Massage

Damen blev mere og mere stakåndet,og da jeg startede med at massere forsiden af hendes ben, ja så spredte hun benene, så jeg havde frit Udsyn til hendes fisse…

I 1995 tog jeg en uddannelsen til lægeeksamineret massør og Muskelterapeut. Læreren anbefalede os at hurtigst muligt at anskaffe os en masagebriks så vi kunne øve os derhjemme. Jeg fik mig så anskaffet sådan en, venner og familie stillede velvilligt op som prøvekaniner. I en af de Københavnske dagblade var der i en annoncerubrike diverse, en Quinde der søgte en der kunne massere hende. Jeg svarede at jeg var under uddannelse, og ville da gerne massere hende.Vi aftalte at hun skulle komme ud til mig og aftalte så en Pris med hende. Dagen oprendt og en nydelig Quinde af ubestemmeligt alder ringede på min dør.

SEX I DAG?

Jeg bad hende indenfor, præsenterede mig og bad hende at afføre sig sit tøj og halskæde, hun spurgte om hun måtte ligge helt nøgen, hvorpå jeg svarede at det ikke gjorde mig noget, da jeg alligevel dækkede de kropsdele som ikke blev masseret til med et tæppe.

Hun lagdet sig så på briksen og jeg startede med at smøre hendes ryg ind i massagecreme, begyndte så at massere hende, da jeg kom ned til hendes balder begyndte hun at rykke lidt rund på briksen, men jeg henførte det til, at hun var øm i sine sædemuskler, der kan man nemlig være temmelig øm når man ikke bliver masseret der med jævne mellemrum. Jeg fortsatte så med bagsiden af benene, så  kom der gang i mere rykken frem og tilbage på briksen. Især når jeg nærmede mig den øverste del af inderlårene. Da jeg var færdig med bagsiden af hende vendte hun sig om og jeg startede behandlinge af forsiden ansigtet, skuderpartiet og den øverste del af brystpartiet, armene og hænderne. Maven fik også en tur. Damen blev mere og mere stakåndet,og da jeg startede med at massere forsiden af hendes ben, ja så spredte hun benene, så jeg havde frit Udsyn til hendes fisse, der var sparsomt behåret, det begyndte at rykke i pikken på mig og jeg dristede mig til at massere hende helt oppe i skridtet, hvor jeg masserede hende godt og grundigt, det havde  hun bestemt intet imod. Fortsatte med at massere, koncenterede mig om hendes skamlæber, nulrede hendes clitoris og stak et par finger op i hende. hun roterede med underlivet og stønnede, jeg blev mere dristigt og stak pegefingeren op i hendes Røv, jeg kan love for, at der kom gang i understellet, hun stønnede mumlede noget om at det med røven havde hun aldrig prøvet før og kom så i en kraftig orgasme. Jeg var blivet så stangliderlig af det hele at jeg trak hende helt ud til kanten af massagebriksen, smed mine bukser og stak pikken op i hendes våde fisse, kørte i ekspressfart min pik ud og ind, der gik kun ca et halvt minut hvor jeg sprøjtede en ordentlig ladning op i hendes fisse. 

Jeg tørrede hende rent for massagecremen. Hun gik i bad, tog sit tøj på og gik ud af døren med et tak for i dag…

 

porno med danske piger