Den som flaskehalsen peger på skal… del.1

SPAR MANGE PENGE

Vi var ikke mange tilbage til festen. Det var blevet langt ud på natten, og vi var godt visne alle sammen. Nogle stykker var allerede gået under bordet og lå og sov rundt omkring i huset. Inde i stuen var vi kun 6 tilbage. Vi var berusede, men ikke mere end humøret var højt. Der blev hygget igennem.

Vi sad rundt om et lille rundt bord: Janne, den lille lækre sag med små bryster og en rigtig god røv; Kristian, min gode ven med det røde hår; storbarmede lyshårede Lotte, som jeg havde været sammen med et par gange; mørkhårede Kalle, min anden gode ven og slutteligt Anne, den generte pige, der vist aldrig havde været i seng med nogen.

Som det så ofte sker, så rundede vi også sex i vores samtale den nat. Vi delte pinlige sexoplevelser og sådan. Anne fortalte ikke noget, men lyttede opmærksomt. Lotte fortalte de sjoveste historier, for hun var den mest erfarne af de tre piger. Janne sagde heller ikke så meget selvom vi fyre prøvede at opfordre hende til det. Men uden held. Hun var, når det kom til stykket, også lidt genert ligesom Anne.

Jeg foreslog, at vi kunne lege flaskehals, så de to piger ikke behøvede at være så generte. Hvis vi lavede en leg, hvor man skulle svare på spørgsmål, så tænkte jeg, at de måske bedre kunne fortælle til os andre. Den var alle med på. Også Anne og Janne. Så vi fandt en flaske, fjernede bordet og satte os på gulvet i en lille rundkreds, så alle drengene sad med piger på hver sin side.

De første par runder gik med at komme i gang. Vi aftalte, at hvis man ikke ville svare på spørgsmålet, så kunne man smide et stykke tøj i stedet for.

“Har du nogensinde fået den i røven”, spurgte Kalle i tredje runde og satte flasken i gang med snurre. Kort efter lå flasken igen stille og pegede på Janne. Uden at sige noget rejste hun sig og smed sin bluse. Inden under havde hun en lille T-shirt. Hun havde vist ikke bh på, for hendes små spidse bryster strittede. Hun opdagede det selv, da hun så hvordan vi andre kiggede på hende. Ingen sagde noget og Janne satte sig ned igen.

“Har du nogensinde kysset med en af samme køn”, spurgte Janne og snurrede flasken. Da den igen stod stille pegede den på mig. “Ja, det har jeg”, svarede jeg hurtigt og rejste mig for at tage et stykke tøj af. “God idé”, sagde Kristian, “vi smider også et stykke tøj samtidig med, at vi svarer”. Legen havde nu ændret sig, men ingen sagde noget. Alle var indforstået.

De næste mange runder gik efter samme mønster. Man svarede på spørgsmålet, hvis man ville, og smed et stykke tøj. Spørgsmålene var efterhånden ret ligegyldige for os alle. Vores mere og mere afklædte tilstand var dog ikke ligegyldig. Der blev kigget intenst hver gang en måtte smide et tøjstykke.

Til slut nåede vi et punkt, hvor der måtte ske noget andet, hvis ikke legen skulle gå helt i stå. Janne sad i hvide g-strengstrusser og lille hvid T-shirt. Anne havde T-shirt, trusser og bh tilbage, mens Lotte sad i et lille lilla blondesæt, hvor bh-en garanteret var flere numre for lille. Alle vi drenge sad i boxershorts og T-shirt

Det blev nu aftalt, at man ikke længere skulle smide et tøjstykke, når man blev valgt. Til gengæld skulle man nu gøre noget i stedet for at svare på et spørgsmål.

“Giv den, der sidder til højre for dig et tungekys”, sagde Kristian og snurrede flasken. Kort efter pegede flaskehalsen på Kalle. Resolut lænede han sig over mod Anne, der lidt akavet tog imod tungekysset. Det havde hun vist ikke rigtigt prøvet før, tænkte jeg. 5 sekunder senere trak hun sig tilbage igen, og det var nu Kalles tur.

“Giv den, der sidder til venstre for dig et tungekys på 1 minut”, sagde Kalle og snurrede flasken. Kort efter sad Lotte på mit skød og lænede sig frem mod mig med halvåben mund og store småliderlige øjne. Vi kyssede et stykke tid. Mine hænder røg automatisk ned til hendes røv, men pludselig for en djævel i mig. Langsomt kravlede hænderne op ad ryggen, mens jeg begyndte at kyse hende mere intenst. Få øjeblikke senere var fingrene nået til bh´ens lukning på ryggen. Der ventede jeg endnu et par sekunder, mens jeg loddede stemningen hos Lotte. Hun stønnede let og fornøjeligt, så jeg åbnede hægterne og trak bh´en af hende.

Den ene hånd røg tilbage til røven, mens den anden kom om foran for at gramse Lotte på brysterne. Brystvorterne var allerede hårde. og Lotte vejrtrækning var nu hurtigere end før.

“Så er der vist gået et minut”, sagde Kalle og afbrød derved det lange tungekys. Langsomt rejste Lotte sig og satte sig tilbage på sin plads. Alles øjne var fæstet på hendes store flotte bryster.

“Nåh”, sagde Lotte, “nu er vist min tur.”

“Den som flaskehalsen peger på skal smide alt andet end trusserne. Jeg vil ikke være den eneste”, sagde Lotte og tilføjede: “og hvis den lander på mig selv, så smider jeg trusserne!”

Flasken landede på Anne. Hun var tydeligvis ikke klar til at smide både T-shirten og bh´en

Kristian reddede situationen: “Jeg smider sgu det hele, sagde han og rejste sig. Kort efter stod han helt nøgen foran os med en pik, der ikke var helt upåvirket at stemningen. Resolut rejste Kalle og jeg os også. Vi tog os god tid til at smide resterne, så pigerne lige kunne sunde sig imens. Lotte var hurtig med på den. Hun løftede numsen en smule og trak trusser af. Så satte hun sig i skrædderstilling, så vi alle kunne se hendes veltrimmede mis. Janne blev siddende, men smed hurtigt T-shirten og afslørede de små spidse bryster. Da ingen sagde noget til det, trak hun også g-strengstrusserne af. Også hun satte sig i skrædderstilling ligesom Lotte og Kristian. Hun havde ikke et eneste hår forneden, men var helt glatbarberet. Kalle og jeg havde nu efterhånden smidt det hele og satte os ned igen. Unægtelig hvilede alles øjne nu på Anne, der havde siddet stille og betragtet os andre. Resolut tog hun T-shirten af, så vi kunne se hendes bh tydeligere.

“Jeg kan ikke smide resten”, sagde hun. “Kun hvis jeg får lidt hjælp!”. Så rejste hun sig og kom over mod mig.

“Kys mig ligesom du kyssede Lotte”, sagde hun og satte sig på mit skød. Kort efter kyssede vi først forsigtigt og så hurtigt mere krævende. Mine hænder kærtegnede hendes røv, mens vi kyssede. Kort efter havde jeg fået hægtet hendes bh af og sluppet brysterne fri. Brysterne fik sig en ordentlig krammetur så brystvorterne blev helt hårde og strittende. Også min pik var hård og strittende og den pressede mod Annes numse.

Anne stønnede lystigt. Jeg brød kysset for at sutte på brystvorterne i stedet for. Dette fik kun Annes vejrtrækning til at stige endnu engang. Hun sad med lukkede øjne og lænede sig let tilbage, mens hun skød brysterne opad, så jeg bedre kunne komme til.

Min venstre hånd fandt nu ned til hendes trusser. Jeg kærtegnede først hendes venusbjerg for herefter at gå længere ned. Hun var meget våd allerede, kunne jeg mærke udenpå trusserne. “Nej”, stønnede hun. “Ikke endnu. Tænk på de andre”, sagde stønnede hun i øret på mig.

“Vend dig om og se engang”, sagde til hende uden egentlig at vide, hvilket syn, der ventede os. Jeg kunne dog høre på lydene, at de andre havde gang i et eller andet.

Anne rejste sig og vendte sig om. Hun stod stille lidt, mens hun betragtede de andre.

Janne sad ovenpå Kalle. Med den ene hånd kærtegnede hun hans meget stive pik, men den anden hånd havde godt fat om hans nosser. Kalle havde hele sin hånd ende ved Jannes mis, hvor han rodede godt rundt. Man kunne høre på deres vejrtrækning, at nydelsen var gensidig. Ved siden af lå Kristian og gramsede og suttede på Lottes bryster. Lotte lå og rev i Kristians pik, mens hun gned sin mis.

Synet af de andre fik Anne til at smide trusserne og sætte sig ned igen. Denne gang satte hun dog omvendt med ryggen mod mig, mens hun spurgte: “Skal vi ikke kigge lidt på de andre, inden vi fortsætter?

Jeg svarede ikke, men koncentrerede mig om, at få sat Anne ordentlig til rette på mit skød. Min pik stod stolt og forventningsfuld, og den ville være i vejen, hvis jeg ikke fik den placeret ordentligt. Anne satte sig og jeg fik placeret pikken mellem hendes ben – lige foran hendes mis.

“Uh, hvor er den hård”, sagde Anne og fortsatte: “Den kilder mig. Det føles rigtigt dejligt.” Mine hænder tog fat om Annes bryster igen, mens hun selv sad temmelig uroligt og gled sin mis op og ned af min pik. Hun kiggede på de andre imens.

“Jeg har aldrig haft en rigtig… du ved”, sagde Anne

“En rigtig pik oppe i din fisse?”, spurgte jeg, mens jeg klemte lidt hårdere på de strittende brystvorter.

“Ja”, svarede hun. “Men jeg har en lille dildo derhjemme. Og den bruger jeg i gang imellem.”

Jeg sagde ikke mere, men arbejdede videre på hendes bryster med den ene hånd, mens den anden bevægede sig ned mod hendes mis.

“Jeg har set i bladene, at man skal være helt bar forneden”, sagde Anne, da min hånd nåede ned til der, hvor hårene plejer at være. “Ligesom Janne”, sagde hun og pegede over mod Janne, der nu lå ned, mens Kalles slikkede hendes glatte fisse. Anne var måske slet ikke så uskyldig, som jeg troede.

Anne var drivende våd og meget ophidset, så jeg gik direkte til stimulering af hendes klit. Første gang jeg rørte den, gav det et sæt i hende, men da jeg fortsatte slappede hun mere af. Snart begyndte hun at udstøde små gisp og andre lyde, der fortalte, hvor meget hun nød den behandling, som hun var under. Hun sad godt lænet tilbage og havde efterhånden fået rykket sig så langt frem med underlivet, at min pik nu næsten stod og pressede mod hendes indgang. Jeg løftede hende en smule, så pikken kunne komme det sidste stykke. Og så var der fri adgang. Hvis Anne satte sig ned igen ville min pik være på vej op i hende.

Anne satte sig meget langsomt ned, mens min pik trængte op i hende. Hun trak vejret i små stød og nød hvert en centimeter, jeg trængte op i hende. Min pik var omtrent halvvejs, da hun igen sad med hele sin vægt på mit skød. Hun sad stille let foroverbøjet, mens jeg stimulerede hendes klit så godt jeg kunne. Jeg forsøgte at trænge længere op i hende, men uden den store succes.

“Er du helt oppe i mig nu?”, spurgte hun mig.

“Nej”, svarede jeg. “Halvvejs, måske!”

“Uhmm”, svarede hun og rejste sig, så min pik med gled ud af hende og stod stiv som en flagstang lige op i luften. Anne vendte sig om og gjorde klar til at kravle ombord og sætte sig til rette på min pik igen. Denne gang var hun mere resolut og gik til stålet med det samme. Med den ene hånd tog hun fat om pikken og styrede den på plads, så hun langsomt kunne sætte sig ned over den igen. Denne gang kom jeg hurtigt betydeligt længere op i hende end før. Samtidig kunne jeg nyde og kærtegne hendes små bryster og den glatte mis. Hun var voldsomt liderlig og stønnede, mens hun gled langsomt op og ned af pikken.

SEX I DAG?

“Det er dejligt at mærke dig indeni mig”, sagde hun, mens jeg gled ind og ud af hende. Hun føltes meget stram, så det langsomme tempo passede mig godt. Ellers var jeg nok kommet alt for hurtigt.

Et lille hvin fra Janne vendte opmærksomheden væk fra os og over mod Janne og Kalle. Janne stønnede kraftigt og det var helt tydeligt, at en orgasme var på vej. Janne lå med vidt spredt ben og knæene trukket godt op. Mellem benene lå Kalle med hele hovedet begravet i hendes fisse. Fingrene på den ene hånd for i et hidsigt tempo ind og ud af hendes fisse, men pegefinger på den anden hånd rodede rundt i det bagerste hul. Anne kneppede mig stadigvæk i en langsomt tempo, men hele hendes opmærksomhed var nu rettet mod Janne, der nu med begge hænder holdt fast om Kalles hoved.

“Jeg kommeeeeeeer!”, skreg hun kort efter og begyndte at vride sig voldsomt, mens orgasmen rullede ind over hende. Kalles slikkede videre, mens Janne kom meget højlydt og voldsomt.

“Nu kommer det!”, lød det kort efter ovre fra Kristian. Mod Lottes håndarbejde og Jannes orgasme kunne han åbenbart ikke stille noget op. Lotte var hurtig i vendingen og nåede at få Kristians pik ind i munden, inden de første sprøjt kom. Men så kom han også for alvor. Lottes øjne blev pludseligt store og kinderne svulmede synligt op i takt med Kristians pik rytmisk pumpede spermen ind i Lotte mund. Det var vist en ordenlig mundfuld, han havde skudt ind i hendes mund, for der skulle flere forsøg til, før hun havde slugt det hele og kunne slippe taget i Kristians pik.

Imellemtiden var Janne kommet ned fra orgasmens tinde. Hun lå stønnende og kom sig, mens Kalle blidt kærtegnede hendes bryster. Anne sad stadigvæk på min pik og gled op og ned i sit langsomme tempo, mens hun med blikket over skulderen fulgte nøje med i, hvad de andre foretog sig.

“Hold da kæft en mundfuld”, sagde Lotte og gav Kristians pik et sidste kys, inden hun satte sig op og kiggede på os andre. Kristian sagde ikke noget. Han lå på ryggen med et saligt blik i øjnene.

“Nåh, Anne”, sagde Lotte så og kiggede over mod os. Anne stoppede op et kort øjeblik, men satte hurtigt i gang igen i det samme langsomme tempo. Hun svarede ikke, men kiggede ned i gulvet i stedet for.

“Er det dejligt med noget pik?”, spurgte Lotte. Anne nikkede.

“Er han stor indeni dig?”, fortsatte Lotte, mens hun satte sig op på knæ.

“Ja,” svarede Anne kort.

“Han har en skøn pik, ikke?”.

“Jo!”, svarede Anne og vendte nu hovedet og så på mig igen. “Din pik er dejlig”, sagde hun.

Jeg kiggede op på hende, mens Lotte kravlede helt hen til os. Kort efter mærkede jeg Lotte hånd på mine nosser.

“Mnnn”, knurrede hun. “Sikker meget dejlig sperm han har hernede”. “Skal han sprøjte alt den varme sperm op i din fisse, Anne!” Hun svarede ikke, men satte lige så stille tempoet en smule i vejret, mens Lotte fortsatte med at nusse mine nosser med hånden.

Kalle ville også være med, for kort efter befandt Lotte sig på alle fire, mens Kalle stod bag hende og gjorde klar til tage hende bagfra. Lotte fortsatte sit nusseri, men gav mine nosser et ufrivilligt klem, da Kalle med et dybt huk stødte helt op i hende. Hun må have været drivende våd, siden han kunne trænge op i hende på den måde.

Annes forhøjede tempo gjorde snart sin virkning. Jeg kunne mærke, at der snart ikke var langt igen. Jeg havde dog ingen intentioner om at komme nu, hvor legen for alvor var ved at blive god. Anne virkede ikke som om, at en orgasme nærmede sig. Hun red mig lystigt og nød sikkert bare fornemmelsen af en pik i hendes fisse. Nu slog det mig også, at det nok ikke var skide smart at komme oppe i Anne. Jeg havde slet ikke tænkt på kondomer eller lignende før nu, så jeg måtte hellere gøre noget, inden det gik galt.

“Jeg er vist den eneste, der ikke har set din fisse, Anne”, sagde jeg, mens jeg tog fat i hendes dejlige røv og løftede hende af mig. “Må jeg ikke se den, og kysse den og slikke den?”, spurgte jeg hende.

Anne nikkede og lagde sig ned ved siden af mig. Hun lagde hovedet helt tilbage og spredte benene ud til siden, så jeg kunne komme til. Mens jeg kravlede tættere på, kunne jeg se, at hendes fisse var helt glat og en smule rød. Fissen var helt åben, og det var tydeligt, at hun lige var blevet kneppet. Jeg nåede dog ikke at komme særligt tæt på. Lotte hev fat i min ene arm og gjorde tegn til, at hun ville til i stedet for mig. Og sådan blev det. Uden at vide det fik Anne snart slikket fisse af Lotte. Og det var noget, som hun kunne lide. Hun stønnede og vred sig, mens hun lå på gulvet med vidt spredte ben og fik klitten bearbejdet.

Kalles kneppede Lotte bagfra, mens han med begge hænder gramsede hendes store bryster. Det var svært for ham at komme til, for Lotte var jo optaget af at slikke Annes fisse. Kalle virkede dog ikke synderligt hæmmet af det. Han kneppede løs med et stort sagligt smil på læben.

Janne var vågnet fra sin orgasme og så ud til at være klar til noget mere. Kristian sad bare med en dåsebajer i hånden og kiggede på os andre. Hans pik hang slapt ned. Mon ikke han ærgrede sig over at være kommet så hurtigt?

“Uh!”, sagde Anne pludselig højt og gav et spjæt i hele kroppen. Lotte havde listet en finger op i hendes bagerste hul, og det var vist ikke noget, som Anne havde prøvet før. Anne slappede dog hurtigt af igen, da den første overraskelse havde lagt sig. Hun var nok for tæt på orgasmen til at kunne brokke sig. Eller måske nød hun det bare. For Lotte finger forblev i det bagerste hul, hvor den nu bevægede sig ind og ud af hullet i takt med Annes vejrtrækning.

Annes stønnen tog kraftigt til nu hvor Lotte var begyndt af fingerkneppe hendes bagindgang. Annes havde trukket sine ben op og hold fast om dem med hænderne, så Lotte nemmere kunne komme til. Lotte slikkede for fuld kraft nu og Anne nærmede sig hastigt en forløsning. Vejrstrækningen var nu hurtig og tung, mens Lotte finger for ud og ind af hende.

Et kraftigt støn åbenbarede, at orgasmen så småt var ved at få tag i Anne. Hun rejste hovedet op og åbnede nu øjnene for at se på mig, men så så Lotte mellem hendes ben.

“Jamen”, stønnede hun, men kunne ikke sige mere, for nu pressede Lotte fingeren i bund, mens hun med spids mund suttede direkte på Annes klit. Resultatet af anstrengelserne udeblev ikke. Annes krop begyndte at vride sig og ryste voldsomt, mens hun småskreg sin orgasme ud i rummet. Lotte forsøgte at holde fast med munden på klitten. Det lykkedes meget godt, selvom det så ud som om, at Anne forsøgte at ryste Lotte af sig.

Til sidst slap orgasmen sit tag i Anne. Hendes skrig blev igen til kraftige støn og hendes vejrtrækning blev igen tung og dyb.

“Jamen”, stønnede hun igen, men opgav og færdiggøre sætningen og lagde hovedet tilbage.

“Det var jo fantastisk!”, stønnede hun kort efter. Lotte smilede og fik rejst sig op på alle fire, så Kalle bedre kunne komme til brysterne.

“Jeg er tæt på”, sagde Kalle ikke mange øjeblikke senere. “Må jeg kneppe dine patter?”

“Det kunne da være meget lækkert”, svarede Lotte og vendte sig hurtigt om. Hun lagde sig på ryggen, mens Kalle satte sig overskrævs på hende med pikken mellem brysterne.

“Kom så!”, sagde Lotte og spyttede på pikken, så Kalle bedre kunne glide frem og tilbage. Kalle havde julelys i øjnene og gik straks i gang med at give Lottes bryster den helt store tur. Lotte holdt brysterne sammen med hænderne, så de kunne klemme dejligt om Kalles pik.

Kort efter proklamerede Kalle, at spermen nu var på vej. Dette fik Lotte til at bøje hovedet kraftigt fremover, så spidsen af Kalles pik nu også kom en tur ind i munden på Lotte. To gange nåede Kalles at komme ind og ud af munden, så huggede han til, spændte hver en muskel i kroppen og sendte kaskader af varm sperm direkte ind i Lotte mund. Lotte tog det pænt og slugte hver en dråbe.

“Jeg håber ikke, at sperm feder”, sagde Lotte kort efter, da Kalle var væltet af hende og nu lå som et såret dyr på gulvet ved siden af hende. “Med de mængder I gutter skyder med, så har jeg vist fået rigeligt med vitaminer for denne uge.”

Jeg smilede bredt og kiggede mig omkring. Ved siden af mig lå Anne med et bredt smil og stirrede lykkeligt op i loftet. Lidt længere henne sad Kristian og nød sin dåsebajer. Overfor sad Janne og småonanerede sin glatte fisse. Lige foran mig lå Kalle og stønnede, mens Lotte havde sat sig ved siden af og pustede ud.

Selv sad jeg med en stiv pik, der så afgjort var klar til mere. Janne var også klar til mere. Hun kiggede frækt over på mig, mens hun fortsatte med at gnide sin fisse.

“Må jeg også prøve din pik?”, spurgte hun kælent.

“Kom du bare herover, så skal jeg spidde dig”, svarede jeg og gav min pik en tur med hånden, mens Janne rejste sig og kom over til mig. Jeg sad på numsen med benene strukket ud foran mig. Janne stillede sig lige foran mig og satte sig så på hug. I et kort øjeblik havde jeg hendes fisse helt tæt på. Den var virkelig glatbarberet – ligesom jeg havde set og mærket Annes være. Med den ene hånd fik hun nu fat i min pik og fik den styret på plads i sin fisse. Hun var meget våd og pikken gled i bund med det samme.

“Mnnn”, sagde Janne bare, mens hun tog sine hænder bag om min nakke og begyndte at vugge op og ned af min pik. Hugstillingen betød, at min pik kom temmelig langt op i Janne, når den var i bund, og næsten helt udenfor, når Jannes underliv var højest oppe. Janne var ikke en høj pige, og jeg mærkede tydelig, at jeg kom absolut i bund, når pikken var helt inde. Det føltes helt vidunderligt.

Tempoet var moderat, men gjorde alligevel hurtigt sin virkning. Jannes fisse var temmelig stram og hendes arbejde gjorde underværker.

“Jeg kommer sgu snart, hvis du fortsætter sådan”, advarede jeg hende.

“Du kommer bare, skat”, svarede hun. “Så kan det være, at Lotte kan slikke spermen ud af min fisse bagefter”. Jeg kiggede over på Lotte. Hun sad bare og kiggede på os, mens hun nikkede bekræftende på Jannes opfordring.

“Helt i orden”, sagde hun så. “Jeg har alligevel slugt så meget sperm i dag, at jeg tror, at jeg springer morgenmaden over i morgen.”

Tanken om, at jeg snart skulle fyre den af i Jannes fisse gjorde mig om muligt endnu mere liderlig. Anne var også blevet nysgerrig. Hun havde nu sat sig op og lænet sig frem, så hun bedre kunne se, når jeg skulle sprøjte op i Janne. Jeg spredte benene lidt mere, så hun bedre kunne se med.

“Prøv at tage ham om nosserne”, sagde Lotte opfordrende til Anne. “Så kan du mærke hvordan det føles, når han sprøjter.” Anne rettede på sig, så hun bedre kunne nå, og kort efter mærkede jeg Annes hånd kramme mine nosser.

Jannes ridt og Annes klem sendte mig det sidste stykke ind i orgasmens land.

“Uha”, stønnede jeg og spredte benene endnu mere.

“Jeg kan mærke, at du vokser”, sagde Janne så. “Klem lidt hårdere, Anne!” Det gjorde Anne med det samme – og så kom jeg, så det næsten ikke var til at holde ud. Janne fortsatte sit ridt, mens nogle solide sprøjt blev sendt direkte op i hende. Det var temmelig svært at sidde stille. Efter omkring 3-4 sprøjt satte Janne sig helt ned over pikken, så jeg igen var helt i bund.

“Jeg tror sgu, at du sprøjter direkte op i livmoderen på mig”, sagde Janne. “Du fylder mig i hvert fald helt ud”

Sådan sad vi lidt, mens jeg pumpede Jannes fisse fuld af sperm. Bagefter blev hun siddende stille, mens jeg kom til hækterne igen. Anne havde sluppet sit tag om mine nosser og ventede formentlig på det spændende øjeblik, hvor Janne hoppede af og spermen kom til syne.

“Så er der serveret!”, sagde Janne så henvendt til Lotte, der havde lagt sig på ryggen med hovedet helt oppe ved mit underliv. Langsomt begyndte Janne at hæve sit underliv, så pikken til sidste med et svup gled ud af hende. En stor klat sperm landede efterfølgende lige i munden på Lotte, da Janne sænkede sit underliv ned, så fissen hang få centimeter over Lottes åbne mund. Kort efter kom endnu en klat – og så en til. Lotte brummede lidt, mens hun slugte klatterne, der dumpede ned i hendes mund. Til sidst sænkede Janne sin fisse helt ned, så Lotte med sin tunge kunne grave det sidste ud. Sådan sad de lidt, mens vi andre nød synet.

Lotte var den eneste, der ikke var kommet endnu. Det var lidt synd, tænkte jeg, så det måtte jeg hellere gøre noget ved. Lotte lå med let spredte ben, så man kunne se hendes let behårede fisse. Da jeg kom tættere på kunne jeg se, at hun var glatbarberet nederst med fine helt lyse hår ovenover. Det så ret frækt ud, og jeg nød synet et kort øjeblik, inden jeg dykkede ned for at gå ombord i hendes våde fisse.

Lotte gravede vist ikke længere sperm ud af Jannes fisse, kunne man høre på Jannes vejrtrækning. Det lød umiskendeligt som om, Janne nu fik slikket sin fisse på samme måde, som jeg slikkede Lottes. Man kunne i hvert fald høre på pigernes vejrtrækning, at det var noget, som de nød.

Lotte havde spredt benene, så jeg nemmere kunne komme til at lege med hendes fisse. Et par af mine fingre var allerede begravet i hendes fisse, mens jeg slikkede løs på hendes klit. Nu fik jeg lidt bedre plads, og det betød, at et par fingre nu begyndte at lege med det bagerste hul. Lotte var godt våd. Janne stønnede i takt med Lotte. Janne havde nu sat sig overskrævs på Lotte, så hele hele fissen var tilgængelig for Lotte. Det så mægtigt frækt ud.

Lottes fisse blev slikket i et hidsigt tempo. Hun kunne lide det lidt hårdt, og sådan fik hun det. Hun stønnede løs, mens hun selv slikkede Jannes fisse. Janne og Lotte stønnede om kap og snart var det tydeligt, at de begge var på vej mod orgasmen, mens mine fingre i et stadigt højere tempo for ind og ud af Lottes fisse og røv.

Janne kom først. Først lænede hun sig let forover, mens hun næsten holdt op med at trække vejret, og så ramte orgasmen hende med fuld styrke. Hun rettede sig op og skød brystet frem, mens hun næsten skreg sin orgasme ud. Lotte holdt hende fast og fortsatte med at slikke hende lige på klitten – og så kom hun selv. Med et låste hendes ben sig om mig, så mit hoved var låst fast mellem hendes ben. Kort efter begyndte hun at ryste voldsomt og vride sig som om hun forsøgte at ryste mig af. Jeg skulle dog ingen steder. Lottes ben holdt mig absolut fast og jeg slikkede hende hårdt og krævende.

“Fuck!”, sagde Lotte nogle minutter senere, da hun havde sluppet orgasmen og mit hoved. Hun lå stadigvæk på ryggen midt på gulvet og rustede ud. Ved siden af lå Janne og pustede ud, og rundt om os sad Kalle, Kristian og Anne og kiggede på. Anne sad med store øjne og pillede ved sig selv. Jeg tror ikke, at hun havde set sådan et optrin før.

Nu var en pause tiltrængt.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger