Den som flaskehalsen peger på skal… del.2

Efter den første omgang havde vi brug for en pause. Alle fik en øl, mens vi pustede ud ovenpå en fantastisk omgang sex. Ingen tog tøj på og ingen sagde noget. Det var som om, at der var en stiltiende aftale om, at det ikke var slut endnu, men ingen kunne rigtigt finde ud af, hvordan vi kom videre. Kristian og Kalle rejste sig for at gå på toilettet, mens resten af os bare sad og lyttede til musikken i baggrunden.

Jeg var den første, der brød tavsheden.

“Du har en dejlig fisse, Anne!”, sagde jeg henvendt til Anne.

“Tak!”, sagde hun og smilede til mig. “Du var faktisk den første deroppe – ud over min dildo altså!”, sagde hun og grinede. “Din pik føltes også rigtig dejlig i min fisse.” Det var som om Anne smagte på ordene “pik” og “fisse”, inden de kom ud af hendes mund. Sådanne ord plejede hun bestemt ikke at bruge.

Kalle, der boede i huset, hvor vi var, kom tilbage med en skotøjsæske under armen.

“Jeg tænkte, at vi måske kunne få brug for det her i næste omgang”, sagde han og smed æsken ned på gulvet imellem os. Nede i kasse lå der 3 forskellige sorte buttplugs, en stor naturtro dildo, en tube glidecreme og en masse forskellige kondomer.

“Lækkert”, sagde Lotte og tømte kassen ud på gulvet, så vi bedre kunne tage tingene i øjesyn.

“Hvorfor er de sorte dildoer så små”, spurgte Anne, mens resten af os trak lidt på smilebåndet.

“Det er buttplugs”, svarede Lotte. “Og de er såment store nok”.

“Buttplugs?”, sagde Anne og kigge undrende på os. “Er de til øh…”

“”Ja”, svarede Lotte. “De er til røven!” Anne så helt forkert ud i ansigtet. Et udtryk af en blanding af væmmelse og nysgerrighed bredte sig i hendes ansigt.

“Det må da gøre vildt ondt”, spurgte Anne henvendt til Lotte, som hun åbenbart gættede på måtte have prøvet sådan noget før.

“Ikke, hvis man giver sig god tid og bruger masser af glidecreme”, svarede lotte hurtigt. “Så er det faktisk noget af det bedste, som jeg ved. En pik i røven og en i fissen. Det er bare helt fantastisk!” Vi tre drenge lyste op i ansigterne. Udsigten til at kneppe Lotte i røven vækkede med det samme vores interesse. Særligt Kristian blev helt vildt i varmen, og det var tydeligt at hans pik igen var ved at vågne til dåd.

“Der er jo lige en plug til hver”, sagde Lotte henvendt til Anne og Janne. Begge piger så noget betuttede ud, mens vi drenge blev om muligt endnu mere opstemte.

“Nej, tak!”, svarede Janne hurtigt. “Det er ikke noget for mig. Fissen er åben for besøg, men røven er lukket land for andet en spidsen af en finger. Sorry drenge.” Vi havde nok allesammen regnet med, at det ville være Anne, der sagde fra, så Jannes svar nåede aldrig rigtigt at bundfælde sig, for Anne forholdt sig underligt stille. Så stille, at alles øjne hurtigt vendte sig mod hende. Hun sagde ikke noget, men tog den mindste sorte plug op i hånden, mens vi tre drenge smilede bredt.

“Jeg vil se dig først”, sagde Anne til Lotte.

“Ok”, svarede Lotte hurtigt. “Vi tager det bare stille og roligt”.

“Jeg har jo allerede haft din finger oppe bag i!”, smilede Anne eftertænksomt.

“Vi skal dog lige vaskes først”, sagde Lotte, mens hun rejste sig op. “Vi skal lige en tur på badeværelset. Kom Anne.”

Anne rejste sig og gik mod badeværelset sammen med Lotte. Også Janne rejste sig.

“Rolig, rolig, drenge”, sagde hun, men hun sendte os et frækt smil. “Jeg skal bare tisse!”

Mens pigerne var på toilettet fik vi tre drenge ryddet det værste af vejen. Tommeøldåser og vinflasker blev ryddet af vejen uden nogen af os sagde noget. Vi tænkte nok alle 3 på, hvad pigerne foretog sig ude på toilettet. Vi var alle 3 klar over, at Lotte og Anne var i gang med at spule endetarmen, så det ventende anale eventyr ikke skulle blive alt for beskidt og ulækkert. Hvordan mon Anne så uden med bruserslangen oppe i røven? Det måtte være pænt grænseoverskridende for hende, men på den anden side havde hun allerede vist sider af sig selv, som jeg faktisk ikke troede, at hun selv var klar over, at hun rummede.

Da pigerne kom tilbage fra toilettet havde vi 3 drenge næsten tømt endnu en øl hver. De så fandens frække ud. Helt nøgne og klar til den næste omgang. Mit blik holdt godt øje med Janne. Hun havde været på toilettet hele tiden sammen med de to andre, selvom hun havde proklameret, at analsex ikke var noget for hende.

“Nå, hvor kom vi fra”, sagde Lotte, da pigerne igen havde sat sig ned.

“Herfra”, sagde Kalle smilende med den mellemstore buttplug i hænderne.

“Mnn ja, hvor dejligt!”, svarede Lotte og slikkede sig frækt om munden. Kalle gav buttplugen til Kristian og samlede tuben med glidecreme op fra gulvet. Han trykkede en stor klat ud i hænderne og rakte cremen til Kristian. Lotte stod klar alle fire med numsen vendt mod Kalle og Kristian.

Kort efter var Kristian i gang med at smøre den mellemste buttplug ind i glidecreme, mens Kalle indsmurte Lottes stjerne og nogle af sine fingre. Janne og jeg sad tilbagelænet og nød synet, mens Anne sad på alle fire helt fremme for at få det hele med.

“Uhmm,” knurrede Lotte kælent, da Kalles fingre borede sig op i hende bagerste hul. Anne gjorde store øjne og greb kort efter fat i tuben med glidecreme og gav den til mig. Hun sagde ikke noget, men skød røven bagud mod mig. Kort efter var min fedtede pegefinger klar til at komme op i Annes røv. En stor klat glidecreme dækkede hendes hul.

“Når du kan mærke, at noget stort er på vej op i dig, så forsøg at presse det ud igen”, sagde Lotte til Anne. “Det lyder skørt, men det virker. Prøv at lade være med at spænde, for så er det ikke så rart.” Anne nikkede og gav kort efter et lille gib, da min pegefinger langsomt gled op i hendes bagerste indgang.

Det gik forbavsende let. Jeg mærke næsten ingen modstand, men gled let længere og længere ind. Anne sagde ikke noget. Halvvejs inde begyndte jeg at fingerkneppe hende meget langsomt, så hun kunne vende sig til fornemmelsen.

“Det føles underligt, men også rart”, sagde hun så. “Prøv med en finger til ligesom Kalle gør det med Lotte”. Jeg havde været så optaget af Annes lille røv, at jeg slet ikke havde fulgt med i, hvad resten af selskabet foretog sig. Kalle havde ganske rigtigt to fingre et godt stykke oppe i Lotte. Fingrene gravede løs i Lottes røv og fordelte glidecremen over det hele. Kristian sad på knæene klar til at føre plugen op i Lotte, mens han fik slikket sin stive pik af Janne, der til gengæld havde taget den store naturtro dildo og ført den op i sin fisse. Og selv sad jeg nu med to fingre på vej op i Annes jomfruelige røv. Vildt!

Kalles to fingre blev snart til tre fingre, der sammen med lidt ekstra glidecreme borede sig op i Lotte. Lotte stønnede nu. Hun var tydeligt ophidset, men også lidt beklemt af Kalles lidt hårde behandling af hendes bagerste indgang. Hun sagde dog ikke noget. Måske nød hun det bare.

Anne ville også havde tre fingre op i sig, når nu Lotte havde fået det. Jeg gik dog mere forsigtig til værks, end Kalle havde gjort, men snart havde også jeg tre fingre oppe i hendes røv. Dog slet ikke så langt oppe som Kalles fingre efterhånden var kommet op bag i Lotte.

“Giv Anne den mellemste plug, Kristian. Så tager jeg den store”, sagde Lotte henvendt til Kristian, der straks efter forventningsfuldt rakte mig den allerede indsmurte buttplug. Efterfølgende tog han så den lidt tykkere plug og gav den samme behandling, som han tidligere havde givet den mellemste.

SEX I DAG?

“Kom nu!”, sagde Anne og kigge sig bagud over på mig. “Hvad venter du på?” Jeg trak de tre fingre ud af Annes røv og gik i gang med at føre plugen op i hende. Det gik forbavsende nemt. Anne slappede fint af, og jeg gav mig rigtig godt tid og førte den kun langsomt op i numsen på hende. Hun stønnede svagt og forsøgte nogle gange utålmodigt af støde en smule bagud for at få mere af plugen op i sig. Og snart kom det velkendte svup, hvor plugen forsvinder det sidste stykke op, mens røvhullet lukker sig om roden. Plugen var helt i bund. Lotte havde i mellemtiden også fået sin plug op, så nu sad begge piger på alle fire med hver sin plug oppe i røven. Janne bearbejdede stadigvæk Kristians pik, mens Lotte nu havde hevet Kalle hen foran sig for at slikke hans pik.

Anna bevægede sig næsten ikke, og jeg gættede på, at hun lige brugte lidt tid på at vende sig til, at hun nu havde en sort buttplug oppe i røven.

“Kom herhen”, sagde Anne så og trak mig hen foran hende. “Giv mig din pik i munden”. Det skulle hun ikke sige to gange til mig. Jeg kom hurtigt hen foran hende, så min pik stod rank foran hendes mund. Anne var allerede klar. Munden var åben og en hånd var klar til at gribe fat og føre pikken ind.

Anne var tydeligvis ikke vant til at bearbejde en pik med munden. Hun gik noget klodset til værks, men med lidt øvelse og gode råd blev hun hurtigt bedre. Hun slikke så godt hun kunne, og jeg nød det da og var egentlig taknemmelig for så kunne jeg nok holde lidt længere, når jeg snart skulle klemme pikken op i røven på enten Lotte eller Anne.

Ingen sagde noget i et godt stykke tid. Det var stilhed før stormen.

“Sæt dig ned på måsen”, sagde Anne til mig efter et stykke tid. “Jeg vil lige have dig op i fissen først. Jeg skal lige prøve, hvordan det er at være fyldt helt ud i begge huller.” Den var jeg selvfølgelig med på. Jeg satte mig ned og Anne kravlede op på mig. Hun tog min pik i hånden og førte den hen til indgangen til skeden. Så satte hun sig langsomt ned, mens min pik gled op i hende. Jeg kunne tydeligt mærke plugen jo længere min pik kom op i hende. I forvejen var Anne temmelig stram, men med en buttplug i røven var hun endnu mere stram. Jeg var glad for, at hun tog sig godt tid, for ellers ville jeg ikke holde særligt længe. Det ville være pænt surt at komme nu så tæt på den store anale finale.

Da pikken igen var helt i bund i Annes fisse, sad hun lidt uroligt, som om hun lige skulle mærke det hele efter.

“Jeg er vist helt fyldt ud nu”, stønnede hun. “Det er ret dejligt”, fortsatte hun. Selv sad jeg bare og nød øjeblikket og glædede mig til det, der ventede lige om hjørnet.

Lotte tiltagende stønnen fik både Anne og jeg til at vende opmærksomheden mod de andre igen. Kalle var kravlet om bag Lotte igen og var gået i gang med at kneppe hende bagfra, mens han trak den store buttplug langsomt ind og ud af hende bagerste hul. Det var tydeligvis noget Lotte kunne lide. Hver gang plugens tykkeste sted udspilede ringmusklen, gispede hun næsten som en fødende kvinde. Det var frækt både at høre og se på. Janne og Kristian var også godt i gang. Janne var kravlet op på skødet af Kristian og var gået i gang med at ride ham i pikkens fulde længde. Kristian havde begge hænder på Jannes balder og en enkelt finger var på vej op i hendes røv.

“Prøv at tage plugen langsomt ud af røven på mig, ligesom Kalle gør på Lotte”, sagde Anne til mig.

“Hvis jeg holder fast i plugen, så kan du selv styre tempoet”, svarede jeg.

“Ok”, svare Anne og begyndte langsomt at ride mig, så både pik og plug kom i bevægelse.

“Mnnnnn”, stønnede Anne. “Det er godt nok dejligt! Jeg var slet ikke klar over, at det kan føles så dejligt at være fyldt ud i både fisse og røv.”

“Ok”, afbrød Janne. “I ligner jo nogen, der synes, at det er helt fantastisk at have noget stort i røven. Kan du ikke putte en finger eller to mere op bag i mig, Kristian?” Kristian nikkede, mens han smilede over hele femøren. Snart var en stor klat glidecreme placeret foran Jannes røvhul og tre fingre gik i gang med at fordele og smøre.

Lotte var også ved at være klar til at tage den et skridt videre. Hun proklamerede, at Kalle godt måtte fjerne plugen og gå i gang med røvpuleriet. Kalles ansigt lyste op og han fik hurtigt fjernet plugen. Lotte røvhul var stort og helt åbent. For en god ordens skyld klemte Kalle lidt ekstra glidecreme ud af tuben og op i Lotte røv. Det forsvandt næsten alt sammen op i hende med det samme. Snart derefter stod han bag hende og førte sin pik op i røven på hende, mens hun gled på sin klit.

Anne begyndte pludseligt at stønne meget tungt, og det tiltrak sig straks min opmærksomhed. Lottes og Kalles optræden blandet med plugens og min piks arbejde i begge hendes huller var åbenbart blevet for meget og en orgasme nærmede sig nu med hastige skridt. Annes første orgasme denne aften havde været ret stor og voldsom, og denne der nu ventede så ud til at kunne matche den første i styrke. Men det skulle åbenbart ikke være lige nu, for pludselig rakte hun hænderne bagud og trak plugen ud af røven med et svup. Så skrabede hun lidt glidecreme sammen fra området omkring ballerne, rejste sig op og tog fat om min pik, smurte den hastigt ind i glidecremen, satte sig ned på hug, og førte pikken hen til røvhullet. Så satte hun sin ned over pikken, så den næsten gik i bund i røven i en bevægelse. Kort efter red hun mig igen, men denne gang med min pik solidt plantet i røven og underlivet gnidende voldsomt mod mit maveskin. Hvis jeg bøjede hovedet lidt på skrå kunne jeg få en af hendes brystvorter i munden. Hendes bryster var små, men vorterne var stive og hårde. Jeg suttede først blødt og så hårdt på vorten, og det var åbenbart det, der skulle til for i næste øjeblik skreg Anne sin orgasme ud, mens hun red mig hårdt og voldsomt. Efter nogle voldsomme ridt satte hun sig ned, så pikken fuldstændigt forsvandt op i hende. Jeg var meget tæt på selv at komme, men klarede skærene. Det skulle ikke være slut endnu.

Anne sad med min pik begravet oppe i hendes røv i noget tid, mens hun kom ned fra orgasmens tinde. Jeg kunne mærke, at hun rytmisk klemte sammen i underlivet, men ellers sad hun helt stille og pustede, mens hun hviskede til sig selv: “Åhh, hvor var det dejligt. Åh, hvor var det dejligt!”

“Shit hvor lød det lækkert!”, sagde Janne til Anne, da hun efterhånden havde fået vejret igen.

“Det var helt fantastisk dejligt”, svarede Anne. “Jeg havde aldrig troet, at analsex kunne være så lækkert.”

“En finger mere”, fortsatte Janne nu henvendt til Kristian, der velvilligt borede endnu en finger op i Jannes numse. Hun red ham stadigvæk i pikkens fulde længde i et meget langsomt tempo, mens hun nød at blive blidt behandlet bagi. Også Lotte og Kalle var godt i gang. Kalle nød tydeligt Lotte stramme røvhul, mens hun selv gned sin klit. Alle fire havde de fulgt godt med i Annes kamp med orgasmen, men det var jo heller ikke gået helt stille for sig.

“Mine ben kan ikke mere”, sagde Anne så, mens hun langsomt rejste sig op, så min pik gled ud af hende. Hun slappede af, så godt hun kunne, men det var svært nu hvor orgasmen havde sluppet sit tag i hende. Heldigvis havde vi brugt rigeligt med glidecreme, og det hjalp. Snart var pikken ude og Anne fik rejst sig helt op. Jeg vendte hende rundt, så hun fik ryggen til mig og skilte hende balder.

“Hold kæft, hvor ser din røv mishandlet ud”, grinte jeg.

“Det føles også som om, at jeg ikke rigtigt kan klemme hullet helt sammen”, sagde hun, mens hun rystede benene for at få gang i dem igen. Janne fulgte opmærksomt med fra sidelinjen. Om lidt var det vist hendes tur til tage over, hvor Anne havde sluppet. Selv fik jeg efterhånden også rejst mig op og fundet vej til toilettet til en let rengøring. På vejen samlede jeg de to brugte buttplugs og den store dildo op. De skulle også rengøres, for det kunne jo være, at de snart skulle bruges igen på en anden.

Der gik ikke lang tid ude på toilettet før Anne også kom derud.

“Nu hvor du har kneppet mig i både fisse og røv og givet mig en lækker orgasme, så kan vi vel også gå på toilettet sammen”, sagde hun og satte sig ned for at tisse.

“Eller skal jeg tisse på dig? Det er der vist nogen, der godt kan lide!”, fortsatte hun.

“Nej tak. Det er ikke lige mig”, smilede jeg tilbage.

“Du er sgu en lækker pige”, sagde jeg til hende lidt efter. “Sådan lidt genert og så overhovedet ikke alligevel. Med på den værste. Det er fandeme frækt!” Anne smilede lidt genert.

“Du var rigtig dejlig”, sagde hun så. “Jeg vil godt i seng med dig igen en anden gang, hvis du har lyst!”

“Det har jeg i hvert fald, men aftenen her er jo ikke overstået endnu!”, sagde jeg.

“Jeg kan vist ikke mere i dag”, svarede Anne, “men lad os nu se!”. Jeg var efterhånden blevet færdig med rengøringen, og Anne havde også nået både at tisse og vaske sit røvhul. Hånd i hånd gik vi nu tilbage til de andre igen.

Der var ikke sket det store hos de andre, mens vi havde været væk. Kalle kneppede stadigvæk Lotte bagi, mens hun gned på sin klit, og Kristians fingre var stadigvæk i gang med at åbne Jannes hul op.

“Har du vasket dildoerne?”, spurgte Kristian, da Anne og jeg fik sat os ned igen. Jeg nikkede og lagde de vaskede dildoer på gulvet, så Kristian kunne nå dem. I mellemtiden havde Anna taget min pik i hånden og havde på ingen tid onaneret den op i fuld størrelse igen. Nu onanerede hun mig blidt, mens vi kiggede på de andre. Jeg havde ikke travlt.

“Tag den mellemstore buttplug og smør den godt ind i glidecreme”, sagde Kristian til Janne. Hun adlød, og kort efter kunne hun række en velindsmurt buttplug om til Kristian.

“Husk at presse den ud, når han presser den op i dig”, sagde Anne til Janne, der nikkede spændt, mens Kristian satte plugen hen foran Jannes bagindgang. Janne trak vejret dybt et par gange, og så begyndte Kristian at presse plugen op, mens han blidt gned på hendes klit. Janne vred sig lidt og måtte et par gange bremse Kristian, der i sin iver gik lidt for hurtigt og hårdt til værks. Kalle og Lotte havde stoppet deres knepperi for at se Janne tage sin første dildo i røven. Kalle havde trukket sig ud og sat sig ned, og Lotte havde sat sig ved siden af.

“Hvad glor I på”, grinte Janne lidt beklemt. “Det er bare en pige, der får en stor sort dildo op i røven. Her er intet at se. Passer gaden.” Vi grinede allesammen og nød det frække syn, da Kristian skubbede plugen det sidste stykke op, så hullet kunne lukke sig om roden. Janne pustede svagt.

“Shit, hvor er det mærkeligt”, sagde Janne, men også dejligt og frækt.” Hun vendte hovedet mod Kristian og trak ham hen foran sig.

“Du får lige en sutter, mens min røv vender sig til dildoen”, sagde hun så og tog hans pik i munden. Den var allerede helt stiv, og Kristian havde ingen protester.

Mens Anne fartsat blidt gned løs på min pik, vågnede Lotte og Kalle atter til dåd. Kalle havde fået fat i den naturtro dildo og hev Lotte op, så hun kunne sætte sig på hug ovenpå ham.

“Denne her skal op i fissen på dig”, sagde Kalle så og placerede dildoen på maven. “Og denne her skal tilbage i røven”, sagde han og ruskede lidt i sin endnu helt stive pik. Lotte knurrede og satte sig ned, så Kalle kun placere pikken og dildoen ved deres respektive indgange. Så sænkede Lotte sig langsomt ned over begge, men hun med lukkede øjne nød øjeblikket. Kalle spredte hendes balder, så godt han kunne, og han fik endnu fat i en brystvorte med munden. Lotte stønnede og nød behandlingen.

Kristian nød også Jannes behandling af hans pik. Han måtte bede hende sætte tempoet ned, da han ellers ville komme i munden på hende, og det ville være synd, mente han, når hendes røv snart var klar. Heldigvis var Anne mere blid ved min pik. Anne sørgede sådan set bare for at holde den stiv.

Lotte stønnede efterhånden temmelig højt. Kalle holdt med den ene hånd fast i dildoen på maven, og med den anden hånd nulrede han Lotte klit. Hun red dildoen og hans pik, men han suttede løs på en af hendes meget stive brystvorter. Det så dejligt ud, tænkte jeg.

“Nu vi er i gang med at flytte grænser, så kan vi lige så godt flytte to på en gang”, sagde Janne så. Kristian lyste op i ansigtet. Han havde kæmpet med ikke at sprøjte Jannes mund fuld af sæd, og nu ventede belønningen.

“Må jeg ride dig, mens Kristian knepper mig bagi?”, spurgte Janne og kigge på mig. Jeg smilede og satte mig til rette, så Janne nemt kunne sætte sig på mig. Det gjorde hun så. Med buttplugen i røven satte hun sig på mig, tog fat i min pik og satte sig ned over den. Fissen var betydeligt mere stram end første gang, jeg havde kneppet hende. Jeg kunne tydeligt mærke plugen i røven, og jeg kunne også mærke Kristian tage den ud. Kristian havde placeret sig bag hende og satte nu sin egen pik til hendes bagindgang og trykkede sig op. Janne var godt forberedt og sagde ikke noget. Jeg spredte hendes balder, og kunne nu mærke Kristians pik forsvinde op bag i hende. Janne stønnede og gik så i gang med at ride mig, mens Kristian kæmpede med at finde en god rytme. Endelig lykkedes det, og Janne kunne langsomt sætte tempoet i vejret, men hendes stønnen også tog til i styrke. Fissen var stram, og jeg kunne godt mærke, at jeg ikke ville holde så længe så her. Kristian stønnede også allerede, og vi var hurtigt på vej mod klimaks.

Lotte tiltrak sig dog opmærksomheden for et kort øjeblik. Hendes stønnen var nærmest blevet til små skrig og Kalles stønnen lød som om, at han inden længe, ville sprøjte hendes bagerste indgang til. Det hele var forårsaget af Anne, der sad på hug ved siden af de to. Med den ene hånd gned hun på Lottes klit, mens hun med den anden hånd klemte Kalles nosser.

“Nu kommer han oppe i dig”, sagde Anne kort efter, mens Kalle lagde hovedet tilbage og lukkede øjnene. “Jeg kan mærke spermen pumpe i hans nosser”. Med de ord tog også Lotte orgasme fat. Med et sidste stød satte hun sig helt ned over dildo og pik, mens hele kroppen gennemrystedes af orgasmen. Anne slap Lotte klik, men bevarede taget i Kalles nosser. Han pustede og stønnede som en gal tyr.

“Så for helvede”, sagde Kristian så og stødte pikken et par gange op i røven på Janne, inden han trak sig ud og spærmede hendes røv til. Janne red videre og trykkede sig tættere ind til mig. Med Kristian ude af røven fik jeg en lille tiltrængt pause. Når røven var fyldt var fissen stram, og selvom Jannes ridt så absolut gjorde sin indvirkningen, så var det alligevel anderledes. Jeg fik dog ingen lang pause, for kort efter maste Kristian buttplugen op i Jannes røv igen. Det var mere end både hun, og jeg kunne klare.

“Nu sprøjter jeg i dig for anden gang i dag”, sagde jeg til hende. Hun svarede ikke noget forståeligt, men udstødte nogle stønnende halslyde, inden hun med et kom meget voldsomt og pludseligt. Min pik havde akkurat sendt første sprøjt af sted, da hele Jannes krop krampede sammen og begyndte at ryste. Også fissen krampede og klemte om min sprøjtende pik. Det var faktisk for meget af det gode, men ingen af os kunne rigtigt styre, hvad der skete, og vi lod os bare føre med, så godt vi nu kunne. Det var en fuldstændig vild oplevelse og en vild orgasme.

Vi pustede længe bagefter. Min pik blev mindre og mindre, men forblev i Jannes fisse, indtil Kristian fik besked på at trække plugen ud af røven på hende. Samtidig med plugen røg også min pik ud af Jannes fisse. En stor klat sperm fulgte med ud og landede på min pik. Så kom endnu en klat og snart var min egen pik smurt ind i min egen sperm. Janne rejste og satte sig på gulvet igen, men bag hende stod Anne klar. Hun sænkede hovedet ned til min pik og slikkede al spermen af.

Mens Anne rengjorde min pik kiggede jeg mig rundt. De andre sad mætte og glade og slappede af ovenpå nattens strabadser. Vi var enige om, at det havde været en fed oplevelse, der måske kunne gentage sig en dag. Vi var også allesammen temmelig trætte og da huset rummede 3 soveværelser, tog vi hver vores. Kalle og Lotte, Janne og Kristian tog hver sit, mens Anne og jeg tog det sidste. Vi faldt hurtigt i søvn og sov godt til langt op af formiddagen den næste dag. Janne havde vist ikke været til noget, da de vågnede, så Kristian var røget ind til Kalle og Lotte, hvor de alle tre havde hygget sig gevaldigt. Anne havde været temmelig genert, da jeg nænsomt vækkede hende, men jeg fik da slikket hende til en stille orgasme, inden hun suttede mig, så jeg sprøjtede i munden på hende, og hun i øvrigt slugte det hele.

Vi havde ikke sex mere end den ene gang – ikke os alle sammen i hvert fald. Jeg så efterfølgende en del til både Janne og Anne, og jeg er sikker på, at også Kalle og Kristian nød Lotte både hver for sig og sammen. Men det er en helt anden historie…

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger