Afpresning af mor del.3

SPAR MANGE PENGE

Så du har drømt om netop det her? At jeg slikker på din pik? At din egen mor slikker på den der store pik du så stolt står med? Jeg indrømmer din pik er vidunderlig stor…

Nej! Og der kommer den sgu heller ikke. Jeg gør dig færdig med hånden. Hun satte farten op mens hun nærmest krammede pikken. Jeg må indrømme det var skønt. Hun vidste hvordan man skulle gøre den slags. Især da hun med den anden hånd begyndte at lege med mine nosser som var vidunderlig fyldte. Jeg havde jo også været særdeles afholden de seneste par dage.

Jeg smilede til hende, sagde held og lykke for jeg havde stor udholdenhed. Hun bed i underlæben og satte farten op og synet af de tunge bryster der vuggede og klaskede var næsten for meget.

“Ja, sådan mor. Bare tag fat, jeg elsker det. Men jeg tror ikke du forstår. Det her er først forbi når jeg siger det. Hvis jeg kommer nu er jeg klar til runde to før du har tørret dine store patter af.”

Hun så op på mig for første gang. Hendes kinder var varme at se på. Hendes hånd hamrede derud af og det var skønt at se på. De lange negle var vidunderlige og jeg ville ønske jeg havde et kamera. Det her skulle optages fra alle mulige vinkler og jeg ville elske at se på den optagelse igen og igen. Jeg smilede frækt tilbage og kunne mærke at jeg ville overleve hendes håndtrold.

“Gud fanden er du ej. Jeg tømmer dine nosser i første hug,” nærmest snerrede hun. “Kom så med det skatter! Du må ikke holde det tilbage min dreng. Bare lad det komme. Kom ud over de her store patter du elsker så meget. Du må godt. Mor vil gerne se sin søns sperm på sine patter. Kom nu. Du har sikkert meget af det. Jeg vil slikke det af hvis du gerne vil have det, jeg skal nok. Bare kom, så vi kan få det her overstået!”

Hvor tosset det end lyder var jeg i stand til at holde mig. “For sent,” sagde jeg og fjernede hendes hånd. Jeg skubbede underlivet frem og meningen var tydelig. Jeg ville have hun skulle slikke på pikken.

“Det må du ikke tvinge mig til Peter,” forsøgte hun men trak sig dog ikke væk. Det store pikhoved var glinsende af præsperm og nærmest savlede ved udsigten til at blive slikket på. Jeg elsker pikslik. Det er for det første et utrolig frækt syn og dernæst elsker jeg at se pigerne forsøge at gabe højt nok. Hun satte begge hænder på mine hofter og med pikken lige udenfor munden kiggede hun op.

“Nu kan du i hvert fald ikke holde dig. Ingen gør det så godt som mig!”

Hun lukkede sine øjne og åbnede munden og lod pikken indenfor. Hendes kinder strakte sig helt ud og pikhovedet forsvandt. Hun lod sine hænder blive på siden af mig og den stilling var super sexet. Havde det ikke været for mit store ønske om at kneppe hendes fisse før jeg kom, var den gået på mig i løbet af 2 minutter og 18 sekunder, direkte ned i hendes hals.

Jeg fik på det nærmeste gåsehud ved synet af min pik mellem hendes læber og mærkede en sveddråbe der gled ned bag det ene øre. Med vilje bankede jeg lidt mere blod ud i pikken for at gøre den så satans stor som muligt.

Hun stønnede ved anstrengelsen og jeg spekulerede på hvor meget pik hun kunne sluge. Mange af dem jeg har haft sex med fra skolen kan knap få pikhovedet indenfor før de brokker sig. Men jeg kunne mærke det var anderledes med mor. Ikke kun fordi hun var min mor, hvilket i sig selv var helt utroligt fedt, men jeg kunne mærke hendes lyst til at slikke pik.

Efter at have slikket og suttet så meget pik ind i munden som muligt, greb hun fat med højre hånd om roden og begyndte at slikke med våd tunge op og ned af selve pikken. Hendes læber var vidunderlige at se på og især at mærke. Da pikken var dækket af hendes spyt forsøgte hun at sluge min pik. Først fem, så ti og da hele 15 cm var nede i halsen på hende troede jeg ikke hun kunne mere. Men hun fortsatte og snart havde hun mindst tyve cm i halsen og jeg var at gå til af liderlighed.

SEX I DAG?

“Ja, for fanden da, fuck! Det er fandenme det bedste blowjob jeg har fået!”

Stadig med pikken dybt i halsen forsøgte hun at se op på mig. Hendes øjne var en smule blodskudte og våde men hun lignede en der ikke ville holde op lige med det samme. I den vinkel så hendes bryster enorme ud og jeg smilede. Jeg kom med flere opfordringer og fortalte hvor tit jeg havde fantaseret om netop dette, at se min store pik langt nede i halsen på netop hende.

Hun trak pikken ud mens hendes læber strammedes om pikken. En stor klat savl og spyt smuttede ud af hendes mundvig og ramte ned på det ene tunge bryst. Men det lagde hun ikke mærke til. Om hun ville indrømme det eller ej, så var hun ved at varme op til mere.

“Så du har drømt om netop det her? At jeg slikker på din pik? At din egen mor slikker på den der store pik du så stolt står med? Jeg indrømmer din pik er vidunderlig stor, den er faktisk mægtig lækker!”

For helvede da, jeg har aldrig hørt hende snakke sådan, og hun vidste det. Det var alt sammen et trick for at få mig til at skyde sperm, for at holde mig væk fra hendes saftige fisse. Hun spyttede lidt mundvand ud i hånden og fortsatte med at slikke på den våde pik mens begge hænder var travlt optaget. Aldrig har mine nosser været sat så hårdt på prøve. Lydene fra hendes orale angreb var utrolige. For en kvinde der gør det her mod sit ønske, må jeg sige hun spiller virkelig godt.

Jeg holdt mig længere end jeg havde troet og det blev bare bedre og bedre. Igen og igen slap mor pikken ud af munden med et lydeligt smask før hun satte en ny spurt ind med begge hænder på pikken. Hun lavede endog trutmund på selve pikhovedet mens hendes hænder for frem og tilbage. Det var totalt vildt.

“Kom så med det Peter, kom med din fede sperm, vis mor al det sperm du har i de der tunge nosser. Din dejlige varme lækre sperm. Kom nu Peter. Jeg vil endda, åh gud, sluge det hvis du vil!”

Hvis hun vidste hvor meget sperm jeg kan banke ud over disken ville hun ikke sige den slags. Desuden lød det som om hun ikke var så vild med smagen af det. Det var ærgerligt. Men samtidig legede jeg med tanken om at for alvor give hende smag for det. Jeg ville nærmest drukne hendes mund med sperm og tvinge hende til at sluge det hele.

“Du vil bare ikke kneppes, hva´?”

“Få det nu overstået,” stønnede hun mens de tunge patter svingede lystigt.

“Tja skatter, jo før vi begynder at kneppe, jo hurtigere er vi færdige.” Hun sukkede og slap min pik. Mens hun rejste sig op kunne jeg mærke hvordan blodet i pikken fandt vej igen. Pikken var glohed, det dunkede som aldrig før. Aldrig har jeg følt mig så stiv, så hård og så liderlig.

Da hun havde rettet sig op, slog hun med håret og de tunge bryster forsøgte at følge med bevægelsen. Jeg fangede det ene og kyssede det lidenskabeligt før jeg tog hendes hånd og trak hende hen til sengen. Tanken om at jeg endelig skulle have samleje, et regulært samleje, pikken op i fissen, var ved at ramme for alvor. Planen havde virket.

“Hvilken stilling vil du starte med?” spurgte hun henkastet. Da jeg svarede at jeg ville prøve missionærstillingen med hende sukkede hun. Hun skævede til min pik mens hun stod ved siden af mig og sagde, at hun lige skulle vænne sig til min størrelse. Jeg gik i knæ bag hende og begyndte at trække hendes bikini trusse ned. Bagdelen var lige akkurat så nydelig som jeg havde forestillet mig den ville være og jeg kyssede og bed blidt i den ene balde. Hun havde ikke helt ventet jeg gjorde det men lod mig gøre det.

Hun trådte ud af trussen og vendte sig om mod mig og for første gang så jeg hendes kvindelige køn. Kønsbehåringen var sparsom og dækkede slet ikke for fissen. Jeg smilede ved synet mens jeg lænede mig frem og kyssede hendes dusk. Mor gispede ufrivilligt og jeg elskede det. Tanken om at min store pik meget snart skulle tvinge sig vej op lige netop det sted var himmelsk.

Hun lagde sig diagonalt på sengen og spredte sine lange ben. Jeg stillede mig op foran hende og min pik blev nærmest fanget af trækstrålen. Den stod stor, stiv og mægtig ivrig og jeg kiggede på hendes bryster der nu lå som store bløde, runde boller på hendes krop. Jeg smilede til hende og ville vide om hun var klar. For det var jeg om nogen.

Mor kiggede på min pik og sukkede. Hun bad mig vente for hun ville lige sikre at hun var helt klar før jeg fik lov. Bare det at hun sagde det var så frækt. Med den ene hånd fik hun spredt sine skamlæber mens den anden fandt hendes klit og hun begyndte at lege lidt med sig selv. Jeg elsker når min kæreste gør det samme. Men jeg ville lege med og tog om roden på pikken og lænede mig frem. Jeg satte det glatte pikhoved helt ned til hendes fingre men hun bad mig stoppe før jeg gjorde hende fortræd. Da jeg forklarede at jeg bare ville hjælpe var det okay.

Jeg lod pikhovedet glide op og ned på selve skamlæberne før jeg skubbede op mod hendes nu hårde klit, før jeg gentog bevægelsen. Det føltes mærkeligt og vidunderligt på samme tid. Hun lod en finger glide indenfor og et lille smask kom til overfladen. Hun sukkede og bad mig fortsætte lidt endnu. Hun løftede sig lidt op for at se nedad sig selv som om hun inspicerede mine forsøg.

Se, det var fremgang. Mit mål var ikke kun at have sex med min mor men også at hun skulle nyde det. Og her lå vi nu, nøgne og i min seng af alle steder og hendes klit var helt med på noderne. Hvis hun prøvede på at sige hun stadig ikke syntes om det her, ville det straks lyde som en løgn. Hun trak vejret på den der særlige liderlige måde. Hun tog om mine håndled og kiggede mig i øjnene. “Jeg er klar.”

Det mente jeg også selv og stillede mig bedre til rette. Mens jeg satte pikken for indgangen hævede hun sig igen på albuerne og kiggede. “Langsomt, vil du ikke nok! Det er altså en meget stor pik du har. Jeg skal lige vænne mig til den, hvis jeg da kan tage den!” Jeg trøstede hende med, at det sagde alle piger og de endte med at elske den. Det mente hun dog ikke jeg havde haft behov for at sige og lød en smule væmmet ved tanken.

Jeg lod de første små ti cm tvinge sig vej ind. Hun bed sig i underlæben og tilbageholdt et lille av og holdt en smule hårdere om mine håndled. “Rolig nu Peter, for pokker den er sgu stor!” Jeg smilede til hende og sagde, at hun netop derfor nok skulle komme til at nyde den hele vejen op. Det bad hun mig holde op med at sige, for hun havde slet ikke til hensigt at nyde så meget som et sekund af det. Hvis jeg ikke havde været hendes søn ville hun måske, men som det var nu gjorde vi kun dette for min skyld. Er du sikker, mor?

Igen kiggede hun ned på min pik der langsomt forsvandt op i hendes skød. Hun sagde, at det ikke havde gjort noget om min pik havde været en del mindre. Med vanlig selvsikkerhed mente jeg, at hun snart ville synge alle slags lovprisninger angående min pik og dens størrelse. Jeg lænede mig lidt længere frem og kyssede hendes ene bryst mens jeg stønnede, at hendes fisse var mægtig stram. “Bliv nu bare færdig!” svarede hun.

Fortsættes …

porno med danske piger