Se hvilket sexlegetøj kendte kvinder har (HOT NEWS!)

Se hvilket sexlegetøj kendte kvinder har (HOT NEWS!)

Tv og film stjerners sexlegetøj

Kendte skuespillerinder og topmodel, viser hvilken dildo eller vibrator de selv har eller vil anbefale til andre.

Flere kendte har gennem tiderne omtalt og anbefalet forskellige onani produkter,  bla. Rabbit, Sybian og en Magic Wand, se hvem af de kendte der har givet sin bedste anbefaling til hvilket onani sexlegetøj.

Sparkling Rabbit Rotating G & P-Spot Machine Magic Wand Doxy Massager

Hvem af de kendte bruger hvilken vibrator eller dildo?

En kendt stjerne prøver en tur på en sybian sexmaskine

Supermodellen Carmen Electra anbefaler Sybian sexmaskine efter sin debut prøvetur på mega vibratoren.

Carmen Electra nød det i fulde drag, da hun klatrede op på en sexmaskine i forbindelse med interview. Den tidligere Baywatch-babe Carmen Electra var inviteret i studiet hos tv-show værten Howard Stern, da hun satte sig på en vibrerende stol for at bevise, at den kunne give hende en orgasme.

SEX I DAG?

“Wauuu! den kan sit kram – Det var vidunderligt, sådan en må jeg have derhjemme. Det er fedt og det bedste jeg har mærket i hele mit liv, jeg følte, jeg skulle lette” – udbrød Electra efter vibrationsseancen på sybian.

Kendt tv skuespillerindes Favorit dildo

Rabbit dildoen er anbefalet af Sarah Jessica Parker også kendte som Carrie Bradshaw fra Sex and the City.

Rabbit – en klassisk, roterende farverig rabbitvibrator som stimulerer klitoris og masserer G-punktet. Vibratoren har mange rækker af kugler som masserer indvendigt i vagina. Rotationerne og vibrationsintensiteten justeres enkelt på to knappen i bunden af vibratoren.

Sex and the City serien var kendt for at vise kvinders seksuelle drifter og skubbe til at kvinder også er liderlige, vil have god sex og vilde orgasmer. Og det får man ifølge Carrie der i flere afsnit omtaler og anbefaler Rabbit vibrator dildoen til alle kvinder i verden, kvindens nye bedste ven der nærmest gør manden overflødig.

Kendtes favorit dilo en stor magic wand

Hvis du ikke vidste, at Magic Wand kan bruges til andet end at massere kroppen, så bare spørg Samantha fra TV-serien Sex and the City.

I et af afsnittene belærer hun nemlig de kvindelige ekspedienter i en butik om, hvordan deres massageapparat kan bruges som sexlegetøj. Siden afsnittet blev sendt, har mange inkarnerede Sex and the City fans også fået øjnene op for Magic Wand.

Har du haft problemer med at få orgasme med sexlegetøj, skal du helt sikkert anskaffe dig en Magic Wand. (orgasme garanti)

porno med danske piger