Kneppet af svigersøn

SPAR MANGE PENGE

Da hun lå på sengen, trak jeg trusserne af hende, og befalede svigersønnen til at slikke hendes fisse. Han tøvede lidt, men gik så straks igen med at slikke. Der gik ikke lang tid før…

SEX I DAG?

Jeg vil lige fortælle en sand historie fra det virkelige liv, som skete for små 14 dage siden. Jeg vil starte med at fortælle at jeg er en mand på 49 år, og jeg har en dejlig kæreste også på 49 år. Hun har en dejlig fast bagdel, ok faste c-skåls bryster, og en lille smule mave. Sådan er det jo når vi er i den alder. Vi har kun kendt hinanden et halvt år, så vi bor ikke sammen.
Min kæreste har 2 piger, én på 17 år og én på 22 år, som begge bor hjemme hos min kæreste. Den ældste pige Sofie, har en sød kæreste på 21 år, og de har været sammen et år.
Det der skete, var en søndag morgen. Sofies kæreste havde sovet hos hende, men hun skulle ned i montionscenteret og træne et par timer allerede kl 9:00. Min egen kæreste gik rundt kun i trusser og en let gennemsigtig nattrøje.
Efter Sofie var taget ned at træne, sad jeg, min kæreste og svigersønnen og hyggesnakkede over morgenbordet. Den yngste datter var hjemme hos en veninde. Den nattrøje min kæreste havde på har nogle store ærmehuller, så når hun sidder rigtigt kan man se en del af hendes bryst gennem ærmehullet. Og det havde jeg godt lagt mærke til at svigersønnen havde opdaget. Jeg begyndte at lave lidt sjov med det, og kunne godt se han blev lidt flov. Uden jeg tænkte videre over det, tog jeg fat i hendes nattrøje, og tvang den til den ene side, så hele hendes ene bryst var blottet. Min kæreste grinte bare lidt af det, og gjorde ikke noget for at forhindre det jeg havde gang i. Jeg sagde til svigersønnen “er det ikke flotte bryster din svigermor har ?”…..”jooo, de er da lækre” sagde han så, med et smil på læben.
Hvad der så fik mig til næste skridt ved jeg ikke, men jeg sagde “ej du skal da se dem ordentligt”, og så trak jeg hendes bluse helt op så begge bryster var blottet for svigersønnen. Min kæreste sagde til mig “hvor er du fjollet, han tænder da ikke på sådan en gammel kone som mig”. Men jeg lod ham kikke på hendes bryster, og spurgte så ” kunne du ikke tænke dig at røre ved dem ?”….og jo det kunne han godt, så han kom over til hende og begyndte at tage på brysterne og massere dem. Og jeg kunne se på min kæreste at hun nød at han tog hende på brysterne. Jeg syntes selv det var frækt og havde allerede fået stiv pik i bukserne.
Jeg tog nu nattrøjen helt af min kæreste, så hun kun have trusser på. Mens svigersønnen masserede hendes bryster, stak jeg min hånd ned i hendes trusser og begyndte at massere hendes fisse. Den er ikke helt glat, hun har glatte skamlæber, men trimmet hår op over. Hun var blevet godt våd, og stønnede af velvære. Jeg tog nu fat i min kæreste, og førte hende ind i soveværelset, og sagde til svigersønnen, “kom med”. Han fulgte med, og da hun lå på sengen, trak jeg trusserne af hende, og befalede svigersønnen til at slikke hendes fisse. Han tøvede lidt, men gik så straks igen med at slikke. Der gik ikke lang tid før min kæreste fik sin første orgasme. Jeg havde i mellem tiden taget mine bukser af, og havde stukket min pik ind i hendes mund, som hun suttede godt. Jeg sagde til svigersønnen, at han skulle kneppe sin svigermor, og han fik hurtigt bukserne af og fik boret sin pik op i hendes våde fisse. Han kneppede hende hurtigt, og efter kort tid sendte han en stor ladning sperm op i hendes fisse, og så fik hun sin anden orgasme. Jeg fik også hurtigt udløsning og kom i hendes mund, som hun slugte med velbehag.

Bagefter aftalte vi at det kun var sket den ene gang, og det ville aldrig komme til at ske igen, og min kærestes datter ville aldrig få noget at vide.

porno med danske piger