Onani til dickpic og Pussypic

SPAR MANGE PENGE

Kiggede på dit billede igen, ja og så måtte jeg jo tage sagen i egen hånd. Jeg stillede mig foran et spejl, og legede med min pik alt imens jeg lod mine tanker glide op og ned over din krop.

Tina den frække sekretærForstillede mig hvordan du sad og så på mine billeder alt imens du blev mere og mere våd mellem benene, og du til sidst bare måtte røre ved dig selv. Jeg forstillede mig at jeg trådte ind ad døren mens du sad foran skærmen og onanerede til mine billeder, og først blev du flov og undskyldte, men da du så den bule jeg havde fået i bukserne af at se dine fingre glide imellem dine læber, blev du bare mere liderlig.

SEX I DAG?

Du gik hen til mig, og uden at sige noget knappede du mine bukser op og satte dig på hug og tog min pik i munden, den var så stiv at du kunne mærke hver eneste blodåre med dine læber. Du brugte hånden samtidigt med at du slikkede mig kraftigere og kraftigere… Der gik kun 5 minutter før jeg kom med en ordentlig ladning i din mund, men du fortsat bare og blev ved med at sutte…. Og min pik blev aldrig slap nærmeste endnu stivere, og nu ville jeg ha dig….

Jeg tog bestemt fat i dig, og lagde dig foroverbøjet henover bordet, og førte min pikhårdt op i dig, og den smuttede lige ind… Jeg kunne mærke at du var driv våd. Du begyndte at stønne blidt, men jeg kunne mærke på dig at det ikke var nok. Du ville ha den hårdere endnu…. Jeg satte tempoet op og stødte min pik hårdt ind i dig hvergang, jeg kom helt i bund, og man kunne høre hvordan mine lår stødte hårdt mod dine baller. Der var ingen tvivl om at det var det du ville ha, for du begyndte at stønne højere og højere, pludselig skreg du, og jeg kunne mærke på dine sammentrækninger omkring min store pik at du kom, og jeg satte tempoet lidt ned….

Efter du var kommet sat jeg mig i den stol du havde taget dine frække billeder i, og du satte dig henover mig og begyndte at ride mig, første stille og rolig, men du satte hele tiden tempoet en anelse op, og jeg kunne mærke at du allerede var ved at komme igen, lige før du kom, sneg jeg en finger op i din røv, først blev du lidt forskrækket, men du vænne dig hurtigt til det, og kort efter kom du igen, jeg kunne mærke at det var en endnu større orgasme end første gang, for hele din krop sitrede…. Og din sammentrækninger om min pik, gjorde også sin virkning, jeg kom op i dig i den største orgasme jeg nogensinde havde fået….

Kort efter lå vi i din seng, helt udmattede og trætte….

porno med danske piger