Janne, min chat- og telefonsex veninde

Min mobil ringede. Eller rettere sagt: Den vibrerede. Den lå i min buskelomme og sendte små vibrationer direkte ind i mine nosser. En ganske behagelig fornemmelse i øvrigt.

Jeg fik fisket den op med noget besvær, da jeg sad i min bil.. På nummeret kunne jeg se, at det var Janne, min chat- og telefonsex-veninde.

– Hej, Tiger! Sig noget frækt til mig, fnisede hun.

Hun havde ringet på mit hjemme-nummer, hun kunne ikke vide, at jeg havde stillet telefonen om til min mobil. Tilfældigvis befandt jeg mig i nærheden af Brønshøj, hvor hun bor.

– Hej søde, sagde jeg. Ro i trussen, du! Er du nu liderlig igen?

– Jeg er altid liderlig, det ved du godt! Fnisede hun videre.

Jeg traf Janne på chatten en aften for over et år siden. Vi sludrede om alt muligt, og selvfølgelig endte chatten også med, at vi snakkede sex. Det var en chatgruppe, der hed Kinky, så vi udvekslede ikke ligefrem bageopskrifter.

Da vi havde chattet sammen et par gange, vovede jeg det ene øje og gav hende mit telefonnummer, vel vidende, at hun ligeså godt kunne være en mand, der lod som om, han var en pige, eller en stor grim ko i stedet for den 25-årige skønhed, hun beskrev sig selv som. Der gik kun to minutter, inden telefonen ringede.

Den var god nok. En pige var hun i hvert fald. Sådan gik der et par måneder, indtil jeg foreslog, at vi mødtes. Det var hun ret betænkelig ved, selv om vi både i telefonen og på chatten havde dyrket de mest afsindige former for sex. Men hun indvilligede og foreslog en café midt i byen en lørdag eftermiddag.

Hun kom, men hun havde taget en veninde end! Vi konverserede høfligt en halv times tid, og derefter gik der fire uger, førend jeg hørte fra hende igen. Men nu vidste jeg, hvad hun hed og hvor hun boede, – og jeg vidste, at hun var ”ægte”.

Hun var en 25-årig kvinde, som måske ikke ligefrem var model-smuk, men sød og fræk at se på, veltrænet og livsglad og lidt fandenivoldsk på en dejlig måde. Men altså også forbeholden på en måde, jeg ikke havde gennemskuet endnu.

Da hun ringede næste gang, undskyldte hun, at hun havde taget veninden med. Men hun mente, at det ville tage magien af vores ”forhold”, hvis vi gjorde det til virkelighed, og at hun foretrak et ”virtuelt forhold”.

Den forklaring åd jeg, og de følgende måneder talte vi sammen med jævne mellemrum, somme tider også uden, at der blev talt sex. En aften ringede hun f. eks. bare og spurgte, om jeg var i live og havde det godt! Da jeg havde bekræftet begge dele, smuttede hun igen!

Men nu sad jeg altså i bilen, under en kilometer fra hendes hus. Hun troede, at jeg sad hjemme i min lejlighed, over 40 kilometer fra, hvor hun boede. Jeg undlod at fortælle, at jeg var så tæt på hende, men faldt ind i hendes snak, mens jeg drejede ned ad en af de mange små villaveje i Brønshøj.

– Hvad har du lyst til i aften, min skat, spurgte jeg.

– Uhhh, til det hele, tror jeg! Til alt det frække, du kan finde på!

Det var som regel op til mig at tage initiativet, men hun faldt hurtigt ind i rollen, med mindre jeg havde fundet på noget, som ikke lige passede hende den aften. Så ledte hun mig på rette spor.

– Hvad har du på? Spurgte jeg.

– Jeg har da ikke noget på, skattemand! Det har jeg da aldrig, når jeg snakker med dig, svarede hun kælent.

– Har du barberet fissen? Fortsatte jeg.

– Den er altid barberet, det ved du da godt. Sådan kan du jo bedst lide det! Sagde hun, så liderligheden næsten drev ud af telefonen.

– Du gi’r mig ståpik, din lille frækkert, svarede jeg, mens jeg rullede ned ad den vej, hun boede på.

Nu skulle det altså afprøves, om hun kun var narrefisse og til telefonsex, eller om hun også var til noget mere. Eller i det mindste turde se mig i øjnene. For et eller andet sted var jeg ved at være træt af legen.

– Hvad nu, hvis jeg pludselig ringede på døren, lige nu, sagde jeg. Hvad ville du så gøre!

Hun havde slet ingen mistanke. Måske anede hun ikke, at man kunne stille sin fastnet-telefon om til mobilen. Teknologisk var hun temmelig uvidende.

– Uhh, jeg ville tage din stive pik, stønnede hun, og så skulle du selvfølgelig se efter, om jeg har barberet mig ordentligt! Svarede hun.

SEX I DAG?

Jeg stoppede bilen et par huse fra hendes og lukkede forsigtigt bildøren. Jeg vidste, at hun boede alene på førstesalen i en villa. Der var selvfølgelig lys deroppe.

– Min pik er så stiv, sagde jeg, fortæl mig, hvad du vil gøre ved den!

– Jeg vil da slikke den, Bassemand, sådan som jeg plejer! Påstod hun.

Den er meget god, tænkte jeg, hun har aldrig set min pik, men hun taler om den, som om hun ejer den og som om den er hendes kæreste legetøj.

– Vil du ha den i numsen i aften? Spurgte jeg, samtidig med, at jeg ringede på hendes dør.

– Vent lige lidt, det ringer på døren, sagde hun. Ude fra trappestenen kunne jeg høre hendes dør åbne sig og hendes trin ned ad trappen. Der blev tændt lys i gangen. Der var mørkt i hele resten af huset.

– Selvfølgelig vil jeg ha dig i røven, Tiger, det ved du da! Bliv lige hængende, forbliv stiv….sagde hun.

Og så åbnede hun døren. Hun stod stadig med telefonen for øret. Hun var naturligvis ikke nøgen, men iklædt et sæt fritidstøj, lyserødt og i velour. Håret var sat op. Det var lidt vådt, kunne jeg se. Hun havde tydeligvis været i bad, og hun havde sikkert ligget i det varme vand og var blevet liderlig.

– Hej, sagde jeg blot!

Hendes øjne blev et øjeblik store og forskrækkede. Så smækkede hun døren i for næsen af mig. Jeg tog telefonen op til øret igen for at høre, om vi stadig havde forbindelse. Det havde vi ikke! OK, tænkte jeg.

– Det var altså bare det!

Men pludselig gik døren op igen. Janne stod og kiggede lidt på mig. Så lyste hendes ansigt op i et smil.

– Der tog du godt nok røven på mig, sagde hun.

– Det var jo lige det, jeg var midt i, da jeg ringede på, svarede jeg med et grin.

Hun vinkede mig indenfor.

Jeg gav hende et kys på kinden, som om vi var gamle venner. Det var jo kun anden gang jeg så hende. Samtidig tog jeg fat i stoffet på hendes velourdragt.

– Nøgen, hva? Ha!

– Det kan jeg da blive, sagde hun. Jeg kiggede udforskende på hende.

– Du er ikke længere bange for, at magien forsvinder eller sådan noget? Spurgte jeg.

Hun tøvede lidt.

– Jeg er nok mere parat til det virkelige liv nu, sagde hun, på en underlig stille måde, der fik mig til at forstå, at selv om hun var nok så liderlig, skulle jeg alligevel træde varsomt.

Vi gik op i hendes lille hyggelige lejlighed, der bestod af to små værelser, som sjovt nok begge to havde altaner. Jeg stille mig foran hende, aede hende over kinden og så hende dybt ind i øjnene.

– Du har altså gjort mig ret nysgerrig nogen gange, sagde jeg. Og det har eddermame også været skægt og frækt! Vil du hellere have, at jeg går?

Hun svarede ikke. I stedet tog hun stille og meget graciøst tøjet af, først overdelen, så bukserne. Hun var nøgen indenunder. Nu stod hun helt nøgne og sårbar foran mig.

– Jeg er bare blevet skuffet så mange gange. Men det her, det er bare sex, ikke osse? Sagde hun stille.

Nu var det op til mig at undlade at svare. Jeg gik hen til hende og holdt om hende, mens jeg kyssede hendes nakke og hals. Jeg lod et par fingre løb ned ad hendes rygrad og videre end mellem revnen mellem balderne.

Så slap jeg hende og trak selv tøjet af. Derefter tog jeg hende i hånden og trak hende med hen mod hendes seng, der stod klar. Hun havde sikkert ligget i den i sit fritidssæt, da hun ringede til mig. I baggrunden kørte fjernsynet, men lydens var slået fra. Jeg skal ikke trætte læserne med, hvad der sket de næste tre timer.

For da lå Janne og jeg bare og snakkede, Om alt mellem himmel og jord, men mest om os selv, vores erfaringer og vores forventninger til livet. Men pludselig tog pokker ved hende. Hun rullede et øjeblik rundt på ryggen, strakte sig som en kat i solskin, hvorefter hun krummede sig sammen og kravlede ind over mig.

Og nu tog hun min pik i munden og slikkede mig stiv, sådan som hun havde gjort i telefonen masser af gange. Når vi lavede telefonsex, var det altid mig, der styrede forløbet. Jeg besluttede, at hun skulle bestemme det hele nu.

Men hun gjorde faktisk en masse af det, som vi også havde foretaget os i det virtuelle rum. Hun slikkede mig, jeg slikkede hende. Hu satte sig på mit ansigt og kørte fissen rundt over hele mit hoved. Hun var i øvrigt ganske rigtigt helt glatbarberet. Hun lod mig slikke sine tæer, sine armhuler, sine bryster. Hun log mig bide i sine skamlæber og nappe i hendes klitoris end læberne.

Og hun endte med at hente en plasticflaske med creme, som hun smurte på min pik, hvorefter hun satte sig hen over mig og styrede min fede stav direkte op i sin røv. Hun lod sin krop glide ned over pikken, indtil hendes glatte kusse ramte mine kortkippede pikhår.

Da hun sad godt og solidt tømret fast på min pik, tog hun mine hænder og trak dem op til sine bryster. Og på hendes håndbevægelser fik hun mig til at forstå, at jeg skulle tage lige så hårdt, som hun havde bedt mig gøre, når vi legede over telefonen.

Jeg maste og æltede hendes bryster og brystvorter. Jeg gned på hendes klitoris og fik lirket to fingre op i hendes kusse samtidig med, at min stive pik forblev i hendes røv.

Jeg endte med at tømme mig i hendes tarm, efter at hun havde fået orgasme, primært på grund af min tommelfinger, der bearbejdede hendes kilder.

Da hun udmattet faldt sammen over mig, og jeg mærkede, hvordan min pik blev slap og nærmest sivede ud af hendes røv sammen med spermen, lå vi som gamle elskende og holdt om hinanden. Pludselig kiggede hun op.

– Kører du så nu? Spurgte hun, sådan lidt overrumplende.

– Ikke, hvis du gerne vil have jeg bliver! Svarede jeg.

– Bliv! Sagde hun.

Det er tre måneder siden. Jeg er der endnu!

porno med danske piger