Du kan tjene kassen på Live webcam, læs om parret der gør det.

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

Tjen over 200.000kr om mdr. på webcam lir, alene eller med en partner.

Hvis du er fræk, frisk og frigjort? Så er drømmejobbet her til dig, bliv din egen chef og arbejde hjemmefra, når du har tid og lyst.

10 spørgsmål og svar til en dansk camgirl der arbejder som cammodel.

Faker du orgasmer? Hvor meget tjener du på en dag? Og er du nogensinde blevet stalket af en kunde? Du ser her camgirl Birgitte Brogaard, der lever af at sælge webcamsex til kunder over hele Skandinavien.

Hurtige, nemme og frække penge!

På webcam-hjemmesiden Stripchat ser ca. 10.000 mennesker med på alle tider af døgnet. Og det, de kigger på, er mænd, kvinder og par, der onanere på livecam og dyrker sex for penge hjemme i soveværelset med kameraet tændt.

Til at starte med er det gratis at se med, men hvis man vil have adgang til de intime detaljer – og selve akten – må man punge ud. Og har man penge nok, kan man få ”aktørerne” til at gøre, som man befaler, i et privat show.

Et af de mange par verden over, der tjener penge på at filme deres seksuelle udfoldelser, er amerikanske Rebeca og Andy. De havde gennem længere tid drevet en anonym sexblog, og sidste år, efter at have brugt flere måneder på at kigge på shows sammen, besluttede de sig for selv at kaste sig ud i det og dyrke sex på webcam. Det fortæller de om til britisk Esquire magazine.

Vores forhold er blevet stærkere siden vi begyndte at webcame

”Jeg kan ikke huske, hvem af os, der foreslog det, men der var entusiasme fra os begge,” siger Rebeca, der som sin kæreste har valgt at optræde anonymt, til magasinet. ”Det startede helt sikkert som et seksuelt eventyr – i starten ville vi bare have det sjovt foran et kamera, mens fremmede kiggede på,” fortsætter hun.

Tjener 5000 – 8000 kr hver dag (150.000 – 240.000 pr mdr.)

I dag kan Rebeca og Andy tjene flere hundrede dollars på en kort session, hvilket ikke er en unormal indtjening for par, der dyrker sex foran kamera. Et andet par fra Canada, som Esquire har talt med, har afsløret deres timeløn over for magasinet:

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

”I gennemsnit tjener vi 200 dollars i timen, og vi sender typisk 4-6 timer om dagen,” fortæller Megan, der har sex på webcam med sin kæreste Mason, og som ligeledes har valgt at være anonym.

Helt nøgen via online webcam, Og samtidig helt anonym!?

Men hvordan undgår man, at ens mor, nabo eller chefen kigger med, når man er nøgen eller har sex til skue for hele internettet?

På Stripchat’s hjemmeside kan du som webcam bruger bruge deres geo-block, så du kun ses i de specifikke lande og byer du ønsker at bliver set. Hvis der kommer en bruger fra Danmark ind på Stripchat.com og du har valgt ikke at blive vist for danskere, så kan den bruger ikke se dig, selvom du er online.

Opret modelkonto og tjen penge!

Se platformen som du kan blive en del af og få del af de mange penge.

Guide til live-sex-show med dig i hovedrollen!

 

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!