Lises omgang

Samtidig med at jeg trådte op mellem Lises spredte, bøjede ben kikkede jeg mig rundt i SM-rummet, der efterhånden var blevet befolket af de 25-30 bargæster…

2 uger efter terningspillet med Line og Lise (læs novellen: Spil til sekseren) kom Ulla hjem fra arbejde. Hun så noget bister ud og spurgte med spids stemme, hvad det var for en aftale, jeg havde med Lise. Dertil kunne jeg med god samvittighed svare, at jeg ikke havde nogen aftale med hende, men hvis det drejede sig om vores snak under terningspillet, så havde Lise sagt, at hun gerne ved lejlighed ville slikkes på samme måde som jeg havde slikket dig, nemlig til den totale udløsning. Hertil havde jeg svaret, at det måske godt kunne arrangeres, men at aftalen skulle laves gennem dig, og at Lise skulle være indstillet på at være bundet medens seancen stod på. Det formildede Ulla, der straks gav mig et smil og et intenst kram, medens hun sagde, at det også var det hun havde regnet med, og at hun havde aftalt med Lise, at hun skulle kommer her på lørdag ved 13-tiden. Så jeg måtte hellere se at komme i gang med at planlægge ”slagets gang”. 

Det lod jeg mig ikke sige to gange og efter en kortere betænkningstid besluttede jeg mig for at kontakte én af mine tidligere bekendte, Annie, der var domina i Sexklubben ”Heaven and Hell”. Bekendtskabet med Annie var fra tiden før Ulla dukkede op i mit liv, og det opstod ved, at jeg besøgte Sexklubben med et par af mine kammerater for at se, hvad man kunne opleve dér. Jeg faldt hurtigt i snak med Annie, der beredvilligt og levende fortalte om hendes store lidenskab: Sadomasochismen. Som afslutning på vores samtale foreslog hun, at jeg skulle følge med hende hen i SM-rummet. Så ville hun give mig en lektion for nybegyndere. Den aften takkede jeg nej til tilbuddet, og gik på opdagelse i Sexklubben og valgte andre af de spændende tilbud, som stedet bød på. Mødet med Annie havde dog sat tanker i gang hos mig. Så mange tanker, at jeg et stykke tid efter igen opsøgte Annie i ”Heaven and Hell”. Her genoptog vi snakken om sadomasochismen. Denne gang endte det med, at jeg fulgte med Annie hen i SM-rummet, hvor hun viste mig sit udvalg af diverse piske, klemmer, butplugs og andre af de instrumenter, der indgik i SM-legen. Hun fremviste også med slet skjult stolthed et underligt apparat, der som hun sagde, var en avanceret gynækologbænk. Den kunne indstilles i alle mulige og umulige stillinger. ”Prøv at lægge dig op på den, så skal du bare se!”, sagde hun med sin mest indsmigrende stemme. Det gjorde jeg så, hvorefter hun sagde, at jeg skulle strække armene op over hovedet. Det gjorde jeg, og vupti smækkede et par bøjler sig fast omkring mine håndled. Inden jeg rigtig fattede, hvad der var sket lød et nyt klik, og andre bøjler havde låst mine ankler fast til gynækologbænken. 

Her lå jeg så og så vist nok noget fåret ud. I alt fald brød Annie ud i en perlende latter og medens hun lagde et bredt læderbælte om maven på mig og spændte det solidt fast til gynækologbænkens sider, begyndte hun – via en fjernbetjening – at køre frem og tilbage og op og ned med gynækologbænken, hvor jeg lå fikseret af bøjlerne omkring håndled og ankler og det brede mavebælte. Jeg var bestemt ikke upåvirket af den tidligere snak med Annie og ”køreturen” på bænken. I alt fald fornemmede jeg, at der kom liv i mit understel, og jeg mærkede hvordan min pik begyndte at presse mod de boxershorts, jeg havde iført mig, da jeg ankom til Sexklubben. Da Annie havde vist de mange muligheder, gynækologbænken bød på (hun havde rejs den i lodret stilling, vendt mig med hovedet nedad, kørt den ud så den mest af alt mindede om et X), havde min nu pænt stive pik listet sig vej ud gennem boxershortsenes gylp og strittede kækt ud i lokalet. Annie gik helt tæt hen til mig, og medens hun så mig dybt i øjnene tog hun et fast greb omkring min stive, strittende pik og begyndte at onanere den – snart blidt og lækkert og snart hårdt og voldsomt. Min glans tog hun også under behandling med skiftevis bøde håndflader, der roterede på spidsen af den, og lange spidse negle, der kradsede ind i den. 

Medens det stod på sagde hun med myndig stemme, at prøveturen nu var ovre. Nu ville hun begynde på selve lektionen. Det der så fulgte blev en forrygende oplevelse af vellyst og smerte. Og efter en times tid sluttede det hele med det mest fantastiske blowjob jeg havde oplevet indtil da. Det var i sandhed en tur der sendte mig med elevatoren helt op i himlen, når Annie legede, kælede og nussede med mig, og sendte mig i styrtdyk direkte ned i helvede, når hun brugte sine piske, satte japanske brystklemmer på mine strittende brystvorter eller slog direkte på mine nosser med piske eller spanskrør eller klemte dem med allehånde tænger og skruetvingelignende apparater. ”Prøvetimen” resulterede i, at jeg med jævne mellemrum besøgte Annie i Klubben og fik på den måde lagt flere og flere lag på SM-oplevelserne. Besøgene sluttede, da jeg fandt sammen med Ulla. 

Som besluttet ringede jeg til Annie og fortalte hende om den opgave jeg havde påtaget mig med at give Lise en langvarig, fryde- og pinefuld udløsning, hvor hun skulle være bundet og helt overladt til andres nåde. I den anledning havde jeg Annies avancerede gynækologbænk i tankerne. Annie var straks klar til at stille bænk og – som hun sagde – ekspertise til rådighed. Så aftalen blev, at jeg kom med ”offeret” førstkommende lørdag kl. 15. Prisen for leje af bænk m.v. blev aftalt til 500,00 kr. Det var en særpris og betingelsen var, at Klubbens øvrige gæster måtte overvære – men ikke deltage – i løjerne. Altså godt se på – men ikke røre ved – Lise medens seancen stod på. Jeg betalte beløbet og på vejen hjem opsøgte jeg et dragtudlejningsfirma. Her lejede jeg en hellang hermelinskåbe, som Lise skulle være iført, når vi ankom til Sexklubben. 

SEX I DAG?

Lørdag formiddag gik med at forberede den frokost, der skulle indlede ”Lises omgang”. Som klokken nærmede sig 13 blev jeg mere og mere tændt. Ulla gik til og fra medens hun hjalp til med frokostforberedelserne. Ind i mellem kommenterede hun den tiltagende bule, der viste sig under min buksegylp, gned på den og sagde, at der nok var én der glædede sig. 

Præcis kl. 13 ringede det på døren. Ulla lukkede op og jeg kunne straks høre på den fnisende samtale fra entréen, at det var Lise, der var ankommet. Hendes ankomst i stue gik direkte ned i min pik. Som sædvanlig havde hun kjole på, men sikke én. Den var nærmest hulkort og så kropsnær, at man kunne fristes til at tro, at den var malet på. Overdelen var dybt nedringet og fremviste en fristende kavalergang og en flot buste, der helt sikker var i fri dressur. Underdelens nærhed til hendes krop fortalte, at hun var trusseløs. På fødderne havde hun et par tårnhøje, sylespidse stiletter. Vi hilste meget kærligt på hinanden, hvorefter Ulla gennede os hen til spisebordet, hvor frokosten var serveret. Frokosten var let og lækker og snart flød samtalen fri og uhindret over bordet. Ret hurtigt drejede Lise snakken hen på det der skulle ske efter frokosten, idet hun var meget spændt på at få at vide, hvad der ventede hende. Vi holdt hende hen, men lovede hende en spændende og grænseoverskridende oplevelse. Ved godt 14-tiden bad jeg hende om at gå ind i soveværelset og klæde sig af og komme tilbage i stuen som vor herre havde skabt hende, men hun skulle beholde stiletterne på. Det gjorde hun. Medens hun var væk lagde jeg hermelinskåben frem, og efter kort tid dukkede Lise op i Evakostume med sine høje hæle. Efter at have beundret hendes flotte krop, bad jeg hende tage hermelinskåben på og gjorde tegn til at vi skulle forlade lejligheden. På spørgsmålet om, hvor vi skulle hen sagde jeg blot: ”Ud at køre en lille tur!”. Ulla fulgte Lise ind på bilens bagsæde, og medens jeg startede bilen, blindfoldede hun Lise. Turen til Sexklubben tog et kvarters tid og Ulla hjalp Lise ud af bilen, og førte hende ind i Klubbens fællesrum, der også tjente som bar. På vejen ind så jeg et skilt på indgangsdøren. Her stod: ”Lørdag oplæres en ny tøz i nydelsens vanskelige kunst. Kom og se hvordan fra kl. 15;00”. Der var vel en 25-30 mennesker i baren, og Lise, der fortsat var blindfolded, fornemmede, at der var flere mennesker tilstede. I alt fald sagde hun med usikker stemme: ”Hvad foregår der lige her?” Annie, der straks kom hen til os, afskar Lise fra yderligere spørgsmål, idet hun lukkede hendes mund med et krævende tungekys. Annie var iført en top- og bundløs rød latexdragt, der fremhævede hendes ypperlige fortrin, og medens hun fastholdt Lises mund ved sin, lukkede hun hermelinskåben op, og satte neglede i Lise brystvorter. Så bad hun mig om at tage Lise under den ene arm, medens hun selv overtog styringen via den anden. Så gik turen til SM-rummet, hvor Annie tog kåben af Lise Herefter fik vi i fællesskab anbragt hende på gynækologbænken og hurtigere end lynet havde Annie aktiveret bøjlerne omkring Lises håndled og ankler. 

Så fandt Annie nogle seletøjslignende læderremme frem. Dem placerede hun omkring Lises bryster og spændte seletøjet fast til gynækologbænkens sider. Herefter lagde hun et læderbælte omkring Lises talje. Også det blev spændt fast til bænkens sider. Nu var Lise totalt fikseret og kunne ikke så meget som rokke med hverken hofter eller brystparti. Så vendte Annie tilbage til Lises bryster. Først nulrede hun med blide fingre begge hendes brystvorter til de blev hårde og rejste sig. Så strammede hun seletøjet fastere omkring Lises bryster. Det betød, at de ellers flot duvende bryster blev hårde og spændte. Endelig placerede Annie et par høretelefoner på Lise og satte meditationsmusik på Cd-afspilleren. Herefter sagde Annie, at opbinding af bryster m.v. betød, at Lise havde fået andet og koncentrerer sig om end at give sig selv en udløsning, og at høretelefonerne betød, at hun nu kun havde sin følesans og sin egen fantasi tilbage til at fornemme, hvad der skete med hende. Annie tog et sidste blik på gynækologbænk, satte blidt neglede i Lises strittende bryskvorter og kørte sine lange negle ned over Lises krop, og da hun endte på Lises glatbarberede venusbjerg, sagde hun, at Lise nu var klar til, at jeg gjorde alt det sjove og dejlige ved hende. Den fugtige fisseåbning fortalte endda, at hun var meget klar. Så hjalp hun mig med at indstille gynækologbænken. Først hævede hun den i benenden, så Lises fisse kom op i en for mig behagelig arbejdshøjde. Så aktiverede hun bænken. Først hævede og bøjede hun den nederste del så Lise lå med benene koket bøjede. Så kørte hun underdelen fra hinanden, så Lise nu lå med vidt skrævende ben. Herefter gav hun mig fjernbetjeningen, og trådte hen ved siden af Ulla, der havde stået med et fjernt, drømmende blik og fulgt alle forberedelserne. 

Indtil nu havde Lise været tavs – meget tavs. Kun medens Annie havde strammet hendes bryster op, og medens hun havde kørt sine lange, røde negle ned over kroppen på hende, havde hun udstødt nogle liderlige støn, men det var helt sikkert, at hun var tændt meget tændt. Hendes skamlæber havde åbnet sig og den væske, der en langsomt sivende ud af hendes åbne fisse fortalte, at hun var klar til næste del af legen. 

Samtidig med at jeg trådte op mellem Lises spredte, bøjede ben kikkede jeg mig rundt i SM-rummet, der efterhånden var blevet befolket af de 25-30 bargæster. Så plantede jeg min tunge direkte midt i Lises anus og lod den rotere lidt dér. Den øvelse gav et ryk i Lise, medens hun udstødte et forløsende: ÅÅHH. Så flyttede jeg tungen op på Lises mellemkød, og lod den rotere lidt der. Det afstedkom et nyt ryk i Lises krop og et nyt forløsende: ÅÅHH. Så startede jeg – meget forsigtigt – med at slikke Lise. Jeg begyndte helt nede på anus, kørte op over mellemkødet og sluttede på hendes skamlæber i et langt slik. Det gentog jeg en 8-10 gange, hver gang med det resultat, at hendes åndedræt blev mere og hørbart, medens hun udstødte lave, uartikulerede strubelyde. Jeg holdt en lille pause og kikke mig rundt. Ulla var kommet i ”godt selskab”. I alt fald havde Annie og en af stedets slavetøse nærkontakt af 1. grad med hende, medens de stump for stump pillede tøjet af hende. Hun så salig ud medens det stod på, så jeg gik ud fra at det var i orden med hende. Bargæsterne havde også gang i forskellige aktiviteter. Singlemænd onanerede sig selv til den store guldmedalje, medens singlepiger legede med sig selv og parrene med hinanden. Jeg genoptog slikkeriet og efter en 40-50 gange fra anus over mellemkød til skamlæber var Lise helt oppe og køre. Hun begyndte at klynke og bede om at få udløsning. Det fik Annie til at stoppe mig med ordene, at det nu gik det lige gik så godt, så jeg måtte hellere passe på, at showet ikke lige pludselig stoppede. Så fandt hun et par japanske brystklemmer frem og medens hun monterede dem på Lises strittende brystvorter, kikkede jeg hen til Ulla. Hun var væltet om på gulvet og lå i en hidsig infight med slavetøsen. En heftig 69´er var i gang. Pigerne havde deres hoveder dybt begravet i hinandens fisser, og efter lydene og de vildt flagrende arme og ben tydede det på, at de rigtig hyggede sig. Det var nu ikke bare Ulla og slavetøsen, der gjorde det. Hele SM-rummet emmede af sex. Der blev onaneret. Der blev givet blowjobs. Og der var vildt gang i samlejer og 69´ere på kryds og tværs blandt bargæsterne. 

Tilbage til Lise. Annie havde nu monteret de japanske brystklemmer. Nu bad hun mig om at stramme dem til for at Lise på den måde fik afledt sin fulde opmærksomhed fra sit sydende underliv. Jeg begyndte forsigtigt at skrue på brystklemmerne. Resultat kom øjeblikkeligt, idet Lise udstødt et højt skrig medens hun råbte: ”Nej, nej, hold op! Det gør ondt!” Jeg så på Annie, og medens hun nikke til mig, satte hun neglede i Lises brystvorter og klemte til. Det afstedkom endnu et skrig fra Lise. Så sagde Annie, at jeg skulle fortsætte slikkeriet, og at jeg nu godt måtte lade min tunge ramme Lises klit. Jeg genoptog slikkeriet, der nu gik fra anus, over mellemkød for at skære ned gennem en helt åben og drivende våd fisse og frem til Lises klit, som jeg lige strejfede let. Brystklemmerne havde gjort sin virkning, idet Lise nu mere koncentrerede sig om den stærke smerte, der kom fra de mishandlede brystvorter end de signaler, hendes underliv udsendte. Det betød, at jeg blev mere dristig, idet jeg nu ind i mellem borede min tunge dybt ned i Lises åbne skød. Andre gange tog jeg hendes nu helt stenhårde klit i munden og masserede den med tunge og tænder. 

Annie kom hen til mig, gned på min voldsomt rejste pik og bad mig stoppe lidt. Jeg kikkede op, og så, at Ullas lå og pustede ud på kanvassen og at slavetøsen havde retning over mod mig og gynækologbænken, og medens Annie dykkede ned mellem Lises ben og genoptog slikkeriet, begyndte slavetøsen at klæde mig af. Måske hjalp jeg selv lidt til. I alt fald var mit tøj pillet af mig i løbet af ganske kort tid. Slavetøsen tog et fast tag omkring min pik og samtidig med, at hun gik ned i knæ, begyndte hun at onanere den. Først blødt og blidt. Så hårdt og krævende, og da hun tog den i munden og nærmest sank den i én mundfuld og lod tunge og gane bearbejde den hele vejen fra glans til rod eksede mine ben bogstaveligt under mig. Ulla kom til og hankede op dig, og sammen førte de to piger mig hen til gynækologbænkens hovedgærde. Her startede slavetøsen fjernbetjeningen, således at Lises hoved faldt bag over. Herefter puttede tøsen noget der mindede om en tandbeskytter i munden på Lise. Hun regulerede tandbeskytterne sådan, at Lise lå med åben mund. Herefter dels skubbede og dels trak de to piger min hen til hovedenden, gav mit et kondom på og nærmest proppede min pik ned i halsen på Lise. Medens alt dette skete havde Annie taget en scrap-on på og stod klar til at trænge op i Lises fisse. Det gjorde hun næsten samtidig med, at jeg fik min pik proppet ind i Lises mund og som på tælling begyndte der nu en dobbeltknepning af Lise. Annie jog i bund i fissen. Jeg fandt hendes rytme og mundkneppede det bedste jeg havde lært. Det var godt nok vildt at deltage i og efter ganske få minutter eksploderede Lise i en kæmpeorgasme, der rullede gennem hendes fikserede krop i flere minutter. Det skete samtidig med, at jeg fik udløsning i munden på Lise. 

Bargæsterne hujede og klappede og forlod langsom SM-rummet. Annie og slavetøsen kørte gynækologbænken tilbage i udgangsstillingen og løsnede Lise fra opbindingen og fjernede høretelefonerne. Lise, der stadig var blindfolded, var helt flad og lignede én, der var meget langt væk, så medens hun samlede kræfter tog Ulla og jeg igen vores tøj på. Lidt efter lidt kom Lise så meget til hægterne, at vi turde rejse hende op. Lidt senere gav vi hende hermelinskåben på og tog et godt fast greb om hendes albuer og ledte hende tilbage mod udgangen. Da vi passerede baren brød gæsterne ud i jubel og klappede os ud af Sexklubben. 

Vi stablede Lise ind bag i bilen og kørte hjem. Da vi standsede ud for vores lejlighed fjernede Ulla blindfolded fra Lise, og gav hende et stort knus. Lise lignede et stort spørgsmålstegn og oppe i lejligheden spurgte hun med et smørret grin: ”Hvad skete der lige her? Jeg mærkede flere par hænder på min krop? Hvem kneppede mig i fissen? Og hvem var det der klappede, da vi gik?” Jeg fortalte hende, at der var op til fire par hænder på hendes krop ad gangen, at en af mine tidligere veninder havde kneppet hende med en scrap-on, medens jeg mundkneppede hende, og endelig at hele showet var blevet overværet af en 25-30 ukendte mennesker, der var på besøg i en Sexklub. De havde øjensynligt nydt hendes optræden siden de klappede så voldsomt, da hun gik. Den forklaring fik rødmen til at skyde op i Lises kinder, og medens hun måbende og stammende udbrød: ”Har jeg optrådt i en Sexklub?” brød hun ud i en hjertelig latter. Ulla nikkede og med et stort smil sagde hun, at det havde hun skam også. Hun havde nemlig dyrket verdens bedste pigesex med en lækker og sød slavetøs. De to veninden krammede hinanden, og medens Lise sendte mig et polisk sideblik, sagde hun, at hun havde nydt det, og at hun en dag ville gøre gengæld. Hertil svarede jeg, at det skulle hun ikke tænke på, men hvis hun inviterede til terningspil en dag, ville jeg gerne deltage – selvom odds´ene var ugunstige set fra min synsvinkel. Så gik Lise ind i soveværelset, tog sin frække kjole på og kom svansende ind i stuen med et træt, men tilfreds udtryk i ansigtet. Afskeden var varm og langvarig, og det lange og intense knus hun gav mig medførte faktisk, at min pik igen begyndte at røre på sig. Lise lavede trutmund, og medens hun vred sig fri af mit greb pegede hun ned på min gylp og sagde henvendt til Ulla: ”Jeg tror jeg har skaffet dig noget ekstraarbejde!” Så svansede hun ud af døren. Dog vendte hun sig lige i døråbningen, og sendte fingerkys i retning af Ulla og mig. 

Vort besøg i Sexklubben gav efterfølgende vores sexliv nye dimensioner. På Ullas opfordring besøger vi ind i mellem ”Heaven and Hell”. Nogen gange oplever vi nye ting sammen. Andre gange skilles vore veje i baren. Så udlever Ulla sine hedeste drømme om pigesex med én af stedets slavetøse eller én af de andre de kvindelige gæster. Jeg går i SM-rummet og forsvinder ind i Annies Sorte Univers.

porno med danske piger