Business class

SPAR MANGE PENGE

Vi ankom til lufthavnen men i løbet af dagen havde jeg haft god tid på jobbet til at tænke på hvordan vores 7 dage i Rom skulle bruges, for slet ikke at tale om flyveturen derned.

I min håndbagage havde jeg medbragt det mest fornødne udstyr, bl.a. pisk, håndjern, brystklemmer og et lyst æg af den slags som kunne fjernbetjenes ved hjælp af min mobil. . Gad vide om lystæg var tilladte som håndbagage? Jeg blev enig med mig selv om, at der måtte findes en del større eller mindre dildoer i de mange damers håndbagage og valgte derfor at lade det jeg havde med, forblive i den taske som jeg skulle have med ombord på flyet.

Tiden var knap og vi måtte hurtigt tjekke vores bagage ind, men fandt dog tid til at give hinanden kærtegn og nogle meget våde kys. Mødet med dine læber og din hånd der søgte med mellem mine ben, sendte elektriske bølger gennem kroppen på mig og det fik hurtigt min pik til at vokse. At mærke din krop mod min, dine bløde læber og tunges begærlige leg med min, tog næste kontrollen fra mig og sendte alt blod ud i pikken før jeg nåede at tænke over hvad konsekvensen snart skulle blive. I det samme blev vi nemlig kaldt til sikkerhedstjek. Jeg lagde ligesom dig bagagen på båndet og sørgede for at få fyldt mine flydende toiletsager i plastposer tog tog herefter bæltet af og tømte mine lommer. Pikken var stadig stiv da det kort efter blev min tur til at gå igennem metal detektoren….og så skete det der bare ikke måtte ske…

Maskinen hylede og straks blev jeg bedt om at tage skoene af og gå igennem igen…den hylede stadig. Jeg blev pænt, men bestemt bedt om at træde til side og stille mig op på det lille podie, der var lavet til formålet. En lavstammet ældre dame gik straks igang med at undersøge mig. Men min pik var stadig stiv og podiets højde kombineret med hendes lave højde, bragte næsten min strittende pik i hendes øjenhøjde…og jeg havde ikke en jordisk chance for at skjule noget, som jeg stod der med armene ud til siden. Jeg mærkede at jeg rødmede og var ikke i tvivl om at hun også havde bemærket min tilstand – hendes blik gled op og selvom der ikke var et smil at spore på hendes læber, så afslørede hendes øjne en tilfredhed med den ydmygelse, som hun var i færd med at udsætte mig for. Pludselig var der gevinst med hendes håndholdte metaldetektor. Jeg havde simpelthen glemt tasken med håndjern, som var clipset bagpå min bukselinning. Og var ydmygelsen ikke stor nok, så blev den total nu. Jeg undskyldte mens hun åbnede den lille taske, men var jo også godt klar over at nu var folk begyndt at kigge. Hun tog håndjernene ud af tasken og lod dem dingle foran sig i noget der føltes som en evighed for mig. Ikke nok med at den lille taske indeholdt håndjern, den indholdt også en lille tube med glidecreme….

Det føltes som 2 timer men varede nok under 2 minutter. Jeg fik efter en lang forklaring og undskyldning om min forglemmelse, lov at gå med både håndjern og glidecreme i behold. Du var for længst nået igennem og havde stået tavst og betragtet alt hvad der var sket og det ville sandsynligvis ikke være helt så nemt at overraske dig fra nu af.

Min liderlighed var dog ikke blevet mindre af hændelsen, så min hjerne arbejdede videre med at få dig ind i den eksklusive klub af folk der har haft sex i luften. Jeg hentede min bagage og mærkede hurtigt efter i lommen på jakken og sikrede mig at de to bånd med velcro stadig var der.

Da jeg bookede pladser til os havde jeg point tilgode hos flyselskabet og brugte dem på at opgradere os til to pladser på businessclass. Således var der både ro og ikke mindst ekstra benplads… så vi om nødvendigt kunne bevæge os mere frit.

Til alt held var afrejsetidspunktet også velvalgt, idet det skulle vise sig at vi som jeg havde håber, blev de eneste passagerer på businessclass. Altså ville vi have mulighed for at få dette forreste private rum helt for os selv, kun afbrudt af stewardesser i ny og næ.

Det er sidst på dagen og det er begyndt at blive mørkt udenfor. Derfor beder jeg inden takeoff en stewardesse om at slukke lyset…vi har brug for ro og vil forstyrres mindst muligt.

Jeg beder dig om at sætte dig ved vinduet og tager selv pladsen ved siden af.

Da vi er lettet og sikkerhedsbæltet må løsnes, trækkes gardinerne for til den bagerste del af flyet og lyset i vores ende, bliver som ønsket slukket. Vi er alene, men kun et stykke rødt stof adskiller os fra de mange andre rejsende.

Du skal tisse og går på toilettet. Da du kommer tilbage skal du forbi mig for at komme ind til dit sæde ved vinduet. Jeg stopper dig da du skal til at sætte dig ned…..

“Lad mig se at du har forstået hvad jeg bad dig om”…

Det betyder at du skal løfte op i din kjole og vise mig at du er kommet uden trusser som vi har aftalt. Du ser dig omkring og efter lidt tøven løfter du op i kjolen og viser mig at du har gjort som befalet. Dit underliv er blottet for mig og jeg lader en finger glide op mellem dine lår indtil den rammer din varme våde fisse der dunker af liderlighed. Dine bare baller frister mig og jeg trækker dig hurtigt ned over mit knæ og begynder at give dig en endefuld, velvidende at jeg på dette tidspunkt ikke har garanti for at vi ikke vil blive forstyrret af flypersonalet. Dog kan jeg høre stewardesserne tale sammen i deres ende af kabinen, mens de forbereder måltidet som jeg har bestilt til os sammen med billetterne. Dine baller begynder at rødme ved mødet med min hånd, så jeg vælger at give dig en lille pause mens jeg nyder udsigten til din bare røv og fisse der glinser vådt mellem dine lår.

SEX I DAG?

“Rejs dig op tøs og stil dig med en hånd på hvert af dine armlæn”….”bøj dig fremover og spred dine baller så jeg kan se din røv”, befaler jeg. Uden er ord gør du som jeg siger. Denne gang lader jeg 3 fingre glide direkte op i din våde fisse og jeg mærker hvordan safterne driver ned i min hånd…Du bliver rød i kinderne og trækker vejret hurtigere og mere overfladisk, men adlyder uden et ord min befaling…

Mens du har været på toilettet har jeg sørget for at vælge passende udstyr i min håndbagage….bl.a. en pisk, der kan supplere og skåne min hånd…jeg vil fra start give dig oplevelsen af at være din Herres slavetøs de næste mange dage…

Jeg hører stewardesserne begynde at arbejde med tallerkner og tager en hurtigt beslutning. “Bliv stående tøs”, befaler jeg og trækker din nederdel ned…jeg trækker forhænget lidt til side og henvender mig til Stewardesserne, der ganske rigtigt er ved at anrette en serveringsvogn…”Undskyld, men kan vi få 15 min uforstyrret, min kæreste vil gerne skifte tøj”, siger jeg…”naturligvis”, siger den ene stewardesse, mens hun smiler og straks skubber vognen m til side og går i gang med at klargøre mad til de øvrige passagerer…

“Sådan”, tænker jeg mens jeg vender tilbage til dig. Du står stadig som du er blevet bedt om og jeg smiler da jeg igen trækker din kjole op. Pisken ligger under sædet og da jeg bøjer mig ned for at tage fat i den, benytter jeg lejligheden til at befamle dine bryster udenpå kjolen…”du gør din Herre meget liderlig tøs, ved du det?…jeg blotter dine bryster og får fat i din ene brystvorte…”Jeg kan ikke høre dig tøs”, siger jeg og klemmer din brystvorte hårdt…”Ja”, lyder det hviskende fra dig…”Ja hvad”, svarer jeg mens jeg klemmer hårdere…”Ja Herre, tøsen ved godt hun gør sin Herre liderlig”, klynker du…jeg slipper din brystvorte, trækker din kjole ned over skulderen og sørger for at begge dine bryster er blottede…jeg tager fat om pisken, rejser mig op og sikrer mig at jeg står så jeg får ramt dig præcist der hvor jeg ønsker…..præcist med hvert slag, som du snart vil blive tildelt…”Tæl tøs”, befaler jeg…”tæl til 5 og sig tak”….

Første slag rammer præcist hvor jeg ønsker det og det samme gør de næste….”1…2..3…4…5…” tæller du stønnende…jeg venter på dit tak, men du har glemt det….jeg trækker pisken og lader den ramme præcist, men med større kraft end før, hvad får dig til at huske på hvad du har glemt….”TAK…Tak Herre”, sioger du mens du vrider dig uden at slippe grebet om armlænene…

Jeg lægger pisken på sædet foran dig…mens jeg begynder at løsne mit bælte…”mon ikke tøsen trænger til pik?”, spørger jeg og afventer dit svar…”Jo Herre, tak Herre”…jeg stiller mig bag dig, lader mine bukser glide ned og med et fast greb om dine hofter presser jeg min pik op i din nu meget våde fisse…dine baller er ildrøde og på det tidspunkt ved jeg faktisk ikke om din klynken skyldes smerte eller nydelse…det eneste jeg ved er at jeg vil bestige og tage dig til jeg er tættest mulig på eget klimaks…der går ikke længe og jeg må hurtigt trække min pik ud af din drivvåde fisse for at undgå at min sperm sprøjter op i dig og løber ud på gulvtæppet i flyet…

Jeg tager hurtigt mine bukser på og betragter dig…

“Der mangler noget”, siger jeg og før du når at svare, er det fjernbetjente lystæg placeret i din fisse…fissen der lige har smurt både min pik og fingre ind i safter….

“Træk din kjole ned og sæt dig i dit sæde tøs”, befaler jeg. Du gør trækker lydigt din kjole ned og vender dig mod mig, som er du klar til at modtage næste befaling.

“Sæt dig ned min tøs, og nyd din rejse”, siger jeg. Du sætter dig ned…forsigtigt….dine baller er mærkede, men nydelsen i dine øjne er ikke til at tage fejl af og du kigger smilende på mig. Jeg kan allerede fornemme på dig, at flyets vibrationer påvirker kuglerne i din fisse og da du siger tak, bemærker jeg en skælvende stønnen i din stemme.

Da du sidder stille i sædet, spørger jeg om du sidder godt og tager din hånd. Du smiler og nikker. Jeg fører din hænder hen til hvert sit armlæn og tager to røde velcrobånd frem af min lomme. Jeg spænder herefter det venstre håndled fast til venstre armlæn og bagefter højre håndled til højre armlæn.

Jeg bøjer mig frem og kysser dig lidenskabeligt, mens jeg leger med dine bryster der stadig er blottede…dine brystvorter er hårde og strittende…selv da jeg trækker kjolen op kan de ses meget tydeligt. Dine hænder er nu låst til armlænet og jeg lægger dit tørklæde henover armlænet for at du ikke skal genkalde dig for meget opmærksomhed fra stewardesserne der i løbet af kort tid vil komme med vor mad. Jeg ved jeg stadig har lidt mere tid og hiver derfor hurtigt min pik ud af bukserne, stiller mig foran dig og befaler..”sut min tøs, der er aperitif inden middagen”…du bøjer dig frem og sutter lydigt min pik…jeg kan dog ikke holde orgasmen tilbage og sender i løbet af kort tid en tyk varm stråle af sperm ind i din mund…du har ikke andet valg end at forsøge på at sluge, men det lykkes ikke og der løber en del sperm ud af din mund, ned ad din hage, hals og videre ned mellem dine bryster…

Jeg tager min mobil op af baglomme og åbner app’n der fjernbetjener lystægget i din fisse. “Nu er det din tur til at nyde skat, jeg finder lige et passende program”…..Du gisper højt og udstøder et lille hyl, da jeg trykker på start, men du behersker dig for ikke at vække opsigt…Dit underliv ryster og under tørklædet kan jeg se dine hænder gribe så hårdt fat om armlænet, at det knager, da en den første orgasme begynder at rulle igennem din krop.

Du skal have luft og gisper hårdt efter vejret mens du kaster din krop fra side til side i flysædet. Du spænder i hele kroppen og løfter dig fra sædet så kroppen står i en bue…så meget som det nu kan lade sig gøre med dine håndled spændt fast til armlænet.

Da orgasmen aftager slukker jeg igen på mobilen og du falder sammen i sædet….Dine arme er slappe og ballerne hænger udenfor sædet, så jeg må hjælpe dig op, så du sidder godt igen.

Jeg smiler og kysser dig hurtigt mens jeg igen lægger tørklædet på plads over dine håndled…

Jeg hører pludselig den velkendte lyd af service og får hurtigt pakket pikken tilbage i mine bukser…jeg når kun lige at sætte mig i sædet inden forhænget til vor kabine bliver trukket fra…

Det er først nu jeg kommer i tanke spermen der stadig ligger som en tyk synlig og hvid klat mellem dine bryster…

”Deres aftensmad er klar” “hvad ønsker de at drikke til?”, siger stewardessen og træder hen foran os…

 

Forfatter: Dr. Grey

porno med danske piger