Erik skal sove hos mig om natten del.2

Eriks pik strittede som min, der var rigeligt med safter på begge … prespermen løb. Vi smuttede ud på badeværelset og kort efter stod vi under bruseren…

I det første afsnit om Erik og Mig, sluttede det med en skøn nat, efter at jeg havde fået en fed udløsning for egen hånd, var glæden skærpet denne nat og denne oplevelse og mit forhold til Erik kunne kun blive bedre ….

Da jeg mødte Erik i skolen dagen efter smuttede vi lige på pissoiret – og fik os en kraftig knuser og byttede mundvand så vi næsten var væk fra virkeligheden. Jeg kunne mærke Eriks Pik mod min og det var lidt frækt her på toilettet på skolen – men nu til undervisning … rette på tøjet og et sidste fælles kram og et saftigt kys.-

Erik og jeg var godt klar over vi måtte gå stille med vores "hemmelighed" både i skole og hjemme samt til spejder men det tror jeg blev en udfordring og det gjorde væres frække forhold lidt mere frækt ….

Til Gymnastik, som faldt i sidste time – trak vi tiden til vi var alene … – vi gik i bad med de andre Drenge … tog tøj på .. som var vi på vej hjem .. men inden vi forlod Gymnastik Lokalerne sneg vi os lige at håndkneppe hinanden – så med våde underbukser kom man hjem .. og for at mærke det rigtig, skiftede vi ikke før det var bad tid hjemme ….. følelsen var ren spænding og sex.

I den alder Erik og jeg havde var tiden livet, og hormonerne blomstrede, det at få en udløsning flere gange om dagen var intet problem, tvært imod kunne det knibe med at holde lysten nede …. ja spermen sprøjtede helt vildt – man blev høj af udløsningerne som kunne tage ens luft .. – man nærmest besvimede under en kraftig orgasme ….

Nu nærmede vi os weekenden og der var gjort klar hjemme hos Mig … Mor og Far var på vej til Bryllup .. og der var købt ind med slik og snaks – samt sodavand så vi ikke kom til at mangle noget … røg var der ingen fare for for Erik og Jeg røg ikke det virkede klamt blot at lugte til tobak …

Min seng var ikke stor .. men det problem var nok det mindste .. det måtte vi løse og da vi var spejdere kunne vi sove på en sten ….. Erik ville tage sin sovepose med over .. den kunne lynes op og blive dobbelt tæppe at ligge på … og så havde vi min og min dyne – det skulle blive fedt.

SEX I DAG?

Det ringede på døren ved fire tiden … og der stod han .. min Erik, pisse lækker i blå skjorte og mere end stramme hvide shorts som ikke skjulte noget, hans klodser og pik kunne med lidt fantasi anes bag det stramme stof …. – Erik smuttede ind og efter døren var lukket kom det store varme kram og et fantastisk langt og vådt kys, mine hænder pressede på hans røv så vi kom mega tæt på hinanden.

Vi kyssede igen og derpå gik vi i køkkenet hentede et par sodavand og en skål med blandet slik og så var det op på mit værelse..

Snakken gik som altid, lidt sladder og lidt tanker sammen med lidt lir om sex og drenge – piger og skolen … vi satte os på min seng og helt naturligt kyssede vi hinanden ,, samtidig med at vi krammede hinanden og lod vores hænder vandre på hinandens kroppe ….. Eriks hånd gav min stive pik et klem uden på mine bukser og det var som om jeg tabte luften ….

Hvad siger du til et bad sammen viskede jeg, svaret var et saftigt kys … lyder fedt svarede Erik og inden der var talt til 10 stod vi split nøgne som var vi til gymnastik … Eriks pik strittede som min … og der var rigeligt med safter på begge … prespermen løb. Vi smuttede ud på badeværelset og kort efter stod vi under den fælles bruser, først skyllede vi os derpå gned vi hinanden ind i shampoo … og her fik den ikke for lidt … vi nød hinandens kroppe og lod vores hænder gik hæmningsløs på vandring på hinanden. Pik og nosser blev masseret og derpå vandrede hænderne højre hånd gik på vandring over hans Røv og jeg masserede hans dejlige stjerne … han stønnede … jeg kørte en finger ind i hans stramme røv .. og derpå en mere … Erik stønnede og han havde et fast tag om min pik, han kørte forhuden frem og tilbage og kort efter pumpede jeg min sperm ud over hans mave .. fed og klistret sperm …. jeg masserede videre i Eriks indre og … nu var det hans pik som kom .. .

Vi kyssede hinanden … og lod os skylle – hvorefter vi frotterede hinanden tørre …… vi talte om oplevelsen kyssede og fik så ryddet op efter os … gik ind på mit værelse og tog underbukser og undertrøjer på, nu skulle der hygges ……

Jeg tror vi var lidt ør og trætte efter det varme bad .. så vi fik redt op på gulvet – jeg fik lagt musik på min båndoptager med de gl. spolebånd .. blandet musik til hygge .. Elvis – Jim Reeves og andet af tidens bløde musik .. hyggede ….

Naturligvis læste vi blade og det var jo alt fra Anders And til VI UNGE … så nu blev der hygget … under en fælles dyne på gulvet …

Snakken gik, vi var næsten som søskende … bortset fra vi er to liderlige drenge som vildt tænder på hinanden. – en pause bliver det til et vådt og heftigt kys og ellers går snakken videre …. det er varmt siger Erik og jeg må gi ham ret, så vi smider dynen .. og ligger nu der i undertøj. vi smider også vores undertrøjer .. og da Erik vil smide sin op på min seng strejfer han min pik, jeg lader som ingen ting men det gør Erik ikke han retter sig op lægger sig på knæ ved siden af mig … og nu vandre hans højre hånd ind over mit bryst og ned over min stramme mave … jeg stønner svagt og lukker øjnene .. afventende ..

Eriks hånd fortsætter ned over mit skridt og helt naturligt spreder jeg mine ben ganske let, og nu mærker jeg hans hånd under elastikken til mine underbukser og kort efter et fast greb om min stive pik …… min pik nærmest springes ved hand berøring .. udløsningen ruller og jeg sukker dybt. Erik trækker hånden til sig og nu læner han sig ind over mig og kysser min mund .. Skønt visker jeg ham i øret .. pisse skønt …. vores læber mødes i nok et saftigt kys …. og så vælter Erik tilbage på ryggen .. ved siden af mig ……

Vi hygger og snakker lidt om fornemmelser og hvordan det føles at blive rørt ved af hinanden, jeg tror vi snakker hinanden varme for jeg er slet ikke i tvivl om at min pik er stiv igen som et kosteskaft …. jeg rejser mig på albuen og ser ned over Erik hvis pik lystigt åbner hans trusser….. min høre hånd lader jeg forsigtig vandre over på hans stive jern, jeg mærker prespermen som klister på hans pik hoved – jeg rejser mig op på knæ og krænger hans trusser af … nu ligger min ven Erik med sin pik lige ud for mit hoved … – smuk og skøn ser den ud med det blå hoved .. glinsende i presperm. Jeg trækker hans forhud tilbage så hele hovedet blottes og nu tager jeg hans pik hoved i min mund ….. Der lyder et stort gisp fra Erik .. og det er som om han svajer i ryggen for at komme tættere på min mund ….. Jeg sutter forsigtigt .. og mærker no en hånd ved min røv og min stjerne … Erik massere min røv under mine trusser og lader en finger passere op i min tarm … . Et sekund er jeg i en anden verden … jeg slipper hans pik fra min mund … massere hans nosser forsigtigt .. og flytter lidt på mig så hans finger ikke mere er i min røv ….

Nu ligger jeg mig ned på siden … trækker mine underbukser af … og kysser Erik så mundvandet løber …….. Da vi har ligget sådan og slappet af .. og nydt hinandens varme – visker jeg fuld af glæde og liderlighed … Erik jeg vil mærke din pik i min røv …… Erik svarede … jeg har bare ventet – min højre hånd søger Eriks pik, som stadig er stiv og fuld af glinsende safter .. så sætter jeg mig på tværs over hans underliv – og langsomt sænker jeg min røv ned over hans stive drengepik ……Erik hjælper til … og først smutter pik hovedet forsigtigt op i mit stramme men klare indre … siden går det forsigtigt til jeg nærmest er helt i bund ….. Jeg bøjer mig ned kysser min elskede drengeven og begynder så at bevæge mig langsomt op og ned, kneppes af min ven Eriks dejlige PIK…. Vi bestemmer ikke selv mere .. behøver ikke sætte hastighed vores kroppe arbejder pr. automatik … først sprøjter jeg min sperm langt op af maven på Erik .. så sænker jeg mig dybt ned over ham og lader ham pumpe min røv fuld af hans safter …. ååhhhhh!

Jeg falder sammen over hans bryst vi mødes i et vådt kraftigt kys …. kan næsten ikke få luft …. og sådan ligger vi i lang lang tid ……. Eriks pik .. svupper ud af mit indre .. jeg ligger mig over på ryggen … fuld af lykke – varme og af min vens fede sperm !

Jeg husker ikke hvor længe vi lå sådan … som to trætte hingste …. – da vi kommer til os selv … tar vi hinanden i hånden og går i bad! og under bruseren – får tårerne frit løb fra os begge … vi kysser og vi krammer … der er kun os to Verden …… og klokken er kun lige blevet 19.30, natten er også vores.

porno med danske piger