Lissen del.3

SPAR MANGE PENGE

Det gjorde det endnu mere spændende og frækt at der kunne komme nogen . Aldrig havde jeg været så liderlig , jeg jublede i mit indre . Jeg havde opnået en følelse…

Vi var enige og løb nu igen nøgne gennem skoven og op til huset . Drengene’s pikke dinglede fra side til side når vi løb og jeg følte ligesom en svaghed i mine lår og knæ og når jeg løb var det som om jeg ikke kunne samle benene helt , mine skamlæber og området omkring var utroligt dejlig følsomt .

Det gjorde det endnu mere spændende og frækt at der kunne komme nogen . Aldrig havde jeg været så liderlig , jeg jublede i mit indre . Jeg havde opnået en følelse , som jeg ikke troede var mig forundt .

Inde i huset var der i den ene ende stakket halm op og John smed sig i halmen og sagde. ” Nu skal du prøve at røre ved de andre’s pikke , lige som jeg viste dig .” Jeg satte mig ned på hug med knæene ud til siden foran Erik og Poul . Jeg følte det som om min fisse stod vidt åben og det strammede dejligt i hele mit underliv .

Jeg havde nu deres pikke i øjenhøjde og kunne kæle med dem begge .

Pouls pik var meget hård og stiv , men betydelig mindre end John’s . Forhuden gled frit og ubesværet over det glatte hoved . Hver gang jeg trak forhuden tilbage og holdt den stille vippede hans pik ligesom i takt med hans puls og han skød underlivet frem så det strammede endnu mere. Nu kom der små klare dråber ud .

Poul gispede og bøjede sig fremover idet jeg kørte forhuden helt tilbage og lod tommelfingeren glide over hovedet og fordelte de små dråber over spidsen .

Nu lod jeg tungen køre rundt på pik hovedet . Han skød underlivet frem og den gled ind mellem mine læber og op mod ganen . Han nærmest stønnede og gispede mens han spændte i hele sin krop og begyndte at kneppe mig i munden .

Jeg var helt væk , da John råbe : ” Stop! – Du må ikke gøre ham færdig endnu .”

Modvilligt adlød jeg og vendte mig mod Eriks pik . Den var meget mindre end Pouls’s og forhuden sad meget stramt ,og kunne ikke glide tilbage lige som de andres , så den strittede lige ud i luften.

John sagde at jeg skulle prøve at tage den i munden og gøre den godt våd med spyt . Det gjorde jeg .

Erik stønnede : ” Åh – nej , det gør ondt , men det er alligevel dejligt , så bliv ved.” Han gav mærkelige lyde fra sig .

Jeg pressede forsigtigt tungen mod den del af pikhovedet der var udenfor , samtidig lod jeg pikken glide ind og ud mellem mine læber og tog med hånden ned om tekstiklerne han gjorde nogle kraftige bevægelser med underlivet .

Nu blev jeg mere modig og prøvede at tvinge forhuden forsigtigt tilbage medens jeg forsynede den med rigeligt spyt og kørte den ud og ind mellem mine læber .

Der kom nogle mærkelige lyde fra Erik og han pressede med underlivet pikken næsten ned i min hals og med et lille ”svup!” gled forhuden pludselig tilbage og jeg kunne mærke det glatte pikhovedet mod min gane .

Det var som om hans pik voksede til dobbelt størrelse i min mund . Han gav et brøl fra sig .

Forskrækket tog jeg med hånden om hans pik og trak den ud af munden og i det samme gik han ned i knæ og gjorde kraftige bevægelser med underlivet .

Jeg havde stadig fat om hans pik og tekstikler og kørte frem og til bage i samme takt . hver gang han stødte hårdt fremad trykkede jeg hans pik hoved mod mit bryst , det gav en dejlig fornemmelse .

Han måtte også kunne lide det for igen gav han nogle kraftige nærmest indianerhyl fra sig og gispede imens han pressede sin pik hårdt mod mit bryst.

Jeg mærkede , hvordan hans pik pulsede og med et kunne jeg mærke noget varm presse sig mod min hud og løbe ned af maven . Han stønnede og gispede og gik helt ned på knæ og et kraftigt sprøjt af hvid sperm landede på min mave . Han stønnede endnu mere og smed sig ned i halmen .

Jeg holdt stadig i hans pik og kørte hurtigt frem og tilbage . Forhuden gled nu let helt tilbage og pludselig spændte han i hele sin krop , jeg holdt forhuden hårdt tilbage , han ligesom sank noget og skreg : ” Ja – åh – ja ! ” Endnu 3 til fire lange sprøjt lige op i luften fra hans pik og da han endelig slappede af blev de ved med at løbe lidt sperm ud af den og ned over min hånd.

Erik lå med en saligt blik i øjnene og bare stirrede op i loftet . Nærmest for sig selv gentog han gang efter gang: ” Er du gal mand , hvor var det skønt .”

Jeg slap hans pik der nu var blevet slap og rakte ud efter Pouls pik , han havde sat sig ned nu rejste han sig op , jeg begyndte at kæle med begge hænder for hans pik og tekstikler , jeg gik rigtig på opdagelse . Lod begge miner hænder glide op over hans baller samtidig med at jeg havde hans pik i munden .

Nu opdagede jeg at Poul var meget følsom og gav sig når jeg forsigtigt killede lige bag pungen og på undersiden af hele pikken

Pludselig mærkede jeg John , idet han løftede mig op så han på ryggen kunne glide ind under mig , sådan at jeg nu sad med min vidt åbne og våde fisse ud for hans ansigt .

Jeg tog nu Pouls pik i munden samtidig med , at jeg lod fingrene glide ind under pungen og igen op langs hans baller .

Poul stønnede : ” Åh – ja Lissen , det er så dejligt , jeg er lige ved igen .” Jeg stoppede lidt og koncentrerede mig om at John slikkede min fisse jeg gled nærmest helt væk i ekstase , idet John lod sin tunge køre rund i min fisse , snart var den det ene sted og så det andet sommetider langt op i mig .

Jeg vred mit underliv i vild ekstase , samtidig med at jeg engang imellem tog Pouls pik i munden og suttede til jeg hørte ham gispe og stønne . Poul kom hele tiden med små kommentarer om hvor dejligt det var.

Nu stoppede john og og sagde : ” Prøv at læg dig ned på ryggen – Lissen .”

Jeg slap Pouls pik og lagde mig på ryggen , Poul satte sig nu på hug , sådan at jeg kunne nå hans pik med den ene hånd , og han kælede for mine bryster .

John skilte mine ben og lagde sig ned og stak sin tunge langt ind og lod den glide ud og op over min klit . Det gav et helt sæt i mig idet han ramte min elskovs knop , jeg glemte alt omkring mig , det var en så vidunderlig dejligt fornemmelse , mit underliv brændte af begær , jeg var så tæt ved at komme , men han kunne på en eller anden måde stoppe hver gang lige før .

Jeg og løftede mit skød imod hans ansigt og vred mig .

” ÅHHH – ja ! ÅHHH – ja !” Skreg jeg.

Nu kørte han tungen om min klit , men stoppede igen og kyssede mig nu op over maven og ned langs inderlåret .

Det var så vidunderligt så jeg sagde : ” Slik mig –Slik mig.! Åh – ja slik mig til jeg kommer. ”

Igen kom tungen inden for i min fisse og så op mod min klit som han tog mellem sine læber og sugede . Jeg hoppede næsten og troede jeg ville besvime og gav et skrig fra mig og så løftede jeg mit skød imod ham , så jeg stod i en bue .

Nu var jeg sikker på jeg ville komme, det kunne ikke blive ved , min skede begyndte at trække sig sammen som i krampe , men igen — ? ”Åh – nej !”, han stoppede .

Jeg trak vejret i små stød og min puls kørte i højeste gear mine mave muskler var som spændte fjedre , og det brændte vidunderligt i hele min krop.

Nu kunne jeg mærke hans tunge på min mave , nu ved min navle og nu mit ene bryst , han bed let i vorten i det andet .

”Åhhh – nej!” Tænkte jeg- . ” Bare han ville slikke min fisse igen.” Jeg vred og pressede min drivvåde fisse mod han krop .

Han kom længere op og kyssede mig på halsen , jeg sukkede og lukkede øjnene , han kyssede min pande .

Pludselig stivnede jeg , hans pik trængte ind mellem mine skamlæber . Jeg gik i total panik og forsøgte at samle benene og skreg:” Nej – Nej du må ikke !”

Men han var allerede uden besvær gledet langt oppe i mig og til min overraskelse så føltes det jo dejligt . Han trak sig lidt ud igen for så at glide ubesværet helt ind igen, for så at holde den i ro lidt .

Han smilede :”Var det så slemt ?” – Jeg slappede lidt af og rystede på hovedet . ” Skal jeg trække mig ud ?” Spurgte han og grinede . Igen rystede jeg på hovedet.

Han kørte nu forsigtigt ud og ind og lidt efter lidt var min angst helt væk og afløst af en trang til at blive kneppet ud i alle kroge af min fisse . Det var jo slet ikke som første gang, det var jo dejligt at føle hvordan hans pik fylde mig ud .

Jeg lagde benene omkring ham og vred mit underliv , som for at opmuntre ham til at kneppe mig .

Han begyndte at øge tempoet lidt . Langsomt blev jeg fortrolig med at have en pik oppe i min skede og en endnu mere vidunderlig følelse bredte sig fra mit indre og ud gennem min fisse ned langs mine lår og langt op ad rygraden.

Jeg spredte benene alt hvad jeg kunne for at give ham plads , samtidig med at jeg med hælene pressede i samme rytme på hans baller og stødte mit underliv imod ham .

Han øgede tempoet jeg fulgte hans rytme .

Han stoppede . ” Må jeg komme i din dejlige kusse ?” – ” Åhhhh – ja John kom nu knep mig! – Der sker ikke noget , jeg tar’ piller. ”

Jeg følte nu orgasme som længe havde været på vej komme rullende som små ryk i mit indre . Små trækninger i mit mellem gulv som forplantede sig helt ud i alle grene af min krop og nu vred jeg mit underliv imod ham og nu kom han , jeg mærkede hans varme sæd og hans hårde stød det var som hele min krop rystede og nu . ”Åh – nej ! ” Han trak sig hurtigt ud , men Poul som jeg helt havde glemt havde nu hurtig overtaget hans plads. Pouls pik trænge op i mig .

Selv om Poul aldrig havde prøvet det før og hans pik var mindre , så kunne han langt højere grad end John give mig en enorm intens føles , som om han nåede ud i alle kroge af min krop.

Mit skød eksploderede i sol måne og stjerne .

Poul var den fødte elsker , han varierede hele tiden fra at kneppe med små hurtige stød dybt op i mig , til at trække sig næsten ud og køre sin pik rundt mellem mine skamlæber for så med lange glidende bevægelser helt ud og helt ind for så igen at støde den langt op i mig.

Hans pik fandt let vej ind i min grotte igen når den havde været helt ude .

Jeg nød ham og hans pik kom ud og berørte alle de dejlige steder i min fisse .

Hvor jeg før havde et ønske om at få den orgasme der havde været på vej længe , så var mit højeste ønske at holde denne vidunderlige følelse som Poul gav mig , længst muligt . Mine skede væge var utroligt følsomme over for hver gang hans pik gled op i mig og for hver ny bevægelse han fandt på .

Jeg ønskede denne følelse kunne kolde længst muligt , men med et var orgasmem over mig og jeg var ude af stand til at beherske den , det kom som små ryk der kunne mærkes helt op i rygraden og ned af inderlårene , som om alle mine muskler i kroppen trak sig sammen i et spastisk anfald for så at slappe lidt af i en utrolig dejlig mat hed og så igen disse sammen trækninger , der på en gang forsøgte at presse hans pik ud , for så i næste øjeblik at suge den helt ind. Jeg spændt min krop og pressede mit underliv imod ham og tog hans pik helt i bund og nu ”åh –ja !” Nu denne rislende fornemmelse som når man tisser , bare meget mere som om det kommer helt oppe fra nakken af og løber ned af ryggen til mit bageste hul videre over mellem kødet til min fisse og dybt ind, det var som om hele kroppen var berørt. Det føltes som min fisse det ene øjeblik klemte sig om hans pik for så det næste øjeblik at åbne sig optimalt så han trængte helt op .

Vi kom samtidig , Poul stønnede stødte ekstra hårdt til et par gange og så !— Åh denne følelse at han pumper sin sæd langt op i mig og nu denne afslappet hed

Min orgasme klingede langsomt af .

Poul faldt sammen over mig og lod sin pik blive oppe i mig .

Sådan lå vi længe og nød det , jeg kælede med hans nakke og ned af hans ryg. Det var dejligt at mærke hans brystkasse trykke mine bryster .

Han kyssede mig på munden flere gange og sagde; ”Det var dejligt Lissen .

Det har jeg ønsket meget længe. Jeg har tit drømt om dig om natten og forestillet hvordan hvor dan det ville være med dig , jeg har altid holdt meget af dig . ”- Jeg kyssede ham og smilende jeg sagde ; ” Det føltes som om du havde øvet dig .” Han grinede mens han stille trak sig ud og lagde sig ved siden af mig i halmen . Idet han trak sig ud kunne jeg mærke spermen løbe ud af min fisse , jeg lagde min hånd på hans pik.

SEX I DAG?

Vi havde helt glem John og Erik . De sad og så på os og Eriks pik stod stiv igen og nu med blottet hoved , mens John sad og gned på sin halv stive pik .

Erik kom over og satte sig på hug mellem mine ben og sagde ”Lissen , må jeg ikke prøve at ha’ den inde i din fisse?”

Jeg var helt flad , men tænkte at det jo var synd for ham så jeg sagde ” Jo du må ! ”

Han lagde sig ind over mig og forsøgte at styre sin pik ind men jeg måtte hjælpe ham og da den var på plads begyndte at kneppede mig i hurtig rytme .

Jeg troede jeg var færdig , men til min overraskelse begyndte jeg at føle det dejligt og

Jeg stødte igen med underlivet og fulgte hans rytme . Mine sanser blev koncentreret om min fisse og en ny orgasme var på vej jeg bevægede mit underliv og vred mig vildere og vildere fulgte jeg hans rytme og så ”åhhhhhhhhhh—” Erik pumpede sin sperm op i mig og trak sig ud. .

Jeg var knapt færdig , så begyndte at massere min klit og fisse , jeg lukkede øjnene og sukkede . Da John sagde : ”Vend dig om på alle fire , Lissen.” Jeg gjorde som han sagde og nu tog han mig om hofterne og trængte op i min fisse bagfra og han kneppede mig hurtigt og hårdt , så hans tekstikler klaskede mod min mave.

Det var en helt ny fornemmelse og selv om hans pik var enorm stor , så gjorde det ikke ondt .

Hver gang han stødte sin pik hårdt op i mig pressede jeg imod og jeg nød at hans pik trængte dybt ind i min fisse.

” Du har en utrolig stram og dyb fisse . Kan du li’ at få den langt op?”

Uden at svare pressede jeg ekstra hårdt bagud . Idet samme eksploderede alt omkring mig og det sortnede for mine øjne og igen kunne jeg mærke hvordan min skede trak sig sammen i rytmiske bevægelser .

Han stødte så hårdt at mine knæ løftede sig hver gang , nu tog han og tvang mine lår ud til siden og løftede mig , sådan at jeg kun hvilede på hænderne . ’

Hans pik trængte endnu længere op og nu udvide den sig og med enorm kraft sendte han sin sperm op i mig , jeg kunne mærke hvordan den ramte min livmoder og pressede sig vej forbi hans pik der var helt i bund .

Han slap mine ben og jeg faldt ned på maven og hans pik gled ud . Jeg kunne nu mærke hvordan spermen løb ud af min fisse , jeg blev fyldt med en utrolig dejlig tilfreds følelse .

Vi lå nu alle sammen i halmen og bare slappede af , uden at sige noget.

Da John pludselig sagde : ” Sikke en masse sperm! Din fisse må være ved at løbe over .” –Vi grinede alle og kravlede tættere sammen i halmen og lå tæt og kælede ugenert kælede . Jeg med skiftede mellem deres tekstikler og pikke . Drenge skiftedes til at kæle med mine bryster og til at kæle med min fisse . Mens vi snakkede om hvor dejligt det havde været og hvad der især var dejligt . John fortalte , at hans pik ofte var for stor for nogle kvinder , så han måtte passe på , men at min fisse var dejlig dyb .

Jeg sagde at det selvfølgelig havde været dejligt at han kom helt oppe i mig, men at det på en måde var bedre med Pouls pik der var mindre og at den berørte flere følsomme punkter.

Erik der havde ligget tavs sagde pludselig .” Hvad med mig?” Vi så på og jeg sagde grinende : ” Du har en fin pik , men du skal lære at give dig lidt bedre tid inden du kommer.”-

Af Tenna Harris

Lissen 3

Vi var enige og løb nu igen nøgne gennem skoven og op til huset . Drengene’s pikke dinglede fra side til side når vi løb og jeg følte ligesom en svaghed i mine lår og knæ og når jeg løb var det som om jeg ikke kunne samle benene helt , mine skamlæber og området omkring var utroligt dejlig følsomt .

Det gjorde det endnu mere spændende og frækt at der kunne komme nogen . Aldrig havde jeg været så liderlig , jeg jublede i mit indre . Jeg havde opnået en følelse , som jeg ikke troede var mig forundt .

Inde i huset var der i den ene ende stakket halm op og John smed sig i halmen og sagde. ” Nu skal du prøve at røre ved de andre’s pikke , lige som jeg viste dig .” Jeg satte mig ned på hug med knæene ud til siden foran Erik og Poul . Jeg følte det som om min fisse stod vidt åben og det strammede dejligt i hele mit underliv .

Jeg havde nu deres pikke i øjenhøjde og kunne kæle med dem begge .

Pouls pik var meget hård og stiv , men betydelig mindre end John’s . Forhuden gled frit og ubesværet over det glatte hoved . Hver gang jeg trak forhuden tilbage og holdt den stille vippede hans pik ligesom i takt med hans puls og han skød underlivet frem så det strammede endnu mere. Nu kom der små klare dråber ud .

Poul gispede og bøjede sig fremover idet jeg kørte forhuden helt tilbage og lod tommelfingeren glide over hovedet og fordelte de små dråber over spidsen .

Nu lod jeg tungen køre rundt på pik hovedet . Han skød underlivet frem og den gled ind mellem mine læber og op mod ganen . Han nærmest stønnede og gispede mens han spændte i hele sin krop og begyndte at kneppe mig i munden .

Jeg var helt væk , da John råbe : ” Stop! – Du må ikke gøre ham færdig endnu .”

Modvilligt adlød jeg og vendte mig mod Eriks pik . Den var meget mindre end Pouls’s og forhuden sad meget stramt ,og kunne ikke glide tilbage lige som de andres , så den strittede lige ud i luften.

John sagde at jeg skulle prøve at tage den i munden og gøre den godt våd med spyt . Det gjorde jeg .

Erik stønnede : ” Åh – nej , det gør ondt , men det er alligevel dejligt , så bliv ved.” Han gav mærkelige lyde fra sig .

Jeg pressede forsigtigt tungen mod den del af pikhovedet der var udenfor , samtidig lod jeg pikken glide ind og ud mellem mine læber og tog med hånden ned om tekstiklerne han gjorde nogle kraftige bevægelser med underlivet .

Nu blev jeg mere modig og prøvede at tvinge forhuden forsigtigt tilbage medens jeg forsynede den med rigeligt spyt og kørte den ud og ind mellem mine læber .

Der kom nogle mærkelige lyde fra Erik og han pressede med underlivet pikken næsten ned i min hals og med et lille ”svup!” gled forhuden pludselig tilbage og jeg kunne mærke det glatte pikhovedet mod min gane .

Det var som om hans pik voksede til dobbelt størrelse i min mund . Han gav et brøl fra sig .

Forskrækket tog jeg med hånden om hans pik og trak den ud af munden og i det samme gik han ned i knæ og gjorde kraftige bevægelser med underlivet .

Jeg havde stadig fat om hans pik og tekstikler og kørte frem og til bage i samme takt . hver gang han stødte hårdt fremad trykkede jeg hans pik hoved mod mit bryst , det gav en dejlig fornemmelse .

Han måtte også kunne lide det for igen gav han nogle kraftige nærmest indianerhyl fra sig og gispede imens han pressede sin pik hårdt mod mit bryst.

Jeg mærkede , hvordan hans pik pulsede og med et kunne jeg mærke noget varm presse sig mod min hud og løbe ned af maven . Han stønnede og gispede og gik helt ned på knæ og et kraftigt sprøjt af hvid sperm landede på min mave . Han stønnede endnu mere og smed sig ned i halmen .

Jeg holdt stadig i hans pik og kørte hurtigt frem og tilbage . Forhuden gled nu let helt tilbage og pludselig spændte han i hele sin krop , jeg holdt forhuden hårdt tilbage , han ligesom sank noget og skreg : ” Ja – åh – ja ! ” Endnu 3 til fire lange spøjt lige op i luften fra hans pik og da han endelig slappede af blev de ved med at løbe lidt sperm ud af den og ned over min hånd.

Erik lå med en saligt blik i øjnene og bare stirrede op i loftet . Nærmest for sig selv gentog han gang efter gang: ” Er du gal mand , hvor var det skønt .”

Jeg slap hans pik der nu var blevet slap og rakte ud efter Pouls pik , han havde sat sig ned nu rejste han sig op , jeg begyndte at kæle med begge hænder for hans pik og tekstikler , jeg gik rigtig på opdagelse . Lod begge miner hænder glide op over hans baller samtidig med at jeg havde hans pik i munden .

Nu opdagede jeg at Poul var meget følsom og gav sig når jeg forsigtigt killede lige bag pungen og på undersiden af hele pikken

Pludselig mærkede jeg John , idet han løftede mig op så han på ryggen kunne glide ind under mig , sådan at jeg nu sad med min vidt åbne og våde fisse ud for hans ansigt .

Jeg tog nu Pouls pik i munden samtidig med , at jeg lod fingrene glide ind under pungen og igen op langs hans baller .

Poul stønnede : ” Åh – ja Lissen , det er så dejligt , jeg er lige ved igen .” Jeg stoppede lidt og koncentrerede mig om at John slikkede min fisse jeg gled nærmest helt væk i ekstase , idet John lod sin tunge køre rund i min fisse , snart var den det ene sted og så det andet sommetider langt op i mig .

Jeg vred mit underliv i vild ekstase , samtidig med at jeg engang imellem tog Pouls pik i munden og suttede til jeg hørte ham gispe og stønne . Poul kom hele tiden med små kommentarer om hvor dejligt det var.

Nu stoppede john og og sagde : ” Prøv at læg dig ned på ryggen – Lissen .”

Jeg slap Pouls pik og lagde mig på ryggen , Poul satte sig nu på hug , sådan at jeg kunne nå hans pik med den ene hånd , og han kælede for mine bryster .

John skilte mine ben og lagde sig ned og stak sin tunge langt ind og lod den glide ud og op over min klit . Det gav et helt sæt i mig idet han ramte min elskovs knop , jeg glemte alt omkring mig , det var en så vidunderlig dejligt fornemmelse , mit underliv brændte af begær , jeg var så tæt ved at komme , men han kunne på en eller anden måde stoppe hver gang lige før .

Jeg og løftede mit skød imod hans ansigt og vred mig .

” ÅHHH – ja ! ÅHHH – ja !” Skreg jeg.

Nu kørte han tungen om min klit , men stoppede igen og kyssede mig nu op over maven og ned langs inderlåret .

Det var så vidunderligt så jeg sagde : ” Slik mig –Slik mig.! Åh – ja slik mig til jeg kommer. ”

Igen kom tungen inden for i min fisse og så op mod min klit som han tog mellem sine læber og sugede . Jeg hoppede næsten og troede jeg ville besvime og gav et skrig fra mig og så løftede jeg mit skød imod ham , så jeg stod i en bue .

Nu var jeg sikker på jeg ville komme, det kunne ikke blive ved , min skede begyndte at trække sig sammen som i krampe , men igen — ? ”Åh – nej !”, han stoppede .

Jeg trak vejret i små stød og min puls kørte i højeste gear mine mave muskler var som spændte fjedre , og det brændte vidunderligt i hele min krop.

Nu kunne jeg mærke hans tunge på min mave , nu ved min navle og nu mit ene bryst , han bed let i vorten i det andet .

”Åhhh – nej!” Tænkte jeg- . ” Bare han ville slikke min fisse igen.” Jeg vred og pressede min drivvåde fisse mod han krop .

Han kom længere op og kyssede mig på halsen , jeg sukkede og lukkede øjnene , han kyssede min pande .

Pludselig stivnede jeg , hans pik trængte ind mellem mine skamlæber . Jeg gik i total panik og forsøgte at samle benene og skreg:” Nej – Nej du må ikke !”

Men han var allerede uden besvær gledet langt oppe i mig og til min overraskelse så føltes det jo dejligt . Han trak sig lidt ud igen for så at glide ubesværet helt ind igen, for så at holde den i ro lidt .

Han smilede :”Var det så slemt ?” – Jeg slappede lidt af og rystede på hovedet . ” Skal jeg trække mig ud ?” Spurgte han og grinede . Igen rystede jeg på hovedet.

Han kørte nu forsigtigt ud og ind og lidt efter lidt var min angst helt væk og afløst af en trang til at blive kneppet ud i alle kroge af min fisse . Det var jo slet ikke som første gang, det var jo dejligt at føle hvordan hans pik fylde mig ud .

Jeg lagde benene omkring ham og vred mit underliv , som for at opmuntre ham til at kneppe mig .

Han begyndte at øge tempoet lidt . Langsomt blev jeg fortrolig med at have en pik oppe i min skede og en endnu mere vidunderlig følelse bredte sig fra mit indre og ud gennem min fisse ned langs mine lår og langt op ad rygraden.

Jeg spredte benene alt hvad jeg kunne for at give ham plads , samtidig med at jeg med hælene pressede i samme rytme på hans baller og stødte mit underliv imod ham .

Han øgede tempoet jeg fulgte hans rytme .

Han stoppede . ” Må jeg komme i din dejlige kusse ?” – ” Åhhhh – ja John kom nu knep mig! – Der sker ikke noget , jeg tar’ piller. ”

Jeg følte nu orgasme som længe havde været på vej komme rullende som små ryk i mit indre . Små trækninger i mit mellem gulv som forplantede sig helt ud i alle grene af min krop og nu vred jeg mit underliv imod ham og nu kom han , jeg mærkede hans varme sæd og hans hårde stød det var som hele min krop rystede og nu . ”Åh – nej ! ” Han trak sig hurtigt ud , men Poul som jeg helt havde glemt havde nu hurtig overtaget hans plads. Pouls pik trænge op i mig .

Selv om Poul aldrig havde prøvet det før og hans pik var mindre , så kunne han langt højere grad end John give mig en enorm intens føles , som om han nåede ud i alle kroge af min krop.

Mit skød eksploderede i sol måne og stjerne .

Poul var den fødte elsker , han varierede hele tiden fra at kneppe med små hurtige stød dybt op i mig , til at trække sig næsten ud og køre sin pik rundt mellem mine skamlæber for så med lange glidende bevægelser helt ud og helt ind for så igen at støde den langt op i mig.

Hans pik fandt let vej ind i min grotte igen når den havde været helt ude .

Jeg nød ham og hans pik kom ud og berørte alle de dejlige steder i min fisse .

Hvor jeg før havde et ønske om at få den orgasme der havde været på vej længe , så var mit højeste ønske at holde denne vidunderlige følelse som Poul gav mig , længst muligt . Mine skede væge var utroligt følsomme over for hver gang hans pik gled op i mig og for hver ny bevægelse han fandt på .

Jeg ønskede denne følelse kunne kolde længst muligt , men med et var orgasmem over mig og jeg var ude af stand til at beherske den , det kom som små ryk der kunne mærkes helt op i rygraden og ned af inderlårene , som om alle mine muskler i kroppen trak sig sammen i et spastisk anfald for så at slappe lidt af i en utrolig dejlig mat hed og så igen disse sammen trækninger , der på en gang forsøgte at presse hans pik ud , for så i næste øjeblik at suge den helt ind. Jeg spændt min krop og pressede mit underliv imod ham og tog hans pik helt i bund og nu ”åh –ja !” Nu denne rislende fornemmelse som når man tisser , bare meget mere som om det kommer helt oppe fra nakken af og løber ned af ryggen til mit bageste hul videre over mellem kødet til min fisse og dybt ind, det var som om hele kroppen var berørt. Det føltes som min fisse det ene øjeblik klemte sig om hans pik for så det næste øjeblik at åbne sig optimalt så han trængte helt op .

Vi kom samtidig , Poul stønnede stødte ekstra hårdt til et par gange og så !— Åh denne følelse at han pumper sin sæd langt op i mig og nu denne afslappet hed

Min orgasme klingede langsomt af .

Poul faldt sammen over mig og lod sin pik blive oppe i mig .

Sådan lå vi længe og nød det , jeg kælede med hans nakke og ned af hans ryg. Det var dejligt at mærke hans brystkasse trykke mine bryster .

Han kyssede mig på munden flere gange og sagde; ”Det var dejligt Lissen .

Det har jeg ønsket meget længe. Jeg har tit drømt om dig om natten og forestillet hvordan hvor dan det ville være med dig , jeg har altid holdt meget af dig . ”- Jeg kyssede ham og smilende jeg sagde ; ” Det føltes som om du havde øvet dig .” Han grinede mens han stille trak sig ud og lagde sig ved siden af mig i halmen . Idet han trak sig ud kunne jeg mærke spermen løbe ud af min fisse , jeg lagde min hånd på hans pik.

Vi havde helt glem John og Erik . De sad og så på os og Eriks pik stod stiv igen og nu med blottet hoved , mens John sad og gned på sin halv stive pik .

Erik kom over og satte sig på hug mellem mine ben og sagde ”Lissen , må jeg ikke prøve at ha’ den inde i din fisse?”

Jeg var helt flad , men tænkte at det jo var synd for ham så jeg sagde ” Jo du må ! ”

Han lagde sig ind over mig og forsøgte at styre sin pik ind men jeg måtte hjælpe ham og da den var på plads begyndte at kneppede mig i hurtig rytme .

Jeg troede jeg var færdig , men til min overraskelse begyndte jeg at føle det dejligt og

Jeg stødte igen med underlivet og fulgte hans rytme . Mine sanser blev koncentreret om min fisse og en ny orgasme var på vej jeg bevægede mit underliv og vred mig vildere og vildere fulgte jeg hans rytme og så ”åhhhhhhhhhh—” Erik pumpede sin sperm op i mig og trak sig ud. .

Jeg var knapt færdig , så begyndte at massere min klit og fisse , jeg lukkede øjnene og sukkede . Da John sagde : ”Vend dig om på alle fire , Lissen.” Jeg gjorde som han sagde og nu tog han mig om hofterne og trængte op i min fisse bagfra og han kneppede mig hurtigt og hårdt , så hans tekstikler klaskede mod min mave.

Det var en helt ny fornemmelse og selv om hans pik var enorm stor , så gjorde det ikke ondt .

Hver gang han stødte sin pik hårdt op i mig pressede jeg imod og jeg nød at hans pik trængte dybt ind i min fisse.

” Du har en utrolig stram og dyb fisse . Kan du li’ at få den langt op?”

Uden at svare pressede jeg ekstra hårdt bagud . Idet samme eksploderede alt omkring mig og det sortnede for mine øjne og igen kunne jeg mærke hvordan min skede trak sig sammen i rytmiske bevægelser .

Han stødte så hårdt at mine knæ løftede sig hver gang , nu tog han og tvang mine lår ud til siden og løftede mig , sådan at jeg kun hvilede på hænderne . ’

Hans pik trængte endnu længere op og nu udvide den sig og med enorm kraft sendte han sin sperm op i mig , jeg kunne mærke hvordan den ramte min livmoder og pressede sig vej forbi hans pik der var helt i bund .

Han slap mine ben og jeg faldt ned på maven og hans pik gled ud . Jeg kunne nu mærke hvordan spermen løb ud af min fisse , jeg blev fyldt med en utrolig dejlig tilfreds følelse .

Fortsættes…

porno med danske piger