Gift og forsømt kvinde får lysterne tilbage del.1

SPAR MANGE PENGE

Kirsten var en nydelig kvinde på 52 år, ca. 170 høj. Hun vejede nok et par kg for meget men havde en pæn og nydelig c-skål og en perfekt bagdel.

Hun levede sammen med Knud, der for mange år siden var kommet ud for en ulykke og efter den tid var han gledet ned i et stort hul, hans eneste interesse var seng, sofa og mad. Kirsten havde i mange år prøvet at få ham ovenpå, prøvet at få ham til at gå i seng med hende, selvom det havde været noget kedeligt noget tidligere, men det var, som om at han intet ville, så hun havde for en del år siden opgivet. Deres liv var derefter ikke noget at snakke om, ham i sofaen, hende der prøver at holde sammen på det hele.

Kirsten havde tænkt på skilsmisse, men hvor skulle hun gå hen, hun kendte jo næsten ingen.

En aften ringede Lis, en af Kirstens få veninder, hun kendte Kirstens situation ud og ind. Hun ville have Kirsten med i bio og eventuelt i byen bagefter. Knud blev rasende da han fik at vide at de havde lavet en aftale. Så blev Kirsten tosset, sagde en hel masse, fik rigtig læsset af, Knud var helt paf, men tav klogelig og gik hen på sin sofa.

Om eftermiddagen tog Kirsten noget smart tøj på, hun havde været ude af købe til lejligheden. Lidt senere mødtes hun med Lis ved biografen, Lis havde også taget noget lækkert tøj på, så det var to flotte damer der var i byen. Efter forestillingen gik de hen på en cafe og fik lidt at drikke og spise. Medens de spiste, spurgte Lis, Kirsten, om hun ville med hen, til et hyggeligt sted med musik og dans. Det ville Kirsten da gerne. Så ved jeg lige stedet, sagde Lis.

De tog en taxi til et sted Kirsten ikke kendte. Da de kom ind, kikkede Kirsten sig lidt om, hun kunne konstatere, at det var meget smagfuldt indrettet, med dansegulv store og mindre borde og små bokse hvor der kunne sidde 4 – 8 personer i. Der var en del personer i lokalet, mest mænd på deres alder eller ældre, og de var rigtig velklædte. Lis hviskede til Kirsten at der var en meget streng drescode på stedet.

SEX I DAG?

De gik op til baren mens et lille orkester spillede stille musik. De fik en drink, og stod og snakkede lidt. Så kom der et par herre der kendte Lis, de inviterede Lis og Kirsten ned til deres bord og bestilte nogle drinks. De snakkede rigtig godt sammen, var på bølgelængde med det samme. De præsenterede sig som Ole og Per, de havde et firma sammen, der gik rigtig godt, de var et par år ældre end pigerne.

Så spurgte Ole om Kirsten ville med ud og danse, det ville hun gerne.
Da de dansede, sagde Ole, – Hvor har sådan en dejlig pige gemt sig, jeg har jo aldrig set dig før så, du kan umuligt bo her i byen.
Kirsten rødmede så og fortalte ham, at hun bor her i byen, men har aldrig været på sådanne steder, som dette, før.
– Hvorfor ikke, ville Ole vide.
Det kunne han måske få at vide en anden gang, sagde Kirsten.
– En hemmelighedsfuld pige, spændend sagde Ole så.
Ole dansede dejligt, pludselig mærkede Kirsten en hånd på sin ene balle, hun stivnede og tænkte et kort øjeblik på Knud, hvorefter hun slappede fuldstændig af og lagde sit hoved ind til Oles kind.

Da de gik tilbage til bordet, var de andre og drikkevarerne væk. Per og Lis havde fundet en tom boks. Kirsten og Ole fik sat sig ned og de fik stillet tørsten. Der blev snakket og der kom flere drinks på bordet. Lidt efter ville Ole danse igen, et øjeblik efter kom der en rigtig sjæler, de trykkede sig ind til hinanden, Ole havde fået begge hænder ned på Kirstens baller og kærtegnede dem meget ømt.
Kirsten var helt væk, og det blev endnu bedre, da Ole begyndte at kysse hende. Ole kælede videre, og den ene hånd gled op til Kirstens bryst og begyndte at kærtegne det. Kirsten stønnede meget kraftigt. Pludselig syntes Kirsten, at de skulle have en pause, hun skulle lige slappe lidt af. De gik tilbage til boksen, Lis og Per sad og rå kyssede, og Per havde hånden oppe under Lis skjorte, de var helt væk. Da Kirsten og Ole havde siddet lidt og kikket på de to andre lagde Ole den ene arm om Kirstens hals og begyndte at nusse hende meget blidt. Lidt efter blev hans kærtegn mere krævende, han gik i gang med at kysse hende, og Kirsten nød det, hans tunge kom ind i hendes mund og begyndte at lege med hendes tunge. Ole førte prøvende hånden op under hendes skjorte, ingen protester fra Kirsten. Så begyndte han at ae og klemme hendes bryster udenpå bh’en, lidt efter fik han lirket det ene bryst ud af skålen og legede med vorten. Kirsten stønnede, der kom en følelse op i hende hun aldrig havde haft før, og pludselig mærkede hun, at hendes skød sejlede med væde.

De holdt en pause, og fik lidt efter noget mere at drikke, Ole sad med armen om Kirstens hals og tog hende på lårene, hans hånd kom længere og længere op, pludselig var den oppe ved strømpekanten, derefter på det bare stykke. Kirsten og Lis sad og snakkede som om intet skete, men Per var også i gang, så pigerne havde svært ved at fokuserer på samtalen. Pludselig ramte Ole trusserne med fingrene. Det gav et spjæt i Kirsten, Ole begyndte at kysse hende igen. Der gled en finger ind under trussekanten, og han begyndte meget stille at lege i revnen, Kirsten skilte sine ben lidt, Ole fik sin finger op i revnen og kørte lidt ud og ind. Kirsten var helt i en anden verden, kunne det være rigtigt at en mand kunne give hende sådan en dejlig følelse?
Ole tog sin finger ud og kørte hånden længere op ad trussen, derefter ned under elastikken og begyndte at lege med hendes fisse. Kirsten sad og hoppede på bænken, hun stønnede helt vildt, de tungekyssede så de savlede. Pludselig ville Kirsten have, at han skulle stoppe, men det ville Ole ikke, han fortsatte bare med at gnubbe hendes fisse. Ole begyndte så at gnubbe hendes klit, pludselig kom Kirsten med et skrig, det blev gudskelov dæmpet af Ole, der stadig kyssede hende. Kirsten gled næsten ned af bænken, da hun kom til hægterne sad de alle og kikkede på hende og smilede.
– Det trængte du til, sagde Lis og tilføjede, at hun sjældent havde set så kraftig en orgasme.
Det var ved at være lukketid på restauranten, så de blev enige om at tage en taxa hjem til Lis.

Hjemme hos Lis kom der hurtigt nogle drikkevarer på bordet. Kirsten begyndte at snakke om at tage hjem. Lis kikkede på hende.
– Helt ærlig, er der noget at tage hjem til, har du det ikke meget bedre her.
Kirsten begyndte at græde. Lis sagde så, at hende og Kirsten lige skulle snakke lidt sammen for dem selv. De gik ind i soveværelset, og satte sig på sengen.
– Helt ærligt Kirsten, jeg holder så meget af dig. Det smerter mig at se dig i det forhold du lever i. Jeg blev så glad i aften da du ville med i byen, du har hygget dig. Hvorfor ikke glemme ham, der intet vil, og være sammen med dem, der holder af dig. Du kan ikke redde Knud, men du kan redde dig selv. Tænk over det et par minutter og kom så ind i stuen og fortæl, hvad du vil. Jeg vil nemlig ikke bestemme over dig, men jeg holder af dig.

Et par minutter efter kom Kirsten ind i stuen og satte sig på sofaen, hun smilede til de andre og sagde, at hun blev, for hun havde det så dejligt. Da de havde siddet og hygget med et par drinks tændte Lis for noget stille musik, Per og Lis begyndte at danse meget tæt, Per hænder var overalt på Lis, de nød rigtig hinanden. Ole gav Kirsten et kys, det ville de da ikke stå tilbage for. De begyndte også at danse, lidt efter dansede de også meget tæt. De begyndte at kysse hinanden, Ole’s hånd gled op under Kirstens bluse og legede med brysterne, der blev befriet for bh’ens skåle.
– Ej, hvor er de skønne og dejlige, dem vil jeg lege med og kysse. Derefter gled hans hænder ned ad kroppen, nåede hofterne og trak op i kjolen. Ole kælede for hendes balder, han tog fat i trusserne, som han trak ned.
– Hvad laver du? spurgte Kirsten.
– Pakker den dejligste dame, jeg nogensinde har kendt, ud.
Derefter gled hans hånd op til fissen, den var igen supervåd. Kirsten stønnede da han førte to fingre op og derefter begyndte at køre ud og ind. Ole flyttede lidt efter hånden op, til klitten, og begyndte at bearbejde den. Kirsten kom højere og højere op, pludselig gik det hele på hende, hun pustede og stønnede og hyperventilerede.
Ole stod og holdt hende, til hun kom ned på jorden igen.
Pludselig stod Lis og sagde, at hun og Per gik i seng nu, de havde redt op på sovesofaen til dem, Ole og Kirsten havde slet ikke observeret noget, så de var noget overraskede. Lis smilede og sagde, at de ikke ville forstyrre dem, de så så søde ud.

Da de var blevet alene sagde Ole, at han glædede sig. Kirsten ville vide hvorfor. Fordi han glædede sig til at se den dejlige krop, han havde taget på hele aftenen. Han glædede sig også til at kysse, kæle og slikke hende overalt. Ole omfavnede hende, hans hænder gik på opdagelse overalt på hendes krop. Kirstens hænder gled op til hans skjorte, som hun knappede op. Hun nulrede hans brystvorter. Hun trak hans skjorte af og kyssede, sugede og bed i hans vorter. Ole stønnede, mens han bearbejdede hendes bryster. Kirsten begyndte at åbne hans bukser, åbnede knappen og lynede ned, trak hans bukser ned og klemte og masserede hans baller. Ole fik sko og bukser af, hvorefter han kælede Kirstens bluse og bh af, han gik amok på hendes bryster, æltede, sugede, nev og slikkede på dem. Derefter gik han i knæ, førte hånden op ad kjolen og trak den af. Han førte sine læber hen til hendes trusser og kyssede fissen. Kirsten sagde at Ole skulle rejse sig, det gjorde han så. Så sagde Kirsten, at hun ville prøve noget, hun aldrig har prøvet før, kun hørt om. Han skulle sige fra hvis han ikke kan lide det. Det var Ole indforstået med. Kirsten satte sig på knæ, hun rystede over hele kroppen da hun trak hans trusser ned, ud sprang en stor og meget stiv pik, Kirsten udstødte et hvin.
– Kan den blive så stor, sagde hun. Så førte hun rystende munden hen til den og gav den et kys. Kirsten kikkede op, Ole smilede, så skilte hun sine læber og tog pikken ind i munden, den fyldte uhyggeligt meget i hendes mund, det var første gang hun prøvede det, den smager jo ikke dårligt, kun lidt… speciel, tænkte hun.
Pludselig kom der lidt præsperm ud, Kirsten smagte på det, det smagte egentligt udmærket. Kirsten tog igen pikken i munden, og begyndte at sutte på den, men efter kort tid blev hun øm i kæberne, så hun stoppede. Da de stod og krammede sagde Ole, at det var dejligt. Ole kyssede hende, fortsatte ned ad hendes krop, brysterne fik en ordentlig omgang. Han fortsatte ned til navlen, kyssede og legede med den. Derefter skubbede han hende ned på sengen og fjernede hendes trusser. Hun stønnede, tungen fortsatte ned, gled forbi fissen og slikkede på inderlårene, fortsatte op til mellemkødet, Kirsten hyperventilerede. Tungen fortsatte langs fissen, over den og ned på den anden side, Kirsten stønnede helt vildt. Ole begyndte derefter at slikke hende i fissen og på klitten, der gik ikke mange øjeblikke, så lå Kirsten og hoppede og bed i en pude for ikke at skrige. Da orgasmen var klinget af, lå de et øjeblik og bare nød hinanden, så spurgte Ole om hun var parat til en ordentlig omgang, men Kirsten mente den var alt for stor. Det mente Ole ikke, han lovede at være forsigtig. Han førte så pikken forsigtig ind i hendes fisse, bare et lille stykke. Det var den dejligste følelse Kirsten nogensinde havde følt dernede. Ole begyndte så stille og roligt at støde ind og ud.
– Længere ind, hvis den kan, sagde Kirsten.
Så begyndte Ole at støde længere ind, til sidst var han helt i bund. Pludselig kom Kirsten i en helt ukontrolleret orgasme. Ole blev ved med at kneppe hende, hun lå og stønnede og gispede, den ene orgasme afløste den anden. Pludselig kom Ole med et brøl, hun kunne mærke at pikken pumpede sperm ud, det slog mod hendes livmoder meget hårdt, det var en helt vidunderlig følelse. Ole sank sammen over hende, fuldstændig udmattet.
Kirsten begyndte stille at græde. Ole ville vide hvad der var galt, om det havde gjort ondt. Kirsten sagde, at det havde været så skønt, hun havde aldrig oplevet noget så dejligt, det var derfor hun græd.
– Har du da aldrig været sammen med en mand, ville Ole vide.
Kirsten tænkte et øjeblik. – Nej, sagde hun, hun havde i 20 år været gift med et pjok, men nu er det slut. Efter et stykke tid med kram og nussen spurgte Kirsten, om den kunne mere. Hhun kravlede ned mellem hans ben, og ville prøve, hvordan den smagte med deres elskovssafter. Hun suttede på den et stykke tid, Ole vendte sig så han kunne pille hende i fissen. Kirsten sagde, at han skulle lægge sig på ryggen, hun satte sig så over på ham og førte fissen ned over hans pik. Hun syntes det var skønt og begyndte ar ride ham, først stille og roligt, så blev hun mere hidsig, til sidst gik hun helt amok, huggede fissen ned over pikken i et rasende tempo. Pludselig faldt hun sammen med et skrig, Ole kunne mærke meget kraftige sammentrækninger fra fissen, pikken blev malket. Ole fik hende om på knæ, så stak han sin pik ind i hendes fisse bagfra og begyndte at gennemkneppe hende. Han klemte hendes bryster og nulrede vorterne, hans ene hånd kom ned og legede med klitten. Efter lang tid, og mange orgasmer hos Kirsten, kom Ole med et brøl i hende, igen kunne hun mærke, at indersiden af fissen blev spulet.

Da de havde ligget og nusset sagde Ole, at det havde været skønt, Kirsten syntes det samme. Ole spurgte så om de kunne mødes igen, det mente Kirsten da ikke var umuligt. Men hun mente de skulle se tiden an.

porno med danske piger