En privilegeret mand del.15

SEX I DAG?

Da jeg kom tilbage til huset, var Margrethe lige ved at rydde det sidste af vejen, hun kom grinende ud fra rengøringsrummet, fra hendes ene finger dinglede et par små trusser, nå da da, der er nok nogen der har været på grisebassen, jeg fandt disse under sofaen, og de er ikke nyvaskede. Hun havde et skælmsk smil om munden. Jeg tog trusserne, snusede til dem og sagde, det har du ret i, jeg tror jeg ved hvis det er. Jeg gav hende et ordentligt klask i hendes store røv. Du ville vel ønske det var dig Margrethe. Hun grinte endnu højere, nej dem der kan jeg sgu ikke presse min røv ned i. Margrethe fik sin betaling for rengøringen. Du kan bare ringe næste gang i ikke kan finde vasketøjet grinede hun på vej ud ad døren.
Sidst på eftermiddagen kom Jytte tilbage, hun satte sig træt ved spisebordet, nu kunne jeg godt drikke et glas vin sagde hun. Jeg fandt en flaske og to glas, skænkede og sagde skål. Jytte tog en tår af vinen, men så nu lidt nedslået ud. Er der noget galt spurgte jeg. Tja begyndte hun, jeg snakkede med min eks om Sofie, hun skal konfirmeres til foråret og jeg havde håbet hendes far ville spytte lidt i kassen til det, men han vil ikke betale mere end det konfirmationsbidrag han kan pålægges, og det dækker hverken det ene eller det andet. Jeg lagde armen om hende, lad være med at bekymre dig om det, jeg er sikker på at vi finder en løsning på sådan et lille problem.
Jytte kiggede på mig, for mig er det et stort problem, så høj løn har jeg heller ikke, og Sofie skal ikke lide under at hendes far er en idiot. Det kommer hun heller ikke til lovede jeg, jeg vil sagtens kunne hjælpe med økonomien uden det kan mærkes. Jamen det er da ikke dit problem sagde hun. Nej men det er også mit problem hvis du og Sofie ikke har det godt, jeg gav hende et kys på kinden. Hvorfor er du så sød mod os spurgte hun, du har inviteret os til at holde ferie i dit hus, og nu tilbyder du at betale til Sofies konfirmation, og du kender os dårligt nok, og, jeg lagde en finger på hendes mund, tys! Ikke mere snak om det, jeg kender jer godt nok til jeg gerne vil hjælpe, og som sagt, så gør det ingen forskel for min økonomi.
Op med humøret sagde jeg, lad os drikke lidt mere vin, så skal jeg fortælle om min dag. Jeg fortalte at jeg havde mødt manden fra den anden dag. Jeg sagde godt nok ikke noget om at han havde givet mig et blow job. Han hedder Knud forklarede jeg, hans kone ikke så tit som han men det lyder til de har fundet en løsning som begge kan leve med. Jeg har faktisk sagt at de var velkommen til at kigge forbi på et tidspunkt, de er også ret nye i byen og kender ikke så mange heromkring. Jyttes humør steg i takt med at den ene flaske vin afløste den anden. Skal jeg ikke bestille noget mad fra restauranten, så kan vi blive her og hygge os, jeg tog telefonen og skulle lige til at ringe op da dørklokken ringede.
Jeg gik hen og åbnede døren, udenfor stod Knud med et stort smil, ved siden af stod en lille slank kvinde, det måtte være hans kone. Jeg kunne ikke lade være med at lade blikket vandre ned over hende. hun havde en flot brun farve, hendes grå hår klædte hende, det var sat op i en knold. Små spidse bryster så ud til at gemme sig bag blusen som sad tæt til kroppen, en mave der bulede en smule ud, og hvad der lignede en lille stram røv gemt i en kort sommernederdel. Hej, ja undskyld vi kommer vel ikke til ulejlighed. Nej nej svarede jeg. Det er min kone, Elly sagde Knud. Goddag sagde Elly og rakte hånden frem, Knud har fortalt i mødtes på stranden, og vi blev inviteret til at komme forbi. Ja da, kom indenfor, jeg trådte et skridt til siden.
Knud og Elly gik indenfor, Jytte rejste sig, gav hånd og præsenterede sig. Har i spist spurgte jeg, nej ikke endnu, vi ville blot lige hilse og tage noget med på vejen hjem igen svarede Knud. Vi skulle lige til at bestille mad, hvorfor bliver i ikke og spiser med sagde jeg. De kiggede på hinanden, og sagde at det altså ikke var derfor de var kommet. Nej det ved jeg, men så er det afgjort sagde jeg og greb telefonen. Da jeg havde afsluttet samtalen, sagde jeg, maden kommer kl.7, jeg fandt et par flasker vin og et par ekstra glas. Lad os sætte os over i det bløde mens vi venter på maden.
Jeg satte mig ved siden Jytte, Knud og Elly satte sig overfor os. Knud har fortalt lidt fra forleden han var på stranden, sagde Elly med et smil, det lyder til i rigtigt har hygget jer. Ja det endte med mere end blot frokost svarede Jytte. Det kan jeg forstå, Elly fortalte at Knud gerne delte sine oplevelser med hende når han kom hjem, det er nogle gange med til at tænde mig igen, jeg er ikke upåvirkelig og kan godt blive varm. Da Knud fortalte at han havde tømt sine nosser for sperm ud over en fremmed kvinde på stranden, kunne jeg da godt mærke det trak sig sammen forneden og jeg blev våd. Jytte trak benene op under sig, hendes kjole gled op, jeg kunne se på både Knud og Elly at de bemærkede det. Det er da et skønt syn du præsenterer, sagde Knud, Jytte kiggede ned, åh undskyld, hun rejste sig og trak ned i kjolen.
Det behøver du altså ikke skyndte Elly sig at sige, det er da et par frække trusser du har på. Synes du det? Jytte trak op i kjolen og afslørede en par små g-streng med blonder. De kravlede lidt op mellem hendes store skamlæber. Ja det er der ingen grund til at gemme væk kom det lystent fra Knud, okay Jytte satte sig med kjolen og benene trukket op under sig. Er det ikke et smukt syn sagde Knud til sin kone, han tog hendes hånd og lagde på bulen i sine bukser, det går lige i pikken sagde han med et smørret smil.
Det ringede på døren, det var maden der kom, vi satte os til spisebordet, Knud mente at det nu var hans tur til at sidde ved siden af Jytte, du må gerne få min kone til borddame, sagde han. Du holder dig flot sagde jeg til Elly da jeg trak stolen ud for hende. Tak, jeg har været fitnessinstruktør i mange år, fortalte hun, og det lægger man jo ikke lige fra sig selvom man får tilkendt førtidspension. Nej det kan da ses, jeg lod igen blikket løbe ned over hendes krop. Værsgo sagde jeg, vi satte os til bords.
Under middagen kunne jeg flere gange se Knud lægge sin kniv fra sig og hånden forsvandt under bordet, Jytte sad hver gang lidt mere uroligt på stolen, jeg var ikke i tvivl om hvad der foregik. Der var ingen tvivl om at Elly også bemærkede det, hun lod dog som ingenting og snakkede blot videre som om intet var hændt. Jeg kunne mærke pikken vokse i bukserne ved tanken om hvad de havde gang i. Jeg finder noget mere vin sagde jeg og rejste mig, bulen i bukserne var ikke til at skjule, så det lod jeg være med at prøve på.
Jeg satte mig igen efter at have skænket vin til alle, pludselig mærkede jeg en lille hånd på mit lår, det var Elly, hun lod hånden glide op ad mit lår og lagde den lige på den store bule i bukserne, jeg kiggede lidt på hende, hun snakkede blot videre som ingenting skete. Hun gav min pik et ordentligt klem og lod hånden glide et par gange op og ned ad bulen. Jeg kunne se på Jytte at Knud også havde gang i et eller andet, hendes bryster hævede og sænkede sig lidt hurtigere end normalt.
Tak for mad, det var en utrolig lækker middag sagde Knud, Elly gav ham ret, det var noget bedre end det vi var endt med hvis vi bare havde taget noget med hjem, det kan jeg roligt sige. Vi rejste os og gik over og satte os i de bløde sofaer igen, det er da et enormt hus sagde Elly, tja svarede jeg lidt tøvende, jeg synes nu det er dejligt med god plads, har du lyst til at se huset spurgte jeg. Det vil jeg da meget gerne svarede hun, vil du med Knud spurgte hun, nej jeg orker næsten ikke lige nu, jeg er så stopmæt jeg næsten ikke kan vrikke med ørerne. Det har du da aldrig kunnet grinte Elly.

porno med danske piger