Brainstorm

Hun blev nødt til at gemme telefonen væk og lade som ingenting, prøve at gennemføre mødet – men skaden var sket. Hun var fugtig i trussen…

Hanne var ikke smuk, men hun havde en charme som gjorde, at mænd ofte fandt hende interessant. Hun selv syntes at hun lignede frøken hvemsomhelst. 4-7 kg for meget, bukserne føltes ofte lidt for stramme… og så dellen på maven der bare altid fik faconsyede skjorter til at sidde forkert. Med hendes leverpostej-farvede halvlange glatte hår var det vanskeligt at hindre håret i at klaske ned om ørerne og få hende til at se endnu mere kedelig ud, så det endte som regel med at hun samlede det i den samme velkendte hestehale, der nærmest var blevet hendes varetegn.

Nu sad hun og svedte, hendes top klistrede til kroppen og hun følte sig utilpas ved situationen. Havde ikke haft tid til at skifte tøj og nu var hun fanget i situationen – var nødt til at gennemføre formiddagsmødet i det festtøj, som hun havde haft på i går aftes, bare lade som ingenting. Alle havde været til stede ved festen og set hende i det tøj – hun havde endda sagt farvel til flere af de tilstedeværende da hun forlod selskabet, godt overrislet, i selskab med Peter. Pinligt!! Hvad måtte de ikke tænke om hende…

SEX I DAG?

Det var simpelhen så dumt! Hun og Peter havde haft det enormt sjovt og de havde grinet og moret sig og så fulgtes de bare ad til hver deres hotelværelse, de havde sagt godnat og hun havde lukket døren og smidt jakken – så var hun kommet i tanker om noget hun skulle fortælle Peter og havde skyndt sig ud for at fange ham… og så var døren smække bag hende. Det var midt om natten og hun og Peter havde ganske kort overvejet at vække portiéen, men der var langt hen til receptionen og lige dér virkede det som en vanskelig og tvivlsom mission – og så havde Peter tilbudt at hun kunne benytte den anden seng som stod på hans værelse – ikke noget hanky-panky, bare en mulighed for at sove nu og ordne nøgleproblemet i morgen tidlig, når receptionen igen var bemandet… hun havde takket ja, og så var de vågnet ALT for sent… Hanne havde lige nået at få åbnet til sit eget værelse, så et hurtigt rundstykke inden formiddagsmødet og nu sad hun her!

Havde det ikke været fordi hun skulle på med sit oplæg, kunne hun have tilladt sig at komme lidt for sent, men det var hende de alle sammen ventede på nu …hun havde en følelse af at alle var optaget af noget helt andet end de ting hun sagde. Hun anstrengte sig for at koncentrere sig om sine powerpoint-slides og flip-over’s fra eftermiddagmødet i går. Stille og roligt blev fokus rettet mod emnet, de andre diskuterede engageret og hun begyndte at slappe lidt af. De var i et stort lokale og bordene var skubbet sammen i 3 bordgrupper, så de kunne skiftes mellem brainstorming i grupper og fælles fokus på tavle, projektor og flip-over. Langs med væggende lå der papir-ruller, tape, tuscher og andre kontorartikler og bunkede sig op. Hun sad ved bordet tæt ved tavlen.

Telefonen som var sat på lydløs vibrerede, som tegn på at hun havde fået en sms. Imens snakken gik, tog Hanne sig tid til at læse beskeden: “Hej smukke, hvordan går det? *sf* Tænker på din dejlige krop og forestiller mig, hvordan du står foran alle de mænd der har lyst til dig, ligesom jeg har ;)”.

Det var Torben, hendes nye flirt – de havde lige haft en fantastisk weekend sammen. Det kunne bare ikke passe… Ikke nu! Hun havde ellers lige fortrængt alle blikkene fra før, men nu var det som om, det hele vendte tilbage med fornyet styrke. Hendes top føltes alt for tætsiddende – passede SLET ikke til situationen i lokalet og hun havde igen den fornemmelse af at man kunne se alt for meget, hun følte sig udstillet.

Telefonen vibrerede igen… “jeg ligger i badekaret og tænker på sidst du var her… min pik er megastiv og jeg ligger og onanerer imens jeg husker din dejlige lugt og hvordan du smager”. Hun kunne næsten ikke få vejret… hun huskede hans dejlige krop, hvordan de havde leget og hun havde nydt at slikke ham og lege med hans lækre pik… hun mærkede hvordan en kildren brede sig i brystet og maven, hendes brystvorter stivnede en lille smule og hun fik varme i kinderne – årh, ikke nu! Det var umådeligt vanskeligt at fokusere på arbejdet i lokalet. Hun kunne lugte sig selv, havde lyst til et bad… og med Torbens sms sendte det bare endnu flere signaler igennem kroppen på hende – lysten meldte sig, samtidig med at hun i sin alt for lille top havde lyst til at stikke af og gemme sig – det var ikke til at sige, om blikkene nu fæstede sig endnu mere på hendes krop og iagttog hendes strittende brystvorter, eller om det var noget der bare foregik i hendes fantasi… “Damn Torben, det her skal du få betalt…” tænkte hun, imens hun mærkede fugten samle sig trussen. Hun havde lyst til at stoppe ham – samtidig var hun også tændt… kæmpede en kamp med sig selv. Blev nødt til at gemme telefonen væk og lade som ingenting, prøve at gennemføre mødet – men skaden var sket. Hun var fugtig i trussen, kunne lugte sig selv og følte sig vildt udstillet i sin tynde top – det var vildt frækt – og mændene i lokalet var pludselig statister i hendes fantasi – hun følte sig nøgen og var helt sikker på at alle vidste, hvad der foregik og var optagede af at betragte hende.

Ligeså hurtigt hun kunne komme afsted med det, gik hun på WC. Hun låste døren bag sig – måtte bare have forløsning. med lukkede øjne fik hun lynet op for de stramme cowboybukser og vrikkede dem ned om lårene. Hun satte sig på toilettet og fik bukserne og trusserne helt ned om anklerne, så hun bedre kunne komme til og med den ene hånd legede fingrene med hendes nu drivvåde fisse, imens den anden hånd krammede hendes bryst og nuldrede brystvorten… tankerne var et kaos af uendeligt mange blikke, Torbens dejlige tunge, fornemmelsen af at blikkene blev til hænder der kærtegnede hende overalt på kroppen. Hun slikkede sine fingre og smagte på sig selv, samtidig med at hun forestillede sig Torben der lå i badekaret og onanerede, nye billeder af Torben i hans store dobbeltseng, klar til at hun kunnne sætte sig på ham. Imens fingrene igen legede ivrigt, forestillede hun sig, hvordan hun havde reddet han i sidste weekend – hun førte et par fingre op i fissen og masserede indefra imens hun forsøgte hun at genkalde sig følelsen af hans pik oppe i hende. Hun var lige ved at eksplodere – blikke og fantasi om at alle mændende i lokalet befamlede hendes bryster, hendes røv, mellem benene, tog tøjet af hende, kærtegn og hænder alle steder imens Torben lå og onanerede i sit badekar, vildt ridt i dobbelsengen… orgasmen rullede ind over hende og et øjeblik stod alting stille. En dejligt afslappet fornemmelse bredte sig ud i hele kroppen og hun kom stille og roligt til stede igen… “hmm, jeg bliver nødt til at skifte tøj og få et hurtigt bad…” Hun fik tørret sig og kom i tøjet, hentede sin telefon og hotelnøglen og undskylte sit fravær, skyndte sig hen til sit hotelværelse… der var kommet yderligere 3 sms’er fra Torben, som hun ikke havde læst.

“Du kan bare vente dig, Torben. Det her skal du få igen” – smilet bredte sig i hendes ansigt…

porno med danske piger