Gift kvinde ville gøres gravid når manden ikke var hjemme del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg svarede på en lidt anderledes annonce. Denne annonce var fra en gift kvinde på 31 år og hendes mand, der søgte fyre til frække oplevelser, når hun var alene hjemme. Det var ikke det der fik mig til at svare, da der ikke stod andre oplysninger om udseende, seksuelle lyster eller andet der kunne give et fingerpeg om, hvad der stod på menuen. Men som slutning stod der: ”Da min mand er steril og ofte er på forretningsrejse, ville det være spændende med en seriøs husven, og en der kunne gøre mig gravid – uden forpligtigelser bagefter, så ingen kondomer, tak.”

Det lød bagvendt, så jeg måtte svare, og der kom hurtigt brev retur, med et par billeder kopieret, der trods sort/hvid kopien, viste en sød slank kvinde med pæne bryster og balder. I svaret gav Mona udtryk for, at det var sex der var formålet, så jeg skulle besøge hende den følgende lørdag eftermiddag kl. 13.30, men ringe ved ca. 11 tiden.  Jeg ringede på det angivne tidspunkt ,og præsenterede mig, men blev lidt paf, da det var manden Morten, der tog telefonen. Han opfattede hurtig situationen, og fik forklaret, at han skulle på kursus, så jeg skulle bare komme som aftalt. Det var næsten som at aftale tid hos tandlægen, men et eller andet sted, var det med til at gøre det hele mere mystisk. Turen til Limfjordsbyen var en flot køretur, og jeg så frem til en fræk eftermiddag. Mona havde “afsat” tid til kl. 16.30 – der var styr på det hele. Jeg fandt ubesværet adressen, og tænkte om det mon var for tidligt kl. 12.55, men tog chancen og ringede på.

Det var Morten der åbnede døren. ”Du må så være Lasse?” spurgte han smilende. Jeg bekræftede med et nik, og vi hilste på hinanden. Jeg kunne se Mona lige bag ham, der så smilende på mig. ”Jeg er på vej ud af døren, men I må hygge jer” svarede han som slut replik. Mona, viste sig at være en dejlig rødtop, Hun viste mig ind i det store køkken, og spurgte om jeg ville have en øl? Det ville jeg da gerne, og mens hun fandt øllene frem, spurgte jeg, om hun havde fået mange svar på sin annonce? Hun sagde: “Ja, vi fik faktisk mange flere end vi havde forventet, men så kunne vi jo vælge og vrage som jeg ville”. Vi skålede, og jeg spurgte lidt nysgerrigt: “Hvad var det så der fik dig til at vælge mit svar ud?” Hun tøvede et lille øjeblik, før hun svarede: “Du ligner min mand så meget, at der ikke vil ske så meget, hvis jeg skulle blive gravid af vores møde” Jeg måtte spørge: “Hvor mange har du så valgt ud?”. Hun rødmede pludselig, og hun lød lidt spændt, da hun svarede: “Jeg har valgt 6 ud”. Jeg smilede til hende og spurgte: “Har du mødt nogen af dem endnu?”. Hun rødmede endnu mere, og blusen fik pludselig 2 nye former, da hendes store bryster og vorter spændes under stoffet, og hendes stemme var blevet lidt hæs: “Ja – jeg havde besøg i aftes af den første”. Vi sad på hver side af hjørnet af køkkenspisebordet, og jeg lænede mig frem mod hende, og fastholdt hendes grågrønne øjne. Min hånd fandt hendes knæ under bordet, og gled hurtigt op under nederdelen. Hun gav et lille udbrud af forskrækkelse, og samlede sine faste glatte lår. Jeg sagde lavmælt: “Spred lårene, mens du fortæller om, hvordan du fik en fræk orgasme, af at få fremmed pik i din fisse”.

Jeg fornemmede den indre kamp hun havde, men så bed hun sig let i læben, og spredte sine dejlige faste lår langt fra hinanden, mens hun hviskede: “Det var helt anderledes end vi havde forestillet os, jeg kunne ikke lade være med at komme i et brag af en orgasme, mens han kneppede mig”. Mine fingre var i mellemtiden søgt helt op under den trusseløse lårkorte nederdel, og havde fundet en lille blød dusk, der omgav en fræk våd fisse. Jeg lod mine fingre kæle stille med de spændte skamlæber, og den lille stive kilder, der stod og ventede på at blive leget med: “Er det første gang I prøver det her?” spurgte jeg. Hun stønnede let, mens hun sad uroligt på stolen: “Ja – men kom med op i soveværelset, vi sidder lidt dumt her” svarede hun stakåndet tilbage. Jeg fulgte denne dejlige tøs, der nu gik op ad trappen foran mig. Jeg kunne ikke lade være med at tage hende på de faste flotte røvbalder, der vrikkede fra side til side, da hun gik op ad trappetrinene. Hun ikke var ca. 172 cm. høj, og hendes krop var velformet, velproportionerede og dejlig. Hun førte mig ind i et stort soveværelse, og hun var nu tilbage i den ”kølige2 opførsel, men jeg vidste at den kun dækkede over en varm liderlig tøs. Hun smed hurtigt bluse og nederdel, og stod nøgen foran mig. De flotte røde brystvorter var spændte og ophidsede. Hendes fisse var dækket af en rød krøllet hårddusk, der ikke var så tæt, at den kunne skjule de opsvulmede skamlæber. Jeg smed hurtigt strømper, skjorte og mine jeans, og stod nu lige så nøgen som Mona. Hendes udtryk skiftede fra at være køligt og nøgternt, og til at være rød og ophidsende, da hun så min pik, der stod hård og stiv med blottet hoved, over mine barberede nosser.

SEX I DAG?

Jeg trak forhuden et par gange frem og tilbage, så mit pikhoved stod endnu mere spændt og glat. Mona faldt ned på sengen og stønnede: “Kom og giv mig den store pik du går rundt med, du skal fylde mig helt ud” Jeg lo frækt, og satte mig mellem hendes fødder, og greb om hendes ankler. Tog dem op på skuldrene, før jeg lænede mig ind over hende og sagde: “Tag omkring min pik, og før pikken ind imellem dine liderlige våde savlende kussekæber, så skal du få alt det pik du kan klare” Hun kunne ikke bevare sin maske, da hun greb om min tykke kølle, og åbnede sine våde saftige skamlæber: “Du skal bare tage mig, og bruge mig hårdt” udbrød hun undertrykt. Jeg stødte pikken indenfor den varme og saftige fisseindgang, og nød at mærke skedemusklerne omslutte pikhovedet, som en vidunderlig fugtig glat handske.. Mona gispede dybt, mens min stive pik trængte i bund i hendes fissekanal. Vore skamben mødtes, da jeg var helt oppe og i bund, i hendes bløde indre og jeg sagde hæst: “Er pikken stor nok til din frække kusse” Hun så på mig med ophidsede øjne og stønnede: “Åh ja – din pik er skøn, og jeg er helt fyldt ud, aldrig har jeg været så fyldt – åh hvor er det skønt” Jeg trak mig næsten helt ud af fissen, før jeg stødte helt i bund igen. Mona gav et jamrende suk fra sig: “Åhh jaa dog, bliv ved, hårdere hårdere, brug mig, tag mig med din skønne egekølle” Jeg gentog min rytme, og lod tempoet stige, mens jeg nød at se hendes fregnede ansigt blive endnu mere liderligt rødt, og hendes “kontrol” gled væk fra hendes ansigtsudtryk, for hvert stød jeg pumpede pikken i hendes frække fissegrotte.

Hun prøvede at holde sit åndedræt lydløst, men måtte slippe små trodsige udbrud. Jeg fandt hendes ‘modstand’ ophidsende og skiftede tempo. Jeg holdt min elskovsstav presset helt i bund, og vuggede bare mod hendes skamben, så den nu overfølsomme klitoris, blev gnedet, presset og mast af vore bevægelser. Mona åbnede sine vildt ophidsede øjne og udbrød heftigt: “Åååhhhneej – det er ikke – ikke rigtigt – åååhhhh neejj – ååhr jamen – knep mig – åh knep mig dog endnu hårdere” Jeg stødte nu køllen, hårdt og heftigt op i hendes gloende kusse, mens jeg råbte: “Kom så tøs – kom så – jeg skal fylde dig med min varme sperm, fylde dig helt til randen – uuuhhr jaa tag det tøs – Ååhhguud”Min opsparede sperm, skød med raket fart, dybt ind og op i hendes kusse, medens orgasmen gennemrystede hendes krop. Mona gispede efter vejret, og da pulsen igen var nede på et almindeligt leje, var hun igen i “kontrol” og sagde myndigt: “Lad din skønne pik blive oppe i min fissegrotte så længe som muligt” Jeg følte, at hun strammede og slappede sine kussemuskler i en rytmisk takt, mens jeg spurgte: “Er det dig der bestemmer her i huset?” Hun så på mig, før hun smilede let og sagde: “Jeg er den der styrer her i sengen, og det nyder vi begge” Jeg lagde mig ved siden af hende, og kælede med hendes flotte og faste bryster, medens jeg spurgte: “Ved din mand, at du bliver bollet gravid i dag” Hun så skarpt på mig, men jeg gled upåvirket ned, og kyssede de spændte røde brystvorter. Lod samtidigt en hånd, kæle ned over hendes flade mave, gennem den røde kussedusk og fandt den spermfyldte fisse. Mona greb om min pik, og masserede den frækt og direkte, mens hun svarede: “Ja, selvfølgelig ved han det, det var nok ham der foreslog, at vi gjorde det på denne måde”

Jeg lod fingrene blidt massere den spændte klitoris, så Mona gispede lystent igen, og jeg spurgte videre: “Gjorde det så ham liderlig, at du var blevet kneppet til orgasme i aftes” Hun stønnede henrykt af min behandling af sin klit: “uuhhja han var helt vild, og da fyren var kørt, slikkede han min fyldte fisse, og kneppede mig flere gange i træk, det er noget jeg ikke er vant til fra hans side” Min pik var nu næsten stiv igen, så jeg fik Mona til at løfte sine faste ben, så jeg gled under dem, og gned min halvstive tykke pik, op og ned mellem hendes skamlæber, der drev af den indsprøjtede slimede sperm og fissesafter. Min pik gled ubesværet op i den varme kusse. Min hånd fandt igen ned, og gned hendes spændte klit, i takt med min piks ind og udknep, Mona stønnede heftigt: “Uuuuhh det er så frækt det du gør – ååhhrja, bliv ved bliv ved, det er bare så vidunderlig skønt” Jeg bøjede mig ind over hende, og kyssede hende på munden, men hun trak sig væk og hvæsede: “Jeg vil ikke kysses” Jeg lo, og greb om hendes hoved, kyssede hende krævende, mens jeg stødte min nu helstive pik, op i hendes stadig liderlige fissespalte. Hun holdt sine læber presset hårdt sammen en kort tid, men så åbnedes de, og min våde tunge pressedes mod hendes, og hun gav et undertrykt støn fra sig, før hun besvarede mit kys. Jeg fik igen hånden ned til fissen, og masserede den følsomme klit, medens jeg pumpede min tykke lanse hårdt op i bund, i den varme kusse. Mona klamrede sig til mig, og hun fik en ny orgasme, som hun undertrykt jamrede ind i min mund, før hun kastede sit hoved tilbage og halvhulkede: “uuuhhr stop dog – det er for meget det her” Jeg hviskede i hendes øre: “Din mand er her i huset nu – er han ikke” Hun rystede på hovedet, men svarede alligevel jaa. Jeg vred os rundt, så hun lå på siden, og jeg sad på knæ med hendes ene flotte ben over mit lår. Hun jamrede og stønnede, mens jeg råkneppede hendes villige fisse og jeg stønnede: “Nu skal din mand høre, hvordan du skal pules fremover tøs”

Det var vildt at tage hende nu, al den ‘kølige’ kvinde var væk, og erstattet af en pikgal tøs, der hulkede og småskreg ud i en køre af vildt liderlighed. Sveden tapløb fra mig, men jeg kunne bare holde ud, og så skete det. Mona holdt pludselig op med at jamre, og jeg følte hele hendes krop spændtes. Hendes kusse strammede pragtfuldt, om min sprængklare pik, og så skreg hun sin orgasme ud i rummet: “UUHGUDDOG KNEP MIG – KNEP MIG NU – ÅÅHRFORFANDEN – ÅÅHRFORFANDEN – KNEPPPPP MIG” Min sperm sprang endnu engang i tykke fede sprøjt, ind i hendes grådige livmodermund, mens kussen knugede som en skruestik om piklansen. Vi lå gispende og forpustede, mens min pik krøllede sig sammen, og gled ud af hendes fisse. Hun hviskede: “Du har ret, min mand er i rummet ved siden af, og jeg er sikker på, at vi gerne vil møde dig, så han kan se dig give mig sådan en omgang en anden dag, men i dag er du nødt til at smutte”. Jeg kyssede hende let og spurgte: “Hvorfor det når han er hjemme?” Hun rødmede igen og sagde: “Vi får et besøg af en anden tyr i aften, så det er nok bedst at gøre sådan” Jeg så lidt overrasket på hende, og hun lo lidt genert: “Jeg er i ægløsningsperioden i denne weekend, og jeg skal have jer alle 6, så vi ikke ved, hvis sæd der giver resultat.” Jeg fik tøjet på, medens hun blev liggende på sengen og sagde: “Du finder selv ud, men ring til os igen, så vi kan gentage det her, det er det bedste, frækkeste og skønneste pik jeg endnu har fået, og er ret sikker på, at min mand gerne vil se på, når jeg får din kølle af en pik, i min fisse igen. Har, står garanteret med stiv pik, og venter på, at komme til at kneppe mig, så snart du er gået.”. Jeg forlod huset stille og roligt, med afslappet pik, og helt tomme nosser. Pungen spændte ikke mere, så jeg var godt afslappet i kroppen.

Inden jeg lukkede hoveddøren kunne jeg høre Morten sige til Mona: ” Det er det frækkeste jeg endnu har oplevet sammen med dig, også selvom jeg ikke deltog selv. Jeg lurede nogle gange ved døren, og kikkede ind af nøglehullet. Sikker da en stor pik fyren havde. Jeg vil gerne se dig blive kneppet af den engang helt tæt på” Mona svarede: “Han har også lovet at ringe igen så snart som muligt, og må da indrømme, at det er den skønneste og største tyrepik, jeg nogen sinde er blevet kneppet af. Tyrepikken fyldte min fisse helt ud til bristepunktet. Det er en drøm af en pik, han går rundt med, så det er bare en aftale. Du gerne må se på, eller endnu bedre, at du selv deltager, næste gang han besøger os”. Jeg lukkede yderdøren stille i, og forlod dem. Jeg måtte dog ind på en lille bodega nede i byen, og nyde en enkelt øl, efter den spændende oplevelse, før turen igen gik nordpå.

porno med danske piger