Praktik

Du er godt nok stram.. Århh! Bliv ved! Rid mig!” Stønnede han. ”Kan du lide min 15 årige røv hva?! Dit pædofile svin! Hold kæft du har en lækker pik.” Skreg jeg…

SEX I DAG?

Davs. Her er en fantasi fra mine teenageår… Jeg er 15 år gammel. Engang da jeg var i praktik på et alderdomshjem (jeg ved det!) skete der noget.. Noget frækt. For det første var der en ældre dame på 64 som suttede pik og bollede med mig næsten hver dag (Det var nice!). Og for det andet blev JEG bollet af en ældre mand på 74. 

-Det hele startede med at jeg gik rundt i gangene på den dejlige dag. der kom en af mændene fra hjemmet hen til mig og spurgte om jeg ville ”underholde” ham på hans værelse. Det sagde jeg da ja til.
 
Jeg gik med ham til hans værelse og han lukkede/låste døren efter mig. Vi sad og snakkede om alt muligt pis og papir.
 
Lige pludselig for jeg jern på og det var kæmpe stort. ”Fuck mand.. Hvad fanden gør jeg nu??” Tænkte jeg.
 
”Når da da.. Tænder du på mig knægt?” Sagde han. ”Hvorfor tror du det?” Spurgte jeg.
 
”Ja siden du sidder og får stiv pik må du jo tænde på mig. Tag den dog frem så vi kan se den.” Sagde han.
 
Jeg tænkte meget på situationen. ”Fuck det. Nu skal han se pik!” Tænkte jeg og lynede op og hev mit 17cm lem frem.
 
”Jaha… Den er jo nogenlunde stor. Har du nogensinde prøvet at få den rørt af en anden dreng eller mand?” Spurgte han.
 
”Ja. Jeg har også fået suttet den af en dreng. Og jeg har bollet en dreng i røven. Hvorfor?” Spurgte jeg.
 
Uden at svare kom han hen og begyndte at rive den af på mig. Hold kæft det var frækt. så lænede han sig ned og tog den i munden.
 
”Hvad fanden! Har du bollet en tøs eller sådan noget?!” Spurgte han arrigt. Jeg har kneppet fru Svensson hele formiddagen.. Hun er pænt lækker faktisk. Og hun har en dejlig stram kusse.” Svarede jeg. Han nikkede og begyndte igen.
 
Han suttede sindssygt godt. Bedre end fru Svensson og langt bedre end min lillebror!
 
Jeg fik sindssygt lyst til at prøve at sutte pik. Jeg kunne ellers normalt ikke finde på det.
 
”Må jeg sutte din pik?! Jeg vil gerne!” Skreg jeg nærmest. Han rejste sig og hev sin halv stive pik frem. Den var ENORM. mindst 25cm og den var ikke helt stiv.
 
”Kan jeg have den i munden tror du? Den er jo kæmpe stor.” Spurgte jeg ”Sagtens… Men den bliver meget større.” Sagde han.
 
Jeg lukkede munden helt op og tog den i munden. Nej hvor den smagte godt. Og den føltes så godt! ”Nej… Århh.. Det sgu dejligt.. Hold da op.. Det du sørme godt til knægt.” Stønnede han.
 
Hans lem var helt oprejst.. omkring 30cm lang og 8cm tyk. Jeg tog mit tøj af og tog et kondom frem. ”Bol mig i røven!!! Jeg vil ha’ dig op i mig. Stik din store mandom op i mig!” Stønnede jeg af liderlighed.
 
Han hentede noget håndcreme på toilettet og lagde sig på sengen og tog kondommet på. ”Du får lov til at ride mig. Så kan du selv styre hvor meget du kan få op.” Sagde han mens jeg smurte mit glatte røvhul.
 
”Så det nu.. Jeg håber jeg kan have den i mig.” sagde jeg mens jeg skulle til at sætte mig ”i hans skød”.
 
Pikhovedet stødte mod mit røv hul og jeg kunne mærke hvordan jeg langsomt åbnede op over hans pik.. Fuck hvor det gjorde ondt samtidig med at det var det skønneste jeg havde prøvet.
 
”Hold da op hvor du er stram knægt. Har du aldrig haft en pik oppe i dig før?” spurgte han.
 
”Nej.” svarede jeg nu kunne jeg mærke hans pikhår mod mine baller, så jeg begyndte at ride ham langsomt.
 
Hold kæft han var stor. Og hold kæft det var skøn. Jeg red ham langsomt til at starte med men tog så hårdere til som tiden gik.
 
”Nej.. Du er godt nok stram. Sikke en lækker røv.. Århh! Bliv ved! Rid mig!” Stønnede han. ”Kan du lide min 15årige røv hva?! Dit pædofile svin! Hold kæft du har en lækker pik.” Skreg jeg af glæde. Jeg klaskede op og ned nu.
 
Jeg tog den helt fra roden til pikhovedet. Jeg kunne mærke hver en blodåre på hans pik mod indersiden af mig. Det var skønt. Ud og ind. Alle 30 lange og 8 tykke cm!
 
Følelsen af den hestepik kørende ud og ind af mit nu tidligere jomfru hul var for lækkert!
 
”Arh ja. Knep mig med den hestepik. Fuck ja!! Ej hvor det er godt! Jeg er din!” Skreg jeg.
 
”Jeg kommer nu!!! Kommer!” Skreg han.
 
Da jeg hoppede af ham kom der et feddet plob.
 
Jeg rev kondomet af han og tog pikken i munden. Han skød tre kæmpe salver af inde i munden på mig og trak den ud og skød de sidste salver af i ansigtet på mig.
 
”Nej hvor det var godt knægt.

porno med danske piger