Kneppede min søns kæreste der var gået kold i druk

Fandt min søn og hans kæreste dødberusede liggende nøgen på hans værelse og sove efter de lige have haft sex.

Der er grænser for hvad en mand kan modstå!

Jeg kom for nogle år siden hjem kort efter midnat, jeg havde tilbragt natten på den lokale pub, og havde inden jeg smuttede fortalt min 16-årige søn, at han ikke skulle have nogen i huset, mens jeg var ude i byen.

Da jeg kom hjem og gik ovenpå, fandt jeg en tom vodkaflaske på gulvet i gangen, jeg vidste, at han havde drukket den, så jeg bragede ind på hans værelse klar til at fortælle ham det ikke var ok, men da jeg åbnede døren, lå han på sit værelsesgulv ved sengen, med bukserne nede om knæene og sin slappe pik hængende ude, med et brugt kondom liggende på gulvet ved siden af sig.

Hans jævnaldrende kæreste var der også og lå hen over sengen med fødderne hængende over siden og trusserne hængende fra hendes højre ankel, begge var døddrukne, og det var tydeligt, at de havde haft sex, eller i det mindste prøvet til før de gik kolde.

Alt i alt er han en god dreng, og jeg var ikke rigtig vred på ham for at være ulydig og have nogen i huset, eller drikke min vodka, faktisk fik situationen, det at se dem i den pinlige situation mig bare til at smågrine.

Da jeg så på hans pige, der lå på sengen, virkede det som et spild, og lidt som om hun var blevet efterladt der som en gave kun til mig, kunne mærke jeg blev tændt af synet, det at hun lå der helt tilgængelig og nærmest bød sig til.

Det er klart, at min søn brugte kondomer, hvilket var godt at se, at han var forsigtig og brugte beskyttelse, mig på den anden side, jeg kunne ikke kneppe med det åndsvage gummi på, jeg gør det på den naturlige måde.

SEX I DAG?

Jeg trådte op til sengen, løsnede og smed mine bukser, da jeg nærmede mig, jeg holdt om hendes tynde lår og vendte hende lidt rundt, så løftede jeg hendes nederdel helt op og blev ikke mindre liderlige af at se hendes lille skaldede fisse, jeg gav min pik et par ryk med hånden, så den blev helt hård og klar til action.

Jeg masserede hendes klitoris med spidsen af min pik og lod den så glide ned ad hendes revne, før jeg skubbede den ind i hendes varme, stramme fisse, “Her kommer Fu ut-fuutt-toget.” Jeg var selv småfuld, så jeg talte med mig selv, jeg løftede hendes t-shirt op over hovedet og kærtegnede hendes forholdsvis store bryster og nev i de strittede brystvorter, mens jeg stødte ind og ud af hendes meget stramme fisse.

Hun er en lille fræk tøs, hun så så skøn ud, især med min pik langt inde i hende, hun stønnede og bevægede hovedet fra side til side, mens hun nød en ufrivillig orgasme,  jeg kneppede hendes stramme hul der nærmest malkede min pik, “Det er rigtigt, prinsesse, du” har en ordentlig mandepik indeni dig nu, jeg skal nok give din sultne fisse hvad den fortjener, bare rolig skat.”

Jeg holdt hendes ben op mod mine hofter i trillebørstilling, og pumpede hende godt og hård, så hendes mellemstore bryster gyngede rundt, og så kom jeg hårdt inde i hende, hendes stramme fisse klemte min pik som en tandpasta tube, jeg tømmer min pik for sperm oppe i hendes ungepige fisse.

Da jeg trak min pik ud, sprøjtede den et par gange mere og jeg dryppede den sidste sæd på hendes venusbjerg og mellem kønslæberne.

Jeg gad ikke engang rydde op efter mig selv, jeg efterlod dem bare der og gik ind på mit eget værelse og direkte i seng, veltilfreds med en glad tømt pik.

Jeg havde det ikke dårligt med at kneppe min søns kæreste, i hvert fald ikke med det samme, det kom dog et par måneder senere, da han og hans pige fortalte mig, at hun var gravid, men de forstod ikke hvorfor, da de altid havde brugt beskyttelse, jeg fortalte dem, at kondomer ikke altid er 100 % sikre.

Men jeg vidste, datoerne passede sammen, hun blev gravid den aften, hvor jeg kneppede hende, babyen var min, men jeg vil aldrig fortælle min søn det eller for den sags skyld nogen andre – altså med undtagelse af jer der læser med her.

Det ser ud til, at jeg har et hemmeligt barn på vej – Ups!.

Frække Flavia får i alle huller Tag med på en heftig og forrygende rejse ind i Frækkens hemmelige verden, hvor intet er for vovet og ingen grænser eksisterer. I Frække Flavia får i alle huller bliver du præsenteret for en fantastisk lækker babe, som er klar til at forføre dig med hendes umættelige sexlyst.Flavia er en pige, der ikke kender til det ord, der starter med nej. Hendes saftige krop er som skabt til at blive udforsket og tilfredsstillet, og hun inviterer dig med på et vildt eventyr fyldt med liderlighed og lyst. Hendes runde, naturlige bryster kæmper om din opmærksomhed, og det er kun begyndelsen på denne hedenske fest.Uniformer får Flavias frække fantasier til at blomstre, mens hun pirrer dig og lægger sig tilrette for at modtage dig i alle hendes velvoksne åbninger. Hun er en mester i kunsten at få pikken til at eksplodere af ren nydelse, og hun vil have dig til at stikke den ind alle steder, du begærer.Glem alt om hæmninger og lad dig rive med af Flavias sensuelle magnetisme. Så er du klar til en uforglemmelig oplevelse, hvor Frække Flavia er midtpunktet for din lyst og begær. Tøv ikke med at opleve denne sexbombe i aktion, for hun venter kun på dig og dine hemmelige lyster. Lad os sammen indfri dem og få en fræk oplevelse, der får dig til at komme igen og igen.

porno med danske piger