Gift og forsømt kvinde får lysterne tilbage del.2

SPAR MANGE PENGE

Kirsten er gift med Knud, men samliv er der ikke mere af. Kirsten har været i biografen sammen med sin veninde Lis og efterfølgende på café. Her møder de to af Lis’ venner, Per og Ole, og de ender alle hjemme hos Lis, med sex til følge.

Da Kirsten gik fra Lis om morgenen havde hun taget en beslutning, hende og Knud havde ingen fremtid sammen.
I det øjeblik hun trådte ind af døren begyndte Knud at råbe og skrige af hende.
– Hvad helvede har du lavet din hore kælling, skal du nu til at ligge ude og hore hver nat, det bliver der ikke noget af, du kan få et lag tæsk, råbte han.
Kirsten kikkede på ham, – Hvis du havde været et mandfolk i stedet for et skvat, havde vi ikke stået her nu på denne måde.
– Hvad mener du, sagde Knud.
– Vil du gerne vide det, spurgte Kirsten.
– Ja tak, sagde Knud.
Kirsten trådte helt tæt til ham, tog ham mellem benene og klemte til.
– Hvis denne lille regnorm, der er for lille til at kaldes en pik, havde gjort et ordentligt stykke arbejde, havde jeg ikke gået i byen, men den er som resten af dig, en undermåler, jeg har fået så meget pik i nat, så jeg næsten ikke kan samle benene, og jeg kan fortælle dig, at jeg flytter herfra, jeg kan ikke holde ud at se dig og din sofa mere, og hvis du lægger hånd på mig, så kommer du til at fortryde det.
Kirsten gav et stort drej med sin hånd og klemte meget hårdt, Knud faldt med et skrig om på gulvet.
– Skrub ind på din sofa, sagde Kirsten. Kirsten gik ind i soveværelset, fandt en kuffert frem og pakkede sit tøj. Da hun forlod lejligheden, sagde hun til ham, – Jeg henter det sidste når jeg får tid.

En time efter ringede hun på hos Lis-
– Må jeg låne din sofa nogle dage, spurgte Kirsten.
– Lige så længe du har lyst, sagde Lis.

SEX I DAG?

Da de om aftenen sad og snakkede, spurgte Lis, hvad der var sket.
– Det skal jeg sige dig, jeg fandt ud af hvor tomt og indholdsløst et ægteskab vi havde, jeg havde prøvet at hive Knud op, men det var håbløst, han sank længere og længere ned i selvmedlidenhed, ville ikke hjælpes. Da vi så hyggede os, fandt jeg ud af, hvad jeg var gået glip af, og især da Ole ordnede mig, så nu er jeg startet på et nyt liv og vil prøve det hele.
– Det hele? spurgte Lis.
– Det hele, sagde Kirsten, prøve alt både leve livet og sex.
– Ok, sagde Lis, det glæder jeg mig til, du har lyst til at prøve alt.
– Ja, sagde Kirsten, bare det ikke gør ondt.
– Ok, smilede Lis, så kan du starte med at slikke min fisse.
Kirsten sad helt stille, – Kan man det?
– Hvorfor ikke? spurgte Lis. Nu går vi i bad sammen og derefter i seng, jeg længtes efter dig, det har jeg gjort i mange år.

Da de stod ude i badet begyndte Lis at kysse Kirsten, først lidt forsigtigt, derefter mere og mere krævende. De begyndte at tage hinanden på brysterne. Kirsten tænkte, hvad har jeg rodet mig ud i, men det er jo dejligt og begyndte så at sutte på Lis’ brystvorter. De er dejlige, tænkte hun, meget større end mine. De sæbede hinanden ind, vaskede hinanden fra øverst til nederst, de havde det skønt.
– Lad os tørre hinanden og gå ind i soveværelset, sagde Lis.
Som sagt, så gjort, et øjeblik efter lå de i sengen.
– Har du prøvet dette før, spurgte Kirsten.
– Ja, det er sket nogle gange, sagde Lis.
– Så må du lede mig, sagde Kirsten.
– Hvorfor det, sagde Lis, du skal bare gøre ved mig, hvad du kunne tænke dig, jeg skal gøre ved dig.
Kirsten begyndte at kysse Lis, efter et øjeblik begyndte hun noget tøvende at bevæge sig ned ad Lis’ dejlige krop, hun slikkede på halsen, fortsatte til brysterne, der fik en ordentlig omgang. Lis lå og nød det, aede Kirsten i håret, Kirsten slikkede længere nedad, nåede navlen, nussede lidt ved den. Lidt efter fortsatte hun længere ned, kom i tanke om hvad Ole havde gjort ved hende, så hun kørte med tungen lige forbi fissen og ned på inderlåret. Lis lå og gispede. Kirsten kørte tungen op til mellemkødet der fik en ordentlig omgang, og fortsatte derefter op langs den anden skamlæbe lige op til klitten, cirklede omkring den, pirrede den og sugede den pludselig hårdt ind i munden. Lis hoppede og gav et skrig fra sig, Kirsten slap klitten og begyndte at slikke Lis i fissen, hun slikkede og sugede ind i mellem skamlæberne ind i munden, hun tungekneppede Lis, så hun lå og skreg. Så tog hun klitten under behandling, den fik den store omgang, samtidig stak hun 2 fingere op i fissen på Lis, lidt efter var det blevet til 3 fingere og så kom Lis i en kæmpe orgasme, hun kunne slet ikke stoppe, Kirsten lå stille og roligt og slikkede Lis til hun landede igen.

– Det er den bedste orgasme jeg nogensinde har fået med en kvinde sagde Lis, du kan da ikke være amatør med alt det du kan?
– Det er jeg, sagde Kirsten, det er første gang jeg slikker fisse og i aftes blev jeg selv slikket for første gang, det Ole gjorde ved mig var noget af det, jeg gjorde ved dig, og så lidt jeg fandt på.
– Det var pragtfuldt, sagde Lis, medens hun begyndte at kæle for Kirsten, hun legede med Kirstens brystvorter, sugede dem ind i munden og gav dem den helt store tur. Lis’ tunge fortsatte nedad, hun slikkede Kirstens ben lige oppe fra hoften og ned til foden, derefter op på indersiden helt op til fissen. Lis skubbede Kirstens ben op til Kirstens hoved, Lis slikkede så mellemkødet og så længere bagud lige til hun nåede stjernen, Lis pressede så tungen lidt ind i Kirstens anus og vrikkede med den. Kirsten gispede. Lis pressede derefter ganske forsigtig en finger op i anus på Kirsten, mens hun beholdt fingeren deroppe, begyndte hun ganske stille at bevæge tungen mod Kirstens fisse. Da hun nåede fissen begyndte hun at slikke, tungen gled helt nede fra mellemkødet og helt op til klitten og derefter tilbage, alt imens hun vibrerede og kørte ind og ud med fingeren i anus. Lidt efter pressede Lis endnu en finger op i Kirsten, imens fortsatte hun med det specielle slikkeri, ganske langsomt frem og tilbage. Kirsten var nu meget langt ude over kanten, hun lå og rystede og stønnede, pludselig kom hun i en stor orgasme, hun hylede og skreg, kunne slet ikke stoppe.

Da de lå og hyggede, sagde Lis; – Hvad skal du bruge min sofa til, det er da mere behageligt at ligge i min seng.
– Det vil jeg meget gerne, sagde Kirsten, men der er et lille problem.
– Hvad er det, spurgte Lis.
– Jo, sagde Kirsten, vi er nødt til at holde en pause, min fisse har i alle mine år aldrig været brugt så meget som i det sidste døgn, så nu er den ekstrem øm.
Grinende faldt tøserne i søvn i hinandens arme.

Det blev så begyndelsen på et helt nyt liv for Kirsten. Efter et kort stykke tid fandt hun en lille lejlighed. Hun fik hentet sine ting hos Knud, og fik indrettet sig hyggeligt. Hun mødtes ofte med Lis, de spiste og hyggede sig i hinandens selskab.

porno med danske piger