Grillaften med fremmed mands store pølse

SPAR MANGE PENGE

Min kone og jer var inviteret til grill aften hos en af mine badminton kammerater og da jeg også viste at den pige-glade Ted også kom, var min opmærksomhed skærpet da vi ankom. Min kone og jeg har ikke det store sex liv sammen, da hun ikke er så meget for sex og da jeg er også efterhånden blevet lidt kraftig, hjælper det da heller ikke på hendes lyst.

Vi er 53 og 49 år gamle og dem vi var sammen med den aften var ca 10 år yngre. Der var kun 7 personer inviteret, 3 par og en single (Ted) Ted var en pæn, slank og med talegaverne i orden, og ikke lige en person jeg synes så meget om.

Aftenen gik sin gang med nydelse af vin imens grillen varmede op og pigerne ditto imens de roede lidt salat sammen. Vi satte os til bordet, og jeg placerede mig imellem Ted og min kone, så hun ikke sådan lige kom i kontakt med ham. Aftenen forløb rigtig godt og alle snakkede med alle, selv min kone og Ted snakkede sammen uden jeg syntes det var ubehageligt.

Da vi skulle rydde af bordet, gik jeg straks igang med at bære ind i køkkenet, imens nogle blev siddende og samlede det brugte på bordet sammen til os. Min kone, Ted og en af de andre gæster sad ved bordet imens jeg gik til og fra med tallerkner mm. En af de gange jeg kom ud fra køkkenet og ud til borden, var min kone begyndt at samle servietter og div op fra fliserne. Hun stod med numsen hen imod Ted, som sad på en stol lige ved siden af.

Da min kone er særlig slank og har en pæn numse i hendes sorte læderbukser, kunne jeg se at det ikke gik Teds opmærksomhed forbi. Jeg gik ind ad døren igen, men stod stille et øjeblik og kiggede tilbage til efter dem. Ted lagde sin hånd på min kones ene balle og da hun ikke sønderligt protesterede kørte han sin hånd ind imellem hendes ben og gnubbede hendes mis uden på læder bukserne. Jeg skyndte mig væk og ud i køkkenet, og havde det ikke så godt. Jeg kendte jo ikke min kones reaktion på Teds berøring, da jeg ikke turde kigge på dem efter hvad jeg havde set.

Vi alle satte os til bordet igen med diverse drinks. Ted og min kone sad nu ved siden af hinanden og jeg havde svært ved at se hvad de lavede.

SEX I DAG?

Resten af aftenen holdt jeg øje med dem, dog uden at de bemærkede det. Men på et tidspunkt skulle jeg på toilet og da jeg kom tilbage havde de begge forladt bordet og var ikke at se nogle steder. Efter at havde siddet lidt sammen med de andre forlod jeg også bordet med den undskyldning at jeg lige ville strække benene lidt. Jeg gik straks igang med at lede efter dem og da jeg næsten havde været hele grunden rundt og ikke fundet dem, kiggede jeg igennem rækværket over til naboen og kunne se nogle skygger i deres have.
Jeg skyndte mig over til nabo indkørslen og listede mig om bag i haven, hvor jeg kunne høre stille latter og fnisen fra min kone.

Nu kunne jeg se dem sidde i samme havestol, min kone oven på Teds skød og Teds arme omkring hende. Jeg listede mig om bag ved legehuset, hvor jeg derfra bedre kunne se dem begge i hel figur. Teds hænder var nu gået på opdagelse på min kones krop, imens hun forsat fniste og grinte ad det. Så skubbede Ted min kone op fra hans skød og nu stod hun foroverbøjet med numsen imod ham, og med hendes hænder placeret på havebordet. Ted tog fat med sine hænder omkring min kones hofter og trak dem langsomt om på hendes baller og klemte dem kraftigt sammen og fra hinannen. Kunne se at min kone nød det, da hun skubbede sin bagdel længere bagud imod ham. Ted rejste sig fra hans stol og stillede sig tæt imod hendes numse og trak den tættere imod ham. Ted tog et skridt tilbage og lagde sin hånd ind imellem hendes baller og gnubbede hende så hun vrikkede rigtig dejligt sexet med hendes numse.

Ted fik vendt hende om og kikkede på hende. Han lynede op for sine bukser og fik hende til at sætte sig på knæ foran ham. Nu havde min kone ikke været den der syntes at slikke pik var det bedste i verden og det var faktisk flere år siden hun havde gjort det på mig. Men Ted fik hende til at åbne sin mund og sutte, så jeg kunne hører det svuppede når han førte den frem og tilbage i hende. Jeg var ikke blevet spor jaloux hvilket overraskkede mig meget, men jeg nød faktisk at se hvad han gjorde ved hende.

Han rejste hende op igen og begyndte at knappe hendes bukser op, men kunne ikke får dem ned forde de var så stramme, så min kone måtte hjælpe til, Hun stod nu i sine hvide små trusser, som jeg var så vild med når hun havde dem på. Hun skyndte sig selv at træde ud af dem, imens hun havde fået et fast tag in Teds pik. Hun slap den ikke før hun havde ført den ind hen foran hendes kusse og hvor nu Ted bare skulle trykke den ind i hende.

Hun løftede hendes ene ben omkring ham og trykkede ham tættere ind imod sig. Ted kunne næsten ikke få lov til at kneppe hende ordentligt, da hun holdt ham stramt helt ind til sig. Han tog derfor en hurtig beslutning og skubbede hende væk og vendte hende om, så hun lå henover havebordet med hendes hvide numse lige ud foran hans pik. Ted pressede hende ned med sin pik og kneppede hende så bordet rykkede fremad og ud fra min kones stønnen, kunne jeg hører hun nød det. Imens de stadig var igang forlod jeg haven og gik ind til selskabet igen, jeg havde set nok.

Lidt senere kom Ted tilbage til os ved bordet med hans sædvanlig humør og snaksalighed, ligesom intet var sket. Jeg var lidt bange for hvor min kone var henne, med efter et kvarter indfant hun sig, faktisk kønnere end nogen sinde. Resten af aftenen gik fint, og vi tog begge hjem i fint humør.

Vi skulle begge på toilet da vi kom hjem og da hun skulle tisse lagde jeg mærke til at hun ikke havde trusser på. Jeg har ikke fortalt min kone hvad jeg så, men har flere gange fantaseret om denne oplevelse.

Fra Knud den lille

porno med danske piger