede mig ind mod hans hofter. Hans hænder var hurtige og ivrige, og i næste nu mærkede jeg, hvordan hans fingre havde fundet det de søgte efter, min klistrede revne.

Han gled med hele hånden rundt i mine kussesafter og stak flere fingre op i mit hul. Jeg lagde mig tilbage på bordet, så han bedre kunne komme til.

– Åh, gud ja ja, stønnede jeg højt, da det lykkedes ham at presse næsten hele hånden op i min grådige fisse.

Jeg blev helt svimmel og spredte mine lår, så meget, jeg kunne. Det trak sig sammen i maven på mig og mine skamlæber dunkede af ophidselse.

– Stik den op i mig, hviskede jeg og famlede ved hans bukser.

Kampklar pik
Hans pik var allerede kampklar og stod som en stiv støtte ud i luften. Jeg greb om hans lem og pressede let med fingeren mod hans pikhul, det var fedtet og åbent.

Hans pik så lækker ud, og jeg havde lyst til at suge al spermen ud af ham og have ham dybt oppe i fissen på en gang.

– Du er vist en lille liderlig luder, hørte jeg ham sige, men det var ikke ondt ment.

– Du gør mig så liderlig med din stramme kusse, lad mig se din våde fisse, ja sådan.

Han lagde klar til start og styrede dyret op mellem mine skamlæber, op i mit drivvåde kussehul. Jeg gav et hyl fra mig, da han røg i bund.

– Åh gud, hvor er det godt, hviskede jeg. Ja, ja, bol mig, bol mig.

Igen og igen stødte han pikken i bund, og det gjorde mig helt ude af den. Med den ene hånd masserede jeg min klitoris, mens jeg med den anden forsøgte at gnide mit røvhul. Det havde altid gjort mig vanvittig liderlig.

Jeg fik spidsen af fingeren op i mit anushul og berøringen fik hele mit skød til at trække sig sammen om hans pik. Det var noget, han kunne li´, og jeg hørte ham stønne højere og højere.

– Nå. du er sådan en, sagde han, da mærkede mig fingerere med min røv. Kan du li´ at mærke noget i røven?

Noget i røven
Han kiggede på mig med blanke, ophidsede øjne, han lignede slet ikke sig selv. Jeg kunne kun udstøde noget i retning af; mmmmm.

Jeg kiggede i retning af en brevpresser, som min chef har stående på skrivebordet, det var vist et berømt kunstværk med flere sammensvejsede metalkugler ovenpå hinanden.

Han fik også øje på den og så vidste vi begge, hvad der skulle ske. Han trak sig hurtigt ud af mig og vendte mig om, så jeg lå som et dyr med røven i vejret.

Så trykkede han brevpresseren let ind mellem mine skamlæber, så den blev gnedet ind i mine safter. Det kolde metal i min kusse fik mig til at sitre, og jeg kunne næsten ikke vente til, hvad der nu skulle ske.

– Vil du have den i røven? spurgte han, og jeg kunne kun længselsfuldt stønne jaja.

Metallet stødte mod min røv, og med to kolde stød forsvandt brevpresseren op i min røv. Min krop reagerede øjeblikkeligt, og jeg kunne næsten ikke holde orgasmen tilbage.

Min chef førte den ind og ud af min røv et par gange, og så pressede han samtidigt sin pik op i min kusse. Det var mere, end jeg kunne holde til, og med nogle vældige råb kom jeg i nogle kraftige, stødvise orgasmer.

Kramperne blev ved og ved, og i næste nu hørte jeg min chef udstøde nogle ordentlige brøl, da han sprøjtede mig fuld med sin sperm.

Han blev helt slap i få sekunder, så trak han sig ud af mig og fik bukserne hevet op. Brevpresseren tørrede han hurtigt af i en serviet og stillede den på bordet.

Den lugtede vel også af min røv, når han kom på arbejde mandag morgen. Så fik jeg tøjet i orden og listede mig ud af kontoret, der var vist ingen, der så mig.

Jeg tog ret hurtigt hjem, oplevelsen gjorde mig helt forvirret, og jeg var pludselig blevet nervøs over situationen. At bolle med sin egen chef, og så på den måde.

Så nu venter jeg på en fyreseddel eller en fræk invitation.

porno med danske piger