Min mor er luder del.2

SPAR MANGE PENGE

Efter min debut som lille luder var jeg konstant våd. Jeg tænkte på pik hele tiden. Jeg prøvede også et par klassekammerater på toilettet, men de kunne ingen ting, jeg ville ha mænd! Jeg legede med mig selv hver dag og var allerede klar på at jeg skulle prøve igen meget snart.

Jeg brugte ventetiden på at studere mor. Både når hun var sammen med mændene og når de aftalte hvad der skulle ske. Jeg havde fundet et helt perfekt gemmested inde på Kundeværelset.

Der gik temmelig lang tid før jeg fik muligheden igen, næsten 2 uger og jeg var ved at gå til Jeg måtte snart ha noget!!

Så en dag kom min mor og fortalte at en kunde havde betalt for hende i 10 timer og at han kom og hentede hende om to dage. Hun instruerede mig i hvad jeg skulle sige hvis der kom nogen når det kun var mig der var hjemme.

Hun havde selv sin telefon med og hun ville ringe når de var færdige. Det skulle udnyttes tænkte jeg. Jeg skyndte mig ud og købe noget frækt tøj og nogen højhælede sko med nogen af de penge jeg havde tjent sidste gang.

Det var som om hele huset rungede da mor og hendes kunde lukkede døren efter sig. 10 timer havde jeg og hun ringede inden hun kom hjem. Jeg skyndte mig ud til indgangen åbnede døren og vendte skiltet så der stod ledig. Min fisse skreg og mit hjerte hamrede løs.

Jeg havde virkelig svært ved ikke at lege med min glatte hamrende våde lille fisse. Ding dong lød det så nede fra rummet. Jeg stivnede af spænding, bare han var god… bare han ville og ikke havde tænkt sig at afsløre hvad jeg havde gang i. Skridt for skridt gik jeg mod rummet hvor kunden ventede, med blikket stift rettet mod døren som kom nærmere og nærmere for hvert skridt jeg tog.

Jeg kunne nærmest høre mit hjerte banke, da jeg førte en gele agtig hånd op til håndtaget. “Hej” sagde jeg til en flot mand på omkring de 40 år. Jeg havde en kort lille kjole på der sad tæt om taljen og stoppede halvt nede over ballerne, så man kunne se en lille hvid G-streng vise mine små pigebalder.

“Min mor er ikke hjemme i dag, men hvis du har lyst vi da snakke lidt sammen”. Manden kiggede på mig, ja han slugte mig faktisk med sine øjne “skal vi gå herind og snakke” sagde jeg og førte den overraskede mand med ind i det rum hvor mor også plejede at invitere mændene ind for at lave aftaler.

Jeg viste ham plads i sofaen og satte mig på skødet af ham, så hans hånd kom til at ligge på min nøgne balde. Så lagde jeg mig tæt ind til ham så min mund var ud for hans øre “hvad kunne du tænke dig at gøre ved mig” sagde jeg så kælent som muligt “vil du ha jeg slikker din pik eller vil du kneppe min lille våde fisse” hviskede jeg i hans øre. Jeg kunne mærke hans kæmpe pik vokse i hans bukser.

Han kiggede nervøst på mig og sagde “jeg har kun 500, kan jeg få et blow” ..

” Jo men vil du da ikke kneppe mig” røg det skuffet ud af mig “din pik er så dejlig stor, du må få lov for 1000 kroner”

Han fandt 1000 kroner frem og jeg viste ham med et stort smil op på kundeværelset, tog imod pengene og bad ham om at tage tøjet af. Så gik jeg ud og hentede et kondom i størrelse ekstra large og skyndte mig ind igen. Jeg var spændt på om jeg kunne tage den store pik og om det ville gøre ondt. Jeg vidste, at hvis det gjorde ondt skulle jeg ikke vise ham det.

Smørelse var på ingen måde nødvendigt det løb nærmest ud af mig.

Da jeg kom tilbage til værelset var han helt nøgen og hans pik var stor …. meget stor. Jeg tog kun mine trusser af og gik hen til manden, satte mig på knæ foran ham og gav ham kondom på. Jeg var ved at blive god til det for jeg havde trænet på en dildo jeg havde købt.

Da kondomet var på plads lagde jeg ham ned på sengen og halv satte/ halvt stillede mig hen over hans pik, så den var ud for mit lille hul. i forhold til hans store pik var det et meget lille bitte hul. Jeg sørgede for at smøre pikken godt ind med mine safter og placerede den så der hvor den skulle ind. Jeg var meget nervøs for om jeg kunne klare det. Da den var lige der hvor den skulle være og jeg havde skubbet en lille smule af hovedet ind, slap jeg med benene så jeg brugte al min vægt til at få hans mega pik ind i mig. Jeg brugte kun fødderne til at holde balancen.

Så skete det. Lige så stille gled jeg ned over den store pik. Centimeter efter Centimeter forsvandt den ind i mig til den vel var godt halvejs inde, men absolut helt i bund.

Hold da helt op en fed følelse. Fuldstændig fyldt ud og helt udspilet. Det gjorde ondt ja, men det var også sindssygt godt!!

Stille begyndte jeg at bevæge mig op og ned af “stolpen” og der gik ikke mange minutter før han sprøjtede kondomet fuldt. Han så helt vild ud i øjnene og da han var færdig, sagde han at det var den bedste orgasme han længe havde fået.

Han sagde tak og gik med et lille kindkys. Jeg der imod havde ikke fået nok og skyndte mig at vende skiltet til ledig igen. Det var stadig kun 50 minutter siden mor var gået.

Der kom selvfølgelig nogen ind i mellem som jeg ikke havde lyst til at være sammen med. Så skyndte jeg mig at tage et par store håbløst umoderne jogging bukser og en striktrøje på, så gik jeg ud og sagde “Mor har ikke tid i dag, undskyld at vi ikke har fået vendt skiltet”. Så gik de slukøret igen og jeg ventede ca. 5 min. så vendte jeg skiltet igen.

Den næste der kom var en mand på ca. 30 år. Han var lidt overvægtig, dog ikke fed. Han så rigtig godt ud, såd’n lidt bad boy agtig, med et tæt korttrimmet skæg og kronraget hoved. Han så ud som om han ikke hørte til blandt de fattige. Jeg skyndte mig at åbne døren og sagde så igen det med at mor ikke havde tid, mens jeg kælent snoede mig rundt om ham og sagde “min mor ved ikke hvad jeg laver, men kunne du måske ha lyst til en lille 14 årig tøs som mig”.

Han kiggede på mig med et smil og jeg trak ham med ind i aftale rummet, satte ham ned og satte mig på skødet af ham. Jeg lagde mig ind til ham kyssede ham blidt på halsen og sagde “fortæl mig hvad du har lyst til”

der gik et par sekunder så sagde han “Bare det at du er 14 er en af mine største fantasier. Hvis du ikke er sart, så har jeg lyst til at lege en leg hvor jeg misbruger dig og ydmyger dig”.

SEX I DAG?

“ok” sagde jeg nervøst mens jeg kunne mærke safterne plaske ud af min fisse. “hvor længe 1 time” han rystede på hovedet to viste jeg spørgende med mine fingre, han nikkede.

“det kommer til at koste dig 10.000, men så må du gøre hvad du vil. Dog skal du stoppe hvis jeg siger regnbue” han kiggede på mig og så sagde han “hvor ligge nærmeste bank” Jeg guidede ham vej og da han kom tilbage ca. 2 minutter senere tog jeg både imod pengene og hans sygesikringskort, som jeg gemte som sikkerhed for at han ikke gjorde mig fortræd.

Jeg gik ind på kundeværelset hvor han sad og ventede. Da jeg kom ind sagde han hårdt “kom her hen” han lod sine fingre gå på opdagelse på min krop og pillede tøjet af mig.

Jeg gik ind i den rolle han havde betalt for og sagde som en lille skræmt pige “aarrrhj hvad laver du.. lavæer… du skal ikke røre ved mig der” mens jeg gjorde et meget svagt forsøg på at slippe væk.

Han tog fat i mit hår og hev temmelig hårdt i det, mens han sagde “nu skal du bare gøre som jeg siger” “aaauuu lavæeeeer” sagde jeg igen. Han kom med et accepterende smil, som for at fortælle mig, præcis sådan. Han tog sine bukser af og afslørede en meget stiv pik.

Den var ikke lige så stor som den jeg lige havde fået, men den var heller ikke lille.

Han tvang mit hoved helt ned over den ved at hive mig ned i håret og så pressede han sin pik helt ned i halsen på mig. Der holdt han mig fast så jeg slet ikke kunne få luft. Jeg begyndte at sprælle med mine arme for at signalere at jeg var nød til at trække vejret. Så begyndte jeg at slå ham på låret med den ene hånd og så lod han mig få luft.

Jeg hostede og hakkede efter luft og før jeg kunne nå at sige noget, tvang han mig ned over pikken igen. Det samme skete, men så begyndte han pludselig at mund kneppe mig hårdt. Meget mod min vilje kunne jeg mærke at min fisse blev mere og mere våd af den hårde behandling.

Det var som om at det med slet ikke at kunne andet end at adlyde var noget af det mest ophidsende jeg havde prøvet endnu. Han kneppede løs i munden på mig og lige pludselig holdt han igen mit hovet helt låst, så jeg igen ikke kunne få vejret og så kunne jeg mærke hans sperm sprøjte ned i halsen på mig, mens han brølede som en stor løve. Fuck han var en mand. Stor, Stærk, Dominerende, selvsikker og tog lige det han ville. Hvis jeg nogen sinde skal ha en kæreste skal han være som ham.

Uden at holde pause efter sin orgasme tog han mig ud på toilettet, satte mig på gulvet i badet og tissede ud over mig. Det var meget uventet, han havde godt nok sagt at han ville ydmyge mig, men jeg havde alligevel ikke ventet det her.

Jeg var fast besluttet på at denne dejlige mand skulle ha lov til at få det han ville. Jeg følte en sær tiltrækning til ham, en fornemmelse af at hvis jeg var hans, ville ham kunne beskytte mig mod alt.

Så jeg åbnede stille min mund og førte den ind under hans gyldne stråle så han ramte mig lige i munden, mens jeg kiggede på ham med et underdanigt blik. Det smagte faktisk godt !! Lidt salt, lidt bittert og lidt af sperm. Jeg slugte det også. Jeg var faktisk overasket over at jeg bare gjorde de her ting. Men han skulle være helt tilfreds. Han havde trods alt betalt 10000 kroner og så var han pisse lækse.

Han var tydeligt glad for min indsats og hans pik var stor og stiv igen. Jeg sad stadig på knæ foran ham. Han rejste mig bestemt op ved at løfte mig under armene “vask dig du stinker” sagde han ophidset. Han stod og så på mens jeg gjorde mig ren til ham, så slæbte han mig igen ind på værelset og lagde mig på alle 4 på sengen.

Han hamrede sin pik op i mig, så jeg hylede af lyst. Hans pik var så lækker og perfekt oppe i mig. Han holdt hårdt fat på siden af min balder og bankede løs, mens jeg blev ved med at stønne/jamre.

Så stoppede han trak pikken ud til min store forvirring og så mærkede jeg pludselig noget mod mit røvhul. Jeg kunne godt gætte hvad han ville og blev meget bange, jeg glemte alt om stopord og sagde bare “neeej du må ikke hører du neeeej” Han pressede nådesløst sin pik mod min jomfru røv og blev ved med at presse mens han nu også hev mig i håret.

Tårerne trillede ned af min kind “Aaauuuuu auuu auuu hylede jeg op” jeg tror ikke jeg hverken før eller siden har oplevet en sådan smerte. Han blev ved og ved. Det var som om han aldrig ville Stoppe og da han kom i bundt, ventede han ikke, men begyndte bare at kneppe løs. Igen skete der noget mærkeligt. På trods af at det stadig gjorde ondt begyndte det også at være ekstremt dejligt.

Mine klynk blev erstattet af stønneri, mine tanker om at han var ond blev igen erstattet med dem om at han var en rigtig mand der tog det han ville. Jeg kunne ikke lade være med at føre min hånd ned mellem mine ben og pludselig sortnede alt. Jeg kom og kom og hylede og var helt ligeglad med alt omkring mig råbte ting som “kneeeeeep miiiiig taaag miiig jaaaaahhhh for helvede hvor er du gooouuuu”. Jeg besvimede faktisk af hans behandling. Jeg ved ikke hvor længe jeg var væk, men da jeg vågnede var det ved at hans pik blev trukket ud af min røv og tvunget tilbage i min mund.

Her blev jeg beordret til at gøre den ren og så fik jeg for anden gang al hans sperm i munden. Han smagte stadig fantastisk og jeg følte mig dybt forelsket i ham. Han kunne have bedt mig om at tage med ham, have sagt han ville ha sine penge tilbage. Jeg havde gjort det. Jeg ville være hans lille tøs for altid, men det skete ikke. Han tog i stedet sit tøj på mens han fortalte mig hvor dejlig jeg havde været og at det var alle pengene værd.

Jeg hentede hans sygesikringsbevis og skyndte mig at skrive mit private telefon nummer på en lille seddel, som han også fik “du ringer bare en anden gang” sagde jeg. Jeg kunne næsten ikke gå da jeg gik ned for at lukke ham ud.

Jeg var fast besluttet på at jeg ikke skulle have flere i dag, selv om der stadig var næsten 6 timer til mor var færdig.

Det holdt dog ikke, for selv om jeg ikke havde vendt skiltet, var jeg kun lige blevet færdig med at rydde op og bade da jeg så at en af mine klassekammeraters far kom. Det skulle altså udnyttes!!

Han gik ind på trods af skiltet og satte sig ned og ventede. Jeg åbnede døren ind til venterummet og det eneste jeg gjorde var at stikke en hånd ud af døren og med min pegefinger sige kom. Han rejste sig og gik igennem døren, mens jeg stadig skjulte mig.

Da han var kommet helt ind smækkede jeg døre hårdt bag ham og låste den “nå nå nå nå” sagde jeg med et lille selvtilfredst smil “så du skal altså besøge min mor” han kiggede skræmt på mig og det var tydeligt at se han ville ønske han kunne skrue tiden tilbage. Det var også tydeligt at det ikke var første gang han var her “hvad vil din kone og datter mon ikke sige hvis de vidste du kommer her” sagde jeg mens jeg gik over til ham “SÆT DIG” kommanderede jeg skarpt. Han gjorde nervøst som jeg sagde og sagde “lov mig du ikke siger noget, Jeg vil gøre alt”. Jeg grinede hånligt og satte mig hen over ham og sagde ”måske, vis mig din pung, jeg vil se hvor mange penge min mor skulle have haft” sagde jeg.

Han gav mig pungen og jeg kunne se der lå 2500 kroner. “det var mange penge, hvad skulle du have haft dit pervers svin” sagde jeg til ham. Han var tæt på at begynde og græde da han sagde at han kom her en gang i mellem for at blive ydmyget og straffet.

Jeg beholdt pengene og grinende sagde jeg “følg med…. NU” han rejste sig straks og fulgte med mig op i kundeværelset “tag dit tøj af” sagde jeg så, lidt mere blidt. Han kiggede meget uforstående “TAG DET AF NU eller vil du ha jeg sladrer” sagde jeg med et ondt smil mens min hånd helt tilfældigt rørte hans ekstremt stive pik uden på bukserne “oops” sagde jeg og fortsatte “den er da vist ikke helt almindelig stiv, slip den fri”. Han gjorde som jeg sagde mens en tåre kom til syne.

Jeg tog hårdt fat om den og sagde “Dit perverse svin, du tænder jo på at din datters klassekammerat er i gang med at ydmyge dig, gør du ikke” han sagde ikke noget. Jeg tog mit hoved ned til hans pik. Den var så stiv at jeg var sikker på det må ha gjort ondt på ham.

Så bed jeg i den. “nåde nåde nåde” sagde han højt “Jo” sagde han så ”Det er voldsomt frækt at du går i klasse med min datter” Hans pik blev på ingen måde mindre af min behandling. “så ved du også at jeg til en hver tid kan afsløre dig hvis du ikke gør som jeg siger” sagde jeg. Han nikkede nervøst “du må ikke.. du ødelægger mit liv hvis du gør det, jeg elsker jo min familie forstår du det”.

Jeg grinede hånligt “Du elsker din familie så meget at du er i gang med at kneppe din datters 14 årige veninde dit perverse svin, æd min fisse” sagde jeg, skubbede ham baglæns ned på sengen og satte mig ned på hans mund. Han slikkede alt han kunne. Jeg løftede mig lidt og begyndte at tisse, han tog alt hvad der kom slugt begærligt mine dråber.

Da jeg var færdig lagde jeg mig oven på ham og sagde “hvad tror du ikke din kone ville sige…hva… Du ligger måske oven i købet og drømmer om at jeg er din Datter.. hva..er det det du tænker”

Han svarede ikke Jeg tog hans pik i munden og smagte på den, bare lige kort, så kravlede jeg op til ham igen. “Du skal vide at jeg får brug for din hjælp senere og så kontakter jeg dig og så hjælper du mig ik” han nikkede febrilsk.

Jeg sænkede min Fisse ned over hans kondomfrie pik og sagde “har du lyst til at komme oppe i mig” han nikkede igen mens jeg sænkede mig ned over ham. Hans pik var ikke særlig stor og det var nemt at få den ind. Jeg kiggede på ham mens jeg red ham og sagde “Din straf er, at fra nu af er du ejet af en pige på 14”.

Han kom….og kom…..og kom…han var helt stille og da han kom til sig selv smilede han helt saligt. Jeg fik hans telefon nummer før han gik.

Fuck en dag… 13500 kroner en ny “hjælper” og stadig 3 timer alene. Jeg fik gjort mig færdig og ryddet op og havde kun lige sat en film på, da min mor kom hjem. ”det gik hurtigere end jeg havde regnet med” sagde hun. Tænk hvis hun var kommet en halv time senere. Jeg var nød til at finde en anden måde at møde mine kunder på.

 

Forfatter: Badass

porno med danske piger