Diskotekstøserne gav en omgang lapdance og blowjobs

SPAR MANGE PENGE

Hun ville til hver en tid kunne få job på en stripbar, og da nummeret var færdigt, bøjede hun sig ind over mig og hviskede, at jeg skulle møde hende ude bagved om lidt…”

Det var fedt at gå i byen efter en lang uge med røvsyge dage og lange meningsløse samtaler med tåber, der ringede for at få gode råd om deres telefonabonnement. Og det var desværre mit job at vejlede dem. Men det gav penge til at gå i byen, og det gjorde jeg så torsdag til søndag, og så gav det hele meget mere mening.

Vi var en lille flok, der tit hang ud, og der var altid en god flok tøser, der var festgale og med på den værste. Desværre var det stort set umuligt at komme i trusserne på dem, fordi vi jo nu alle sammen var blevet venner, og de ikke ville ødelægge noget. Har man hørt noget så dumt?

Men en dag fandt jeg på en god idé. Piger har af en eller anden grund altid utroligt travlt med at finde kærester til de fyre, som de anså for deres venner. Det var meget anstrengende at høre på deres vejledning, derfor fandt jeg en dag på råd.

Jeg opfandt en pige, jeg havde mødt i byen og var gået med hjem. Da hun ikke fandtes, kunne jeg male så perfekt et billede af hende, at alle pigerne, der sad og lyttede blev dybt misundelige.

Selvom jeg aldrig havde været sammen med nogen af dem, så lå det åbenbart som en betinget refleks. Og de begyndte da også snart at komme med smågiftige spørgsmål og stikpiller.

Men jeg sad bare med mit påklistrede lykkelige smil og stirrede i det uendelige, mens jeg fortalte om “Ulla”, der bare var så smuk, sød, klog og spændende, men først og fremmest var den frækkeste pige, jeg nogensinde havde oplevet.

Jeg kom med antydninger, beskrivelser der altid fortalte det hele, men lod mere være usagt og op til deres egen fantasi, for det, vidste jeg, ville virke meget bedre. Det fik dem til at tie stille og stirre på mig. En usagt konkurrence var skudt i gang, og jeg kunne se på alle diskotøserne, at de sad og tænkte på det samme, selvom de naturligvis aldrig ville indrømme det, hverken overfor hinanden eller overfor sig selv.

Det første tilbud kom senere samme aften, hvor Lia, der stadig boede hjemme hos sine rige forældre på Nordsjælland, kom hen og spurgte, om jeg ville med ud og ryge. Det ville jeg da godt, selvom jeg kunne se på hendes øjne, at det ikke var en cigaret, hun havde lyst til at sutte på.

Hun var en lille vips sag med kort sort hår, spinkle lemmer og havde en regel om aldrig at have BH på, når hun var i byen. Hun havde heller ikke store bryster, men til gengæld altid spidse brystvorter, der pegede på de fyre, der flokkedes om hende for at købe drinks til hende.

Nu sad hun på knæ foran mig, mens jeg stod med en smøg i kæften og fik et blowjob, hvor der virkeligt blev gået til den. Jeg kunne mærke, at Lia virkeligt gjorde en indsats for at imponere mig, og jeg kom da også med imponerede lyde. Men det meste af tiden nød jeg bare endelig at blive betjent af en af de piger, som jeg havde forsøgt at komme i trusserne på de sidste to år.

Da jeg kom var det med et passende brøl, og der gik ikke en dråbe til spilde. Lia tørrede sig om munden og rejste sig igen, og sagde med overlegen mine, at der så vist ikke var nogen tvivl om, hvem der gav det bedste blowjob her i byen.

SEX I DAG?

Jeg smilede bare venligt og gik ind igen, mens jeg sørgede for at virke høfligt uimponeret. Resten af aftenen stirrede Lia surt på mig og snakkede ikke til mig, men det var der andre, der gjorde.

En af de mere hæmningsløse af pigerne, Susanne, gjorde klar til at gøre sit træk. Hun var storbarmet, blondine og lignede indbegrebet af en dansk poptøs med store røde læber og vulgær tøj og adfærd. Og derfor var det da heller ingen overraskelse, da hun pludselig gav en lapdance midt på diskoteket. Men det var en overraskelse, at det var mig der fik den.

Til venner og veninder og andre tilstedeværendes store chok blev jeg smækket ned på en stol, og snart vred Susanne sig på mit skød, så det var svært at skjule ståpikken. Hun ville til hver en tid kunne få job på en stripbar, og da nummeret var færdigt, bøjede hun sig ind over mig og hviskede, at jeg skulle møde hende ude bagved om lidt.

Da jeg luskede ud bagved med min halvfede ned ad låret, sprang hun pludselig frem bag en dør og begyndte at tage mig på pikken og hive sine bryster frem, mens hun stønnede nogle af de mest vulgære ukvemsord, jeg har hørt.

Men det var jo ret frækt, og jeg fik hurtigt hevet hende ind over nogle skralde containere og gav hende en hujende baghyler, mens hun skreg og stønnede og kaldte mig et beskidt liderligt svin. Sådan havde jeg aldrig oplevet hende før, og da vi var færdige og tørrede sveden af ansigtet og fik orden på tøjet var hun der straks:

– Nå, noget så frækt kunne Ulla nok ikke give dig, hva?

Jeg smilede bare venligt uden at sige noget og gik ind igen. Så var endnu en sur pige i gruppen, og aftenen gik videre, indtil Linda satte sig ved siden af mig og tog min hånd.

Hun var den pige, jeg havde brugt længst tid på at prøve at komme bukserne på, og selvom jeg var ved at være lidt træt, vågnede jeg op til dåd, da jeg mærkede hendes hånd i min. Hun hviskede mig i øret, at jeg skulle gå efter hende om lidt.

Snart efter stod vi uden for og kyssede hinanden, og snart efter var jeg nede at guffe måtte på den smukke tøs. Hun var stilig og smuk med langt glat mørkeblond hår og smukke blå øjne. Hun studerede klassisk musik og var lidt af en overklassetøs, men det kunne man ikke høre, da jeg fingerkneppede hende og fik hende til at jamre en orgasme ud i natten.

Da jeg løftede hende op og trak hende ned over min pik, stønnede hun med en inderlighed, der var langt frækkere end, hvad jeg havde forestillet mig alle de gange, jeg havde ligget og pryglet aben, mens jeg tænkte på hende.

Det var ikke så vildt som de andre to tøser, men til gengæld meget mere intenst og intimt, og da vi kom samtidig var det mere med et klynk end et brøl, og på det tidspunkt var jeg da også ved at være ret træt.

Da vi kom ind igen hver for sig, sad alle pigerne og stirrede på mig. De havde naturligvis ikke kunne holde deres kæft, så nu ville de have en kommentar fra mig, men i stedet sagde jeg godnat til flokken og vendte mig for at gå. Men først begyndte pigerne at skabe sig, og Lia sagde højt:

– Jamen, hvad så med Ulla?

Jeg vendte mig om og kiggede undrende på dem.

– Ulla hvem?

Og så gik jeg hjem i seng…

Forfatter: Mara

porno med danske piger