Hvem får mest på den dumme? og hvad er max antal sexpartner?

Hvem får mest på den dumme? og hvad er max antal sexpartner?

Hvor mange har du været i seng med? Og hvor mange syntes du er acceptabelt?

En nylig undersøgelse foretaget af datingsitet Match.com viser, at de danske kvinder i højere grad end de engelske, franske, italienske, spanske, hollandske og tyske kvinder gerne vil have noget seksuel erfaring fra deres sexpartner.

Mange er meget nysgerrige på, eller måske frygter hvor mange sexpartnere deres nuværende kæreste egentlig har haft. Hvor mange har du haft? Stem venligst ærligt 😉

Loading poll ...
Kommer snart....
HVOR MANGE HAR DU HAFT SEX MED?
HVOR MANGE HAR DU HAFT SEX MED?

du skal ikke sige hvor mange du har haft sex medFor mens italienerne gennemsnitligt havde svært ved at acceptere, at en mand havde haft mere end 15 seksualpartnere bag sig og hollænderne 18, så fandt de danske kvinder det okay, at en mand havde været sammen med op til 40 kvinder. Det optimale tal for danskerne var dog 22. Det skal ses i sammenligning med italienerne på 9, hollænderne på 10, englænderne på 12, franskmændene på 14, tyskerne på 15 og spanierne på 16.

For mændenes vedkommende var 15 det ideelle tal for kvinder, hvilket er en klar streg under, at mænd foretrækker erfaring fra for jomfruelighed.

SEX I DAG?

Men hvilken type mand er det som har nedlagt flest kvinder?

Nej det er ikke badboy typen, men den ellers så udskældte metromand der klare sig bedst, når det gælder den ædle kunst at forføre det smukke køn.

Og ikke nok med, at kvinderne vil have en forfængelig mand, der gør meget ud af sig selv – de vil også have en mand, der selv synes, han er lækker. Det viser således en undersøgelse fra universitetet i østrigske Graz.

Forskerne konkluderede, at mænd med tre ikke voldsomt tiltalende personlighedstræk fik mest sex. Der er konkret tale om narcissime, machiavellinisme og psykopati, hvilket dækker over henholdsvis overdreven selvoptagelse, kølig manipulation og antisocial adfærd.

Undersøgelser blev til på baggrund af 90 personer, der deltog i tre speeddating-events. Her skulle personerne give hinanden karakterer alt efter, om de ville være venner, have et engangsknald eller indlede et længere forhold.

Kvinder vil helst have en selvcentrerede mand til de uartige engangsfornøjelser.

Sex handler heldigvis om meget andet end tørre tal. Og et lille antal sexpartnere er ikke lig med manglende erfaring. Par der bliver sammen i længere tid kan ofte eksperimentere mere end de, der blot har engangsknald, siger datingsekspert Kate Taylor fra Match.com til den engelske avis Daily Star.

– Ligeledes kan et meget højt antal partnere antyde en manglende lyst til at binde sig, eller at en person elsker at få et kick af selve jagten.

porno med danske piger