Gavekort med pigesex til konen på bryllupsdagen

SPAR MANGE PENGE

Hvad skulle jeg give Julie på vores et års bryllupsdag? Jeg var virkelig i tvivl. Jeg ville gerne give hende noget helt personligt; noget, der viste hende, hvor højt jeg elskede hende og begærede hende. Men det var ikke nemt. Jeg havde ikke penge til at købe hende brillanter og dyre smykker, og hun var slet ikke til dyr parfume. Hun gik også hellere i en gammel T-shirt end raffineret tøj, og hun var slet ikke til frækt og pikant lingeri. Hvad Fanden skulle jeg gøre?
Jeg valgte at ringe til Signe. Signe er vores fælles veninde; faktisk den bedste, vi har. Hun har kendt Julie, siden de begge var syv. Jeg kom ind i samme klasse som de, da jeg var ti. Så Signe kendte os begge rigtig godt.

Signe har aldrig lagt skjul på, at hun var biseksuel. Og jeg har aldrig forsøgt at skjule, at jeg er lidt tændt på Signe. Hvis jeg ikke var blevet gift med Julie, havde jeg valgt Signe. Er Julie så også tiltrukket af Signe? Det har Julie hidtil benægtet. Men efter hvad Signe siger, holder det ikke en meter.

Det blev jeg bekræftet i, da jeg ringede til Signe for at få et godt råd. Vi snakkede om alt muligt; vi har et vidunderligt frisprog, hun og jeg. Det ved jeg, at Julie og Signe også har, når de snakker sammen, uden at jeg er til stede. Julie fortæller Signe de mest intime detaljer om vores sexliv. Mig generer det ikke; jeg nyder at snakke om sex med Signe.

Jeg bad om ideer til en gave til Julie, men Signe havde heller ikke rigtig nogen forslag. Julie kan leve på en sten, og hun var som sagt ikke til hverken frækt undertøj eller dyre dufte. Der var heller ingen idé i at give hende noget musik på cd, for hun arbejder i musikindustrien og har gratis adgang til al den musik, hun vil.

Til sidst kom Signe med en idé.

– Giv hende en omgang massage og en overraskelse.

– En overraskelse? spurgte jeg.

– Mig!

– Hvabehar?

– Ja, giv hende den oplevelse med pigesex, som hun ønsker sig! Tro mig! Det gør hun virkelig! sagde Signe selvsikkert.

Jeg troede ikke mine egne ører. Men Signe lod til at mene det. Min gave skulle være, at Julie fik en slikketur, og hvad hun ellers havde lyst til med Signe, mens jeg kiggede på. Og var med! Hvis ellers alt gik efter Signes plan. Jeg spurgte, hvordan Signe havde tænkt sig, at det skulle foregå. Hun havde masser af forslag. Det lød, som om hun havde haft denne idé længe, for hun havde hele drejebogen klar.

Jeg skulle massere Julie og lade, som om det var opvarmning til hed sex. Så skulle jeg give hende bind for øjnene og binde hende blidt til sengen. Og nu kom Signe så ind i billedet. Hun skulle gemme sig et sted i huset, og så ville hun komme ind og slikke fisse på Julie. Herefter måtte vi se, hvad der skete.

Jeg følte mig ikke helt overbevist. Hvad nu, hvis Julie slet ikke tændte på ideen? Jeg skal ærligt indrømme, at hele ideen ophidsede mig vildt meget, – specielt tanken om at se de to tøser sammen. Men det var trods alt min gave til Julie. Det nyttede ikke, at jeg kun tænkte på mig selv. Hun skulle jo gerne blive både glad, overrasket og ophidset.

– Det gør hun! Tro mig! gentog Signe.

Signe og jeg blev enige om at snakke sammen om lørdagen, hvor Julie og jeg havde bryllupsdag om søndagen. Jeg ventede, indtil Julie var gået i byen; så ringede jeg igen til Signe. Vi blev enige om, Julie skulle have “gaven” om morgenen. Signe ville cykle over til os og vente i carporten. Man kan ikke se vores carport fra huset, så der var ingen fare for, at Julie ville opdage hende. Vi aftalte, at Signe skulle være der klokken ti.

Jeg vågnede lidt før otte. Så stod jeg op og lavede kaffe og gik ind i soveværelset med en bakke med juice, kaffe og brød og ost. Julie sov endnu. Jeg lagde det ”gavekort”, jeg havde lavet på computeren dagen i forvejen, i en kuvert på bakken. Jeg havde også købt en buket røde roser, som jeg havde gemt i carporten. De så heldigvis stadig helt friske ud.

Jeg gav Julie et kys på kinden. Hendes krop var varm efter søvnen; hun duftede dejligt at sig selv. Hun har kun trusser på, når hun sover. Dynen var gledet ned under det ene bryst. Hun slog langsomt øjnene op og smilede til mig med søvnige øjne.

– God morgen, min skat! Til lykke med os! sagde jeg og gav hende endnu et kys.

Hun trak mig ned mod sig og holdt om mig. Jeg kunne allerede mærke, hvordan det rykkede forventningsfuldt i min pik. Jeg var selvfølgelig lidt nervøs ved, hvad hun ville synes om gaven. Men jeg var først og fremmest liderlig. Nu fik hun øje på bakken med roserne og kaffen. Jeg satte den i hendes skød, og rakte hende kuverten med gavekortet. Hun åbnede den spændt.

– Uhmm, massage! Og en overraskelse? Hvad er det? smilede hun.

– Ja, det er jo en overraskelse! svarede jeg dumt.

Vi drak kaffen, og hun undskyldte, at hun ikke havde noget til mig.

SEX I DAG?

– Du har noget til mig hver dag! svarede jeg.

Jeg tog bakken ned af hendes skød og satte den på gulvet. Derefter stak jeg hånden ind under hendes dyne. Dynen lå omkring livet på hende. Hendes bryster sad smukt og tiggede om at blive kysset og kælet for. Det var svært at lade være. Hvorfor skulle jeg også det? Klokken var nu tyve minutter over ni.

Heldigvis var hun med på at indløse gavekortets massage-del med det samme. Hun smed glad trusserne og lagde sig på sengen ovenpå et af de store bløde frottehåndklæder. Massageolien havde vi stående ved sengen. Jeg nød hendes lille faste røv og den velformede ryg, mens jeg varmede olien op i hænderne. Jeg startede med skuldrene og skævede hele tiden til vækkeuret på natbordet.

Hun sukkede af velvære, da mine hænder nåede til hendes bløde men alligevel faste røv. Klokken kvart i ti vendte hun sig rundt, så hun nu lå på ryggen. Jeg fik som altid varmen af at massere hende, så jeg havde nu kun underbukser på. Da mine hænder gled op ad hendes inderlår, kunne jeg næsten mærke fugten fra hendes glatte kusse.

Hun lå med lukkede øjne og et saligt smil om læberne. Hun spredte benene, da jeg nåede helt op. Hun var våd! Tændt og våd. Jeg kunne ikke lade være med at bøje mig ned og sætte munden mod hendes kusse.

Nu var klokken fem minutter i ti. Hun smækkede benene om min hals og lagde hænderne på min nakke. Hendes klitoris var hård og spændt mellem mine læber. Jeg vidste, jeg kunne slikke hende til orgasme på få minutter.

Vi har tit bundet hinanden under sex. Mig siger det ikke så meget, men Julie er vild med det, når hendes bevægelsesfrihed indskrænkes. Derfor protesterede hun heller ikke, da jeg tog de håndjern, vi plejer at bruge og bandt hendes hænder til sengens hovedgærde.

Benene måtte jeg binde med snore fra vores badekåber, da vi kun har to sæt håndjern. Kort efter lå hun spændt ud som et stort X i vores dobbeltseng. Klokken var nu ti.

Jeg tog et tørklæde, hun havde liggende i en kommodeskuffe og bandt det foran hendes øjne. Det var hun til gengæld ikke vant til. Hun fnisede liderligt men også lidt forskræmt. Jeg kunne fornemme, at hun forventede at mærke mine læber mod sin kusse endnu engang, men i stedet listede jeg forsigtigt ud af soveværelset og ud i køkkenet til køkkendøren. Jeg hørte, at hun forvirret kaldte på mig.

Jeg åbnede stille døren. Signe stod der som aftalt. Ingen af os sagde noget. Jeg lukkede hende bare ind og pegede ind mod soveværelset. Signe trak blusen over hovedet allerede, mens hun stod i køkkenet. Da hun på listefødder nåede frem til sengen, havde hun kun trusser på.

Jeg havde set Signes bryster før, engang på stranden. Men det var noget frækkere lige nu. Hendes krop mindede om Julies, der var bare lidt mere af den. Jeg stod med tilbageholdt åndedræt og bankende hjerte. Julie kaldte igen på mig. – Jeg er her, skat! svarede jeg.

Jeg stod nede for enden af sengen. Jeg forholdt mig musestille, da Signe kravlede op i fodenden og langsomt bøjede sig ned mod Julies kusse. Der gik et gisp gennem hende, da Signe satte læberne mod de glatte skamlæber. Julie kunne ikke røre sig, så der var frit spil for Signes tunge.

Mens hun lå på knæ med ansigtet begravet i min kones kusse, trak Signe sine trusser ned. Jeg trådte galant til og hjalp hende af med dem. Med ét havde jeg et frit kig lige op i hendes fjams, der i modsætning til Julies ikke var glat. En tæt skov at sorte hår mødte mine øjne. Skamlæberne var dog barberet glatte.

Julie rørte uroligt på sig, men hun fornemmede også, at intet var som før. Hun kaldte på mig og rørte uroligt på sig. Jeg lagde også mærke til, at hendes næsebor vibrerede.

– Hvem er det? spurgte hun. Hvad sker der?

Jeg blev pludselig opmærksom på, at Signe brugte parfume. En svag blomsterduft, lidt hen af citron, hang i luften.

– Hvad mener du, skat? spurgte jeg med ansigtet næsten ved siden af Signes, så Julie i forhold til retningen kunne høre, at jeg befandt mig mellem hendes ben.

– Det dér er ikke dig! sagde hun. Så kom der en lille pause. Signe slikkede hende stadig.

– Hvad sker dér? gentog hun. Er det dig, Signe?

– Hvad mener du? sagde jeg endnu en gang.

Nu så jeg, at et forklarelsens skær løb hen over hendes ansigt. Hendes læber slappede af igen, der bredte sig et lille smil om hendes læber. Og så sagde hun, at hvem eller hvad det end var, så måtte vedkommende ikke stoppe. Hun havde faktisk gættet det med det samme. Altså at det ikke var mig.

Det var et fantastisk syn. Signe nød lige så meget at slikke Julies fisse, som Julie nød at modtage venindens våde tunge på sine mest private dele.

Jeg følte mig pludselig lidt til overs, så jeg smed underbukserne og kravlede op i sengen til Julie. Hun havde jo gennemskuet os, jeg var sådan set ikke i tvivl om, at hun var klar over, at det var Signe, der lå mellem hendes lår. Jeg kravlede hen ved siden af hendes ansigt og bøjede min stive pik ned mod hendes læber. Hun tog den glad og taknemmelig ind i munden.

Der forblev den, indtil hun var nødt til at dreje ansigtet væk fra mig. Simpelthen fordi hun kom. Hun kom i den mest tordnende orgasme, jeg havde oplevet i lang tid. Da hun var faldet lidt til ro, bad hun om, at jeg løsnede hende og fjernede bindet for øjnene. Jeg gjorde, som hun sagde. Hun var ikke spor overrasket over at se Signe, der stadig lå mellem hendes lår. – Til lykke! sagde Signe.

– Med hvad? spurgte Julie.

– Din bryllupsdag, selvfølgelig!

– Nåh, jeg troede du mente noget helt andet, grinede Julie.

Så drejede hun sig rundt i sengen og skubbede blidt Signe ned at ligge på ryggen, og sekunder senere så jeg det, jeg aldrig havde troet, jeg skulle se. Min kone, der slikkede fisse. Og hold da op, hvor hun nød det.

Jeg kravlede ned bag Julie og stak min stive pik op i hendes våde kusse. Mens hun slikkede veninden til orgasme, pumpede jeg min stive stav op i hendes igen og igen, så jeg til sidst selv kom i en endeløs orgasme med sprøjt efter sprøjt; kun sekunder efter, at det var lykkedes Julie at slikke Signe til orgasme. Ikke af samme voldsomhed som den, Julie fik. Men alligevel.

– Var det min overraskelse? spurgte hun mig med et glad smil.

Jeg nikkede. Hun drejede hovedet lidt og så først på Signe og så på mig.

– I må gerne overraske mig igen en anden gang, sagde hun.

Forfatter: Mara

porno med danske piger