Hit på et chatforum

Mens han stadig havde hele sin hånd oppe i min røv, prøvede han også at trykke sin tykke pik op. Efter en tid hvor han trykkede mere og hvor jeg ømmede mig højlydt…

Så er jeg her igen, og vil fortælle en oplevelse jeg havde igår. Jeg sad og kedede mig, så det endte med at jeg loggede på en god gammel dansk chatside, hvor jeg tidligere har haft held til at få en fed sexoplevelse. Dagen igår var ingen undtagelse.

Jeg havde siddet og chattet en times tid, da en ung fyr kaldte mig personligt, og spurgte efter hvad jeg søgte. Jeg svarede ligeud, at jeg søgte en fyr der havde lyst til at være den aktive part i en sexleg, og gerne hos ham, da jeg ikke har mulighed for den slags herhjemme.

Vi chattede lidt frem og tilbage om specielle ønsker og den slags, og blev til sidst enige om at jeg skulle komme hjem til ham. Han boede i en Københavnsk forstad, ikke så langt fra mig, så det tog ikke lang tid at komme i tøjet og så derover.

Da jeg kom ind ad hans hoveddør, var det første han sagde: "Smid tøjet. Det altsammen!" Uhh det lovede godt det her. Så kaldte han mig ind i soveværelset, hvor han lå på sengen med en slap pik mellem benene. "Sut den stiv!" befalede han, så jeg lagde mig på sengen med mit hovede på hans mave, og gik til opgaven med stor iver. Han havde sat en pornofilm igang på computeren, så der var lidt lækkert at kigge på imens.

Det varede ikke længe, før jeg mærkede hans lem rejse sig i min mund, og snart stod den stiv og strunk.
"Læg dig på siden med røven mod mig!" lød kommandoen, så jeg lystrede og vendte mig i den ønskede stilling. Nu vil jeg lige indføje, at jeg normalt ikke er til underkastelse og den slags, men denne gang var det lidt anderledes. Det kriblede så dejligt i underlivet, og jeg lå ikke længe før jeg mærkede hans pik mod min stjerne. Han spredte med hænderne mine balder vidt fra hinanden, og lod spidsen lege omkring min stjerne, inden han forsigtigt trykkede hårdere og hårdere. Pludseligt gav stjernen efter, og han lod langsomt sin pik finde vej dybt ind i min sultne numse.

Sådan lå vi en tid, mens jeg fik lov at vænne mig til følelsen af hans pik, der dunkede og pulserede i min følsomme røv, og det varede ikke længe før jeg ikke kunne ligge stille med min røv, men begyndte at køre den i cirkler rundt på hans maveskind, hvorved hans pik blev masseret på alle mulige lækre måder. Snart tog han med et fast greb fat i begge mine balder, og begyndte fast at styre legen. Ind og ud kørte han sin dejlige pik, og jeg følte at den gradvist voksede og tilsidst blev så stiv som var den af stål. Pludseligt trykkede han den så dybt i bund, og brummede sagte mens hans pik eksploderede i mit indre. Jeg mærkede en varm fornemmelse helt op i maven, og troede at det nu var slut, men nej. Stille fortsatte han med at køre lidt rundt i min røv, mens hans pik langsomt blev slappere, og til sidst faldt ud af sig selv.

Så mærkede jeg noget andet blive trykket mod mit savlende hul! Det var tre af hans fingre, der begyndte at spile mig ud, langsomt men sikkert, indtil han kunne få endnu en finger ind. Det var en vellystig følelse der spredte sig som ild i hele min underkrop, og jeg krummede mig sammen, så han bedre kunne komme til. Jeg blev næsten helt væk i den salige rus, men kom tilbage til nuet, da han bestemt pressede den sidste finger med ind, og nu prøvede at få hele hånden op i mig. Efter nogle forsøg, hvor han hele tiden fik mere og mere smørelse fra min røv, lykkedes det ham at få hånden ind, helt til håndleddet. Åhh, det gjorde på en gang ondt, men samtidig på en utroligt ophidsende måde, og det varede ikke længe inden jeg kunne mærke at det også havde en vis virkning på ham. Hans pik begyndte at røre sig, indtil den igen var stiv og kampklar. Nu fik jeg prøvet noget som jeg aldrig havde troet muligt.

Mens han stadig havde hele sin hånd oppe i min røv, prøvede han at trykke sin tykke pik derind også. Efter en tid hvor han trykkede mere og mere, og hvor jeg ømmede mig højlydt – det gjorde fakstisk ret ondt – blev han enig med sig selv om at det ikke kunne gå på denne måde. Han trak langsomt sin hånd til sig, og da den forlod min røv med et svup, stak han pikken ind i mig, væltede mig om, så jeg nu lå på maven, pressede en pude ind under min mave, og begyndte at kneppe mig vildt i røven. "Når ikke du kan tage den som jeg vil, skal jeg kneppe dig som den tæve du er!" hvæsede han, og der gik da heller ikke mange øjeblikke før han fyldte mig med sperm for anden gang den nat. Mens hans pik blev slap, begyndte han at spørge mig ud, om hvad jeg syntes om tre- eller firkanter, og om jeg nogensinde havde været midtpunkt i sådan en. Det havde jeg ikke, men indrømmede at jeg ofte havde fantaseret om det. Så trak han sin nu helt slappe pik ud, og befalede mig at blive liggende præcis som jeg lå, uanset hvad jeg hørte.

Jeg hørte ham gå ud på toilettet, og efter en kort stund, hørte jeg ham gå ind i stuen, og tænde for TV. Jeg må være døset hen, for jeg vågnede ved at det ringede på hoveddøren. Han gik ud og åbnede, og jeg hørte en sagte mumlen ude i gangen, men det var for lavt til at jeg kunne høre hvad der blev sagt, og hvem det var der var kommet. Nu kom han ind, og sagde "Nu kigger du ikke, men lader bare ske hvad der vil, det bliver kun dejligere for dig."

SEX I DAG?

Nu blev jeg lidt urolig, for det var jo ikke til at vide hvad han havde planer om, men det fandt jeg hurtigt ud af. En hånd, noget slankere end hans, tog fat i min pik, og begyndte at lege med den. det tog ikke lang tid før den stod med en pæn rejsning, noget jeg ikke har oplevet i lang tid. Jeg kunne mærke at der var et eller andet ved den hånd, og så gik det op for mig. Den var beklædt med latex!

Jeg skulle hurtigt finde ud af hvorfor den var det. Nu kom der en halvstiv pik ind i mit synsfelt, og jeg blev beordret til at sutte den stiv. Det var ikke den første fyrs – den kendte jeg jo efterhånden ret godt – og dette blev senere bekræftet. Nu begyndte den latexklædte hånd at lege med mit hul, og da der jo var masser af smørelse, tog det ikke lang tid, før der kom to, tre, fire og til sidst hele hånden derop. Og så stoppede den. Nu mærkede jeg lidt uro bag mig, madrassen blev trykket yderligere sammen, og jeg mærkede en pik ved mit hul! Denne gan var der ingen tvivl om at det var fyr nr. 1, for jeg havde jo stadig en pik i min mund. Denne gang gik det lettere for ham at få pikken ind, samtidig med at den slanke hånd var oppe i mig, og jeg blev fyldt ud til hvad jeg troede var bristepunktet.

Nu føltes det som om hånden i min røv, tog fat om piken samme sted, og holdt om den inde i mig, en meget mærkelig følelse, især fordi pikken jo samtidig begyndte at køre frem og tilbage med fornyet energi. Dette kunne ikke blive ved, og der gik da heller ikke længe før pikken eksploderede i min røv. og derefter blev trukket ud. Samtidig forsvandt hånden, og den pik jeg hidtil havde haft i min mund, trak sig også tilbage.

Jeg tænkte at det ville være rart med en pause, men inden jeg fik sagt noget, kom der et enormt tryk på min ringmuskel. Jeg gispede højt af overraskelse og til dels smerte, for det var noget koldt og ufatteligt hårdt der pressede på. Da det ikke lod sig gøre at presse det ind i mig, kom den slanke hånd tilbage, og begyndte at lege i min røv med al den sperm der var samlet der. Jeg fandt så ud af at det var for at bruge det som glidecreme, for snart kom det nu knap så kolde tilbage, og denne gang pressede det sig længere og længere ind, samtidig med at det blokkede min røv mere og mere ud. "Kan du lide følelsen af en hård dominerende pik i din røv?" blev jeg spurgt af en feminin stemme. Fuck! Han havde inviteret en kvinde med ind. Det passede jo godt med den slanke hånd. "Bare rolig", sagde hun: "Jeg skal kun forberede dig til næste trin". "Hvad er så det" fik jeg gispet frem. "Bare vent og se" sagde hun, og fortsatte med at bore tingen rundt i min røv. Pludseligt var det som om den var helt inde, og min røv lukkede sig sammen om den.

"Hvad er det du har stukket i mig" spurgte jeg kvinden. "Det er det sidste nye indenfor legetøj. En buttplug af glas". Aha, tænkte jeg, det forklarer den kolde fornemmelse, som jo nu havde fortaget sig, da den nu var blevet varmet op af min krop.

Nu blev mine øjne dækket af noget stof, og jeg begyndte at protestere. "Det er bare en sikring for at du ikke kan se hvem der deltager, så du ikke senere selv kontakter dem" blev der svaret. Det beroligede mig nu ikke meget, men jeg var besluttet på at få det hele ud af denne frække oplevelse. Jeg havde ingen fornemmelse af hvor lang tid der var gået, og egentlig var jeg ligeglad. Hvis de kunne holde mig på mærkerne på denne måde, ville jeg ikke klage.

Nu blev buttpluggen fjernet fra min ømme røv, og efterlod en snurrende følelse af tomhed. Så blev jeg hjulpet op på en varm krop, og jeg mærkede nu en dejlig pik i min røv igen. Den begyndte langsomt at køre ind og ud, til den var godt fedtet, og så mærkede jeg endnu en pik der trængte ind i mig! Åhhh, jeg blev nu kneppet af TO pikke, og samtidig beluret af en kvinde. En kvinde om hvem jeg intet vidste, udover at hun havde en slank hånd, som kunne lide at lege i en røv. Jo, hun havde også en besnærende, og særegen duft, muligvis en parfume.

De to pikke arbejdede sig langsomt op til et klimaks, som bare måtte ende ud i en eksplosion af sved og sperm i min godt udblokkede røv. Ja, udblokket, men kun for at trække sig sammen om disse to stålstolper der igen og igen gik til bunds i min røv. En følelse af at jeg nu igen blev udvidet, og så skete det. Den første pik gav sig til at rykke, og spermen kom ud af den som i varme tykke stråler. det satte den anden igang, og der blev gryntet og brølet, indtil de begge var færdige med at fylde mig til randen med sperm.

Nu trak de sig ud, og heldigvis lod det til at de var færdige med min krop, for de talte om at sætte sig ind og få en øl inde i stuen. "Gør i det" sagde kvinden, "jeg har ikke fået min fornøjelse endnu, så jeg fortsætter lidt endnu". Som sagt så gjort, de to mænd forlod rummet, og tilbage var der kun kvinden og mig.

Lidt nervøst spurgte jeg "Hvad er så dine hensigter med min arme krop?" "Åh, det er ikke så meget din krop jeg vil bruge, som noget andet" sagde hun, hvorefter hun plantede sin våde liderlige fisse over min mund, og gav mig besked på at slikke hende til hun kom. Jeg legede lidt med at suge hendes skamlæber ind i min mund, og sagde så at det var for ubekvemt, og om ikke jeg kunne få lov at ligge øverst. Jo, men du må ikke kigge, for jeg vil ikke at du genkender mig. svarede hun.

Nu kunne jeg få lov at lege med hendes fisse samtidig med at jeg lod tungen udforske den. Jeg rodede lidt rundt i sengen med mine hænder, og fandt det jeg søgte, buttplug’en af glas. Varsomt førte jeg det kolde glas ind i hende, indtil hun gispende spurgte hvad jeg dog gjorde ved hende. "Det samme som du gjorde ved mig, så nu kan du selv mærke hvordan det føles". Pluggen gik i bund, og jeg gav mig til at bearbejde hendes klit. Hun jamrede sig så højlydt at en af mændende kom ind for at se hvad der skete, og han blev inspireret af synet, for med det samme stak han sin pik op i mig, og sagde at jeg bare skulle give hende hvad hun havde godt af.

Efter en tid spændtes hendes krop som en spændt flitsbue, og hendes krop rystede i ekstase, mens den ene orgasme efter den anden rullede over hende. Det blev for meget for manden, og endnu en gang blev min røv fyldt med varm sperm, hvorefter han trak sig ud. "Se at gør jer færdige, vi skal snart gå" sagde han ind i rummet inden han gik. Kvinden lå og stønnede efter sin udløsning, stadig med pluggen i sin fisse, og jeg satte mig nu overskrævs på hende, så jeg havde hendes bryster mellem mine lår. Sådan gav jeg mig til at spille min pik ud over hende, for jeg ville altså også have noget ud af dette uventede møde. Hun protesterede kun svagt, da jeg begyndte at lege med hendes fisse og pluggen der sad i den, imens jeg langsomt arbejdede mig op til et klimaks. "Kan du ikke tage den glasting ud, og kneppe mig rigtigt" spurgte hun. Jo, der var da ikke noget jeg hellere ville, så jeg tog forsigtigt pluggen ud, og erstattede den med min varme pik. Langsomme stød til at bearbejde hende, og så tilsidst spurten der ville afgøre hvem der kom først. Det viste sig at blive næsten uafgjort, for da hendes fissemuskler begyndte at trække sig sammen, måtte jeg overgive mig, og sendte hele ladningen op i hendes sjaskvåde fisse.

Dette viste sig at blive afslutningen på en hektisk nat. Et øjeblik efter hørte jeg manden og kvinden gå, jeg blev befriet for mit blindfold,og efter en hurtig øl, begav jeg mig hjemad.

Der gik nu nogen tid, hvor jeg ikke tænkte meget over denne seance. Jo, det gjorde jeg dog. De næste fjorten dage var jeg så øm, og min røv snurrede lyksaligt når jeg gik, så det undgik jeg ikke.

En dag hvor jeg er inde i SuperBest for at handle, får jeg pludseligt et flashback, og synes at jeg kan fornemme den duft af kvinden som havde leget med min røv. Jeg kigger mig omkring, men har ikke en chance for at vide hvem blandt de forskellige kvinder, der kan være tale om, før en nydelig midaldrende dame stiller sig ved siden af mig, og med en sensuel stemme som gik lige i pikken spørger mig om jeg ikke vil være venlig at række hende et glas der står på en af de øverste hylder. Naturligvis vil jeg det, og da jeg rækker mig efter det, kan jeg mærke hendes hånd strejfe mine balder. Forfjamsket får jeg givet hende hvad hun bad om, og med et stille "Tak", og et underfundigt smil går hun videre.

Jeg kan ikke lade være med at opleve hele natten i tankerne, mens jeg begiver mig hjemad, og vel hjemme, må jeg tage en hurtig dukkert under en kølig bruser.Da jeg har tørret mig, og skal til at samle mit tøj samme, falder en lille seddel ud af den ene bukselomme.

Med sirlig håndskrift står der en adresse, og et klokkeslet. En kuldegysning af forventning løber igennem min krop, og jeg kan dårligt samle mine tanker resten af dagen, i forventning om hvad der vil ske, når jeg møder op på adressen.

porno med danske piger