Lissen del.1

SPAR MANGE PENGE

Du er utrolig snæver din lille kusse .” Sagde han samtidig med at han stødte hårdt til et par gange , hvor han dels ramte mit mellemkød og mellem mine balle, men pludselig ramte den…

Jeg heder Lissen , det vil sige jeg heder egentlig Lise , men er altid blevet kaldt Lissen .

Jeg er i dag en pige på 32 år og er meget aktiv inden for sex , skønt mit første møde med sex var en stor fiasko .

Min mødom mistede jeg således da jeg var 15 år . Der var nærmest tale om voldtægt og han var mindst 10 år ældre end jeg , men han var søn af en kendt person i lokal samfundet og gymnastik lære på skolen . Det var den klassiske situation ; ”Hvem ville så tro på lille mig ? ”

Han hed Jørgen og var en høj flot fyr , sporty med store overarme og altid dejlig solbrændt . Alle piger på skolen gik og drømte om ham . Jeg skal da også indrømme at mine knæ blev gele når han sagde mit navn , jeg var kort sagt vildt forelsket i ham , men han var totalt uopnåelig for mig , han var jo gift og havde 2 børn .

Det var en dag efter gymnastik , hvor jeg skulle hjælpe ham med at rydde redskaber tilside . Da vi var færdige med at ryde op gik jeg i bad , som altid efter gymnastik timen .

Efter badet ville jeg klæde mig på og havde lige netop fået trusserne på , da han stod bag mig .

”Forskrækkede jeg dig-? ” – ” Jeg troede du var gået ! ” Sagde han .

Jeg ville til at tage min kjole , da han kom helt over til mig og sagde ;” Du har en fået en flot kop Lissen .”

Jeg følte mig smigret og blev lidt varm , men dog lidt genert ved at stå der i trusser og ville til at tage min kjole på , men i det samme greb han mig bag fra med den ene arm og holdt mig fast og løftede mig medens han med den anden hev mine trusser af .

Jeg sparkede og sprællede vildt , medens jeg råbte ; ” Hold op!!!-” Han sagde at jeg kunne råbe så meget jeg ville , der var ingen som kunne høre mig , vi var helt alene i gymnastik hallen og han havde låst døren , men hvis jeg var sød og lod ham kæle lidt med mine bryster , så ville der ikke ske mere . Jeg var panisk , men tænkte – at det kunne der ikke ske noget ved .

Jeg slappede lidt af og han begyndte at kæle med mine bryster og ned over min mave til mit venusbjerg .

Jeg klemte benene sammen , men han sagde stakåndet ” Åhhh for fanden Lissen- du har en pragtfuld krop – der gør mig helt vild . — Spred benene ! Jeg vil også røre ved din dejlige mis .” Jeg spredte forsigtigt benene og jeg må indrømme at jeg egentlig , på trods af situationen , begyndte at kunne li’ det .

Stadig stakåndet spurgte han ;” Kan du ikke li’ det ? ” Uden at vente på svar forsatte han;” Jeg kan jo mærke du er godt liderlig i din lille mis . ”

Han pressede en finger ind i mellem mine skamlæber og sagde ; ” Du er jo allerede våd og så er du jomfru , har du aldrig haft en pik i din dejlige kusse?” Jeg rystede på hovedet – Han slap mig og sagde ; ”Læg dig nu på bænken og spred benene ! ” –

” Jamen – jeg vil ikke .” Stammede jeg nervøst .

” Jeg gør dig ikke noget , jeg vil bare kæle med din mis når du ligger på bænken .”

SEX I DAG?

I min uvidenhed , lagde jeg mig på bænken , jeg havde ikke så mange muligheder og så tænkte jeg , at sålænge han kun kælede med min mis , så kunne det jo være ligegyldigt og det var da også begyndt at blive så dejligt. Det føltes faktisk bedre end når jeg kælede med mig selv , så jeg lagde mig på bænken og spredte benene så jeg lå med et ben på hver side .

Han havde nu smidt sine shorts og stod i skjorte . Det der skete nu gik så stærkt , at jeg kun nåede at få et glimt af hans enorme pik der dinglende stak ud under skjorten . Han skrævede ind over bænken , så han stod mellem mine ben . Jeg ville rejse mig , men med et tog han fat i begge mine ben under knæet og løftede mig op , så jeg nærmest hængte med hovedet nedad og kun hvilede på skuldrene og måtte med begge hænder under bænken klamre mig fast . Med al tydelig hed gik det op for mig hvad han ville .

Desperat prøvede jeg at trække mig fri , men forgæves , mine ben sad som i en skruestik , han var alt for stærk .

Jeg tiggede og bad ham lade være men han ville ikke høre .

Jeg forsøgte flere gange at komme op og gribe fat i ham men faldt tilbage på bænken og slog hovedet . Det var umuligt for mig at løfte overkroppen , på grund af den måde han holdt mine ben .

Han styrede sin pik mod mine skamlæber , jeg mærkede hvordan den gled et lille stykke ind .

Jeg kæmpede og den gled ud igen .

Nu tog han bedre fat under mine ben og sagde ; ” Slap nu af Lissen , så gør det ikke ondt .

Igen gled den lidt ind , jeg spændte i hele kroppen og forsøgte at klemme sammen med min skede muskel og pikken gled ud igen.

”Du er utrolig snæver din lille kusse .” Sagde han samtidig med at han stødte hårdt til et par gange , hvor han dels ramte mit mellemkød og mellem mine balle, men pludselig ramte den i bunden af mine skamlæber gled lidt inden for.

Da han mærkede den var på plads var det som om han trak i mine ben og således trak mit underliv imod sig , samtidig med at han stødte kraftigt op ad med sin pik . Det føltes som om jeg blev flænget indvendig .

Han stødte nu hårdere og hårdere op i mig , hvor det gjorde afsindigt ondt og jeg begynde at græde . Endnu 3 – 4 gange stødte han hårdt til . Lidt efter lidt fortog smerten sig , Men nu begyndte han at kneppe mig i hurtigt tempo . Det gjorde ondt hver gang han kom helt i bund , det føltes som om hans pik var meget lang og ikke kunne komme længere ind . Pludselig , efter hvad jeg følte som en evighed pressede han sig ekstra langt op og holdt den rolig mens han pustende og stønnende spurgte ; . ”Bruger du P-Piller ?”

Jeg rystede på hovedet . Han trak sig lidt ud for så at støde hårdt op i mig 3 –4 gange .

Idet samme kunne jeg mærke at hans pik lige som udvidede sig et par gange og nu trak han sig næsten ud .

” Endelig! ” Tænkte jeg og troede jeg at han ville trække sig ud i tide , men med et pressede han sig i et par kraftige stød endnu længere op i mig for så at holde at den helt rolig medens han af al magt pressede sig op i mig og med et pustede og stønnede han og udstøde et brøl og nu kunne jeg mærke hans sperm komme i 3 – 4 kraftige sprøjt mod min livmoder .

Da han var kommet trak han sig hurtigt ud slap mine ben .

”Lad nu være med at tude og gå hen og vask dig . Det gør altid ondt første gang . Næste gang vil du kunne li’ det . ”Sagde han lige som formanende .

” Du kan altså ikke være det bekendt Jørgen .” Snøftede jeg meden jeg satte mig og ville tage mine trusser .

Hans sperm blandet med lidt blod løb ud mellem mine skamlæber og ned på bænken . Han så det og tog nu min arm og førte mig over til bruseren , hvor han løftede telefon bruseren af og så skilte han mine skamlæber meden han skyllede mig . Han sæbede mig ind og stak en finger langt op i mig , det sved på grund af sæben . Endelig sagde han at jeg skulle skræve så meget jeg kunne og så spulede han mig helt ren med lunkent vand.

”Tør dig og klæd dig nu på !” . Han gik over til håndvasken og begyndte at vaske sig selv , samtidig med at han sagde at dette skulle blive mellem ham og jeg . Jeg kunne bare prøve på at sige det til nogen for så ville det blive værst for mig selv og det her var intet mod det han ellers kunne finde på .

I øvrigt var der jo ingen som ville tro på mig og der var jo ikke sket noget , faktisk havde han gjort mig en tjeneste , nu ville det ikke gøre ondt næste gang jeg fik en pik op i fissen og jeg kunne jo ikke bevise noget og slet ikke efter jeg var blevet vasket så grundigt lige efter .

” Jamen , hvis jeg nu er blevet gravid , hvad så ?” – ” Det er der ikke så stor mulighed for , du er jo først lige begyndt på menstruation , så tag du det bare roligt , du kan sikkert ikke få børn endnu .

Da han låste mig ud så jeg på ham og tænkte , hvordan kunne jeg engang synes han var flot og dejlig , nu så jeg ham som noget at det ledeste jeg havde mødt og sammenlignede ham med et dyr uden følelser .

Hvordan kunne han gøre det mod mig , havde han gjort det rigtigt kunne ha’ fået mig helt , men nu svor jeg hævn på en eller anden måde og det fik jeg , men det er en historie jeg vil fortælle en anden gang .

Skyldfølelser , det havde jeg i hvert fald ikke , jeg var skuffet over ham , men ikke på alle mænd , jeg var sikker på at de ikke var sådan alle sammen og at den rette skulle få mig , så jeg gik til lægen og bad om at få P-piller. Meget mod lægens vilje , da han syntes at jeg var for ung , men jeg insisterede og fik min vilje . Uden at fortælle ham om min oplevelse .

Forsætter…

porno med danske piger