Første møde

Kom forbi en sexshop og besluttede mig for at hun skulle have den helt store tur, så jeg gik ind og købte en buttplug, glidecreme og en stor dildo en af dem med sugekop på…

Jeg var lige blevet single efter et halvlangt forhold. Jeg havde egentlig ikke lyst til kaste mig ud i et nyt forhold og var blevet lidt træt af at gå i byen hver weekend for egentlig bare ende op med et middelmådigt engangs knald i en brandert.

Jeg var begyndt at gå ind på frække sider på nettet og her stødte jeg på en fræk pige som jeg begyndte at chatte lidt med. Vi udvekslede fantasier og det tændte os begge meget. Vi begyndte at snakke om at mødes. Det var lidt pirrende efter som at vi kun kunne se hinandens kroppe på de billeder vi havde lagt ud. Vil dog sige at hun havde en utrolig lækker krop. Men ansigtet betyder jo en del så det skulle blive spændene at mødes. Vi tog os sammen og lavede en aftale om at mødes på et hotel i København.

Dagen kom og jeg var kommet tidligt til byen og tjekkede ind på hotellet. Jeg gik en tur i byen og kom forbi en sexshop. Jeg besluttede mig for at hun skulle have den helt store tur, så jeg gik ind og købte en buttplug, glidecreme og en stor dildo en af dem med sugekop på, så den kan stå selv.

SEX I DAG?

Tilbage på hotellet tog jeg mig et bad, jeg var begyndt at blive lidt nervøs….hvordan så hun ud, ville hun tænde på mig også videre. Men det skulle vise sig at være spild af kræfter J.

Pludselig bankede det på døren nu var hun her….jeg åbnede og fuck hun så godt ud…sødt nervøst smil og dejlige øjne. Hun så ud som om hun ku li hvad hun så. Uden så meget som at sige ord røg vi i armene på hinanden og kyssede vådt og intenst. Vores hænder var over alt på hinandens kroppe og der gik ikke længe før at jeg fik åbnet hendes bukser, min hånd var imellem hendes ben  og jeg lod en finger trænge op i hendes våde glatbarberede fisse. Hun gav et suk og jeg ku mærke hen gå lidt i knæ. Hun greb mig i skridtet og masserede min stive pik på ydersiden af bukserne. Jeg løftede hende op og smed hende ned på sengen. Jeg flåede tøjet af hende og hun lå der på ryggen med spredte ben så jeg ku nyde synet af hendes smukke våde hul.

Jeg begyndte at kysse hendes bed og slikke hende op af inderlåret…hun dirrede af liderlighed. Jeg nåede hendes fisse og begyndte at slikke hendes klit. Hun kastede hovedet tilbage i nydelse. Jeg slikkede hendes skamlæber og min tunge legede med hendes bagerste hul. Hun var tæt på nu allerede. Jeg lod to fingre glide op i hendes stramme fisse imens jeg slikkede hende og hun stønnede højt. Langsomt lod jeg ringe fingeren glide op i hendes stramme røv…og langsomt en mere, så nu finger kneppede jeg hende med to fingre i fissen og to i røven. Det var mere end hun kunne holde til og hun kom i sin første orgasme. Hendes krop rystede og hu skreg højt.

Jeg lagde mig op ved siden af hende og hun kom til hægterne igen. Hun begyndte at kysse sig ned over min krop og tog mit sten hårde jern i munden. Lod tungen danse om mit pik hoved og fuck hun var god. Hun slikkede mig lige indtil jeg var ved at komme og så stoppede hun. Sådan gjorde hun et par gange. Så satte hun sig op med ryggen til mig, så jeg kunne se hendes dejlige røv og hendes dejlige stramme fisse glide ned over min pik. Langsomt fik hun arbejdet sig ned over min pik og begyndte at ride mig. Hun red hele længden af min pik hver gang og hun stønnede højt. Jeg greb ud og fik fat i buttpluggen på senge bordet. Jeg smurte den ind i glidecreme og bad hende bukke sig lidt forover så jeg ku komme til hendes røv. Langsom pressede jeg den ind i hendes stramme hul imens hun stadig red mig langsomt. Efter noget tid var den helt i bund og hun red mig heftigt. Det var mega frækt at se hende være helt væk af liderlighed.

Jeg bad hende hoppe af, for jeg havde en overraskelse mere til hende henne på stuebordet men hun skulle beholde pluggen siddende i. Jeg havde placeret dildoen på bordet tæt på kanten. Jeg bad hende kravle op og ride den store gummi pik jeg havde købt og hun var mere end villig. Det var så super frækt at se hende langsomt glide ned over den kæmpe store dildo. Det tog lidt tid med hun fik sig arbejdet ned til roden af den og stønnede højt, hun nød tydelig vis at være fyldt helt ud og det tændte mig at se.

Jeg måtte ha hende NU. Jeg stillede mig bag hende og trak buttpluggen ud og lod min pik glide op i hendes villige røv. Nu skreg hun højt og bad mig kneppe hende hårdt og hvordan hun nød at blive fyldt i begge huller.

Hun begyndte at sitre og hendes røvhul begyndte at stramme sig sammen om min pik. Hun eksploderede i en heftig orgasme og jeg fyldte hendes røv med sæd. Hendes røv nærmest malkede mig. Vi faldt begge sammen efter et stykke tid i kramper.

Dette var starten på en heftig nat og mange gode oplevelser senere.

porno med danske piger