Kneppet af min ven

Han kørte den helt i bund og begyndte at kneppe min røv, jeg stod ind over sengen mens han bare gennem kneppede mig, imens jeg spillede min pik af…

En dag havde jeg min ven på besøg og vi sad og spillede ps2. På et tidspunkt spurgte han om jeg nogensinde havde prøvet sex med en anden dreng. jeg måtte svare at det havde jeg ikke. det havde han heller ik, men han ville gerne.

Så spurgte jeg om vi skulle gøre det, det ville han gerne (jeg var egentlig blevet liderlig og det samme var han kunne jeg se).

Vi skyndte os at få tøjet af og han satte sig på knæ og begyndte at sutte min stive pik. jeg stønnede og begyndte at mundkneppe ham. jeg sagde til ham at jeg ville have den i røven og at der stod nået han kunne smøre sin pik ind i ude på badeværelset. han kom hurtigt tilbage med det, og smurte så sin pik ind i det og mit hul fik også en tur.

SEX I DAG?

Pludselig stak han en finger ind og kneppede mit hul med den. “ååh ååh ja” stønnede jeg og han gjorde det hurtigere og hurtigere. efter et par minutter tog han finger ud, men ligeså hurtigt den var ude, ligeså hurtigt var hans pik inde.

Han kørte den helt i bund og begyndte så at kneppe min røv. jeg stod ind over sengen mens han bare gennem kneppede mig, imens jeg spillede min pik af, men han sagde at det skulle han nok gøre for mig.

Jeg kunne mærke hans pik vokse i mig så han kneppede bare hurtigere og hårdere, også skete eksplotionen oppe i mig. efter nogen sekunder trak han sig ud, jeg spurgte om jeg ikke skulle slikke den ren, hvilket han self. sagde jo til.

Da han var helt ren, var det hans tur. jeg tog smørelsen, smurte min pik ind i det og også hans røv. jeg stak self. også ind finger i røven på ham og begyndte at finger kneppe ham, men i stedet for at putte min pik i røven på han, begyndte jeg at slikke hans hul, hvilket gjorde ham mere liderlig.

Jeg stoppede og nu stak jeg den indenfor. han gav et støn fra sig da den var i bund, og begyndte at kneppe hans hul. min pik begyndte at vokse og inden jeg nåede at gøre noget kom jeg oppe i ham. han sagde “fuck det var dejligt”, og jeg kunne kun svare ja mon ikke.

Så gjorde han min pik ren og slikkede alt spermen af med nydelse.

Da han var færdig tog vi tøj på igen, men jeg tror ik det var sidste gang vi hyggede os på den måde *sf*

porno med danske piger