Første gang

SPAR MANGE PENGE

Løft kjolen! langsomt, lidt usikkert hæver du kjolen. Du sanser mine øjne mod din røv. “Drej dig rundt!” Du ved at jeg ser på dit skød, og ikke meget er skjult…

Du sidder og venter på mig. Du har klædt dig, som du har fået besked på, flortynde, hudfarvede nylonstrømper med strømpeholder, højhælede sandaler. BH og en lille bitte g-streng, som begge er gennemsigtige. Du har en lille kjole på, og klar neglelak på både finger- og tånegle.

Du har været i bad, ordnet dit hår og lagt en let men flot make-up. Du har gjort dit allerbedste for at se godt ud, og føler dig feminin og dirrende forventningsfuld. Du sidder på en hård og ‘ret op’ stol, og som du har fået besked på, har du trukket kjolen tilbage, så dine balders nøgenhed er trykket ned mod sædet. Sidst men ikke mindst har du fremstillet et sort bånd og bundet det for øjnene og her sidder du så .. og venter… du kan mærke dit hjerte banke … du er lidt nervøs .. og du venter…

Døren er som aftalt ulåst da jeg tager i håndtaget. Jeg går ind i gangen og tager mit overtøj af og låser døren efter mig. Derefter går jeg ind i stuen og konstaterer allerførst at du har fulgt mine forskrifter til punkt og prikke.

Du kan høre mig gå rundt og bag om dig. Jeg kan se du spænder lidt i kroppen, da jeg står bag dig.

Jeg går igen om foran dig og sætter mig i den magelige stol.

“Rejs dig op”, siger jeg. Du rejser dig op, og står der med hænderne samlede foran dig.

“Hænderne ned langs siden!”

Jeg kan se du føler dig blottet og sårbar, du gyser og jeg kan se en smule gåsehud på dine bare arme. Det tænder mig, for der er en god varme i stuen.

SEX I DAG?

“Vend dig om!” Du drejer en halv omgang, og står nu med ryggen mod mig.

“Løft kjolen!” Langsomt, lidt usikkert, hæver du kjolen. Du sanser mine øjne mod din røv.

“Drej dig rundt!” Du ved at jeg ser på dit skød, og at ikke meget er skjult af den lille, transparente trekant.

“Tag kjolen af!” Du er allerede nu begyndt at dirre let af ophidselse, og du ved, at der ingen vej er tilbage, du MÅ gennemføre dette. Du tager kjolen af, lidt for hurtigt, og du ved jeg bemærker det.

Jeg ser på din krop og nyder de små tegn på din begyndende ophidselse. Brystvorterne som er begyndt at stivne, at du ikke står helt stille, den sagte sitren, kindens rødmen.

Du, som ellers er ret blufærdig, har nu overskredet din grænse. Du er lidt forlegen men alligevel vildt ophidset over at vide, at her sidder en moden, voksen mand og giver sine øjne et festmåltid, der er din krop. Ubevidst spreder du fødderne en smule.

Jeg har klædt mig af og nærmer mig dig. Den første fysiske kontakt du mærker af mig er spidsen .. hovedet mod din mave. Det giver et lille sæt i dig, og du gyser en smule.

Jeg lægger mine hænder på dine skuldre og lader dem glide ned over din krop, bagom, til jeg står med dine glatte balder i hænderne. Jeg trykker din krop ind til min og kysser dig dybt. Du responderer ved at trykke dig mod mig og kysser mig vådt tilbage.

Jeg trækker mig tilbage fra dig og beordrer dig til at vende dig om og læne dig langt forover. Du ved nu at jeg ser dig lige op mellem benene, hvor kun den smalleste stribe stof dækker dit mest intime sted. Jeg griber fat i trekanten med den ene hånd, og snoren med den anden. Blidt ‘saver’ jeg frem og tilbage. Du stønner let og jeg kan dufte dig. Du kan mærke at stoffet åbner dig og lejrer sig mellem dine læber. Jeg nyder synet en stund.

Så trækker jeg g-strengen af dig, og siger: “Rejs dig op!”

Jeg går hen til dig, og nyder et øjeblik at lade pikken hvile i revnen mellem dine balder. Så bøjer jeg pikken ned, og kommer helt tæt, sådan at jeg har dine balder mod mine lænder. Pikken vipper opad og ligger hele vejen langs dit køn. Du føler det som at sidde på en herrecykel. Du sukker af ophidselse og begynder at bevæge dig frem og tilbage.

“Stå HELT stille!” Med besvær standser du bevægelsen. Du mærker nu mine hænder på dine hofter. Langsomt … ulideligt langsomt begynder jeg at føre dig frem og tilbage. Du kan mærke dine læber sprede sig og lægge sig på hver side af pikken. Din klitoris kommer derved frem og du stønner ved at mærke presset opad. Du kan mærke at hovedet er meget markeret, specielt er kanten på oversiden .. nakken, skarp.

Jeg kan mærke hvordan det glider lettere og lettere … du væder mig til. Jeg bevæger dig frem og tilbage med en ganske lille bevægelse, så den skarpe kant glider frem og tilbage over din klitoris. Du driver af væde nu. Du spreder benene og går en smule ned i knæ for at øge presset.

Snart kan du ikke tage det mere, med et elegant lille vip med røven sørger du for at placere hovedet i din indgang. Du læner dig bagud og nærmest sætter dig ned over den. Jeg glider dybt ind. Jeg slipper dine hofter og giver dig bevægelsesfrihed, og stående sådan knepper jeg dig dybt, mens jeg nyder lyden – klasket hver gang dine runde balder rammer mine lænder.

Jeg kan mærke de små sammentrækninger i din skummende kusse, og kort efter kommer vi begge. Du med en henført klynken og jeg med et brøl. Dine ben ekser under dig, og jeg når lige at gribe dig inden du falder om på gulvet. Jeg lægger dig forsigtigt ned og kysser blidt din kind.

Da jeg er gået, går det op for dig, at jeg overhovedet ikke har rørt dine bryster, og jeg har jo ellers sagt, at jeg elsker en kvindes bryster. Du gyser ved tanken om hvad jeg finder på næste gang. 

porno med danske piger