Den unge lejer blev drukket fuld og udnyttet!

John er en skummel og beregnende fyr, der udnytter en hver chance til at duske en eller anden laber pige, men sjældent så groft som han gjorde den lørdag aften i september i år.

Han sad ved computeren den aften, en af de få weekender han var hjemme, han havde lavet en drink som han sippede lidt af, men ellers sad han og rodede med et multimedieprogram som han arbejdede på. Han vidste godt at hans lejer var hjemme den aften, men kendte ikke hendes planer for den videre nat der lå fremme forud. Han håbede selvfølgeligt at hun vil kigge ind i stuen på et tidspunkt; ikke at han han havde nogen særlig plan, men tanken om hende i huset gjorde ham lidt småliderlig, der som han sad og arbejdede. Han blev mere og mere rund på gulvet af liderlighed, han kunne høre hende men hun dukkede ikke op, så ligesom han overvejede at tage pcéren med ind på værelset og få lettet trykket med en spiller, stod hun der bag ved ham forudbøjet med sin smukke dejlige ungpigekrop og spurgte ‘hvad han lavede?’ Nåhh, ikke noget særligt, bare lidt fritidsfordriv’, sagde han meget overraskende og stiv pik i bukserne. ‘Skal du ikke i byen i aften’ , spurgte han tøvende. ‘Næhh, ikke i aften, gider ligesom ikk’, svarede hun. ‘Okay’ sagde John, og blev endnu mere liderlig. Hvad er det for en drink, den ser spændende ud?’ sagde hun, som i øvrigt hedder Line, er studerende på handelsskolen og iført de dejligste stramme sorte og shinny leggings a la snake skin, med herlige knælange støvler i lak og en en lilla nedringet top, med sort striktrøje uden på; noget der virkeligt klædte den blondine bitch noget så grusomt, og ondskabsfuldt pirrerede han liderlighed til et nyt plan. ‘Det er en Mickey Finn’ forklarerede han hende, og hun smilede til ham spurgte så, som var det taget ud af en drejebog i hans skumle lille hoved, om hun måtte få sådan en.

SEX I DAG?

John satte hende i hjørnesofaen, mens han tog nogen flasker frem på det runde sofabord foran hende, og så fixede han hende en Mickey; bagefter den mixede han en Sex On The Beach til hende for at understrege at han havde flere drinks på kortet den aften. Og det lykkes, hun var imponeret og havde slet regnet med at skulle have farvede drinks den lørdag. Nu sad de der og snakkede løst og fast, det var første gang at John havde en dybere samtale med Line siden at hun flyttede ind for godt to måneder siden og det gjorde indtryk på dem begge. To drinks blev til tre, tre blev til fire og en Famme Fatal kom på bordet, snakken blev mere og mere løssluppen, men ikke så løs at han kunne få noget ud af det som han havde været opsat på i timer nu – nemlig FISSE. Men den Famdme Fatal havde gjort sin virkning, Line var så godt som småberuset, nu skulle hun bare lige have dødsstødet. Han vil lave den stærkeste drink han kender, en Long Island Icetea, den ser ikke ud af så meget, men Lines visuelle sans var heller ikke hvad den havde været den aften. Hans hemmelige våben var en gin der først blev taget frem nu til det formål. I den havde han sin Fantasy, til netop disse øjeblikke. 

Hun så intet mistænkeligt, det hele blev hældt op fra de flasker der stod på bordet i forvejen, hun mærkede heller intet, hun var jo beruset i forvejen. Hun tog omsider sin skæbnesvanger tår af sin Iceland og kort efter var hun helt væk, ovenikøbet med et sødt smil på læben. Nu var der frit slag i bolledejen bogstaveligt talt. Først spredte han let Lines krydsede ben så han lettere kunne komme til at føle på hendes inderlår. De stramme sorte Spandex føltes enormt ophidsende på John, så han lynede ned i sine bukser og tog pikken frem og hev lidt i den, mens han følte efter i skridtes på Line; hendes dejlige lille snævre fisse. Han tog hendes strik til side og løftede op i toppen, så hendes ungpigepatter blev blottet; han løftede op i, fri af bhén, så de struttede frit fremme. Han kyssede den ene brystvorte og begyndte at lade tungen snurre om det mens han suttede til, samtidigt sad had og gnubbede hendes fisse uden på hendes leggings, snart inden under dem, så han kunne stikke sine fingere op i hendes mens han gnubbede og suttede løs. Igen måtte han tage sig til pikken en gang imellem, men atter vendte han tilbage til hende – den ægte vare. Nu tog han hendes knælange støvler forsigtigt af, snusede til hendes fugtige fødder og tog hendes strømper af og begyndte at slikke hendes varme fugtige tæer. Han er så TÆNDT lige nu, at han vil mærke hende om sin store stive pik, at han rejste sig fra hendes fødder og om hendes kæber, så munden stod åben og var klar til at blive mundbollet. Han pressede sig ind mellem hendes livløse lår og førte hans pik ind i hendes mundhul. Åhhhh det var sååå skønt, at han kunne komme hvornår det skulle være, han lod nogen af hans safter sive ud i munden på hende, mens han kæmpede med ikke at komme i den. Jon tog nu hans bukser helt af, men beholde t-shirten på, og satte sig igen ved siden af Line. Han hev hende lidt ud så hun lå mere ned i sofaen, og så begyndte han langsomt men bestemt at hive hendes Spandex af. Han tog fat i hendes ben og hofter og vendte hende en halv omgang, så røven gloede ham lige op i fjæsset. Sikke et syn! Smuk rund røv! Han gav sig til at sprede hendes baller han bedere kunne nyde hendes stamme lille stjerne; han stak forsigtigt sin pegefinger op i den i det ene tag, og i det andet stak han langemanden ind hendes nydelige våde fissehul. Følelsen af hendes huller opstemte ham igen enormt, og atter vendte han hende en halv omgang, spredte hendes ben på hver side af hans lår og begyndte at kneppe hende, mens han tog fat om hendes patter. Først stille frem og tilbage, siden trak han sig næsten ud og stødte kraftigt op i hende, men i erkendelse af , at han ikke kunne det særligt mange gange uden at komme op i hende, valgte han igen den stille dybe taktik.

John gjorde nu klar til at runde det hele af med det store klimaks, han rejste sig fra sofaen og vendte hende endnu engang, så hun nu lå på alle fire i sofaen, med hovedet liggende i den ene ende, armene liggende ned langs siden af kroppen og røven lige i vejret. Igen stak John en finger op i røvhullet på hende, men denne gang for at stikke pikken ind lige efter – lige så forsigtigt i starten – føle efter og massere røvhullet, og så stille og roligt sætte pikken op i tempo. Den er stram og varm og synet af Line der ligger der og får den, hvor hun  normalt ikke bryder sig om, det er guddommeligt og følelsen er skøøøn. Han støder lige nogen gange mere og trækker sig så ud, for at nyde synet af hendes gabende hul der skriger på mere. Han læner hovedet ned mod det, mærker varmen fra det, spytter ind, og fortsætter med at røvkneppede hende. Han stønner alt højere, hans muskler trækker sig sammen og han ryster over hele kroppen. I et krampetræk bøjer han sig forover, og i et nådesstød kommer han lige op i røven på sin unge smukke lejer.

Efter at have kommet sig lidt over det, tørt ham selv og Line, taget den sidste drink – bare en stiv Wiskey – gav han hendes trusser og leggings på igen og ordnede hendes bh, løftede hendes top på plads og i det hele rettede hendes tøj. Derefter lagde han hende forsigtigt i sofaen, med en pude under hovedet og et tæppe over den gennemkneppede ungpigekrop, slukkede lyset og gik i seng. Nu er det ham der har et stort smil på læben.

porno med danske piger