Genboens datter

SPAR MANGE PENGE

Da jeg kom tilbage havde jeg bajonetsaven med og gik hen til hende, nu skal du se hvad den her kan smilede jeg, og fandt en ikke alt for stor dildo og satte på den, så fastgjorde jeg den…

Det var en stille forårs dag det var varmt solen stod højt på himlen lørdag, genborene var i Nordjyland og besøge noget familie, jeg var alene hjemme den weekend. Så jeg sad og kikkede ud af vinduet, da genboen’s datter kom og stansede foran huset. Jeg sad og fulgte hende med interesse da hun steg ud af bilen og gik ind af havelågen (hun skal nok lufte hunde tænkte jeg) Den ene så straks at lågen ikke var lukket helt og var ude på gaden og nede i min have som den plejede. Jeg gik der ud og indfangede den og gik over til genboen med den, da jeg stod det og betraktede datteren. Fik jeg en ide.

Hun var i en kort nederdel og en top og så temmelig godt ud kunne se hun ikke haVde BH på. kommer du ikke over og får en kop kaffe når hundene er kommet ind spurgte jeg. Tjo det vil jeg gerne svarede hun. Jeg gik hjem og lavede kaffen og gik og tænkte på hvad jeg gerne ville gøre ved hende hvis jeg fik chancen for det.

Pludselig stod hun bag mig i køkkenet jeg haVde ikke hørt hende, hun grinede ad hun så det lille hop jeg gav da hun talte til mig, jeg trode ikke sådan en stor mand var så læt at skræmme grinede hun. Gik lige i mine egne tanker mumlede jeg med et smil, hva’ var det for tanker grinede hun, det vil du slet ikke vise sagde jeg, vi fik kaffe og snakkede lidt, da hun sad og kikkede på en bajonetsav der lå på mit spisebord med en anordning til at sætte en dildo på, Hvad er det sagde hun, en bajonetsav sagde jeg, ikke til at save med sagde hun, nej det er rigtigt svarede jeg, hva’ pokker er den så til? Vil du gerne vide det? Ja ellers haVde jeg da ikke spurgt dig.

Ok, men så skal du med mig ned i et rum jeg har nede i kelderen, hva’ er det for et rum spurgte hun, der hvor den der høre hjemme. Midt i rummet står der en gynegolog stol som jeg skuppede hende op på inden hun nåde at protesterre haVde jeg spændt hendes ben fast i holderene og armene i en anordning jeg haVde lavet på sædet til samme formål. Hun brokkede sig meget og forsøgte sig med hun var lykkelig gift og haVde et barn så om jeg ikke ville være sød og løsne hende igen. Så jeg kniplede hunde så spændte jeg hendes krop fast så hun ikke kunne flytte sig ret meget, nu var hun klar.

Jeg klippede trusserne af hende og toppen trak jeg ned så hendes bryster var blottede. Dem kyssede og suttede jeg lidt og bed lidt i dem. Hun gav et lille stønd fra sig. Hmm. Bliver hun liderlig af at blive taget mod sin vilje, Jeg følte efter mellem hendes ben, hun var våd meget våd, jeg kikkede på hende og hun viste, jeg var klar over hendes tilstand. Kan du holde kæft nu så fjerner jeg kniplen fra din mund? hun nikkede jeg fjernede den og kyssede hende hun strittede lidt imod i begyndelsen men gav hurtigt op. Jeg klemte hendes brystvorter hårdt hun gav sig igen. Jeg fandt et par klemmer og satte på dem hun sukkede dybt nu. En vil jeg lige sige dig hvis du kommer uden min tilladelse bliver det værst for dig selv. Hun nikkede kun hendes øjne sejlede lige så meget som hendes fisse nu, jeg flyttede anortningen til benene så hun næsten haVde knæene oppe ved hendes skullere, hun var helt åben nu. Jeg ville smage på hende og satte mig mellen hendes ben og stak tungen op i hende, ÅÅÅÅÅÅH. Kom det fra hende må jeg ikke godt komme nu, nej det må du vente lidt med endnu, for at understrege alvoren fik hun et par hårde klask i røven,Hun stønnede højt. Hmm, det kunne hun altså også lide, jeg smilede lidt for mig selv hvad mon hun ellers gemmer på. jeg slikkede hende lidt mere hun skreg næsten nu om hun ikke måtte komme men nej vent lidt endnu hun tikkede og bad om orgasme så stak jeg et par fingere op i hende fandt hendes G-punkt masserede den kraftigt og nu kunne hun ikke mere hun kom uden tilladelse og sprøjtede mig i ansigtet jeg slikkede så godt jeg kunne og blev ved med at massere hendes G-punkt hun var ude af kontrold nu hun kom igen og skreg og sprøjtede igen, da anden orgasme var klinget af stoppede jeg med at slikke hende. Fik du lov til det spurgte jeg. Nej undskyle jeg kunne bare ikke holde det tilbage mere, Jeg gik over til vægen hvor der hang flere piske og dildoer med strøm i og udvalgte en pisk formet som en lille hånd og en glas dildo med enektro chok effekt i så satte jeg den mod hendes brystvorder og tændte for den hun skreg og bad mig stoppe så fik hun et klask med pisken på dem. Hun skreg igen, hvem bestemmer her spurgte jeg, det gør du stønnede hun, jeg klaskede hendes lår med pisken hun stønnede igen så var det dildoens tur, hun gav sig højlydt nu, jeg lod den strejfe hendes clit, hun gav et set og et skrig fra sig, så fik hun fire hårde klask i røven med pisken hun skreg og skældte ud. Så må du også selv om det, jeg kniplede hende igen. og gav hende et par klask igen for at høre om hun kunne skrige nu, det var et kvalt skrig, jeg smilede til hende nu er der ingen der kan høre dig.

Jeg kørte igen dildoen over hendes clit hun skreg igen men ikke så højt det gjorde noget, hun rystede over hele kroppen af stødene fra dildoen og pisken som jeg brugte flitit nu, nu skubbede jeg langsomt dildoen op i hende hun stønnede og vred sig så tændte jeg for den hun spjettede og skreg så gort hun kunne, jeg prøvede at trække den ud men hun strammede så meget om den det næsten var umuligt at rokke med den, jeg tog en vibrator og holdt mod hendes clit hun gav sig igen og jeg kunne se på hende der ikke var langt igen hør hun kom i endnu en orgasme, jeg kunne høre hun prøvede at sige noget mellem støn og skrig men nu var jeg lige glad om hun kom, pludsselig spændte hun i hele kroppen og skreg og jeg kunne se på dildoen hun kom igen, hele hendes krop rystede, og jeg slukkede for dildoen.

Da hun var faldet til ro igen spurgte jeg om hun nu ville høre efter hun nikkede, jeg fjernede igen kniplen fra hendes mund og gik ud af rummet.

SEX I DAG?

Da jeg kom tilbage haVde jeg bajonetsaven med og gik hen til hende, nu skal du se hvad den her kan smilede jeg, og fandt en ikke alt for stor dildo og satte på den, så fastgjorde jeg den i en holder så den sad lige ud for hendes fisse, og skubbede den op i hende og spændte den fast, mens hun lagde der satte jeg den igang så langsom som den kunne køre, så gik jeg op til hovedegæret og holdt min pik som efterhånden var meget stiv op foran hende sut sagde jeg det ville hun ikke så fik hun et ordentlig rap med pisken så hun åbnede munden for at skrige stak jeg pikken i munden på hende, du må hellere gøre som jeg siger din mand og datter går over ved dine forældre og leder efter dig, de skulle vel nødig finde dig sådan her? hun fik et skremt udtryk i ansigtet men begyndte at sutte det bedste hun haVde lært.

Da der var gåer lidt tid trak jeg pikken ud og viskede i hendes øre, nu går jeg lige op og taler med din mand, så kan du ligge og hygge dig med den her lidt, jeg skrugede saven op i hastighed og forlod runnet mens hun forsøgte at standse mig.

Oppe på gaden kom hendes made over (jeg kunne svagt høre hende stønne i kelderen) har du set min kone? Ja da svarede jeg jeg talte kort med hende hun ville gå en lang tur med hundene.

Han brummede nogen om hun fandme aldrig gjorde som du haVde aftalt og satte sig i bilen med datteren og kørte sig til hende hun må gå hjem når hun kommer vi skal i svømmehalden nu så vi skal bruge bilen, jeg nikkede og vendte tilbage til huset på vej ned i kelderen tænkte jeg på om hun overhovedet var istand til at gå hjem når jeg var færdig med hende.

Da jeg kom ind i rummer KUNNE jeg se hun var kommet og haVde sprøjdet ud over saven men den kneppede lystit vidre i hende, jeg gik op til hende og hev pikken frem igen og puttede den i munden på hende, Hun suttede uden protester nu, da hun haVde suttet lidt kom hun igen og jeg kunne se hun sprøjtede igen.

Jeg standsede saven og trak den ud af hende og sænkede den lidt og skuppede den mod hendes lille røvhul hun protesterrede lidt men den gled op i hendes meget fettede røv uden støre besvær, så kikkede jeg hende i øjnene og startede den langsom igen, hun begyndte at stønne igen og det tog til da jeg bankede pikken op i hende og begyndte at kneppe hende i lange seje stød, hun stønnede og forsøgte at fortælle mig at hun ikke brugte prevention så jeg ikke måtte komme i hende, men på det tidspunkt mar jeg ret ligeglad jeg var blevet hammer liderlig og kneppede hende nu i vil tempo nu og skrugede op for hastigheden på dildoen i hendes røv også, så hun nu blev voldkneppet i begge huller.

Da jeg endelig fik udløsning lænede jeg mig ind over hende og rev klemmerne af hendes brystvorder og så skreg hun mens endnu en orgasme ovevmandede hende haVde jeg næsten hele min vægt på pikken oppe i hende så jeg tømte mig så langt oppe hende som muligt, jeg kunne mærke hun malkede min pik mens hun kom og dildoen fra saven gned mod min pik.

Så standsede jeg saven og trak mig ud, og fjernede dildoen fra hendes røv, så er der kun en ting tilbage vi skal prøve sagde jeg mens jeg kyssede hende, hvad stønnede hun, jeg kan ikke mere, jeg vil bare fjrene sæden fra dig, du måtte ikke komme inde i mig, bare slap af skat, du er snart ren igen, jeg smilede lumsk til hende da jeg først stak tre finger op i hende så fire og med lidt mas fik jeg hele hånden op i hende.

Hun gispede lidt over det og stønnede så kom hun igen mens jeg pressede hånden så langt op jeg kunne, den sidste orgasme var en for meget, nu besvimede hun, da hun endelig kom til sig selv haVde jeg løsnet hende og hun var vasket lidt ren, og hendes tøj var bragt nogenlunde iorden.

Da jeg hjalp hende ned af stolen gav hendes ben efter under hende, jeg hjalp hende op i køkkenet og gav hende et stykke chokolade, mens hun sundede sig fortalte jeg hendes mand haVde hentet bil de var i svømmehalden og hvis han skulle spørge haVde jeg sagt til ham hun var gået en tur med hundene.

Hvordan kommer jeg så hjem mine ben kan ikke bære mig hjem nu, så må jeg vel køre dig.

Da vi holder ud for hendes hus lænede hun sig over og giver mig et hurtigt kys tak for en fantastisk oplevelse, det var det frækkeste jeg nogensinde har oplevet.

En tre uger senere hvor jeg står og snakker med genboen, kommer datteren med familie på vesit, da jeg står og kikker efter datteren siger genboen tja, de skal jo have et barn mere det har de prøvet på et års tid de er ca en tre uger henne.

Et per dage senere får jeg en sms fra hende “min mand og datter er på spejderlejer i næste weekend og jeg skal passe mor og fars hunde, hvad skal du lave??? 😀 “

porno med danske piger