Lissen del.5

SPAR MANGE PENGE

Jeg stønnede og måtte læne mig mod vægen og idet hun kørte fingeren over min klit og ind i min fisse , sank jeg ned i knæ og min fisse trak sig sammen i små dejlige ryk…

Kort tid efter min oplevelse med Erik , Poul og John , havde jeg en af mine veninder , Mette på mit værelse .

Vi er nogenlunde lige store , så vi hyggede os med at prøve tøj og snakke .

Jeg havde fortalt hende lidt om min dag med drengene .

Hun havde aldrig prøvet med drenge , men ville gerne høre noget mere , så jeg fortalte hende så omhyggeligt som muligt og i alle detaljer .

Da jeg nåede til at jeg holdt Johns pik i hånden , kunne jeg se at hendes kinder blussede og hendes bryst vorter strittede . Hun satte sig på sengen kun iført trusser og glemte alt om at prøve tøj .

Jeg fortsatte min historie samtidig med at jeg hængte tøjet på plads . Jeg var da heller ikke helt upåvirket . Jeg kunne mærke at min fisse var blevet lidt våd og mine bryster var spændte og det snurrede dejligt i min maven .

Det var faktisk meget ophidsende at se den virkning min historie havde på Mette . Hun trak benene op , så hun sad i skrædderstilling , hun trak vejret på en anden måde end hun plejer . Begge hendes hænder lå på hendes fisse .

Jeg satte mig i sofaen over for , medens jeg fortsatte min fortælling og trak benene op sådan at jeg nu også sad i skrædder stilling , kun iført trusser .

Det strammede vidunderligt i mine skamlæber.

Med min hånd kærtegnede jeg min fisse . Mette fulgte mit eksempel og sukkede .

Jeg lod min finger glide ind ved trussekanten og fugtede den i min fisse og kørte den rundt om min klit . Jeg lukkede øjnene og bare nød det .

Jeg bevægede mit underliv så min finger gled ud og ind over min klit.

Da jeg åbnede øjnene så jeg lige ind i Mettes tågede blik .

Hun så på mig og rejste sig , trak sine trusser ned , smed dem på gulvet og satte sig igen , spredte benene og kørte forsigtigt frem og tilbage over sin klit , medens hun lukkede øjnene og sukkede.

Det blev for meget , jeg smed hurtigt mine trusser og lagde mig mellem hendes ben og lod tungen glide ind og op over klitten .

Hun pressede sit skød mod mit ansigt , og spredte sine ben så jeg kunne komme til at slikke hende.

Hun vred sig medens kom med små klynk og presse lårene sammen om mit hoved for lidt efter at slappe af .

Vi lagde os på siden i en 69 og kælede og slikkede hinanden og efter kort tid kom vi næsten samtidig i en dejlig orgasme .

Længe efter vor orgasme blev vi liggende sådan i denne stilling , da Mette pludselig sagde :” Du må altså ikke tro at jeg lesbisk ,men det var bare pludselig så dejligt .”

Jeg rejste mig op i sengen og så på hende , idet jeg sagde:” Det er jeg altså heller ikke , men jeg trængte til at blive tilfredsstillet .

SEX I DAG?

Var vi lesbiske , så var det er jo kærlighed og ikke kun sex .”

Vi grinede og lagde os i sengen og sludrede .

”Hvad med resten af historien ,” spurgte hun .

Jeg så på hende .” Hvad med at være med i næste afsnit?”

”Mener du med drengene ?”.

” Ja — er det ikke på tide ?

” Jeg ved ikke , æh—gør det ikke ondt ? ”

Nu fortalte jeg hende hvordan jeg var blevet voldtaget af Jørgen

Hun sad lidt , så begyndte hun at græde medens hun snøftede :” Det har han også gjort ved mig!”

Så fortalte hun , hvordan han en dag nede på stranden havde lokket hende ind i sit sommerhus og voldtaget hende og at det gjorde forfærdelig ondt .

Jeg sad lidt , så sagde jeg , med så meget overbevisning i stemmen , som jeg kunne:” Jamen , sådan er det slet ikke, det gjorde også afskyeligt ondt da Jørgen voldtog mig men med drengene var det noget helt andet , de er så søde og hensynsfulde .”

Jeg betroede hende , at jeg havde svoret hævn over Jørgen , men jeg vidste bare ikke hvordan . Men at hun ikke måtte lade den oplevelse ødelægge hendes sexliv.

Hun sad og tænkte lidt , så sagde hun at hun gerne ville være med sammen med drengene men også gerne ville være med til at finde på en hævn over Jørgen , men det skal være rigtig raffineret , sådan at han bliver kureret mod at tage små pigers mødom .

Vi blev enige om at jeg skulle aftale at vi mødtes med drengene allerede næste dag nede ved bådehuset , men at de ikke skulle inddrages i vor plan med hensyn til Jørgen.

Inden vi klædte os på gik vi i bad . Vi skiftedes til , med bruseren at spule hinanden på de dejligste steder . Det var utrolig dejligt Når Mette lod strålen skiftevis ramme min klit og mit numse hul samtidig med at jeg bøjede mig fremover og skilte mine skamlæber .Jeg var så tæt ved at komme flere gange .

Da vi således havde leget med vandet skiftedes vi til at sæbe hinanden ind .

Jeg var lige ved at falde da hun sæbede mine bryster ind og så ned over maven , jeg stønnede og måtte læne mig mod vægen og idet hun kørte fingeren over min klit og ind i min fisse , sank jeg ned i knæ og min fisse trak sig sammen i små dejlige ryk . Min orgasme var så tæt på , nu tog hun bruseren , skyllede mig ren og satte sig ned på hug og slikkede min fisse til det næsten sortnede for mine øjne og jeg kom i en orgasme der varede flere minutter , hun kunne lige som ramme de mest følsomme steder både blidt men alligevel tilpas hårdt , samtidig med at hun kælede med mine baller . Det var utrolig dejligt når hendes finger strejfede mit numse hul .

Nu skiftede vi jeg sæbede hende ind , først bryster og mave , så ned over hendes baller og med en finger trykkede jeg en finger mod hendes numse hul . Hun bøjede sig fremover og min finger trængte lidt ind , min anden hånd gled ned og op ad hende inderlår , til hendes fisse , som jeg stille sæbede ind lod en finger køre rundt om hendes klit , hun sank lidt ned i knæ og bevægede sit underliv så min finger gled længere op i hedes numse . Hendes ring muskel strammede om min finger og hun forsøgte nu at fange min finger i hendes fisse . Jeg lod drillende fingeren undvige for pudselig at lade den glide langt op i hende , hun nærmest skreg og hoppede op og ned .

Jeg trak begge fingre ud tog bruseren og begyndte at skylle hende . Hver gang jeg lod strålen cirkle om hendes klit klynkede hun og kørte rund med sit underliv.

Jeg satte mig på hug og lod tungen stille glide rundt om hedes klit , samtidig med at jeg en finger glide op i hendes fisse , som var utrolig våd.

Nu fugtede jeg hendes numse hul med hendes saft og lod fingeren glide ind . Hun sukkede og trykkede bagud og min finger gled længere ind.

Jeg tog hendes klit mellem læberne og sugede let , samtidig med at min anden finger gled langt op i hendes fisse . Hun nærmest skreg og jeg kunne mærke , hvordan hendes skede muskler trak sig sammen i takt med hendes ringmuskel .

Efter et par minutter slappede hun af og sagde forpustet :” For pokker da! Hvor var det dejligt , bare vi ikke har brugt at krudtet til i mogen.”

Vi grinede og omfavnede hinanden , det var egentlig en underlig fornemmelse , at mærke hendes strittende bryster mod mine .

Nu gik vi ind på mit værelse og jeg ringede til Poul . ” Hej Poul – Øh æh – skal i ned til hytten i morgen?” Jeg syntes det varede utrolig længe inden han svarede grinende:

” Ja – øh – æh .! Det ka’ da godt være ! ” . Mit hjerte bankede og mine kinder blusede , blot ved at høre hans stemme.

Nærmest gennem en tåge hørte jeg mig selv sige: ” Må Mette komme med ?”

Stilhed igen , men så : ” Mener du – Mette fra klassen ? ”

” Ja! ” Svarede jeg .”

” Ja hellere end gerne , skal vi sige kl 13.00 !” Jeg så på Mette , som nikkede ” Det er bare OK – Hej så længe ”

” Hej Lissen !” Sagde han og lagde røret på .

Vi klædte os på og gik ned Mette cyklede hjem.

Forsættes…

porno med danske piger