Lissen del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg var nu så liderlig , at min genert hed næsten var forsvundet. Det ophidsede mig at drenge sådan studerede mig . Det var utroligt frækt , at sidde der og vise sine intime dele…

Som tidligere fortalt var der , ved mit første møde med sex , tale om voldtægt. Det var for mig en smertelig affære .

Ikke fordi jeg gik og tænkte så meget over det , men jeg var sikker på at sex , for mit vedkommende , var et afsluttet kapitel .

Jeg ville dog ikke lade det ødelægge resten af mit liv , så når der blandt mine veninder blev talt om sex , så lod jeg som om jeg var vild med det og det skete da også tit at jeg , når jeg var alene blev så liderlig at jeg onanerede og gav mig selv orgasme .

Mine fantasier til onanien var mere sensuelt end sexuelt , ikke fordi drenge ikke interesserede mig . Jeg kunne godt flirte , kysse og kæle med drenge , jeg kunne også blive tændt . Især når der blev kælet med mine bryster , men kom de længere ned så gik jeg i panik .

Tanken om hvor ondt det havde gjort , at få en pik op i fissen , havde skræmt mig.

Den oplevelse jeg vil fortælle her , skete ca. er år senere og forandrede på få timer helt min indstilling til sex .

På det år havde jeg udviklet mig fra at være en lille buttet pige med små bryster , til en slank høj lys pige med ret store bryster . Da jeg dyrkede meget gymnastik og sport , havde jeg en veltrænet krop.

Jeg boede som sagt ude på landet , med skov næsten ned til stranden, så jeg havde store muligheder for at dyrke svømning og solbadning .

Lidt inde i skoven lå der et gammelt bådehus.

I og omkring dette legede vi som børn tit . Der var mange spændende ting som kunne sætte fantasien i sving .

En varm sommerdag var jeg , som så mange gange før , sammen med 3 drenge nede i skoven , ved det gamle bådehus .

Poul på samme alder som jeg , Erik , 2 år yngre og så John , som var 17 – 18 år.

Erik og Poul var mine sædvanlige lege kammerater .

Især Poul , som jeg havde kendt altid . For uden at være skole kammerater , så havde vi altid været meget samme , fordi han boede på nabogården til mine forældres gård.

John var tidligere kommet som feriedreng hos Pouls forældre , han havde holdt kontakten ved lige og var nu på besøg i et par dage . Han kom fra København og var ret kvik i replikken .

Selvfølgelig kendte jeg ham , men da han var ældre end jeg , havde han aldrig interesseret mig , men han var faktisk blevet en rigtig flot fyr og jeg var faktisk brændt lidt varm på ham .

Selv om Poul var min bedste ven og en rigtig sød fyr , så havde han aldrig tændt mig sexuelt . Han havde heller aldrig vist den slags følelser overfor mig og Erik , som var søn af byens købmand , var jo meget yngre og slet ikke interessant i den forbindelse .

Det var en dejlig varm dag og drengene havde smidt deres skjorte og rendte rundt i kun shorts og jeg en tynd sommerkjole og trusser .

Vi rendte rundt i en lysning i skoven , hvor vi havde en hytte og pjattede .

Jeg gjorde meget ud af at John kom til at strejfe mine bryster og min kjole havde jeg bundet op om hofterne , for ikke at få den revet i stykker , så mine trusser var synlige .

Pludselig foreslog John , at vi skulle tage en svømme tur for at svale lidt af .

”Jamen – så må jeg hjem efter badetøj ! ” Sagde jeg –

” Det behøver du da ikke , vi kan da bade uden , ” sagde han grinende og trak hurtigt sine shorts af og stod nu nøgen , hans pik svippede ud idet han trak shortsene ned.

Jeg fik en underlig fornemmelse .

Det var første gang jeg så en pik , sådan rigtigt altså.

Dengang med Jørgen gik det så hurtigt at jeg ikke nåede at registrere noget .

Erik og Poul fulgte lidt tøvende hans eksempel og stod nu og forsøgte at skjule deres små strittende tissemænd og kiggede forhåbningsfuldt på at jeg skulle smide tøjet .

Jeg tøvede , men John sagde ; ”Kom nu Lissen ! – Lad være med at være pivet! ”

John fortsatte grinende ; ” Nu har du set os uden tøj , så må vi vel også se dig”.

Jeg løste knuderne i kjolen og trak den forsigtigt over hovedet og lagde den i græsset og stod nu kun iført trusser og forsøgte at skjule mine bryster .

Allerede den gang var mine bryster ret udviklede og det var sjældent at jeg brugte BH.

Erik og Poul havde åbenbart ikke set et par pige bryster før , for de stirrede måbende på mine og kunne nu slet ikke skjule deres pikke .

Poul’s pik stod nu stiv næsten op ad maven på ham og med det blå pikhoved helt plottet. Eriks pik var ikke ret stor men den strittede lige vandret ud og hovedet var delvis dækket af forhuden .

John stod helt ugenert og kørte forhuden langsomt frem og tilbage på sin pik medens han så på mig . Hans pik var betydeligt større end de to andre . Den var både tykkere og længere og pikhovedet var mere rødt og hver gang han trak forhuden tilbage blev den endnu større .

”Skal du ikke af med trusserne Lissen ?” Sagde han .

Efterhånden var jeg ikke helt upåvirket af at se på drengene . Det var egentlig lidt frækt , som de stod der helt nøgne og så på mig .

På den anden side , jeg var da også lidt betænkelig , jeg havde jo før været godtroende , så jeg overvejede lige situationen –!

” Nå men alle mænd er jo ikke ens , så pyt – da ! ” Tænkte jeg og trak hurtigt trusserne af af . Jeg smed dem i græsset og løb gennem skoven og ned til stranden , smed skoene og løb langt ud i vandet , hvor jeg kastede mig i bølgerne .

Drengene fulgte efter mig ud i vandet

Det at vi var løbet nøgne gennem skoven , og det at drengene havde set på mig på den måde , samt den virkning det havde haft på dem , havde nu givet mig en dejlig følelse af vellyst i hele min krop , en utrolig følsomhed over for berøringen med det kolde vand.

SEX I DAG?

Min mave snurrede og det prikkede i mine bryster og brystvorterne strittede som aldrig før .

Det strammede dejligt i mine skamlæber og omkring min klit , ligesom når jeg sommetider lå i sengen der hjemme og fik lyster og så måtte onanere til orgasme .

Det her var bare en meget mere intens følelse , som jeg ikke før havde følt.

Jeg var blevet rigtig liderlig og for første gang havde jeg fået rigtig lyst til sex.

Da vi havde ligget og plasket rundt i nogen tid var vi blevet afkølede og gik op på stranden igen .

Jeg satte mig på en sten for at lade solen tørre mit hår og drengene lå nu helt ugenerte rundt omkring i sandet og bare nød solen , uden at sige noget .

Jeg var stadig meget ophidset og skævede til drengenes pikke , som nu var skrumpet ind til ingen ting .

Det kolde vand havde vist dæmpet deres sex lyst .

Pludselig rejste John sig på albuen og så direkte på mig .

Som han lå der , havde han direkte udsyn til min nøgne fisse . Så jeg samlede genert benene og drejede lidt til siden .

”Har du nogensinde prøvet at kneppe ? ” spurgte han .

Hans lige fremme spørgsmål forskrækkede mig lidt og jeg så nu at hans pik var begyndt at svulme op igen .

Jeg trak genert benene op under mig , som for at han ikke skulle kunne se min liderlighed og samtidig overvejede hvad jeg skulle svare .

” Jo – jeg har prøvet det . ”Svarede jeg forsigtigt og så væk .

” Det er da ikke noget at skamme sig over . ” Sagde John og forsatte : ” Var det ikke dejligt ?”

Igen overvejede jeg , men svarede som rigtigt var : ” Næh– det gjorde meget ondt og han havde slet ikke fået lov . ”

”Blev du voldtaget ? ” Han lød helt forarget .

Jeg nikkede.

Nu så Poul også forarget op på mig og spurgte vredt : ” Hvem var det ?” —

Jeg fortalte som det var .

” Det dumme svin !” Sagde Poul og spyttede .

Vi sad tavse lidt , da John fortsatte :” Jamen så er der ikke noget at sige til at det gjorde ondt , du var ikke forberedt .

Har du kun prøvet det den ene gang ? ”

Jeg nikkede og så ned.

” Hør her Lisse – Din fisse skal først være rigtig våd og det bliver den kun hvis du rigtig ønsker at få pik , men så er det også rigtig dejligt , og det bedste du har oplevet.”

Han fortsatte : ” Du vil da ikke bilde mig at du aldrig har prøvet at onanere ? ” Jeg kiggede uforstående på ham -???

”Jeg mener pillet ved din fisse ?” Jeg blev rød i hovedet og fremstammede noget lignende som: ” øh- joh – æh! ”

” Jamen – bliver den så ikke meget våd . ” – ” Jo det gør den vist .” Sagde jeg ”

” Der kan du se , når din fisse bliver rigtig våd så kan pikken ritigt glide og det bliver rigtig dejligt i din fisse og det gør slet ikke ondt .”

Vi sad i tavshed lidt , så fortsatte han : ” Når du piller ved dig selv , får du så orgasme ? ”

Igen kikkede jeg uforstående på ham ? –

” For pokker da ! Ved i intet om sex her ude på landet .

Orgasme er selve afslutningen . En enorm stærk følelse der kan være lidt forskellig , men en følelse der ikke kan styres , men som bare kommer.”

Jeg så vredt på ham : ” Jeg ved sku’ da godt hvad orgasme og onani er , men det er normalt ikke noget vi taler om . — Jo selvfølgelig har jeg fået orgasme , ellers var det vel nytte løst at onanere .”

” Godt ord igen frøken skrap ! ” Sagde han og grinede medens han han kiggede på de to andre og sagde : ”Erik og Poul her , har ikke prøvet at kneppe en pige og Poul har længe har haft lyst til at kneppe dig , men ikke turdet spørge .”

Jeg svarede ikke men Erik grinede og Poul kiggede genert ned i sandet .

” Du skal ikke være genert Lissen , du har en pragtfuld krop . De to der har aldrig set en rigtig fisse før , så må de ikke se din ? Sæt benene ned igen , så vi kan se den rigtigt.”

Forsigtigt satte jeg benene ned . ” Spred dem nu lidt , så vi rigtig kan se den .” Igen gjorde jeg som han sagde , nu kunne jeg mærke hvordan det strammede vidunderligt i skamlæberne og i området mellem det bageste hul og fissen , det var faktisk dejligt , at sprede benene.

Både Erik og Poul stirrede på min fisse , som om de studerede en hver detalje.

Henvendt til Poul og Erik sagde John forklarende : ” Kan i se hvordan den lille røde knop stritter ? Det er hendes klitoris eller klit , den bliv stiv og hård lige som jeres pik , når pigen bliver liderlig og den er lige så følsom på pigen , som jeres pikhoved er på jer.”

Jeg kiggede ned , min klit stod helt blottet som en lille rød knop og mine skamlæber var let skilte og der glinsede vådt i revnen .

John fortsatte foredraget ” Prøv nu at se hvordan der er vådt i revnen . Lisen prøv at stikke din finger lidt ind og mærk hvordan den glider let . ”

Jeg var nu så liderlig , at min genert hed næsten var forsvundet .

Det ophidsede mig at drenge sådan studerede mig . Det var utroligt frækt , at sidde der og vise sine intime dele .

Så jeg lod min finger glide ind og det gav et helt sæt i mig , så dejligt var det . Min finger blev våd og gjorde berøringen af min klit utrolig dejlig. Følelsen var så intens at jeg klemte benene sammen og nød det med lukkede øjne.

Jeg bevægede min finger lidt op over min klit og et øjeblik glemte jeg alt om mig .

Med et registrerede jeg at John havde rejst sig og stod nu ved siden af mig og kørte forhuden langsomt frem og tilbage på sin pik .

”Sådan her gør vi drenge når vi onanere .” Han kørte hurtigt frem og tilbage et par gange , for ligesom at demonstrere .

Nu så jeg at Poul og Erik også havde rejst sig og stod og gned på deres pikke .

Poul’s var meget stiv og den blottede hovedet hver gang han trak forhuden tilbage .

Erik gned også på sin pik , men den var slet ikke så stor og pik hovedet kom slet ikke frem , lige som på de andres .

” Ku’ du tænke dig at røre ved en pik ? ” Spurgte John . Uden at vente på svar tog han min hånd og lagde den på sin pik . ” Sådan ! – tag nu omkring den .” Jeg gjorde som han sagde og for første gang i mit liv rørte jeg ved en pik . Den var så tyk at jeg ikke kunne nå om den.

Det var ikke ubehageligt det var nærmest en følelse af varme , der strømmede fra min hånd til mit skridt . Den føltes meget hår og enorm stor , men alligevel også på en måde blød og så var det som om den udvidede sig i små stød ”

Nu skal du køre hånden frem og tilbage sådan .”

Han viste mig hvordan forhuden kunne køres frem og næsten dække hovedet og så helt tilbage så der blev et langt bart stykke og den lille tråd , der forbinder forhud og pik hoved , strammede og trak spidsen lidt ned hvergang . Han begyndte at stønne ; ” Åh – ja det er dejligt , ikke så hurtigt ! Ja – åh sådan — langsomt – ja – åhh ja – ganske blødt og stille — Ja –

Hans åndedræt blev hurtigere og nu kom der nogle små klare dråber ud i spidsen .

Det var vidunderlig dejligt , at sidde med hans pik i den ene hånd , lige ud for mit ansigt så jeg kunne se hver eneste detalje og samtidig med den anden hånd på min fisse hvor jeg kørte min finger langsom over min klit og så lidt ind så fingeren blev våd og så op over min klit .

Jeg lukkede øjnene og sukkede , mens jeg nød det i fulde drag .

Lige som i en tåge hørte jeg John sige : ” Prøv at tage den i munden , vil du ikke nok?”

Jeg tøvede lidt , men så lod jeg forsigtigt mine læber glide over det blanke hoved .

Det var slet ikke som jeg ville ha’ troet , det var jo dejligt , og nu krummede han helt sammen og nærmest brølede : ” Stop — ! ” Forskrækket kiggede jeg på ham .

Han sagde stakåndet; ” Du er utrolig god til det der , jeg er lige ved at komme , men det er alt for tidligt . Kom vi skal ha’ noget mere ud af det , skal vi ikke gå op i både huset?”

Fortsættes…

porno med danske piger