Gift kvinde ville gøres gravid når manden ikke var hjemme del.2

SPAR MANGE PENGE

Det var en fræk oplevelse Mona havde givet mig, og det var ekstra frækt, at manden havde været vidne til vores kneppelege, selvom han ikke var synligt under legen, så der gik kun nogle få dage, før jeg måtte ringe og få en ny aftale. Jeg ringede på det samme tidspunkt som Mona havde ønsket det i sit svarbrev, men det var igen Morten der tog telefonen. Jeg måtte lige samle mig, da jeg havde ventet at det var Mona tog røret, men jeg præsenterede mig og sagde, at jeg havde været på besøg den foregående lørdag eftermiddag. Morten lød glad da han svarede: ‘Åh ja dig kan jeg jo godt huske, Mona har sagt at du ville ringe for at besøge os igen”. Jeg lo lidt og sagde: “Ja Tøsen lød meget interesseret i, om jeg ville ringe igen, og jeg må da også sige, at jeg meget gerne knepper Tøsen igen – skal du se på det denne gang eller hvad har I tænkt jer?”. Morten blev ikke afvisende af min lidt provokerende optræden, men tværtimod sagde han: “Jeg vil være glad for at se dig ordne Mona med din store tykke enorme møbelbanker, men det er noget hun bestemmer”. Jeg spurgte: “Er du ikke mand for at bestemme, så du kan fortælle hende hvad du vil?” Han svarede roligt: “Vi har altså lavet tingene som vi ønsker det, og det er helt ok hvis du er den der bestemmer over os begge, når du kommer her, men jeg nyder at blive domineret af Mona” Jeg svarede brysk: “Ja men så lad mig snakke med hende så vi kan aftale noget.” Morten svarede, at hun ikke var hjemme, men jeg ville være velkommen lørdag aften kl. 20.00. Jeg sagde at jeg ville være der og vi lagde på.

Lørdag aften kørte jeg ind i deres indkørsel og blev modtaget af Morten, der viste mig ind i stuen hvor Mona sad i sofaen. Hun rejste sig straks da jeg kom ind. Jeg gav hende et knus og sagde: “Tak for en skøn eftermiddag sidste lørdag” Hun rødmede dybt, og så hurtigt på Morten, før hun svarede: “Selv tak – vil du ikke sidde her i sofaen ved siden af mig, mens Morten sidder derovre i stolen” Jeg satte mig, og rakte de 2 flasker hvidvin, som jeg havde med, til hende og hun sagde: “Tak! Morten du kan tage dem med ud i køleskabet og tag maden ind”. Der var den bestemte klang i hendes stemme, da hun talte til Morten, og han adlød uden protester. Jeg tog om Mona og kyssede hende. Hun stivnede først, men slappede så af, og besvarede mit kys med sin lille frække spidse tunge, og vi kyssede videre, selv om Morten kom ind med tre rejemadder. Jeg slap Mona, og vi satte os med hver sin lækre mad og en kold øl dertil. Jeg spurgte: “Fik du så alle de 6 fyre til at kneppe dig sidste weekend?” Mona blev meget rød i ansigtet, men fik svaret: “Ja – du ved jo at der kom en mere efter dig i lørdags, og så kom der 2 på samme måde søndag, og den sidste kom mandag formiddag, hvor jeg havde fri”. Jeg skålede før jeg spurgte: “Kneppede de dig så alle til nogle gode orgasmer?2. Mona var nu helt rød i ansigtet, men øjnene strålede af ophidselse, og hendes læber var fugtige. Hun bed sig let i underlæben, men Morten brød ivrigt ind og svarede: “Ja hun var helt fantastisk fræk, og fik flere orgasmer med flere af jer”. Mona afbrød ham skarpt: “Skulle du ikke holde dig fra at sige noget, medmindre du blev spurgt?”. Det var et uvant spil de havde i gang mellem sig, men da det var nyt for dem, valgte jeg at spille med, som den dominerende. Jeg spurgte derfor, direkte henvendt til Morten: “Du skal bare fortælle det Morten, opførte din kone sig som en pikgal tøs, da hun fik fremmed pik?”.

Mona var tydeligvis ophidset af situationen, men var også på vagt i sin nye rolle i deres lille spil, men han svarede: “Ja – hun kunne ikke få pik nok” Mona udbrød ham skarpt: “Så har du optrådt nok, tag du hellere af bordet” Han rejste sig straks, og samlede tallerkner og bestik, og gik ud i køkkenet. Mona så på mig med strålende øjne, og jeg satte mig tilbage i sofaen og spurgte: “Har du glædet dig til at få min pik i dag tøs?” Hun smilede med store glædestrålende, som en stor skoletøs: “Det har jeg da – meget endda” Jeg så udfordrende på hende og sagde: “Så find min pik frem, og slik den Tøs”. Mona satte sig på hug foran mig, åbnede mit bælte og knappede mine jeans op. Fiskede hurtigt min halvstive svaber frem, og hun masserede den dejligt, så den voksede til fulde 20 cm. Morten var nu kommet tilbage fra køkkenet, og Mona sagde frækt: “Uha hvor er din pik dejligt stor – den er så skøn at se på, med det store pikhoved. En langt skønnere pik, end den lille regnorm af en pik, som Morten render rundt med”. Hun sugede min pik dybt ind i sin varme mund, mens hun holdt forhuden stramt tilbage. Hun sugede den med dybe bevægelser, så hele pikhovedet blev berørt af de stramme læber, og hendes lille slikketunge. Jeg så over på Morten, der åndeløst sad i stolen, og så sin kone slikke min pik med stor nydelse. Jeg sagde: “Uuha Mona – du er super god til at sutte pik, men skal vi ikke gå op i din dobbeltseng og kneppe, mens Morten rydder væk her, som straf for at sladre om, hvor liderlig en tøs han er gift med?”. Mona løftede hovedet og sagde spændt: “Jo det lyder dejligt – og så kan han lære, at han bliver straffet, hvis han ikke lystrer”.

Vi rejste os, og Mona trak mig med ud til trappen, mens Morten ivrigt samlede flasker, glas mv. sammen. Mona gik bevidst udfordrende op ad trappen foran mig, og jeg lod hånden glide op under hendes røvkorte hvide kjole. Hun standsede, og min hånd nød at kæle op ad hendes glatte faste lår, helt op til hendes nøgne dejlige balder. Hun var igen trusseløs, og selv om jeg elsker en fast røv, måtte min hånd søge ind mellem hendes lår, for at mærke hendes fisse. Mona spredte villigt benene, så mine fingre kunne glide undersøgende og blidt, henover de blodspændte skamlæber, der villigt skiltes. Hun var blød og glat, af de varme safter der flød dejligt i hendes fissespalte. Mona indre skamlæber stod små og spændte, mellem de store skamlæber, og hendes følsomme klitoris var gemt mellem skamlæberne, men den var meget følsomt, kunne jeg konstatere, da min langfinger gled op, og gned den spændte hårde knop. Mona gispede åndeløs, og jeg kærtegnede stille det følsomme sted, mens jeg spurgte: “Har Morten kneppet dig i dag?” Hendes stemme dirrede, mens hun svarede: “Nej – jeg bestemte at vi ikke skulle kneppe, efter at du ringede i mandags. Min fisse skulle være rigtig meget trængende efter at mærke, din store skønne pik. Du skal bare bruge mig i aften, og måske får Morten kun lov til at slikke mig, men må gerne spille pik, mens du giver mig din store kølle.”

Jeg følte en ukendt spænding vokse frem, det her var ukendt land for mig, men det var spændende at bevæge mig ind på, så jeg slap hende og sagde bestemt: “Så må din kusse være godt og grundigt liderlig, så se at komme op i køjen Tøs” Hun lo glad, og fortsatte hurtigt op ad trappen, og ind i samme soveværelse som sidst. Jeg standsede hende, da hun begyndte at spænde sin kjole op, med ordene: “Stop Tøs – hvis du vil have pik i aften, må du klæde dig af, som om du skal tænde mig, ikke som om, du er på vej i seng med Morten” Hendes øjne strålede og hun hviskede: “Undskyld”.

SEX I DAG?

Jeg klædte mig af i ro og mag. Smed mig på sengen, og lagde mig udfordrende op mod hovedgærdet og sagde: “Kom så i gang Tøs”. Mona var nu synligt nervøs af ophidselse, og klædte sig langsomt af. Det var tydeligt at se, at hun var uvant med at skulle strippe, men jeg kunne mærke, at hun følte sig ophidset af at gøre det. Jeg viste min påskønnelse ved, at min pik stod stor og kampklar, mens jeg nydende blottede mit store pikhoved. Morten kom nu ivrigt op ad trappen, og Mona stoppede sin optræden Jeg slugte synet af hendes dejlige former. Brysterne var faste og perfekte, med søde spændte brystvorter som jordbær, slank flad mave, dejligt runde hofter og balder, samt et par smukke ben, med faste lår der gik op og indrammede hendes røde krøllede fissehår. Morten kom ind og så spændt på os, og jeg sagde hurtigt: “Godt du kom, Morten – find det frækkeste undertøj din kone har, og giv hende det på, før du klæder dig af”. Mona så hurtigt på mig og ville sige noget, men jeg løftede hånden afværgende og sagde: “Ingen diskussioner her – kom i gang Morten”. Morten gik hurtigt over og åbnede en skuffe, fandt et par hvide strømper, hofteholder, BH og en g-streng trusse, som han lagde op på en stol ved siden af Mona, der stod med blussende kinder, medens de smukke brystvorter stod stive og spændte, som frækt tegn på hendes lyst. Morten stod med BH`en i hænderne. Jeg sagde bestemt: “Du skal ikke bryde dig om, at tage på tøsens bryster eller røre hendes drivvåde kusse – hun er min pikTøs i aften. Du siger til hvis han bliver for nærgående Mona!”.

Det var frækt at se på, da han spændte BH og hofteholder, før han kejtet fik den ene strømpe trukket på, med mange anvisninger fra Mona. Det var helt tydeligt at se på Mona s ansigts udtryk, at det ikke ville være sidste gang, at Morten ville blive brugt som påklæder. Da han skulle spænde strømpen på hofteholderens bændler, udbrød Mona: “Du skal ikke lade dine knoer gnide op i min fisse, behersk dig slaveknægt” Morten undskyldte, men begge kunne ikke skjule, at det var en liderlig leg for dem. Mona stemme var helt mørk og sitrende af liderlighed: “Din lille pik er vel stiv af at røre mig? Tag tøjet af nu, så vi kan se din slavepik”. Morten rejste sig hurtigt, og lynhurtigt lå skjorte og bukser på gulvet, og han stod nøgen foran os. Hans pik var stiv, men den var måske ikke mere end 15 cm. og ikke specielt tyk. Han var udstyret med et par nosser var af imponerende størrelse, nok dobbelt så store som mine – mindst. Mona udbrød: “Jeg vidste det din frække dreng, men Lasse skal nok sætte dig på plads kan du tro – bare vent”. Jeg var ikke helt med på, hvad hun mente jeg skulle gøre, så jeg brummede blot: “Se at få tøsen klædt på, men undlad trusserne – jeg vil have din kone kneppeklar nu, din lille hanrej af en slave”. Han fik hurtigt den anden strømpe trukket på, og isat hofteholderens hægter, og jeg sagde: “Sæt dig over på stolen, og du vover at onanere før du får lov af os, og Mona – vis dig så frem for mig som den frække liderlige tøs du fremover i virkeligheden er, når der er en stor pik i udsigt”. Mona øjne kørte rundt i hovedet, og hun sad nu med hektiske røde kinder, mens hun viste sig frem for mig i sit frække outfit. Hun var mere fræk i sine bevægelser nu, og min pik rejstes igen i fuld størrelse, og nu var min lyst til flere lege væk – nu ville jeg have fisse, så jeg kommanderede: “Kom op i sengen til mig, min lille liderlige tæve, og læg dig med spredte ben, så min store kampklare svaber, kan gøre dig glad Tøs”.

Hun kom lynhurtigt op i sengen, og lagde sig villigt på ryggen, medens hun trak sine faste strømpeklædte ben op mod brystet, før hun spredte dem vidt fra hinanden. Hendes liderlige våde fisselæber var vidt spredte, de skreg nærmest efter min pik. Jeg kom hurtigt op mellem hendes frække strømpebeklædte lår, og støttede mig på den ene arm, mens jeg førte min tykke stive pik ned til hendes ophidsede røde skamlæber. Mit blottede svulmende pikhoved, førte jeg op og ned mellem de sejlende våde slimede skamlæber, og fandt vejen ind i fissekanalen. Jeg pressede køllen ind i den stramme skedeindgang i et hug, og jeg fortsatte presset jævnt, medens min pik gled dybt op, i den lille kvindes varme våde indre, mens hun jamrede ophidsende. Jeg knurrede: “Åh for fanden, hvor du har en skøn stram kusse tøs” Hun stønnede nydende: “Uuh ja da – min fisse er ikke vant til at blive blokket ud af så stor og dejlig pik – uuhrgudda så skønt det er at være fyldt helt ud”. Jeg kyssede hende, og vore læber sugede sig grådigt sammen, mens tungerne legede og jeg begyndte at støde pikken langt op i Monas varme våde vulkan. Hun kom med nydende lyde, mens hendes mund sugede sig mod min. Hendes fødder blev krydset om min ryg, mens jeg øgede knepperytmen, som hendes hofter ivrigt fulgte. Hun måtte slippe mine læber, og slog armene omkring mig. Hendes ansigt var nu løftet op mod min skulder, hvor hun udstødte sit: “Uhja – uhja – uhja” i takt med, at min tykke pikstav pumpede i bund i hendes kusse, der var sejlende af hendes strøm af skøn fissesaft. Vores ophidsede jamren og stønnen fyldte værelset, sammen med lyden af vore kroppe, der stødte mod hinanden. Mona slap mig med armene, og jeg rejste mig over hende på strakte arme, så jeg kunne pule hende endnu hårdere, og den lille rødtop reagerede på den nye rytme, da hun grådkvalt jamrede: “Thåå – thåå thåå – jamengudda – thååårjaa – knep mig – knep mig – ååh-ååh-åååh neee-eej “.

Jeg følte hendes kusse knuge om pikken nu, men pressede den helt i bund, mens spermen pumpede ud i en heftig udløsning, der langsomt klingede af og vi faldt sammen. Jeg havde ikke skænket Morten nogen opmærksomhed, mens jeg nød hans dejlige rødtop, men da jeg trak min slappe pik ud af Monas skønne kusse, så jeg at han sad på stolen med hænderne fast knuget om stolens sæde, og hans pik var stadig stiv over de store nosser. Jeg lagde mig ved siden af Mona, og trak provokerende forhuden tilbage så mit sperm- og fissesaftglinsende pikhoved var blottet: “Skal du have lov til at slikke Tøsens kusse nu Morten?” udbrød jeg. Morten rejste sig uden et ord, og lagde sig på knæ mellem Monas flotte lår, og slikkede hendes skamlæber ivrigt. Hans tunge fandt ned i bunden af kussen, hvor der flød safter fra os begge, og han slikkede grådigt, borede tungen langt op i kussen, mens Mona opmuntrede ham med ord som: “Ooh ja dreng, slik min kneppekusse – slik Lasses fede sperm i dig, oohja du er så dygtig, min lille slavedreng”. Mona ville kneppes igen, og fik mig til at slappe af. Morten greb om min stive pik, og førte den ind mellem Monas lår bagfra. Hans hånd føltes varm, og jeg så at han lænede sig ind over mig, for at føre pikke på plad mellem skamlæberne. Mona vendte ansigtet bagud, og prøvede at tungekysse mig, men det var svært. Vi rullede rundt, så vi lagde i missionær stilling, og Mona begyndte at kæle med mine brystvorter. Hun tog sin BH af, og gav mig en skøn fast brystvorte i munden. Jeg slikkede den, og derefter den anden, mens hun slikkede mine brystvorter.

Mine tanker blev afbrudt, da noget varmt ramte op ad mit lår, og Morten prustede voldsomt, mens resten af hans udløsning sprøjtede ud på både Mona, på mig og lagenet. Mona var hurtig igen. Vendt os rundt, og skrævede ind over mig, med ryggen mod mit ansigt. Morten førte min hårde pik på plads, og hendes dejlige kusse sank ned over køllen. Hun red mig først hurtigt, mens hun liderligt sagde: “Uuhhr ja Morten – se hvor stor Lasses pik er i min fisse – uuuh den er så skøn at ride – jeg er fyldt helt ud – åhjada det er bare så meget bedre at være blokket helt ud – min fisse er så følsom af så stor en lanse”. Jeg havde nu fat om Monas faste bryster bagfra, og hun havde lænet sig tilbage, og støttede sig på armene. Jeg kommanderede: “Så Morten – slik din liderlige kones klit, mens hun får min store stav i fissen” Han kom hurtig ned mellem mine lår, og Mona stoppede sit hede ridt, og lænede sig mere bagud. Hun var meget atletisk og veltrænet. Hun gispede henrykt, da Mortens tunge ramte hendes følsomme klitoris og udbrød: “Uuuh ja da Morten, det er dog så fantastisk -uh-uh dog det er dejligt”. Jeg kunne støde min tykke stav op i denne skønne kusse, mens Morten slikkede hende med den erfaring en fast elsker ved, at hans kvinde nyder mest. Mona sad/lå over mig, jeg kunne mærke hvordan hele hendes krop dirrede, og hun trak ikke vejret hørligt, men i små hurtige stød, der slet ikke fulgte mine små langsomme bevægelser, op i hendes gloende kusse. Morten legede med mine nosser, mens han slikkede hendes klit. Jeg koncentrerede mig om at kæle, knibe og kramme Tøsens faste bryster. Vi fortsatte i vores langsomme rytme, og Mona var helt opslugt af at nyde sin krops svævende fornemmelse, mens hun sagte bevægede sig mod mig.

Jeg følte hvordan hendes saftige skede strammede sig om min pik, og der var næsten ikke en lyd i rummet da hun sagte stønnede: “Uuhrguddog nu må I ikke stoppe – uuh I skal blive ved nu – uuuhh jeg kommer – uuhhr jeg kommer nu – ÅÅÅHHRGUUD JEG KOMMER – ÅHR-ÅHR-ÅHR-JA-ÅHJA-ÅHÅHÅHR”. Det var helt fantastisk at mærke Tøsens kussemuskler, malke om min stav, mens hele hendes krop gennemrystedes i hendes voldsomme orgasme, der var så heftig at hun til slut vred sig fri af min pik og Mortens tunge, medens hun gennemrystedes af heftige orgasmer, som vi to mænd nød at se på. Jeg var dog så liderlig, at jeg rejste mig op, og fik hendes røv løftet op, og min dryppende pik blev kørt op i den stadig sammentrukne orgasmekusse, trods Monas protesterende: “Åh nej Lasse, jeg kan ikke klare det – åh vent lige”. Jeg lo hæst, mens jeg begyndte at kneppe hende. Jeg holdt godt fat om hendes faste hofter, og tog hende – bestemt og hårdt. Hendes stemme skreg i en blanding af lyst og smerte: ” Ja, Uhja brug mig – brug mig som den liderlige pikTøs jeg er” Jeg opfyldte hendes bøn, og hamrede pikken op i fissespalten, samtidig med at jeg trak hendes hofter hårdt mod min dunkende pikkølle. Sveden brød frem på panden af mig, mens jeg skampulede den liderlige tæve.  Hun kom i en ny orgasme, der blev skreget så højt ud, at naboerne måtte være blive vækket, men jeg fortsatte min vilde kneppetur uden ophold. Mona var en jamrende Tøs, der nu blev kneppet helt færdig, og trods hendes klager fik hun endnu en orgasme. Min pik var hamrende stiv, og jeg trak den ud, og gav tøsen den i munden. Hun slugte mine hede sprøjt af varmt sperm, halvkvalt og udmattet. Vi faldt ned på sengen medens  Mona stønnede: “Jeg vil ikke have sperm i munden”.

Jeg sprang op, og gav Morten besked på at mundkneppe hende, og trods hendes modstand, holdt jeg hende, og han brugte hendes mund som kusse, og hurtigt efter sprøjtede hans safter ind i hendes mund. Jeg foregreb hendes protester: “Du skal ikke fortælle mig hvad du vil og ikke vil tøs – du er en villig liderlig pikTøs, der spreder ben for enhver, der har en stiv pik at kneppe dig med.”. Hun stønnede hæst: “Undskyld, men du har ret, og jeg er aldrig mere imod det du vil gøre med mig” Jeg spurgte Morten: “Har du ikke en øl eller andet – jeg er ved at dø af tørst”. Han smuttede ud af sengen og nedenunder, og Mona kyssede mig og hviskede: “Hvis du knepper mig sådan en gang mere, så dør jeg, det var helt fantastisk, og helt udenfor hvad jeg ellers er blevet udsat for”. I det samme kom Morten med øl, og vi drak alle tørstigt, jeg spurgte: “Finder I  fyrene sammen, eller er det dig der finder dem?”: Mona smilede:! Nej, det er som vi har sagt mig der er den dominerende, og jeg har fundet mine egne elskere. Morten sagde smilende: “Det er ikke så galt, at Mona knepper udenom, i så lille et samfund som her, men hvis man vidste det her, ville vi ikke kunne bo her.”. Jeg tog en hurtig skyller og klædte mig på. Vi aftalte at jeg skulle ringe snart igen, før jeg satte mig i bilen og kørte gennem natten mod Nordjylland.

Jeg fandt megen lysten fornemmelse ved, at tænke på at Morten havde deltaget, så jeg ringede og sagde, at jeg gerne ville med som donor igen, hvis de fik brug for det. Mona var glad af min beslutning og sagde, at jeg bare kunne ringe når jeg havde lyst igen, måske hun kunne komme på weekend i det nordjyske engang. Jeg var nu en fræk oplevelse rigere, og kunne da godt tænke mig at få besøg af min lille Tøs Mona alene en hel weekend fra fredag til søndag.

porno med danske piger