I sommerhus med min mor

Hun kiggede på mig. ikke mine øjne, men min pik. hun havde nok sidst set den, dengang hvor jeg var så lille, at det var hende, som badede mig. – brusekabinen er jo ikke så stor…

Det var sommerferie. jeg er et enebarn på 17 år. jeg var i sommerhus med mine forældre. min mor var 54, og min far 57. min far var chef i et stort firma, så vi så ham sjældent. da vi endelig havde en hel uge, med os alle tre samlet, besluttet vi os for at tage i vores sommerhus i det vestlige jylland. et luksus sommerhus, med swimmingpool og sauna.
det var den første dag, efter ankomsten, og vi sad og spiste morgenmad, da min fars mobil ringede.
– ja, det er **** Johansen.
..
samtalen sluttede efter et par minutter. den havde lydt ret alvorlig.
– satans. Erik har lavet fejl i årsregnskabet. det er en nød situation. jeg kører til kontoret.
fars kontor lå på amager. det ville tage ham mindst 3 timer at nå derover.
– jeg laver arbejdet, og kommer tilbage i morgen.
allerede et kvarter efter, var han kørt af sted i sin mercedes.
mor var irriteret over det. de var aldrig sammen uden han blev afbrudt af kontoret.
– nå Jonas. hvad skal vi så lave i dag?
spurgte hun mig.
– vandet er lunt og solen skinner. skal vi gå ned og bade?

et par minutter senere, var vi på vej ned af en sti, som gik gennem klitterne, og ned til vandet. jeg havde blå badeshorts på, og min mor var iført en sort bikini. hun havde en stor, rund røv, og bløde, faste bryster. store bryster. de var fantastiske i forhold til, at hun var 54 år. derhjemme i helsingør, gav mine venner mig kommentarer om at hun var lækker. jeg plejede bare at grine med, og sige at de havde en pervers tankegang, men nu så jeg at de havde ret i det de sagde. hun lignede en gud. lige til at tage.

SEX I DAG?

efter lidt tid i vandet, gik hun op og lagde sig på et tæppe. hun lå og slangede sig i solen. jeg svømmede ned ad stranden. jeg gik op på land, og hernede, var der en masse unge piger. når de løb rundt i bikini, med hoppende bryster, blev man medtaget, men jeg vendte blikket tilbage, til der hvor jeg kom fra, og så min mor ligge i solen. ved mig selv tænkte jeg, at hun var skøn og sexet. det var jo kun en fantasi. ikke virkelighed.

men da jeg kom tilbage, og hun lå med bikini overdelen taget af, havde jeg lyst til at slikke hende på halsen, og massere hendes bryster. ‘nej. det må du ikke, Jonas’, tænkte jeg.

vi kom tilbage til sommerhuset lidt over middag. efter saltvandet på min krop, gik jeg ud i bad. vi havde ikke lås på døren, så min mor kom ud. gennem bruseforhænget, sagde hun at hun også ville gå i bad, efter mig.
– du kan da bare komme ind.
sagde jeg med en håbefuld tone.
hun smilte ved sig selv, og tog badetøjet af.
– okay
hun kom ind. brun i kuløren, runde bryster, let behåret fisse. hun kiggede på mig. ikke mine øjne, men min pik. hun havde nok sidst set den, dengang hvor jeg var så lille, at det var hende, som badede mig.
– brusekabinen er jo ikke så stor, Jonas
sagde hun, og kom helt nær mig, under de løbende vand. hun vred sig, da hun gned sæbe på kroppen. hun tog også hele hånden ned til fissen, og gned den. hun stønnede.
– mor dog. onanerer du?
grinte jeg.
– jeg står jo foran en 17-årig dreng, med en pik større end jeg har prøvet den. det gør mig liderlig.
jeg blev meget overrasket over min mors måde at tale på. det var rart.
hun havde den samme fantasi som mig, kunne jeg fornemme.jeg slukkede for vandet, og gik ud af brusekabinen. hun gik også ud. da hun bukkede sig ned, for at samle sin bikini op, blev hendes skamlæber helt blottet. jeg stræjfede dem med min hånd, som om det ikke var med vilje. i sekundet jeg rørte hende, stønnede hun.
– bliv ved!
sagde hun.
hun bukkede sig ned igen, og jeg kunne se indgangen til hendes skede. jeg kørte min fingre let over. diskret. jeg satte mig på hug ned bag hende, og førte hovedet hen til hende. da jeg rørte hendes skede med tungen, stønnede hun dybt.
– din far giver mig aldrig noget.
sagde hun, med støn i stemmen.
– din søn vil give dig alt det du kan holde til!
sagde jeg, og begyndte at slikke hende på klitoris. mens hun stod foroverbøjet, mistede hun balancen på grund af nydelsen.
– skal vi ikke gå ind i sengen?

vi gik ind i sengen, og hun lagde sig ned. hun var godt våd. der løb saft ned af hendes inderlår. hun lå på siden. jeg kom hen og lå bag ved hende, lige som når man ligger i ske. min store pik var stiv. rigtig stiv. da jeg lå bag hende, løftede jeg hendes øverste ben, og gled let op i hende nedefra. langsomt kørte jeg ind i hende. da jeg kom i bund, stønnede hun. i denne stilling, kunne jeg med den ene hånd massere hendes stive brystvorte, og med den anden, berøre klitoris. hun kunne virkelig lide det.
– ja. Jonas. jeg har opdraget dig godt!
jeg kom i bund igen. støn. jeg satte tempoet op, og nydelsen blev fordoblet.
– JA! JA! JA!
lød det fra hende. efter fem minutter, ville hun have den anerledes.
– læg mig op på bordet!
sagde hun. jeg lagde hende på bordet, og spredte hendes ben, på hver sin side af mig. ,in pik pegede lige ud. mod hendes skede. nu, fra denne vinkel, kunne jeg tage hende hårdere. meget hårdt. hun stønnede som aldrig før. ind og ud. ind og ud. støn. støn. hun kom i orgasme. jeg trak mig ud, og så hende ligge på bordet mens hun rystede af nydelse.
– godt klaret søn!
sagde hun efter det var ovre.
– ville du tage mig bagfra? det vil din far ikke gøre.
jeg stilte hende foran mig, og hun bukkede sig ned. hendes røv var god, stor. med den ene hånd, på hendes balde, og den anden på min pik, kom jeg et par centimeter ind i hendes røvhul.
– AV! jaah. jaah.
hun kunne lide smerten.
– længere ind, søn.
jeg kørte længere ind, kom i bund. hun stønnede hårdt, da jeg kom helt ind. hendes skede var stadig meget våd, og jeg kørte to af mine fingre ind. hun nød det. jeg kørte videre i hendes røvhul. helt ud, og helt ind. langsomt, så hun blev desperat efter mere.
– JAAAH! søn.
hun lukkede øjnene af nydelse. hendes røvhul strammede om min pik. det var rart og varmt. efter lidt, blev jeg helt stiv, og det dirrede i mine nosser.
– jeg kommer nu. skal jeg trække mig ud?
advarede jeg hende.
– nej, søn. jeg vil have dit varme sperm i min røv
sagde hun. og så med det samme, sprøjtede jeg ud i hendes røv. hun kunne mærke det, og nød det.da hun var fyldt op, trak jeg mig ud, og lagde mig på sengen. hun lagde sig ved siden af.
– godt din far aldrig er hjemme. det er godt med noget tid, bare dig og mig.

 

porno med danske piger

One thought on “I sommerhus med min mor

  1. En Mors kusse er den bedste for en sådan ung fyr at blive oplært i, jeg lærte meget af min mor da jeg var 17, åh hvor det dog skønt, da min pik kom ind i hendes dejlige kusse med de røde hår.

Comments are closed.