Kneppede min gamle kammerat i røven!!!

For 1 års tid siden mødte jeg en af min venner som jeg havde gået i skole og vi kom i god snak. Vi blev enige om at tage i byen sammen nu det var blevet fredag. Jeg bliver nød til at tage hjem og få et bad først, fordi jeg havde arbejdet sent.

Matt And Aaron First TimerDa vi kom hjem til mig sagde min ven sikke en flot og stor lejlighed du har. Tak sagde men det er nu ikke min alene jeg deler med en anden ven. Han er lige henne hos nogle bekendte sagde jeg. Ok sagde min skolekammerat. Men jeg vil smutte i bad så du kan se lidt tv imens. Okay svarede han.

Imens jeg stod i badet kunne jeg høre noget der rumsterede men tænkte ikke mere over det. Da jeg gik og ind på mit værelse sod min kammeret henne ved vinduet helt nøgen. Wow sagde jeg du har ikke noget tøj på. Nej svarede kom hen til mig sagde han. Nej tak det er ikke lige mig svarede. Han grinte lidt sagde så det tror jeg ikke din pik er enige med dig i og ganske rigtigt min pik stod stiv op.

Ha-ha grinte jeg lidt nej måske ikke. Kom nu sagde han, jeg gik hen til ham og han tog straks hånden til pikken og kørte hånden op og ned. Lækker pik du har sagde ham, det har jeg altid vist du havde, jeg har bare ikke se den stiv før.

Han gik på knæ og tog den i munden og sutter det bedste han kunne, mmm ja dejlig pik du har stønne han, Jeg smilte mens vi kiggede hinanden i øjerne.

SEX I DAG?

Efter han havde lege med min pik med munden rejste han sig og gik hen til vinduet igen og vente sin røv imod. Stik pik op i min røv søde. Ahh jeg ved ikke sagde jeg det er kun pigerne jeg gør det ved svarede jeg. Jamen det her er ikke spor anderledes en piges røv sagde han igen. Jeg tænkte mig lidt og sagde okay, men kan du ikke flytte dig fra vinduet der er jo ikke noget for. Skidt med det svarede min ven og jeg kan også bedre støtte mig til karmen fordi den er så høj.

Jeg gjorde finger våd og stak den og i røven og sagde du har ret der ikke den store forskel på røve. Og han smilte og sagde nej vel.

Jeg stak nu pikken op i ham og han stønnede lidt åhh jaa endelig får jeg din pik op i mig og han stønnede videre og jeg satte farten op. Det var helt vild at bolle ham og jeg tænkte ved mig selv der skal nok være der ser det her men der var jo ikke noget at gøre og jeg forsatte.

Efter et stykker foreslog jeg han skulle ride min pik og det var han naturligvis med på og han red mig så selv hans pik blev stiv jeg kunne se det i spejlet på væggen virkelig fræk og jeg tog fat i hans hofter og pressede ham ned over pikken. Åhhhhhhhhhh jaaaaaaa bol min røv søde gør det nuuuuuu.

Hvad vi ikke vidste var at min anden ven var kommet hjem og havde kigget i døren og åbnede døren og sagde Nå du er til den side og jeg svarede forvirret ja det er jeg da. Ha-ha og smed tøjet og sutte min anden ven fra skolen. Det ser liderligt ud sagde og vi smilte til ham.

Efter dette lade min 2 venner sig på alle 4 og jeg bollede dem på skift imens den stønnede og tungekyssede hinanden sikker en fræk aften og det gjorde ikke noget vi ikke kom i byen den aften.

Vi gik i bad alle 3 og imens vi stod satte din sig på knæ og satte begge deres munde og min pik og deres ramte hinanden og de kyssede hinanden.

porno med danske piger