Lægebesøg

Termometeret må være i stykker, der er ingen der kan have så høj temperatur! Nå, så må vi jo gøre det på en gammeldags metode: Bøj dig forover ind over sofabordet…

Du forsvandt pludselig ud af døren, så du var nok gået ud for at ryge. Men da du ringer på døren i stedet for bare at komme ind, bliver jeg alligevel en smule mistænksom. Da du ringer på anden gang går jeg ud og lukker op for dig – Du står der foran mig i en hvid kittel og med en lille legetøjs-lægekuffert i hånden.

”Er det dig der har ringet efter en læge?”, spørger du med et frækt glimt i øjet. Jeg skynder mig at spille med og forklarer dig at jeg føler mig lidt sløj og måske også har lidt feber.

Du følger mig ind til sofaen i stuen og beder mig om at tage den lille fine natkjole jeg har på af. Jeg gør som du siger og gør mig stor umage for at se tilpas sløj ud samtidig, selvom det er svært nu hvor jeg er ved at blive godt liderlig. Ud af din lille kuffert tager du et stetoskop som du fører op mit bryst. Nærmest tilfældigt strejfer din hånd min brystvorte før du får stetoskopet placeret rigtigt, hvilket får det til at gippe i mig.

”Du har jo hjertebanken…” –jeg giver et lille forskrækket gisp fra mig og spørger om det er noget farligt? Du beroliger mig og siger, at det tyder det nu ikke på at være, men for at være sikker vil du da lige måle min temperatur.

SEX I DAG?

Du roder lidt rundt i din lille kuffert og finder et termometer. Du beder mig sige ”AH” og stikker det ind i munden på mig. Jeg havde nu håbet på at du havde valgt at stikke det ind et andet sted! Efter et par meget lange minutter tage du det ud igen og betragter det nøje. Vente tiden er ved at gøre mig sindssyg, jeg vil bare mærke din pik her og nu, men du lader til at være indstillet på at køre legen et godt stykke længere ud…

”Termometeret må være i stykker, der er ingen der kan have en så høj temperatur! Nå, så må vi jo gøre det på en gammeldags metode: Bøj dig forover ind over sofabordet!”

Jeg skynder mig at gøre som du siger og kan mærke hvordan min kusse nu nærmest er drivende våd. Står med røven i vejret og kan høre dig fumle rundt med et eller andet og du tager dig god tid. Men med et spreder du mine balder og stikker din store stive pik langt op i mit stramme røvhul!

Mine ben ekser under mig af lyst og jeg stønner højlydt! Bevæger min røv i mod dig for at få dig til at kneppe mig, men du holder den stille helt i bund. Kan mærke at du ikke er upåvirket af det hele, men legen er tilsyneladende ikke slut.

Efter en grundig temperaturmåling trækker du din pik ud af mig igen. Jeg er pisse liderlig og vil bare have pik! Min fisse har helt sikkert feber nu!

Du bliver bemærkelsesværdigt nok i rollen som den professionelle læge selvom din stive pik ikke længere befinder sig i dine bukser men frækt peger hen i mod mig. Jeg vil helst tage den i munden og sutte dig til du kommer, men du siger jeg skal blive stående hvor jeg er, du mener du har fundet en løsning på mit lille ildebefindende.

Hurtigt og uden advarsel stikker du tre fingre op i mit midterste hul. Jeg skriger af fryd og bønfalder dig om at kneppe mig hårdt. ”Ja, jeg tænkte nok at det ville være noget du ville kunne li!”, du skubber en finger mere op i mig og hamre din hånd mod min kusse. Jeg kan ikke længere holde mig tilbage og kommer i en voldsom orgasme!

Men du holder ikke op. Tværtimod du smører min røv ind i mine egne safter og stikker to fingre op i mit bagerste hul også. Sådan fingerknepper du mig til jeg falder sammen på bordet i orgastiske kramper!

Med et ryk trækker du dine fingre ud. Før jeg kan nå at vende mig om hamrer du din pik helt i bund i min frække fisse. Du knepper mig hårdt og hurtigt og jeg er helt fra sans og samling. Jeg registrerer derfor ikke med det samme at du knepper min røv med en dildo som du tilsyneladende har haft gemt i kufferten… Jeg er nu fyldt godt ud i begge huller og glider fra den ene orgasme ind i den anden!

Det varer ikke længe før du kommer med et brøl og sprøjter min kusse fuld af din varme sperm. Du falder ned over mig og der bliver vi liggende til vi kommer lidt til hægterne igen. Jeg har stadig både din pik og dildoen til at fylde mine huller!

porno med danske piger