Rødhus del.4

Rasmus og Mikkel lå og slikkede pik på Dan og Thomas. De par dejlige store pikke som de havde set på filmen, skulle de åbenbart prøve i virkeligheden…

SEX I DAG?

Alle havde mere travlt med at kigge på King som ivrigt slikkede pik på Poul, end med at kigge på filmen, så det endte med at Svend smed den ud og lukkede døren. Det første vi så var da Dan, Poul og Thomas kom ind i lastens hule. Man kunne hurtigt se, at det var Thomas som var den dominerende. Han gik lige hen og fandt en pisk på væggen og satte sig på sengen. Han beordrede dem til at slikke og sutte sine tæer og gjorde de det ikke godt nok fik de af pisken. Efter det havde stået på et stykke tid blev Dan spændt fast til korset og Poul måtte ned på knæ og i gabestokken. Thomas fandt en butt plug på væggen som kunne pumpes op. Den fik Poul op i røvkussen og så blev den pumpet op til han begyndte at beklage sig. Dan fik brystklemmer på, som kunne strammes og de fik også lige lidt ekstra, kunne man se på ham. Thomas gav dem godt og grundigt med pisken,så de var helt rødstribet. Derefter tændte han et stearinlys og begyndte at dryppe det ned på Pouls røde røv, han nød det helt åbenlyst, samtidig med at at pumpede noget mere på butt plugen. Derefter stillede han sig hen foran Poul og begyndte at kneppe ham hårdt i munden. Den blev kørt helt ned i halsen hver gang. Derefter gik han hen til Dan og dryppede stearin på hans brystvorter, man kunne høre på Dan at det ikke var helt smertefrit og han ømmede sig da han begyndte at dryppe stearin på hans stive pik. Både Dan og Thomas var særdeles veludrustede og var begge udtyret med ca 25 cm.

Efter de var blevet pint et stykke tid løsnede han Thomas og beordrede ham til at stikke sin store stive pik op i Poul. Poul var rigtig liderlig og råbte og skreg, da Dan kørte sin stive pik i bund. Thomas lukkede munden på ham, ved at stikke sin store pik ned i halsen på ham. De kneppede ham længe i begge hullerne med deres stive jern. Thomas var den første der kom, han skød en kæmpe ladning af i munden på Poul, så meget at han ikke kunne sluge det hele. Ikke længe efter sprøjtede Dan en ordentlig ladning af oppe i Poul. Thomas havde taget en strap on ned fra væggen, selvfølgelig den med den største pik. Han stillede sig bag Poul og spurgte om han var klar til at tage straffen for ikke at kunne sluge det hele og det var Poul. Han førte stille pikhovedet op i Poul, der var lidt mas med at komme ind, fordi pikken var så enorm, men det lykkedes til sidst. Da Poul havde vænnet sig lidt til størrelsen blev den kørt helt i bund og så skal jeg love for, at han fik kæmpe pik. Dan var kravlet ind under Poul og lå og suttede hans stive pik. Der gik ikke længe førend Poul fik sin orgasme. Dan fik besked på at hente nogle drikkevarer, da han åbnede døren smuttede King ind. Den smuttede lige hen og begyndte at slikke Pouls stjerne. Thomas nød synet og Poul nød det helt sikkert, især da tungen bearbejdede hans pik og nosser. King nød det også for den havde fået skudt pikken ud i det fri. Hold da op hvor er den lang tænkte jeg. King sprang op på Poul og med lidt hjælp fra Thomas blev han styret til og så fik Poul hundepik i ca. 5 min., indtil King skød sin ladning af oppe i ham, Der gik endnu et stykke tid inden King kunne trække sig ud pga. knuden.

Svend sad ved siden af mig og hviskede at jeg lige skulle kigge på drengene. Alle som en sad med deres dejlige pikke strittende lige ud i luften. Rasmus og Mikkel lå og slikkede pik på Dan og Thomas. De par dejlige store pikke som de havde set på filmen, skulle de åbenbart prøve i virkeligheden. Poul sad og spillede pik mens hans fingre legede med Mikkels røvkusse. De var snart ovre i sengen, ingen tvivl om at Dan og Thomas tændte på de to dejlige stramme røvkusser. Svend spurgte om jeg ikke ville med i den udendørs spa, mens de andre hyggede sig. Vi listede afsted, da Svend åbnede døren amuttede King ind. Den smuttede lige hen til Poul og fortsatte slikkeriet, Poul var hurtigt nede på alle fire og King sprang på ham igen.  Den mand var åbenbart vild med hundepik!

Vi kom i spaen og sad længe og nussede, kyssede og kærtegnede hinanden. Svend fortalte om sine forretninger som gik rigtig godt for tiden. Han havde fire forretninger en i Blokhus, Løkken, Hirtshals og Skagen. Han fortalte at der kun var drenge ansat og ingen af dem var over 30 år. Et must for ham var at de alle minimum var biseksuelle. Da vi havde siddet sådan en halv times tid og hans pik var rigtig stiv, satte jeg mig overskrævs på ham med ansigtet vendt mod hans. Jeg gled helt ned over ham og sådan sad jeg stille og rokkede mens det ene heftige tungekys afløste det andet. Jeg begyndte at ride ham det blev vildere og vildere, da jeg kunne mærke på ham, at han var ved at komme, bad jeg ham sætte sig op på kanten. Jeg slikkede og suttede ham indtil han kom i munden på mig. Jeg spildte ikke så meget som en dråbe. Thomas og Mikkel kom over og hoppede i spaen til os. Svend spurgte om ikke de kunne tænke sig et sommerjob, som hovedsageligt ville foregå på hans ejendom, med at pakke tøj osv. De betænkte sig ikke det mindste og sagde hurtigt ja. Jeg var vildt liderlig efter at havde fået Svends pik, så jeg fik krænget Mikkel op over kanten og kneppede ham vildt og inderligt, da jeg var ved at komme trak jeg mig ud og stillede mig over foran Svend, mens jeg spillede min pik. Han åbnede smilende munden og fik hele ladningen. Han slikkede mig helt ren. Svend sagde at de skulle have personalefest næste lørdag og han ville gerne have at vi tre også kom. En fest med 15 – 20 unge mennesker, det bliver sørme da ikke bedre. Tror jeg er kommet i himmeriget. Dette bliver uden tvivl den bedste sommer ever!

porno med danske piger